Waarschuwingen¶
In de applicatie Aanbevelingen is het mogelijk om een bericht te plaatsen, ook wel een waarschuwing genoemd, bovenaan het dashboard om belangrijke informatie met gebruikers te delen.
Waarschuwingen blijven voor de opgegeven tijdsduur op het hoofddashboard van Aanbevelingen staan, zoals geconfigureerd voor de individuele waarschuwing.
Maak een waarschuwing aan¶
Alleen gebruikers met toegangsrechten als Beheerder voor de app Werving kunnen waarschuwingen aanmaken. Om een nieuwe waarschuwing toe te voegen, navigeer je naar .
Klik op Nieuw om een leeg waarschuwingsformulier te openen. Vul de volgende informatie in op het formulier:
Datum van: de datum waarop de waarschuwing begint. Op deze datum is de waarschuwing zichtbaar op het dashboard.
Datum tot: de datum waarop de waarschuwing eindigt. Na deze datum is de waarschuwing niet meer zichtbaar.
Bedrijf: dit veld wordt standaard ingevuld met het huidige bedrijf. Om het bedrijf waarvoor de waarschuwing moet worden weergegeven te wijzigen, selecteer je het gewenste bedrijf uit het vervolgkeuzemenu in dit veld.
Als dit veld leeg blijft, is de waarschuwing zichtbaar voor iedereen met toegang tot de app Aanbevelingen.
Als een bedrijf is opgegeven, zien alleen gebruikers binnen dat bedrijf (die ook toegang hebben tot de app Aanbevelingen) de waarschuwing. Dit veld verschijnt alleen in een database met meerdere bedrijven.
Waarschuwing: voer de tekst voor de waarschuwing in. Dit bericht verschijnt in de waarschuwingsbanner op het hoofddashboard van de app Aanbevelingen.
Bij klik: er zijn drie opties voor de waarschuwing. Klik op het keuzerondje naast de gewenste selectie. De opties zijn:
Niet aanklikbaar: de waarschuwing toont alleen tekst, er is geen link om op te klikken.
Ga naar alle functies: de waarschuwing bevat een link die, wanneer erop geklikt wordt, navigeert naar de website met alle functies die momenteel zijn geplaatst.
Specificeer URL: de waarschuwing bevat een link naar een specifieke URL die, wanneer erop geklikt wordt, naar die URL navigeert. Wanneer geselecteerd, verschijnt een veld URL onder de sectie Bij klik. Voer de gewenste URL in dat veld in.
Gebruikers informeren¶
Naast het plaatsen van een waarschuwing op de app Aanbevelingen kunnen gebruikers ook rechtstreeks via e-mail worden gecontacteerd, in plaats van te wachten tot gebruikers de waarschuwing zien wanneer ze de app Aanbevelingen openen.
Nadat je een waarschuwing hebt aangemaakt, klik je op de knop E-mail verzenden boven het waarschuwingsformulier. Hierdoor wordt een E-mail verzenden pop-upvenster geladen.
De momenteel geconfigureerde gebruikers vullen het veld Gebruiker in, en het Onderwerp wordt standaard ingevuld met Nieuwe waarschuwing in Aanbevelingen-app.
De Tekst wordt ingevuld met Er is een nieuwe waarschuwing toegevoegd aan de Aanbevelingen-app! Bekijk nu je dashboard!, waarbij het woord dashboard is gekoppeld aan het Aanbevelingen-app-dashboard.
Breng de gewenste wijzigingen aan in de e-mail en klik vervolgens op Verzenden.
Een waarschuwing verwijderen¶
Het is mogelijk een waarschuwing te verwijderen als je een specifieke waarschuwing niet meer wilt zien.
Klik op het (verwijderen) icoon aan de rechterkant van de waarschuwing op het Aanbevelingen-app-dashboard om de waarschuwing te verwijderen.
Hierdoor wordt voorkomen dat de waarschuwing opnieuw verschijnt, zelfs wanneer je de Aanbevelingen-app voor het eerst opent in een nieuwe sessie.