Waarschuwingen¶
In the Referrals application, it is possible to post a message, also referred to as an alert, at the top of the dashboard to share important information with users.
Alerts remain on the main Referrals dashboard for the specified amount of time configured on the individual alert.
Maak een waarschuwing aan¶
Only users with Administrator access rights for the Recruitment application can create alerts. To add a new alert, navigate to the .
Klik op Nieuw om een leeg waarschuwingsformulier te openen. Vul de volgende informatie in op het formulier:
Datum van: de datum waarop de waarschuwing begint. Op deze datum is de waarschuwing zichtbaar op het dashboard.
Datum tot: de datum waarop de waarschuwing eindigt. Na deze datum is de waarschuwing niet meer zichtbaar.
Bedrijf: dit veld wordt standaard ingevuld met het huidige bedrijf. Om het bedrijf waarvoor de waarschuwing moet worden weergegeven te wijzigen, selecteer je het gewenste bedrijf uit het vervolgkeuzemenu in dit veld.
If this field remains blank, the alert is visible to everyone with access to the Referrals application.
If a company is specified, only users within that company (who also have access to the Referrals application) see the alert. This field only appears when in a multi-company database.
Alert: enter the text for the alert. This message appears inside the alert banner on the main Referrals dashboard.
Bij klik: er zijn drie opties voor de waarschuwing. Klik op het keuzerondje naast de gewenste selectie. De opties zijn:
Niet aanklikbaar: de waarschuwing toont alleen tekst, er is geen link om op te klikken.
Ga naar alle functies: de waarschuwing bevat een link die, wanneer erop geklikt wordt, navigeert naar de website met alle functies die momenteel zijn geplaatst.
Specificeer URL: de waarschuwing bevat een link naar een specifieke URL die, wanneer erop geklikt wordt, naar die URL navigeert. Wanneer geselecteerd, verschijnt een veld URL onder de sectie Bij klik. Voer de gewenste URL in dat veld in.
Een waarschuwing verwijderen¶
Het is mogelijk een waarschuwing te verwijderen als je een specifieke waarschuwing niet meer wilt zien.
To dismiss an alert, click the (remove) icon on the far-right side of the alert to remove the alert from the dashboard.
This prevents the alert from appearing again, even when opening the Referrals application for the first time in a new session.