Beoordelingen

Laat klanten hun ervaring met uw helpdeskteams beoordelen om uw geloofwaardigheid te versterken en hun vertrouwen te winnen. Beoordelingen kunnen ook de beslissing van een klant beïnvloeden en er is ruimte voor feedback die u kan helpen de kwaliteit van uw diensten te verbeteren.

Opgericht

Ga naar Helpdesk ‣ Configuratie ‣ Helpdesk Teams en schakel Beoordelingen op tickets in. De functie voegt automatisch een standaard e-mailsjabloon toe aan de niet-gevouwen afsluitende fase(s) van dat team.

Overview of the settings page of a helpdesk team emphasizing the rating on ticket feature in Odoo Helpdesk

Om de e-mailsjabloon en de fase(s) die als afsluiting zijn ingesteld te bewerken, gaat u naar de Kanban-weergave van uw helpdeskteam en klikt u op Instellingen en vervolgens op Bewerk fase.

Overview of a helpdesk team kanban view emphasizing the menu edit stage in Odoo Helpdesk

Nu, zodra een ticket de fase(n) bereikt die zijn aangeduid als de sluitingsfase, wordt er een e-mail naar de klant gestuurd.

View of a standard helpdesk customer review email template for Odoo Helpdesk

Ratings can be seen on the chatter of each ticket, under the See Customer Satisfaction link on the main dashboard, and through Reporting.

Beoordelingen zichtbaar op het klantenportaal

Ga naar :menuselectie:`Helpdesk --> Configuratie --> Helpdesk Teams` en schakel Beoordeling weergeven op klantportaal in. Door nu op de naam van het helpdeskteam op hun ticket te klikken, kunnen klanten de beoordelingen zien.

View of the helpdesk ticket from a user’s portal emphasizing the link to the helpdesk team in Odoo Helpdesk