Looking for Services?

Contact a Partner

Looking For a Local Store?

Contact a reseller

World Map

Gold Partners

Odoo Experts Certified v10 Certified v11
Wij zijn Odoo Experts and we Love Odoo!

Wij zijn de specialisten in Nederland voor Odoo, op het gebied van support, implementatie, hosting, trainingen, templates en het bouwen van Odoo applicaties.
42 reference(s)
B-informed BV Certified v10 Certified v11
De Odoo implementatie specialist voor middelgrote ondernemingen in de Diensten, Industrie en Handel & Toelevering. Ruime ervaring in internationaal opererende organisaties.

The Odoo implementation specialist for medium-sized companies in the Services, Industry and Trade & Supply. Extensive experience in multinational organizations
28 reference(s)
erp|open B.V. Certified v10
Als Odoo Gold Partner is erp|open dé nr. 1 implementatie partner voor organisaties in de logistiek, handel, e-commerce en productie. Onze meer dan 20 senior consultants kennen de technische- en functionele mogelijkheden en beperkingen en weten deze te vertalen naar praktische oplossingen voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op om te kijken of Odoo geschikt is voor uw organisatie.

erp|open B.V. helpt uw organisatie toekomstbestendig te zijn. Dit doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren en te ondersteunen met slimme software. Wij weten niet hoe de toekomst van uw organisatie eruitziet, maar wel hoe u daar kunt komen.

26 reference(s)
Alpiek B.V.
Als Odoo gold partner helpen bedrijven en instellingen bij het implementeren en gebruiken van Odoo all-in-one.
22 reference(s)
Neobis Business Software Solutions Certified v11
Wat Neobis Business Solutions uniek maakt:

Neobis heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van web-gerelateerde software voor bedrijfs-kritische toepassingen. De vraagstukken die Neobis over de jaren heeft ingevuld zijn van zeer uiteenlopende aard, waardoor een breed expertise-veld is ontstaan. Neobis heeft haar bedrijfsprocessen ISO 9001:2008 gecertificeerd. Waar het software kwaliteit betreft conformeren wij ons aan ISO/IEC 25010. Voor meer informatie: https://neobis.nl/ of bel +31 15 219 1600.
9 reference(s)
ONESTEiN
Passie voor Odoo en open-source!
Oplossingen voor ERP implementaties met Odoo Community en Enterprise

Als Odoo Gold Partner helpen we organisaties bij het implementeren van de open-source Odoo Community en Enterprise oplossingen. Haalt u het maximale uit uw onderneming? Sinds 2009 verbeteren wij bedrijfsprocessen. Wij kunnen u helpen met een passende automatiseringsoplossing op het gebied van:

• Odoo Community en Enterprise implementaties
• Finance / Boekhouding - waaronder de Nederlandse lokalisatie
• HR en verlofregistratie - waaronder de Nederlandse lokalisatie
• Website / Webshop / E-commerce
• CRM / Sales
• Projecten en urenregistratie
• Logistiek

Een goed advies aan klanten staat boven het verkopen van onze diensten.3 reference(s)
Aardug
Wij zijn Aardug. Aardug is dé Odoo Gold Partner voor MKB-bedrijven, die automatisering zien als een key factor voor succesvol ondernemen. We zijn dienstverlener voor het complete traject. Het automatiseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen doen we vanaf dag één met Odoo. Aangevuld met slimme oplossingen van Aardug, onze bewezen werkwijze en ons selecte partnernetwerk zijn onze projecten gegarandeerd succesvol. Aardug ook voor u de logische keuze?
Bel 054 738 9020

2 reference(s)
DynApps NV Certified v10
DynApps is
een jonge organisatie bestaande uit mensen die in diverse bedrijven een
jarenlange ervaring hebben opgebouwd om organisaties te begeleiden in hun
veranderingsproces naar een duidelijke geïntegreerde bedrijfsvoering doormiddel
van het i...

Ready Partners

ABOVE IT BV
Above IT bestaat sinds 1995, is gevestigd in Delft en is werkzaam door
heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van
dienstverlening in de Informatie Technologie (IT) sector. Wij hebben
ervaring bij commerciële organisaties, lokal...
6 reference(s)
open2bizz
Sinds de start van ons bedrijf in 2011 hebben we ons toegelegd op Odoo en de mogelijkheden die deze integrale bedrijfssoftware voor bedrijven kan betekenen. Naast implementatie, ontwikkeling, opleiding en detachering van Odoo hebben we branche specifiek oplossing en kennis van: Orthopedische schoenmakers, paramedische zorg, automotive en productie- omgevingen.
2 reference(s)
Deep Orange
Deep Orange - integrating efficiency
System integrator Deep Orange ontwikkelt maatwerk applicaties, mobile APPs en Cloud oplossingen voor planning, rapportage, workflow, fiscale backup, navigatie en bedrijfsvoering. De applicaties en diensten van...
1 reference(s)
Grip ICT BV

De mensen achter GR!P ICT optimaliseren al geruime tijd de bedrijfsprocessen van een diversiteit aan bedrijven. GR!P ICT is specialist op het gebied van implementatie en optimalisatie van bedrijfssoftware oplossingen zoals Odoo.

Onze uitdaging vinden wij in het denken buiten de kaders. Kan het systeem niet helemaal wat u wil? Dan gaan wij nadenken over hoe het wel kan. Juist het automatiseren van de processen (ofwel Optimalisatie) geeft ons het gevoel meerwaarde mee te kunnen geven aan ons werk. Het is voor ons optimaal als ons werk zichzelf terugbetaalt. Meestal wegen we de kosten dan ook al af tegen de baten bij het eerste gesprek. Handelingen die een medewerker meermaals per dag verricht kunnen vaak geautomatiseerd worden. Wij gaan net dat stukje verder zodat u GR!P krijgt op uw ICT en organisatie.

GR!P ICT is houvast

1 reference(s)
LogicQ
LogicQ Software is the software development subsidiary of LogicQ Co-operative Consultants, part of the LauerLogic Group. We have an international ambition and started as a growing software solution company founded in The Netherlands. We are open to work with a selective group of innovative partners in Europe and beyond. Our objective is to serve our customers in a co-operative way and build professional cost effective business solutions for them to empower their organisation.

LogicQ Software is de dochteronderneming van LogicQ Co-operative Consultants voor software ontwikkeling, onderdeel van de LauerLogic Group. We hebben een internationale ambitie en zijn gestart in Nederland met een groeiend softwarebedrijf. We staan open voor samenwerking met een selecte groep innovatieve partners in Europa en daarbuiten. Ons doel is om onze klanten op een coöperatieve manier bij te staan en professionele, kosten effectieve bedrijfsoplossingen te bouwen om hun organisatie te versterken. LogicQ Software maakt zich sterk voor open source Logic & Quality bedrijfsoplossingen. Wij werken met onze klanten en partners - zoals Odoo - en co-creëren met hen volgens een conversationele ontwikkelingsmethodologie. Zo kan ons team van gemotiveerde professionals in een paar minuten onze klanten een nieuwe werkomgeving bieden. We hebben lokale bedrijven en middelgrote organisaties geholpen met hun digitale transformatie en wij werken tevens voor wereldwijde ondernemingen. LogicQ is uw vertrouwde IT-service provider ook voor maatwerk, integratie, migratie, training van gebruikers en technisch personeel, evenals onderhoud en ondersteuning.
1 reference(s)
OntwikkelingInEenvoud B.V
Wij helpen ondernemers om binnen hun bedrijf hun potentieel te realiseren. Dit doen door de sleutelprocessen te optimaliseren en ODOO goed voor hen in te zetten. We handelen en denken mee met het bereiken van hun ondernemerspotentieel. Hierbinnen hebben wij ruime ervaring met kinderdagverblijven, service, handels, installatiebedrijven en binnen de maakindustrie.
1 reference(s)
Petit B.V.
Randzaken en futiliteiten, het zit allemaal in de weg van een succesvol IT project. Dingen worden groter gemaakt dan ze zijn. Petit elimineert deze zaken en richt zich met u op de gezamenlijke uitdaging.

De behoefte om te denken vanuit standaardoplossingen met direct klantresultaat, in de periode waarin er veel aandacht voor SCRUM/ Agile is, heeft uitgemunt in het oprichten van Petit.

Door onze aanpak en de flexibiliteit van Odoo, zorgen we voor snelle, soepele maar vooral ook op de gebruiker gerichte software implementaties. Ons team heeft ruime ervaring met bewezen ERP software en implementaties bij zowel multinationals als het MKB.


1 reference(s)
ThERP
Therp is een OpenERP leverancier met een enthousiast team.
Wij werken voor toonaangevende organisaties in de non-profit sector en het MKB.
Door de kwalitatief hoogwaardige diensten die wij leveren, kunt u efficiënt werken.
U heeft controle over u...
1 reference(s)
AR ICT & Telecom
AR ICT levert al meer dan 15 jaar gerenommeerde hard- en software oplossingen die in uw ICT strategie passen. Een helder advies op basis van jarenlange kennis en ervaring over de producten zorgt ervoor dat de geboden ICT oplossing uw organisatie stabiliteit geeft. Wij implementeren en beheren op basis van uw wensen.
Business Vision Enforced
Business VisionEnforced is een nederlands professional services bedrijf met een compleet aanbod diensten en oplossingen op het vlak van strategie, consultancy, innovatie, technologie en operations met de focus op de ICT sector.

Met ongekende ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in de ICT sector is BVE actief op het snijvlak van business en technologie.

Deze activiteiten worden ondersteund door het grootste wereldwijde delivery-netwerk van technologie partners en onze klanten.

Het uitgebreide aanbod van BVE stelt klanten in staat hun prestaties continu te verbeteren en duurzame waarde voor aandeelhouders te creëren.
Canvas Multi-Media
Canvas Multi-Media is een advies-, en designbureau, gevestigd in 1995 te Rotterdam.
Ervaren met Odoo Enterprise en Community oplossingen.
Maatwerk of out of the box.Magnus Group B.V.
Magnus is a group of Professional Service Companies, covering the service spectrum of Business and Organizational Change, via Business and IT Alignment to Innovative IT-Solutions. Current key propositions are: Digital Strategy, Digital Transformation, Consortium management, Omnichannel Integration.
Odoologic | Dutchworld IT Solutions
Een bedrijf met korte lijnen en met de focus op een efficiënte bedrijfsvoering en een adequate informatievoorziening van haar klanten. Met partners, die een jarenlange ervaring in ICT hebben, zowel met advies als met implementatie. Odoologic is een handelsnaam van Dutchworld IT Solutions