Looking for Services?

Contact a Partner in Netherlands

Looking For a Local Store?

Contact a reseller

World Map

Ready Partners

ABOVE IT BV
Above IT bestaat sinds 1995, is gevestigd in Delft en is werkzaam door
heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van
dienstverlening in de Informatie Technologie (IT) sector. Wij hebben
ervaring bij commerciële organisaties, lokal...
6 reference(s)
ONESTEiN Certified v10 Certified v11
Passie voor Odoo en open-source!
Oplossingen voor ERP implementaties met Odoo Community en Enterprise

Als Odoo Gold Partner helpen we organisaties bij het implementeren van de open-source Odoo Community en Enterprise oplossingen. Haalt u het maximale uit uw onderneming? Sinds 2009 verbeteren wij bedrijfsprocessen. Wij kunnen u helpen met een passende automatiseringsoplossing op het gebied van:

• Odoo Community en Enterprise implementaties
• Finance / Boekhouding - waarond ...
3 reference(s)
Grip ICT BV
De mensen achter GR!P ICT optimaliseren al geruime tijd de bedrijfsprocessen van een diversiteit aan bedrijven. GR!P ICT is specialist op het gebied van implementatie en optimalisatie van bedrijfssoftware oplossingen zoals Odoo.

Onze uitdaging vinden wij in het denken buiten de kaders. Kan het systeem niet helemaal wat u wil? Dan gaan wij nadenken over hoe het wel kan. Juist het automatiseren van de processen (ofwel Optimalisatie) geeft ons het gevoel meerwaarde mee te kunnen geven aan ons we ...
2 reference(s)
LogicQ
LogicQ Software is the software development subsidiary of LogicQ Co-operative Consultants, part of the LauerLogic Group. We have an international ambition and started as a growing software solution company founded in The Netherlands. We are open to work with a selective group of innovative partners in Europe and beyond. Our objective is to serve our customers in a co-operative way and build professional cost effective business solutions for them to empower their organisation.

LogicQ Software ...
2 reference(s)
OntwikkelingInEenvoud B.V
Wij helpen ondernemers om binnen hun bedrijf hun potentieel te realiseren. Dit doen door de sleutelprocessen te optimaliseren en ODOO goed voor hen in te zetten. We handelen en denken mee met het bereiken van hun ondernemerspotentieel. Hierbinnen hebben wij ruime ervaring met kinderdagverblijven, service, handels, installatiebedrijven en binnen de maakindustrie.
2 reference(s)
open2bizz Certified v11
Sinds de start van ons bedrijf in 2011 hebben we ons toegelegd op Odoo en de mogelijkheden die deze integrale bedrijfssoftware voor bedrijven kan betekenen. Naast implementatie, ontwikkeling, opleiding en detachering van Odoo hebben we branche specifiek oplossing en kennis van: Orthopedische schoenmakers, paramedische zorg, automotive en productie- omgevingen.
2 reference(s)
AR ICT & Telecom
AR ICT levert al meer dan 15 jaar gerenommeerde hard- en software oplossingen die in uw ICT strategie passen. Een helder advies op basis van jarenlange kennis en ervaring over de producten zorgt ervoor dat de geboden ICT oplossing uw organisatie stabiliteit geeft. Wij implementeren en beheren op basis van uw wensen.
1 reference(s)
Deep Orange
Deep Orange - integrating efficiency
System integrator Deep Orange ontwikkelt maatwerk applicaties, mobile APPs en Cloud oplossingen voor planning, rapportage, workflow, fiscale backup, navigatie en bedrijfsvoering. De applicaties en diensten van...
1 reference(s)
Petit B.V.
Randzaken en futiliteiten, het zit allemaal in de weg van een succesvol IT project. Dingen worden groter gemaakt dan ze zijn. Petit elimineert deze zaken en richt zich met u op de gezamenlijke uitdaging.

De behoefte om te denken vanuit standaardoplossingen met direct klantresultaat, in de periode waarin er veel aandacht voor SCRUM/ Agile is, heeft uitgemunt in het oprichten van Petit.

Door onze aanpak en de flexibiliteit van Odoo, zorgen we voor snelle, soepele maar vooral ook op de gebrui ...
1 reference(s)
ThERP
Therp is een OpenERP leverancier met een enthousiast team.
Wij werken voor toonaangevende organisaties in de non-profit sector en het MKB.
Door de kwalitatief hoogwaardige diensten die wij leveren, kunt u efficiënt werken.
U heeft controle over u...
1 reference(s)
Business Vision Enforced
Business VisionEnforced is een nederlands professional services bedrijf met een compleet aanbod diensten en oplossingen op het vlak van strategie, consultancy, innovatie, technologie en operations met de focus op de ICT sector.

Met ongekende ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in de ICT sector is BVE actief op het snijvlak van business en technologie.

Deze activiteiten worden ondersteund door het grootste wereldwijde delivery-netwerk van technologie partners en onze klanten.

Het uitgebr ...
Canvas Multi-Media
Canvas Multi-Media is een advies-, en designbureau, gevestigd in 1995 te Rotterdam.
Ervaren met Odoo Enterprise en Community oplossingen.
Maatwerk of out of the box.
Odoologic | Dutchworld IT Solutions
Een bedrijf met korte lijnen en met de focus op een efficiënte bedrijfsvoering en een adequate informatievoorziening van haar klanten. Met partners, die een jarenlange ervaring in ICT hebben, zowel met advies als met implementatie. Odoologic is een handelsnaam van Dutchworld IT Solutions