Looking for Services?

Contact a Partner in Norway

World Map

Gold Partners

Flyt Consulting AS
Flyt Consulting AS Certified v14
ERP ekspertise basert i Oslo. Vi tar deg trygt igjennom din reise til en hverdag med enkel IT-portefølje, effektive prosesser og fornøyde ansatte. Vi har mer enn 20 års erfaring i implementering av ERP løsninger på Odoo, SAP og Microsoft platformer. Vi bruker Odoo selv, og vi kan hjelpe deg å finne den rette løsningen for deg. ...
11 reference(s)

Silver Partners

Nueva IT AS - 921774257MVA
Nueva IT AS - 921774257MVA Certified v12 Certified v13 Certified v14
Norges første offisielle Gold Partner med meget gode referanser. Nueva tilbyr også alt av økonomi, lønn- og regnskapstjenester til over 130 fornøyde kunder. Har utviklet og vedlikeholder Odoo-integrasjoner mot de mest moderne regnskapsløsningene i Norge, bl.a. Poweroffice Go. Stort ERP-team som kun består av spesialister med mange års Odoo-erfaring på alle moduler. Bistår med analyse og optimalisering av prosesser, implementering og utvikling.
13 reference(s)
VK DATA ApS
VK DATA ApS Certified v12
VK DATA ApS er en internasjonal Odoo Partner med hovedkontor i Danmark med filialer i Tønder og Kolding samt Oslo og Kristiansand i Norge.
Siden 1994 har VK DATA ApS levert +250 ERP-løsninger til mange forskjellige bransjer i hele Danmark og nå også i Norge.
I 2010 var vi den første Odoo-partneren (tidligere OpenERP) i Danmark. Siden 2016 har VK DATA vært en sertifisert Odoo Gold Partner med +25 medarbejdere som arbejder med Odoo
Vi har lang og bred erfaring med små og store løsninger, avanserte ...
1 reference(s)

Ready Partners

Linserv AB
Linserv AB Certified v12 Certified v14
Since 2002 Linserv has been helping companies and organisations to implement Open Source technology and systems. We provide our customers with both Business applications and IT infrastructure service. In this way we effectively bridge "the gap" between good infrastructure and good business solutions.
1 reference(s)