Menu

Tìm kiếm Dịch vụ?

Liên hệ một Đối tác

Odoologic - Amersfoort
BRABANTSESTRAAT 17
3812 PJ AMERSFOORT
Hà Lan
+31886009123
marketing@dutchworld.nl
IT/Truyền thông
Ready

Odoologic - Amersfoort

Odoo zonder gedoe!


Odoologic biedt implementatie, beheer en onderhoud voor al je Odoo-apps, tegen prijzen die iedereen kan betalen. En of jouw bedrijf nu groot is of nog groeiend, of je Odoo al jaren gebruikt of er net mee start, we helpen je in no-time en zonder downtime aan de juiste apps voor jouw automatiseringsbehoefte.

Weet je nog niet precies wat de beste oplossing is? Dan helpen we je graag op weg met een uitleg of demonstratie van de mogelijkheden.

Elke cent goed besteed  |  We bouwen geen luchtkastelen, maar implementeren alleen oplossingen waarvan jij van tevoren weet wat ze gaan kosten en wat ze gaan opleveren. 


Alleen senior specialisten  |  We zijn bekwaam, snel, gecertificeerd en weten precies hoe lang we er over gaan doen. Dat is het voordeel van een specialist die business en software begrijpt. 


Fanatieke support  |  Bedrijfskritische processen hebben ondersteuning nodig waar je altijd op kan rekenen. Onze SupportDesk bestaat uit Odoo-specialisten die jouw probleem direct aanpakken, ook in het weekend.


Maatwerk & integratie  |  Als het ingewikkeld wordt en er is maatwerk of integratie nodig, halen we onze grote broer erbij. Dutchworld is een end-to-end IT-integrator en ontwikkelaar van custom Odoo-applicaties.


Ons speelveld | Naast uitgebreide kennis van Odoo hebben we door de jaren heen praktische ervaring opgedaan in sectoren zoals B2B-handel, klantgedreven assemblageprocessen, mobiliteitsoplossingen en projecten gericht op duurzaamheid.

Các tham chiếu

BREEDVELD Wanden B.V.
Breedeveld, internationaal bekend als Attaca, is een expert in ruimteverdeling. Ze bieden mobiele paneelwanden, schuifwanden, vouwwanden en mobiele glaswanden aan voor bedrijven, scholen, horeca en particulieren. Met Odoo als ERP-systeem en een door Dutchworld gebouwd volledig geintegreerd CPQ-systeem (Configure Price Quote) gaat Breedveld de toekomst vol vertrouwen tegemoet.
Coperitas Holding B.V.
Coperitas ontwikkelt, implementeert en beheert software voor multinationals die zich bezighouden met prijsoverdrachten en belastingen. In slechts 2 maanden tijd zijn ze live gegaan met Odoo Projecten, Urenstaten en Facturatie, terwijl Abonnementen en Helpdesk nog op de planning staan.
Daedalus B.V.
Onze klant is wereldwijd actief in de Maintenance Repair en Overhaul sector (MRO). Ze vertrouwden op de expertise van Odoologic om verschillende processen te automatiseren, waaronder timesheets in het webportal, urenregistratie, recruitmentproces, goedkeuringsproces en facturatie.

Ergoswiss Benelux
Ergoswiss is een internationaal actief bedrijf dat hoogteverstellingen, hefsystemen en hefzuilen voor diverse toepassingen verkoopt en produceert. Ze bedienen producenten van werkstations, meubelfabrikanten en bedrijven in de machinebouw met ergonomische oplossingen.
Gascontrol Systems
Gascontrol levert gasdistributieapparatuur voor verschillende toepassingen en beidt ook advies over de keuse van de juiste apparatuur.
Met de implementatie van Odoo heeft Gascontrol inzicht gekregen in de volledige goederenstroom, zowel logistiek als financieel.
Green Boy Group BV
Green Boy Group levert plantaardige, NON-GMO en biologische voedselingrediënten over de hele wereld aan innovatieve bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Met Odoo hebben we verschillende workflows geautomatiseerd, waaronder het gebruik van verschillende valuta's, traceability, business rules voor zendingen, transport in relatie tot transfers en de waardering van de goederen met de juiste Journals voor de boekhouding.

Perfect Plant Deal B.V.
Perfect Plant Deal biedt webshops, daily-deal websites en platformen een dropshipment oplossing voor plantaanbiedingen. Elke dag verwerken zij alle webshopbestellingen van de afnemers. Met Odoo heeft PPD nu data-integratie en webshopintegratie met marketplaces voor meer dan 30 webshops (B2B en B2C). Dit heeft geleid tot een geautomatiseerde verwerking van ruim 10.000 orders per dag tijdens de hoogseisoen.