Procurando por serviços?

Entre em contato com um parceiro

Odoologic - Amersfoort

Ready Parceiro

Odoologic - Amersfoort
BRABANTSESTRAAT 00017
3812 PJ AMERSFOORT
Holanda
+31 6 53904196
sales@dutchworld.nl

Odoologic implementeert Odoo bij duurzame en innovatieve MKB-opdrachtgevers, die willen verbeteren. De gedroomde opdrachtgever heeft om die reden behoefte aan software en support op maat. We leveren dit al sinds 2007.
Oplossingsgericht denken en open tools leiden tot ingenieuze software oplossingen voor uw business applicaties. Bent u  actief op het gebied van:

  • Handel (verkoop, e-commerce, value added reselling)
  • Klantordergestuurde assemblage
  • Zakelijke dienstverlening (advisering, recycling, mobiliteitsoplossingen, projectgestuurde organisaties)
  • Installatie en fieldservice

Gefeliciteerd! U zou maar zo een 'passende' MKB-opdrachtgever voor Odoologic kunnen zijn.

Van advies en projectoplevering naar support en online marketing. Bij Odoologic maken we uw business oplossing in de cloud compleet. Laat u daarom door ons adviseren over de sterke mogelijkheden en aanpasbaarheid van Odoo en neem contact op met Elise van Maarschalkerweerd

Referências

Odoologic - Amersfoort
Odoologic - Amersfoort
Geweldige medewerkers verdienen deze geweldige software. En Odoologic kan hierbij ook uw implementatiepartner zijn. We lossen het op!
Door klanten geprezen om onze vakinhoudelijke kennis, de jarenlange ervaring en de extreme gedrevenheid bij het naar volle tevredenheid realiseren van (complexe) projecten) voor het MKB. Odoologic staat voor onze kennis van Odoo-software als onze jarenlange ervaring hoe Odoo-implementaties slim en agile aan te pakken. Binnenkort 'het goede gesprek'?