Looking for Services?

Contact a Partner

DynApps nv

Gold Đối tác

DynApps nv
Antwerpseweg 1
2440 Geel
Bỉ
+32 3 547 03 30
sales@dynapps.be
IT/Truyền thông

DynApps is een organisatie bestaande uit mensen die in diverse bedrijven een jarenlange ervaring hebben opgebouwd om organisaties te begeleiden in hun veranderingsproces naar een duidelijke geïntegreerde bedrijfsvoering doormiddel van het invoeren van een ERP, CRM of een e-commerce oplossing.

Als geen ander weten we dat het invoeren van een nieuwe software toepassing een zeer intensief proces is binnen een organisatie waar het belangrijk is dat ieder individu zich in het implementatieteam zorgvuldig begeleid voelt om later zonder problemen de nieuwe werkmethodes te kunnen hanteren.

De mensen van DynApps starten het project daarom niet vanuit een IT behoefte maar wel vanuit de noodzaak om de bedrijfsprocessen beter op elkaar afgestemd te krijgen. En dit vraagt doorzicht in wat je precies doet: proceskennis gekoppeld aan bedrijfskunde. DynApps heeft deze ervaring opgebouwd in diverse sectoren en branches.

Om dit alles samen te vatten, luidt ons credo dan ook “Samen sterker door integratie”.

“Samen sterker door integratie” staat niet synoniem voor starre procedures en regels. Wel integendeel zelfs.

In onze huidige wereld is constante vernieuwing aan de orde en de snelheid van invoering kan bepalend zijn voor het al dan niet succesvol zijn en blijven.

Daarenboven proberen we alles “lean en mean” te organiseren, geen overbodige activiteiten, documenten, regels maar net datgene dat onze business op een efficiënte manier veder doet groeien en bloeien.

De mensen van DynApps beseffen dit ten volle en het is onze missie en visie om de informatie ruggengraat van een onderneming maximaal te borgen zodat op een efficiënte manier de bedrijfs “know how” vastgelegd wordt en beschikbaar blijft om uw succes te kunnen verder zetten.

Omdat wij onze zienswijze volledig kunnen koppelen aan het product Odoo en de ganse community daarrond, denken wij met Odoo een significante toegevoegde waarde te kunnen bieden voor onze klanten.

Wenst U meer te weten contacteer ons of maak kennis op onze events: http://www.dynapps.be

Các tham chiếu

50Five B.V.
50Five B.V.
50five believes in inspiration. We want to inspire people how to make their home more comfortable. An important aspect of this is home automation. Home automation allows you to easily make your home more comfortable and also save money on your energy bill. We have a wide range of products, services and solutions, which we continually work to improve. Examples are the smart thermostat and smart lighting.
All Tank Solutions BVBA
All Tank Solutions BVBA
All Tank Solutions is gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en installatie van stationaire en mobiele opslagtanken. Wij produceren voor u in eigen beheer metalen tanken op maat voor de opslag van diesel, water, mazout, benzine en olie. Daarnaast bieden wij u een ruim assortiment aan van hoogwaardige kunststoftanken voor de meest diverse toepassingen.
Ask Q BV
Ask Q BV
Ask Q sets a new standard in legal management services and secondments.
The world’s economy is dependent on millions of legal relationships. However, legal management is about more than simply contracts and negotiations.
We design our solutions with the business in mind. We help legal teams in large companies to maintain a clear focus on business priorities and strategic matters.
Atraxion
Atraxion
Groothandel in autobanden, velgen en assecoires.
Auto Access
Auto Access
Met meer dan 30 jaar ervaring is AutoAccess een sterk groeiend bedrijf in de automotive markt. We zijn zowel nationaal als internationaal actief als toeleverancier en ombouwer van allerhande accessoires voor LCV’s en Pick Ups. Een belangrijk aspect hierin is dat we een totaaloplossing aanbieden, iets wat we vooral in de ruime zin van het woord zien.

Met Odoo gaan we onze processen stroomlijnen van verkoop en aankoop tot en met de levering aan onze klanten. Hiervoor koppelen we met een webshop en een WMS.
BAJ INVEST
BAJ INVEST
Verhuur en exploitatie van terreinen
BUUR
BUUR
BUUR is een toonaangevend multidisciplinair team van gepassioneerd stedenbouwkundigen, (ir.) architecten, landschapsarchitecten, ruimtelijk planners en mobiliteitsexperten. Vanuit onze kantoren in Leuven en Gent, is BUUR vooral actief in Vlaanderen en Brussel. Met ons internationaal team reikt onze blik evenwel tot ver daarbuiten.

BUUR is een acroniem voor ’bureau voor urbanisme‘. Het is tegelijk de uitdrukking van ons geloof in de stad als sociaal netwerk.

Bedal
Bedal
Bedal develops catheter stabilization devices that excel in performance, ease of use and patient comfort.

Bednet VZW
Bednet VZW
Bednet is een vzw belast met de opdracht synchroon internetonderwijs te organiseren voor (langdurig en chronisch) zieke kinderen. Bednet realiseert een virtuele klasomgeving via internet, zodat zieke kinderen van thuis uit de lessen op school kunnen meevolgen en contact houden met hun leerkracht en medeklasgenootjes.
Bednet zorgt gratis voor de volledige dienstverlening met een consulent die de klas en het kind begeleidt en ook voor technische ondersteuning van materiaal en helpdesk. Ieder kind volgt de lessen volgens wat hij/zij aankan.
Believe it or not BV
Believe it or not BV
4K is al een aantal decennia actief als distributeur in België voor verschillende topmerken op het gebied van industriële signalisatie en passieve netwerkcomponenten. Het bedrijf legt de focus op industrieën, overheden, professionele installateurs, groothandels en bedrijven. AEB focust zich voornamelijk op signalisatie voor voertuigen. Zwaailichten, flitslichten, lichtbalken,…
Biodyvino
Biodyvino
Ethisch en duurzaam ondernemen is de basis van ons Biodyvino DNA. We zijn de absolute pionier en expert van bio(dynamische) en natuur wijnimport in België. Biodyvino is een alternatief business model, gebaseerd op maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Blue Foot Membranes NV
Blue Foot Membranes NV
Our business is simple: wastewater enters a water treatment installation, clean water goes out to be reused. In between is a membrane that stops microorganisms and waste particles. Today, Blue Foot supplies reliable process technology for membrane bioreactors (MBR) on a production level.
Body2Win
Body2Win
Het is onze missie om mensen te doen stralen.

Wij geloven dat een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk zijn om je goed in je vel te voelen.

Daarom bieden we met Body2Win, voedingsproducten en natuurlijke supplementen aan die perfect passen in een gezonde levensstijl. Ook zal je persoonlijk begeleid worden gedurende je hele traject.
Onze visie is dat wie gezond eet beter leeft, wie beter leeft zich beter in zijn vel
voelt en wie beter in zijn vel zit meer schittert. Gezond eten, gezond leven en
jezelf doen stralen zijn voor ons 3 basiscomponenten van een gelukkig leven.
Brain² BV
Brain² BV
After 19 years of steady growth, Brain² is a global IT player with proven solutions and services. We will continue to innovate and adapt to the ever changing technological evolutions and business challenges. Our team of dynamic employees makes sure we are around to stay, by combining our maturity with flexibility.
Brandweerinformatiecentrum Gevaarlijke Stoffen
Brandweerinformatiecentrum Gevaarlijke Stoffen
BIG vzw heeft doorheen de jaren een sterke reputatie opgebouwd als expertisecentrum inzake gevaarlijke stoffen. BIG vzw heeft als doel om met deze kennis overheden en industrie bij te staan in hun streven naar een veiligere leef- en werkomgeving. Daarom volgt hier een greep uit onze diensten. Heeft u een probleem aarzel dan niet om ons te contacteren.
Bv Hercull
Bv Hercull
Hercull ontwikkelt semi-industrieel en logistiek vastgoed op een maatschappelijk verantwoorde manier. Door in te spelen op lokale noden en een goede studie van de omgeving, creëren we dynamische en flexibele units die klaar zijn voor uw gebruik. Zonder de strategische ligging uit het oog te verliezen.

Dankzij Odoo beschikt Hercull over een future-proof ERP voor de administratieve opvolging van de vastgoedprojecten en boekhouding.
Bv Younify
Bv Younify

Younify vertaalt uw ondernemingsdoelstellingen naar een geïntegreerde business- en IT-aanpak.

Wij handelen niet zomaar projecten af. We maken samen met u dé juiste IT-keuzes, werken aan succesvolle implementaties en introduceren slimme innovaties. Zo krijgen we uw mensen, processen en systemen in balans.Casalis
Casalis
Casalis use the wealth that the world has to offer us. They work with passionate people and modern as well as ancient materials and techniques from various cultures and regions all over the world with the aim to create the most unique Acoustics, Carpets and Objects of superior quality. Casalis is a Belgian textile design company founded in 2000 by Francis Vercaemst and has won several awards since then. Products are environmental friendly and available in over 32 countries around the globe. Visit our website or write us an email to obtain more information
Case Consult BV
Case Consult BV
Voor elke business case is er een beste oplossing. Case Consult helpt KMO’s bij het vinden, analyseren, uitwerken én implementeren van hun beste IT-oplossing! Brede expertise op vlak van accounting, finance, HR en ERP-projecten
Cemminerals NV
Cemminerals NV
As from 2018 Cemminerals will operate a state of the art (vertical) cement mill located in the Port of Ghent.
The main activity of Cemminerals is to grind and mix raw materials into construction materials i.e. different types of cement and GGBFS (ground granulated blast furnace slag). The finished product will be packaged or offered in bulk to customers.
Cereus.Be
Cereus.Be
Cereus.be biedt oplossingen op gebied van Infrastructuur en Java oplossingen.

Onze system engineers ondersteunen uw organisatie bij het uittekenen, uitrollen en beheren van complexe IT-oplossingen.

Onze servicedesk staat voor u klaar om direct uw problemen aan te pakken.

Onze Java ontwikkelaars verzorgen graag uw noden op gebied van maatwerk.

"Meedenken en oplossingen op maat zijn onze speerpunten."
Classified
Classified
Classified ontketent een heuse revolutie in de fietsenindustrie. Dankzij het draadloze elektronische systeem schakelt u onmiddellijk, onder vollast en op elk terrein. Zeg uw voorderailleur vaarwel en ga voor topprestaties en gebruiksgemak. Maak deel uit van de revolutie en fiets zonder enige beperking. Schakel eender waar en wanneer – in elke situatie.

Climatrix NV
Climatrix NV
Climatrix is dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen.

Climatrix geeft advies over duurzame systemen van vloer-, wand- en plafondverwarming aan zowel particulieren, architecten, studieburelen, bouwfirma’s, interieurarchitecten als installatiebedrijven. Wij leveren onze materialen en diensten enkel aan de installatiebedrijven.

Met ons team van specialisten en partners creëren wij steeds de meest innovatieve toepassingen bij het ontwerpen van gezonde en energie-efficiënte oplossingen voor hun eindklanten. Ons betrouwbaar partnership kenmerkt zich door een hoge flexibiliteit, een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een klantgerichte aanpak die tot het uiterste gaat om klanten praktisch te ondersteunen met uitgebreide legplannen en een eigen plaatsingsdienst.
Condako
Condako
Condako is an company specialized in the development of non wovens, specialty films, composites and web adhesives for the Automotive Industry
Cool Creation
Cool Creation
Cool Creation, een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Lier (België), staat garant voor een creatieve en frisse kijk op diverse productgroepen.
Cyago NV
Cyago NV
Cyago ontwerpt, maakt en installeert droog- en afblaasmachines voor de industrie. Cyago is gestart met de belangrijkste modules (CRM, aankoop, verkoop, boekhouding, project en logistiek), maar behoudt de nodige flexibiliteit om uit te breiden in functie van de verdere groei van Cyago.
Cyclis Bike Lease NV
Cyclis Bike Lease NV
Cyclis werkt elke dag, met veel enthousiasme, aan gelukkige fietsers. Daarom zetten we sterk in op innovatie en flexibiliteit.

Dankzij de samenwerking met lokale fietswinkels kunnen we elk merk en model in een interessante leaseformule gieten. Hierdoor helpen wij werknemers over heel het land aan hun droomfiets. In combinatie met een innovatieve tool voor zowel werkgever als werknemer, garanderen wij een fietsplan dat op wieltjes loopt.
Decontex Holding NV
Decontex Holding NV
Decontex, opgericht in 2016 en gevestigd in Tielt, ontwikkelde een oplossing voor decontaminatie van brandweerkledij met vloeibaar CO2. Met snelle groei in het vooruitzicht, waarbij men ambieert om tegen 2025 vijftien clean rooms in acht Europese landen in bedrijf te hebben, kiest men voor Odoo Enterprise om hun processen hierin te beheren. In samenwerking met DynApps worden de apps verkoop, aankoop, boekhouding, voorraad en meer geïmplementeerd.
Deforce BVBA
Deforce BVBA
Deforce Electro is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring.
Professioneel advies, snelle service en een eigen hersteldienst zijn hun stokpaardje.
Dekimo Kortrijk
Dekimo Kortrijk
Dekimo Kortrijk, is a professional service partner. In addition to electronic, mechatronic and software engineering, Dekimo offers the customer a one-stop shop for product industrialization, series production and assembly of subsystems or complete systems.
Devrandom.be BV
Devrandom.be BV
Devrandom.be is jouw persoonlijke IT-partner op vlak van cloud hosting, development en netwerken en systemen. Geen standaardpakketten, maar puur maatwerk. Zodat een systeem volledig voldoet aan jouw noden en een meerwaarde is voor je bedrijf.
Dobit nv
Dobit nv
Dobit is een bloeiend en groeiend familiebedrijf gespecialiseerd in technologische automatisaties. Ze ontwerpen en realiseren technologische innovaties voor digitale winkelbeleving en corporate schermcommunicatie. In eerste fase worden de apps Documenten en Sign geïmplementeerd.
DynApps nv
DynApps nv
DynApps is een jonge organisatie bestaande uit mensen die in diverse bedrijven een jarenlange ervaring hebben opgebouwd om organisaties te begeleiden in hun veranderingsproces naar een duidelijke geïntegreerde bedrijfsvoering doormiddel van het i...

Dzjing BV
Dzjing BV
DZJING staat voor verrassende smaken met natuurlijke ingrediënten en gember in een hoofdrol. Gedreven door onze passie voor smaak proberen wij u enkel het beste te brengen.
Elektro Hermans-Mullens
Elektro Hermans-Mullens
Hermans-Mullens, Houthalen-Helchteren, is een speciaalzaak in verlichting en installatiematerialen.
Ons gamma biedt dankzij haar grote verscheidenheid steeds een oplossing voor uw wensen.
Wenst u deskundig advies of begeleiding en dit steeds vrijblijvend, kom dan zeker eens langs in onze winkel.
U kunt bij ons terecht voor zowel een klassieke als moderne verlichting dit voor zowel buiten als binnen.
Elektro Van Assche
Elektro Van Assche
Elektro Van Assche is een échte familiezaak gelegen in Zingem (Kruisem) en al meer dan 60 jaar een gevestigde waarde in de elektrowereld.
Een team van 30 gespecialiseerde medewerkers staan de klanten met woord en daad bij om service, trendsetting en vertrouwen te garanderen. In onze ruime winkel (2000m2) bieden ze volgende afdelingen aan: Grote- en kleine huishoudapparaten, keukens en inbouwtoestellen, Cookware, TV & Audio, Multimedia, Telenet & Base service, Telefonie, elektrische boilers, elektrische verwarming.
Met eigen techniekers en installateurs staan ze dicht bij de klant om een maatoplossing aan te bieden.

Dankzij Odoo beschikt Elektro Van Assche over een future-proof ERP voor POS, aankoop, verkoop, logistiek, Service en boekhouding.
Enerdeal
Enerdeal
Bedrijfsklare oplossingen voor zonne-energie
Met geïntegreerde zonne-energie oplossingen stellen wij bedrijven in staat aanzienlijke besparingen te realiseren, hun onafhankelijkheid op het gebied van energie te waarborgen en bij te dragen aan een betere wereld. Enerdeal spreekt de volledige waardeketen aan en biedt kant-en-klare oplossingen. Wij ontwikkelen, wij voeren uit, wij financieren.
Energieautomatisering BV
Energieautomatisering BV
Energieleverancier voor particulieren.
Estetis
Estetis
Het Gentse schoonheidsinstituut Estetisis heeft een grote expertise in permanente ontharing. Vanuit hun winkel te Gent geven ze persoonlijk huidadvies en ontspannende massages voor al wie van kwaliteit en luxe houdt. Estetis gebruikt Odoo Accounting, Sales en POS om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren
Europower Generators BV
Europower Generators BV
Ontwerp, ontwikkeling, productie en herstelling van stroomaggregaten van 1 tot 600kVA.

FND Consulting bv
FND Consulting bv
Consulting en adviesverlening in de I.T. sector
Filter&co
Filter&co
Filter & Co de specialist voor ventilatiefilters en luchtzuiveringsoplossingen. Een jong bedrijf die vooral focust of service en snelheid.
Met Odoo beschikt Filter & Co over een future-proof ERP voor CRM, aankoop, verkoop, logistiek en boekhouding.
Fire-Up International B.V.
Fire-Up International B.V.
Fire-Up International (FUI) presenteert zich als dé specialist op het gebied van vuur-gerelateerde producten voor de open haard, barbecue, kachel en andere aanverwante producten. Haar brede, gespecialiseerde assortiment beschikt over een hoge duurzaamheid*, kwaliteit en is gemakkelijk en veilig in gebruik, met milieuvriendelijke aspecten, die grotendeels de samenstelling van het assortiment te bepalen. FUI streeft naar een optimale balans tussen de productie en verkoop van de door de FUI gevoerde producten en streeft er naar om de meest duurzame* handelspartner voor de groot- en detailhandel in de Benelux zijn. In en buiten Europa wil FUI zich profileren als dé producent en leverancier van duurzame* en milieuvriendelijke aanmaakproducten.

Fire-Up ondersteund zijn logisieke, productie en financiële processen met Odoo.
Fja Oeyen Mol NV
Fja Oeyen Mol NV
Sinds 1958 is Fja-Oeyen gespecialiseerd in het maken op ambachtelijke wijze van perfecte donsdekens. De donsdekens worden helemaal op maat gemaakt in eigen atelier te Mol. `De producten zijn te koop in de showrooms te Mol en Antwerpen of via de Webshop.


Fja-Oeyen onderscheidt zich op de markt door traditie, ambacht en customer intimacy. Via hun kwalitatieve producten en een onberispelijke dienstverlening wenst men de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.Dankzij Odoo beschikt Fja-Oeyen over een future-proof ERP voor aankoop, verkoop, logistiek, productie, service en boekhouding.

Floorify
Floorify
Floorify, een op en top Belgisch merk, staat voor het mooiste, meest kwalitatieve en complete assortiment in rigide vinyl vloeren verdeeld via de beste vloeren speciaalzaken in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en ver daarbuiten. Het revolutionaire Floorify innoveerde in 2016 als eerste in Europa met rigide vinyl vloeren. De vernieuwende planken en tegels combineren de look en feel van natuurlijk hout of gepolierd beton met een groot installatiegemak en veelgevraagde vloereigenschappen als stil, warm, robuust en watervast. Ze zijn op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem, ook zonder voorbereiding. Dankzij hun zwevende plaatsing en homogene samenstelling zijn Floorify vloeren 100% recycleerbaar en voldoen ze aan alle voorwaarden van een circulaire economie.

Floorify omvat een indrukwekkende collectie rigide vinylplanken -en tegels , in verschillende formaten én met gedetailleerd design – amper te onderscheiden van echt. Van visgraat tot XL planken met levensechte geborstelde structuren, matte glansgraad, subtiele groeven en een ultieme plankvariatie. Daarnaast omvat de collectie ook extra grote tegels voor die strakke, industriële look. Floorify biedt ook alle passende toebehoren aan die nodig zijn voor een perfecte afwerking van je vloer.

Floorify zet hard in op onderzoek en ontwikkeling om de meest attractieve en innovatieve collectie rigide vinylvloeren verder te kunnen uitbouwen, investeert continu in service optimalisatie voor zijn klanten via lokale warehousing & digitale ontzorging en wil het beste brick & clicks model in de vloerenbranche neerzetten. Dit door de meest persoonlijke en lokale merkbeleving via unieke store-in-store concepten te koppelen aan een sterke digitale strategie. Odoo wordt binnen Floorify heel breed ingezet; sales, planning, accounting, operations, logistiek etc.

Fruit at Work
Fruit at Work
Fruit dat vers is en gevarieerd en van de beste kwaliteit, dat zijn al drie van onze troeven. Maar we hebben er nog! Fruit at Work is ook voordelig, want ons fruit is voor 100% fiscaal aftrekbaar, wat betekent dat je nog eens 33,99 % van de aankoopprijs terugverdient. En als jij graag zorg draagt voor het milieu, dan trekken we aan hetzelfde koord, want wij hebben veel aandacht voor onze impact op het milieu en trachten die stelselmatig te verkleinen. En last but not least: wij hebben ook veel oog voor de duurzaamheid van onze activiteiten
GeoTherma
GeoTherma
GeoTherma wil de transitie naar duurzame woningen en bedrijfsgebouwen versnellen door in te zetten op warmtepompen. Want warmtepompen zijn dé oplossing om te profiteren van de hernieuwbare energie uit bodem, water en lucht bij het verwarmen en koelen van gebouwen. GeoTherma gebruikt Odoo voor alle operationele en financiële processen, van offerte aanvraag tot facturatie.
Group Suerickx NV
Group Suerickx NV
Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op maat op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties.

Onze klanten en partners kunnen rekenen op een eerlijke en professionele samenwerking, een planmatige aanpak, tijdige oplevering, een open communicatie en een grote zorg
voor kwaliteit en veiligheid.
Guide-IT
Guide-IT
Guide-IT wil KMO's als partner ondersteunen in het gebruik van software in uw onderneming. Guide-IT is geen leverancier van software, maar een onafhankelijke partner van uw onderneming. Met als doel uw processen te digitaliseren en het gebruik van software te optimaliseren.
HAWAIIAN POKE BOWL BV
HAWAIIAN POKE BOWL BV
Hawaiian Poké Bowl is dé revolutie op vlak van ‘healthy food’. Bowls gemaakt met kraakverse ingrediënten, barstend van de smaak met homemade dressings en allerhande toppings. Dit is de echte smaak van vakantie in een bowl.

Hawaiian Poké Bowl zet Odoo in voor de logistieke, productie en financiële processen te beheren.
HConsult BV
HConsult BV
Interim management. Begeleiden en adviesverstrekking van bedrijfsorganisatie op weg naar een verdere digitalisering.
Hapbit
Hapbit
Bij Hapbit zetten we ons elke dag in om de ideale IT-partner te zijn. En daarin gaan we ver. Op basis van beproefde werkmethodes, gecombineerd met flexibele oplossingen en gepassioneerde medewerkers, stemmen we onze dienstverlening telkens af op de noden van de individuele klant.
Health Mate
Health Mate
Health Mate infraroodcabine’s bestaat sinds 1979! Je vindt onze Health Mate® sauna’s vandaag in meer dan 50 landen. Een Health Mate® infraroodcabine geneest niks, maar bevordert de levenskwaliteit enorm.

Sporters maken voor of na hun training gebruik van de Health Mate® infraroodcabine om hun prestaties te verbeteren en sneller te recupereren. Maar evengoed mensen die een drukke werkdag van zich willen afschudden, die hun immuniteit willen boosten en afvalstoffen op een snelle manier willen verbranden, halen een Health Mate® infraroodcabine in huis.

Heidelberg Benelux NV
Heidelberg Benelux NV
Ons portfolio met digitale drukpersen biedt u de modernste druksystemen voor een intelligente drukkerij. Flexibele oplossingen met een hoog rendement voor u en uw klanten; van de druk van de kleinste, geïndividualiseerde oplages in de beste kwaliteit tot en met nieuwe toepassingen, zoals het gepersonaliseerd bedrukken van driedimensionale objecten.
Herbafrost
Herbafrost
Herbafrost zorgt ervoor dat iedereen – industrie, retail en consument – het hele jaar door kan rekenen op versgevroren kruiden om gerechten een gezonde en smakelijke toets te geven.
Dankzij de nabijheid van onze velden, volautomatische productielijnen en een goed uitgekiende productieplanning worden onze kruiden meteen na het oogsten verwerkt en ingevroren. Klaar voor gebruik en verser dan vers!
Hosted Energie B.V.
Hosted Energie B.V.
Hosted Energie wil als mediator de brug vormen tussen energieleveranciers, netwerkbeheerders en meetbedrijf enerzijds en de bedrijven anderzijds. Hiervoor wil men Odoo gaan inzetten als platform die de brug is tussen de verschillende partijen van CRM en website tot aankoop en verkoop en Marketing.
House of Nutrition B.V.
House of Nutrition B.V.
30 JAAR ERVARING SAMENGEBRACHT IN EEN SPORTVOEDINGSSHOP

Ons verhaal begint in 1986 met de oprichting van M Double You, het eerste serieuze sportvoedingsmerk van Nederland. Met een assortiment dat sinds de begindagen is gericht op topkwaliteit (en een lekkere smaak) zijn we meegelift op de groeiende populariteit van fitness en krachtsport in Nederland.
ISMAR
ISMAR
In order to extract the relevant science data (evidence based medicine) and the clinical experience of thought leaders (medicine based evidence), we use a systematic approach that is firmly founded in applied educational and behavioral science. Using this approach, we work with our clients and thought leaders to define a sound product positioning and a strategy to overcome the barriers of adoption.
With one goal: develop engaging integrated communication and education solutions that are measurable and facilitate lasting adoption.
Innomediq bvba
Innomediq bvba
Een bedrijf met een doel: Van Medical Device tot Medical eco-system. De brug naar de toekomst voor uw ziekenhuis
Intracto Group nv
Intracto Group nv
In een wereld in beweging is alles mogelijk. Als digital agency helpt Intracto ondernemingen een competitief voordeel te ontwikkelen in die wereld. Met creativiteit en strategieën, gedreven door online marketing en technologie. Zelfs als alles stil lijkt te staan, blijven wij in beweging.

Ingegeven door het continu in bewewing te blijven, maakt Intracto voor zijn CRM processen de omslag van Teamleader naar Odoo.
JPS beheer bvba
JPS beheer bvba
Decrea is een bedrijf gespecialiseerd in de marketing ondersteuning voor KMO's. Wij bieden totaaloplossingen aan van A tot Z met daarbij de klant als centraal punt.
Elk van onze medewerkers is gespecialiseerd in een bepaald domein zoals social media marketing, mail marketing, ontwerpen van huisstijlen, naamkaartjes, bedrijfsfilms, ...
Karel de Grote Hogeschool
Karel de Grote Hogeschool
De Karel de Grote Hogeschool is een katholieke hogeschool in Antwerpen met ongeveer 13.500 studenten en ongeveer 1.400 werknemers. KdG staat voor duurzame ontwikkeling van studenten, medewerkers en samenleving. Odoo wordt ingezet om het beheer van labomateriaal te faciliteren zodat men een ten alle tijden een goed zicht heeft op de voorraad en het aankoopproces van pro-actief kan sturen.
Kavec
Kavec
Kantenband, het lijkt een detail. Maar de afwerking van uw plaatmateriaal bepaalt voor een deel mee de kwaliteit van uw werk.
De interieurarchitect of uw klant verwacht niet anders dan dat de kantenband perfect aansluit op de kleur en het motief van de plaat en voor de levensduur van het maatwerkmeubel goed hecht en kleurvast is. De juiste kantenband leveren die aan die eisen voldoet, vraagt kennis en kwaliteit. Laat dat nu net de kracht zijn van de Opglabbeekse specialist Kavec.
Kooktijd bvba
Kooktijd bvba
Sinds september 2010 runt Caroline Verdick Kooktijd, een detailhandel in kookmaterialen. Haar sympathieke zaak vind je in een zijstraat van de populaire Gasthuisstraat, hartje Turnhout. Naast het brede assortiment aan keukengerei, kookgadgets en -boeken biedt Kooktijd.be ook kookworkshops boven de shop. Tot 10 personen tegelijkertijd bereiden er onder begeleiding van een professionele kok feestelijke hapjes, herfstgerechten, wildmenu’s … die ze achteraf nuttigen in de ‘woonkamer’. Zo leren en ervaren hobbyisten hoe het is om te werken met high-end kookgerei. Een unieke formule in een unieke zaak.
LFC nv
LFC nv
LFC is de officiële naam van SkinnyLove. SkinnyLove is een organisatie die personen aanmoedigt om op een gezonde manier, slank te worden of te blijven. SkinnyLove hecht veel belang aan Omnichannel waarbij de klant via meerdere kanalen én op eenzelfde manier benaderd wordt. SkinnyLove gebruikt de kassa in Odoo, de webshop, het aan -en verkoopbeheer en voorraadbeheer. Een integratie met hun supply chain partner zorgt ervoor dat zij volledig geautomatiseerd werken.
La William NV
La William NV
La William is de sauzenfabrikant en uitvinder van Andalouse en Basil. Ze staan garant voor de beste kwaliteit en lekkerste smaak in elke saus. Ze zetten Odoo Enterprise in ter ondersteuning van hun sales, logistieke en financiële processen.
Lednlux
Lednlux
2009, Gerry Wouters en Agatino Sturiale richtten LEDNLUX op. Vanaf de start adviseerden Gerry en Tino in kwaliteitsvolle LED-verlichting. Om LEDNLUX te diversifiëren maken ze een merk van het product én richtten ze hun pijlen op de B2B-sector.

Als partner in verlichting creëert LEDNLUX perceptie waardoor we de verwachtingen steeds overtreffen. Door vast te houden aan kwaliteitsvolle producten in combinatie met een hoogwaardige service ontzorgen we de vakhandel en installateur.
Levelit nivelleersysteem
Levelit nivelleersysteem
Levelit vereenvoudigt de plaatsing van tegels. Maakt een einde aan hoogteverschillen tussen de randen. Draagt bij tot een perfecte nivellering van de tegels en tot een snellere plaatsing.
Levelit is zowel geschikt voor het plaatsen van tegelvloeren als tegelwanden. Ook ideaal voor de plaatsing van grote, flexibele, zware en dunne tegels.
MEDENVISION
MEDENVISION
MedEnvision originates from an innovate idea coming from a surgeon who wanted to improve his efficiency in the OR. A coherent group of people, with an academic and industrial background, put their heads together in 2011 to investigate the idea and it’s feasibilities. Shortly afterwards, MedEnvision was founded and the ISO13485 certificate was obtained. After patent examination and subsequent patent application in 2012, the first prototype was clinically tested. Currently, MedEnvision launches three product lines which are all CE marked and FDA listed.
MG Business Network, Maarten Gerits
MG Business Network, Maarten Gerits
Accounting advies en ondersteuning voor KMO’s
MLA Fixings
MLA Fixings
MLA Fixing is specialist voor het stevig en veilig bevestigen van isolatiematerialen en draagstructuren aan gevels.
Maalderij Roosens N.V.
Maalderij Roosens N.V.
Maalderij Roosens N.V., de gevestigde waarde in de veevoedersector. Reeds geruime tijd worden er op de huidige vestigingsplaats te Schoten veevoeders gefabriceerd.
Sinds enkele jaren beschikt de firma over een GMP-HACCP gecertificeerd kwaliteitssysteem. Dit kwaliteitsysteem samen met de volledig geautaumatiseerde productie staat garant voor het verkrijgen van kwaliteitsproducten.
Magnax
Magnax
Magnax ontwerpt next-generation elektrische motoren voor e-mobility toepassingen. Om de bedrijfsprocessen beter te stroomlijnen wordt Odoo Enterprise in gebruik genomen.

Magnax designs next-generation electric engines for e-mobility applications. In order to better streamline the business processes, Odoo Enterprise has been implemented.
Make It Fly BV
Make It Fly BV
Make it fly brengt ervaren partners samen in één sterke groep. Vanuit hun eigen identiteit gaat elk bedrijf elke dag aan de slag om uw nood aan diepgaande digitalisering naar een hoger niveau te tillen. Vanuit Brugge, Gent en Genk kunt u hierbij steeds rekenen op een team van gedreven strategen, designers, developers en marketeers.
Markus De Vries GmbH
Markus De Vries GmbH
Partner voor stof- en gasmonstername en -analyse alsook laboratoriumbenodigdheden.
De mensen van Markus de Vries gaan Odoo gebruiken als ondersteunde tool voor hun CRM, Sales, aankoop en voorraadbeheer processen.
Medisale BV
Medisale BV
Medisale levert professionele gezondheidsoplossingen voor apotheek, patiënt, verpleegkundigen, zorgorganisaties, bejaardentehuizen en industrie. Met meer dan 10 000 artikelen in voorraad van farmaceutische producten, cosmetica en medische hulpmiddelen, brengen zij u de oplossingen die u nodig heeft !

Medisale gebruikt Odoo voor zijn marketing en sales activiteiten, accounting, de logistieke processen en hun projectenadministratie.
Medspray b.v.
Medspray b.v.
We have invented spray nozzles to design new devices. We hold various patents on specific aspects of our proprietary spray technology and manufacturing thereof. Our technology is made effective in your products and you licence in our technology, which is agreed as a full package deal; new product programs (also) need agreements on research and concept work, device and clinical development work, manufacturing validation and scale-up, clinical and regular supply, regulatory approvals and quality control. So once we’ve agreed on deal structure, we set milestones and commit to timelines. And off we go!
Mekanik BV
Mekanik BV
In 1983 is Mekanik Strip oorspronkelijk ontstaan als kleine speciaalzaak voor strips en mechanisch speelgoed (vandaar de naam). Meer dan dertig jaar later is Mekanik Strip uitgegroeid tot de vooraanstaande winkel en norm qua popcultuur zoals we ze nu kennen. Als één van de grootste stripspeciaalzaken in Europa (en zelfs de wereld) en misschien wel de eerste zaak die US Comics (trades én single issues!) in het vasteland van Europa heeft geïntroduceerd, maken wij ons sterk in een enorm en gevarieerd aanbod van strips, manga en comics, aangevuld met aanverwante toys & merchandise.
Memory Games BV
Memory Games BV
Memory games is een ontwikkelaar van geheugentraining spelletjes.

Zij gebruiken Odoo als e-commerce oplossing waarbij ze de e-commerce, logistieke, facturatie, CRM en marketing apps hiervoor inzetten.
Modelbouw Baillien
Modelbouw Baillien
Wilt u graag een nieuwe straaljager, historisch schip of een elektrische auto? Modelbouw Baillien bestaat meer dan 50 jaar en is dé specialist op gebied van telegeleide & statische modelbouw. In de winkel in Antwerpen vindt u alles wat een modelbouwliefhebber nodig heeft. We gebruiken Odoo voor heel ons lokaal & online verkoopproces alsook voorraadbeheer.
Mykla
Mykla
Onze naam zegt het zelf. Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent poeders bestaan uit de meest pure en natuurlijke mineralen. Om deze kwaliteit te garanderen testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Kort samengevat: wij vinden dat elke vrouw zich HIP, HEALTHY en HAPPY in haar vel moet voelen.

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!
NV GEO Square
NV GEO Square
The Geo Square companies deliver solutions, services and products that create & deliver added value based on spatial information & connected data streams. We are focused on leveraging the spatial and contextual information that is inherently available in your data and business flows. By doing this we turn spatial information into real business value.

Geo Square will use Odoo for managing their projects and accounting in a multicompany structure for different countries. 180 people will step into the Odoo community.
Newcome Services cvba
Newcome Services cvba
De online apotheek met advies
O2Company
O2Company
O2company is een groothandel in medische gassen. Als bedrijf leggen ze de focus op het leveren van zuurstof in al zijn vormen.
Dit gaat van zuurstoftherapie aan huis tot het beleveren van het nodige materiaal voor brandweer, ziekenhuizen, rusthuizen en alle andere soortgelijke organisaties voor wie zuurstof van belang is.

Dankzij Odoo beschikt O2company over een future-proof ERP voor aankoop, verkoop, logistiek en boekhouding.
Omnisafe bvba
Omnisafe bvba
Omnisafe is specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen. Natuurlijk
wilt u als werkgever over de veiligheid en gezondheid van uw werknemers
waken. Maar veiligheid vraagt om expertise, en die heeft u misschien
niet altijd in huis.
...
POWERDALE NV
POWERDALE NV
We are a “tech company” that dedicates all its energy and resources to developing cutting-edge technological solutions to face the electromobility and energy management challenges. We own the intellectual property of our products and our engineers constantly work on new products, protocols, etc.
Pedak meettechniek B.V.
Pedak meettechniek B.V.
Meer dan alleen metertjes

Van de Zuidpool tot Afrika. Pedak meettechniek komt u overal tegen. Dat is niet zo vreemd als u bedenkt dat Pedak meettechniek al meer dan 40 jaar dé expert is op het gebied van meten, registreren en weergeven.

Diverse merken uit de gehele wereld gecombineerd met een aantal eigen ontwikkelingen zorgen voor een zeer compleet pakket van sensoren, displays, dataloggers, monitoring, handmeters, Aw-meters en kalibratie.
Petronas PLI (Netherlands) BV
Petronas PLI (Netherlands) BV
PETRONAS Lubricants International (PLI) produceert en verkoopt een scala aan kwalitatief hoogwaardige automobiel en industriële smeermiddelen producten in meer dan 100 markten wereldwijd. Naast het hoofdkantoor in Kuala Lumpur en heeft PLI meer dan 30 vestigingen in 27 landen.
Philitab N.V.
Philitab N.V.
Philitab is een groothandel in ruwe tabak en tabaksprodukten.
Piet Moodshop - Mooddesign bvba
Piet Moodshop - Mooddesign bvba
PIET Moodshop is dé Gentse shop voor unieke en persoonlijke items uit de wereld van design, interieur en lifestyle. Een verzameling van verschillende stijlen en invloeden, geïnspireerd door #designyourwayofliving. Hun collectie is te vinden in hun 2 winkels en de online shop. Odoo ondersteunt hen bij de voorraad, aan- en verkoop, boekhouding en PoS.

PIET Moodshop is a shop with unique and personal items from the world of design, interior design and lifestyle. A collection of different styles and influences, inspired by #designyourwayofliving. The collection can be found in their 2 shops and their online shop. Odoo supports them in stock, buying and selling, accounting, and PoS.
PlugInvest BV
PlugInvest BV
PlugInvest ondersteunt bedrijven in hun transitie naar een duurzame mobiliteit. Verschillende oplossingen voor laadpalen op het werk en bij de werknemers thuis maken elektrisch rijden mogelijk met optimaal comfort. Via ons aanbod van laadpalen met bijhorende diensten ontzorgen we bedrijven bij deze beslissing.

Pluginvest gaat Odoo gebruiken voor al zijn basisprocessen gaande van Sales met o.a. subscriptions, after sales met de helpdesk en field service functionaliteiten, voorraadopvolging, projectenbeheer en om de digitalisering verder door te trekken gaat Pluginvest de website module van Odoo inzetten.
Prestige - Foto
Prestige - Foto
Foto-Verstraete is de speciaalzaak in Kortrijk en omstreken omtrent foto, video, GSP & GPS…
Met een heel ruim assortement van lenzen, camera, flits vindt u zeker wat u zoekt. ODOO is hun platform voor aankoop, verkoop, voorraad en boekhouding,
Puratos Kenya
Puratos Kenya
Puratos is an international group offering a full range of innovative products, raw materials and application expertise to the bakery, patisserie and chocolate sectors.

In the factory in Kenya, Puratos uses Odoo for there manufacturing process, the logistics, accounting and CRM.
Puratos NV/SA
Puratos NV/SA
Puratos is an international group offering a full range of innovative products, raw materials and application expertise to the bakery, patisserie and chocolate sectors. Our headquarters are just outside Brussels (Belgium), where the company was founded in 1919. Almost a century later, our products and services are available in over 100 countries around the world and, in many cases, are produced by our network of local subsidiaries. Above all, we aim to be ‘reliable partners in innovation’, helping our customers around the world to deliver nutritious and tasty food to their local communities.
Qmatex
Qmatex
Qmatex is een zeer ervaren ontwerper van weefgetouwen voor textiel. Wereldwijd zijn ze bekend in het bouwen van high-end (speciale) weefmachines voor niche markten.Qmatex combineert expertise op het gebied van mechanica, elektronica en textiel. De projecten worden gedefinieerd als innovatief en kennen geen grenzen!
Dankzij Odoo beschikt Qmatex over een future-proof ERP voor aankoop, verkoop, logistiek, field-service en boekhouding.
SEDS BV
SEDS BV
CO₂- neutraal wonen dankzij het systeem van Seds

Seds staat voor Sustainable Energy Distribution System. Maar daar krijgt u het wellicht nog niet warm van.

Als we u vertellen dat Seds een innovatief systeem is dat collectieve wooneenheden voorziet van sanitair warm water en seizoensgebonden comforttemperatuur, gaat er wellicht wél een lamp branden. Van studies ter plaatse, tot installatie, monitoring en onderhoud achteraf. En dat met een vaste prijs op maandbasis en maximum aan comfort. Wij verzorgen met Seds het hele pakket.

Het grootste voordeel? We doen het allemaal op een futureproof en energie-efficiënte manier waardoor u zeker bent van de laagste TCO in de markt. Een zorgeloze investering die zichzelf terugverdient.
SLG VLAANDEREN VZW
SLG VLAANDEREN VZW
Senior Living Group is marktleider in België voor woonzorgcentra (de vroegere rusthuizen en verzorgingstehuizen) en voor assistentiewoningen (de vroegere serviceflats) als u zelfstandig wilt wonen. Onze 7.500 medewerkers zorgen dag en nacht met hart en ziel voor onze 12.500 bewoners. Ook zijn we actief als specialist in thuiszorg. Bij OTV Home Care zijn ruim 800 medewerkers actief.

Senior Living Group is een vertrouwde naam. We zijn onderdeel van Korian. Deze groep is actief in Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en Spanje. Korian telt internationaal meer dan 52.000 werknemers en 300.000 patiënten en bewoners. Het voordeel voor Senior Living Group? We gebruiken volop de mogelijkheden en schaalvoordelen van de groep zoals innovatie en research. Het resultaat is een steeds betere zorg.

Senior Living Group heeft altijd de ideale oplossing als u een woonzorgcentrum, assistentiewoning of tijdelijk verblijf in uw vertrouwde omgeving zoekt. U bent verzekerd van een lokale benadering: we staan dicht bij u als bewoner en medewerker. Elke voorziening van onze groep behoudt steeds haar eigenheid en authenticiteit. Zo vindt u het thuisgevoel dat u ongetwijfeld zoekt.
Sablo BVBA
Sablo BVBA
Sablo Speeltoestellen is een jong en energiek bedrijf waar maatwerk en personalisatie centraal staan. Wij ontwerpen en produceren alle houten speeltoestellen op maat en recreatieve elementen voor openbare speelterreinen.
Sack Zelfbouw
Sack Zelfbouw
Sack Zelfbouw is al meer dan 20 jaar de referentie op het gebied van zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, badkamers, ventilatie en groene energie.

Safecon bvba
Safecon bvba
Safecon bvba is een expertisebureau in arbeidsveiligheid en projectmanagement en biedt zowel voor België als Nederland een totaalpakket van dienstverlening aan inzake kwaliteit, arbeidsveiligheid en leefmilieu.
Skilpod
Skilpod
Binnen Skilpod werken architecten, ingenieurs, productontwikkelaars, designers en vakmannen dagelijks samen om jouw nieuwe thuis te bouwen. Omdat we alle skills zelf in huis hebben, kunnen we alle elementen in het bouwproces 100% op elkaar afstemmen. Zo komen we tot een kwalitatieve, duurzame en stijlvol ontworpen woning, die maximaal gebruik maakt van elke beschikbare vierkante meter.
Soloya
Soloya
Soloya is installateur van zonnepanelen, airco’s, warmtepompen,thuisbatterijen en laadpalen in België en Nederland
Soloya is RESCert gecertificeerd en werkt uitsluitend met ervaren installateurs. Zo ben je zeker van een perfect geïnstalleerde installatie.
Soluz
Soluz
Soluz.io, your partner for digital invoicing.
Soluzio was born at the end of 2018 as a software development company for our shareholders Arco Information and KBC Bank.
Stad Turnhout
Stad Turnhout
Toeristische trekpleisters
Steijvers Beheer BV
Steijvers Beheer BV

Eindklant: Van Eyck Shutters

Specialist in shutters & blinds
Van Eyck shutters is al meer dan 10 jaar een begrip in shutters, in heel België en Nederland. Wij leveren shutters op maat, speciaal voor elk vertrek in de woning. Het zijn sfeervolle, houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Naast shutters bieden wij ook maatwerk blinds, oftewel houten jaloezieën, als raambekleding. Je creëert hiermee een perfecte sfeer, op ieder moment van de dag.

Stichting Brandwonden
Stichting Brandwonden
Stichting Brandwonden wil het slachtoffer van brandwonden en zijn familie helpen zijn plaats in de maatschappij terug in te nemen door het verlenen van financiële steun. Daarnaast voert de Stichting een intensief preventiebeleid dat er moet voor zorgen dat er zo weinig mogelijk slachtoffers te betreuren vallen. In dit kader werd een interactief preventieprogramma ontwikkeld waarin de belangrijkste aspecten van brand- en brandwondenpreventie vervat liggen.

Stichting Brandwonden gebruikt Odoo voor de boekhouding, CRM en de logistieke processen inkoop en verkoop. Tevens wordt gebruik gemaakt van de module website.
Sylvie’s wine auctions
Sylvie’s wine auctions
Sylvie’s is een snel groeiende internationale veiling, gespecialiseerd in bijzondere oude wijnen. Het bedrijf veilt meer dan 150.000 flessen wijn per jaar aan kopers uit de hele wereld. Het bedrijf is marktleider in de Benelux en één van de grootste wijnveilingen in Europa.
Thompson NV
Thompson NV
Thompson is een Belgisch familiebedrijf dat het ontwerp en productie van fietsen verzorgt. Ze bieden een gamma aan van race-, berg-, cross-, sport-, stadsfietsen en elektrische fietsen. Thompson kiest Odoo Enterprise voor hun CRM, verkoop, boekhouding, aankoop, productie, voorraad en e-commerce.

Thompson is a Belgian family business which designs and produces bicycles. They offer a full range of racing, mountain, cross, sporting, city and electric bikes. Thompson chooses Odoo Enterprise for their CRM, sales accounting, purchasing, production, stock and e-commerce.
Thorez Consulting bvba
Thorez Consulting bvba
Interim Management
Expertise in Digital transformation
ERP strategy development and implementation roadmaps using Odoo
Business development, customer centricity, co-creation
Thys Nv
Thys Nv
Thys, opgericht in 1974, is één van de grootste en meest innovatieve fabrikanten van trofeeën en medailles in Europa.

Ze zijn gespecialiseerd in het gieten van metaallegeringen en tin (medailles, onderdelen voor trofeeën, figuren), eventueel in combinatie met oude eiken stukken.

Total Belgium nv/sa
Total Belgium nv/sa
Op 1 januari 2016 lanceerde de European Clean Fuel Company zichzelf onder de nieuwe naam PitPoint clean fuels, met als doel het beschikbaar en betaalbaar maken van CNG, groengas, LNG, waterstof en elektriciteit als brandstof.

In mei 2017 werd PitPoint overgenomen door Total Group. Met deze overname maakt PitPoint zijn internationale ambitie als belangrijke speler in de internationale clean fuels market verder waar, met afdelingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

https://www.pitpointcleanfuels.com/nl/
Towereye
Towereye
TowerEye is dé specialist in mobiele camerabeveiliging en tijdelijke netwerken voor events en werven. Veilig, flexibel en kwaliteitsvol zijn de sleutelwoorden bij hun totaaloplossingen op maat. Met TowerEye kies je bovendien voor een persoonlijke aanpak en de knowhow van een absolute voorloper in de sector!
TowerEye biedt jouw event innovatieve camera’s die alles registreren én een stabiel tijdelijk netwerk waarop bezoekers en organisatoren veilig kunnen surfen en bellen.
TowerEye biedt jouw goed beveiligde werf kwaliteitsvolle beveiligingscamera’s, krachtige verlichting en een hoogtechnologisch alarmsysteem.

TowerEye gaat al zijn processen ondersteunen met Odoo. Dit betreft het CRM en sales proces, verhuur van apparatuur, abonnementen beheer, Field Service, Maintenance en de boekhouding.
Trapmann
Trapmann
Trapmann is gespecialiseerd in het aanpassen van voertuigen voor mensen met een mobiele beperking.
Door continu te innoveren en te investeren in nieuwe technologieën biedt Trapmann oplossingen
om ervoor te zorgen dat iedereen met een mobiele beperking, rolstoelgebruikers en senioren hun mobiele vrijheid kan herwinnen.
Twerk vzw
Twerk vzw
TWERK is een sociale (werk)plaats in Herentals. Mensen met autisme spelen er de hoofdrol, en TWERK speelt een hoofdrol in hun leven. TWERK biedt maatwerk aan mensen met autisme, en levert
ook maatwerk voor allerhande bedrijven: gepersonaliseerde FairTrade chocolade en verpakking, scanning, mailing en digitalisering.

De missie van TWERK: mensen met autisme zinvol werk én loon naar werken geven.
Ubidata
Ubidata
Ubidata specialises in providing mobile logistics solutions using Telematic, Smartphone, Track & Trace and data integration technologies. We assist customers in tracking, analysing and optimising their fleet, goods, shipments and deliveries for multi-modal transport in the food, pharmaceutical and refrigerated supply chain. Ubidata gives them a smarter and more efficient mobile supply chain.
United Experts cvba
United Experts cvba
U bent ondernemer en wil zich focussen op de kernactiviteit van uw zaak. Bij United Experts vinden wij het belangrijk om op een pragmatische en proactieve manier uw strategie te bepalen of administratie te ondersteunen. We zijn een echt kennisnetwerk met meer dan twintig jaar ervaring waarbij expertise de basis vormt om uw plannen te realiseren.
Elke medewerker bij United Experts draagt dezelfde waarden en principes uit. Dat maakt ons bedrijf uniek. Bovendien zijn, en blijven we, een open netwerk. Nieuwe ondernemers, met dezelfde waarden en principes, nemen we graag op in onze groep.

Vadamon
Vadamon
Met bijna 40 are nieuwe bedrijfsgebouwen staat de Vadagroup vandaag voor u klaar als partner in smeertechniek, hydraulisch en algemeen leidingwerk. Meer dan 25 jaar ervaring in deze vakgebieden verzekeren u van een gespecialiseerd en kwalitatief maatwerk. Wij staan garant voor gediplomeerde vaklui, een technologisch hoogstaand machinepark en uitgebreide atelier- en stockagemogelijkheden.
Van Cronenburg Architectural Hardware
Van Cronenburg Architectural Hardware
Van Cronenburg Architectural Hardware maakt ambachtelijk vervaardigde messing en bronzen deurkrukken, handvaten, en kranen. Hun stukken maken telkens deel uit van prachtige totaalprojecten in zowel residentiële gebouwen als hotels. Ze zijn wereldwijd gekend voor hun kwaliteitsvolle materialen en innoverende designs.
Van Cronenburg Architectural Hardware zal op Odoo steunen voor de facturatie, de boekhouding, sales, inkoop en documentenbeheer, zowel voor de Belgische als Amerikaanse entiteit.

Van Cronenburg Architectural Hardware creates traditionally manufactured brass and bronze door handles, handles and cranes. Their pieces are always integrated in magnificent total projects in both residential buildings and hotels. They are known worldwide for thei quality materials and innovative designs. Van Cronenburg Architectural Hardware will rely on Odoo for invoicing, accounting, sales, purchase and document management, both the Belgian as American entity. "
Van Gils
Van Gils
Van Gils integreert beeld-, geluid- en netwerksystemen bij professionele klanten en bij particulieren.
Zo wekken ze ruimtes tot leven, doen ze uw business groeien en maken ze van uw huis een sfeervol thuis.

Van Gils gaat nagenoeg de volledige Odoo apps suite inzetten voor de ondersteuning van al zijn processen gaande van CRM, Sales, Logistiek, productie, projecten, planning, field service en abonnementenbeheer. Daarnaast willen ze zo veel mogelijk digitaal werken en gaan ze eveneens de apps website en eSign inzetten.
Vander Elst NV
Vander Elst NV
Vander Elst is de preferred partner in elektrotechnisch installatiemateriaal voor installateurs en projectenmarkten.
De schakel tussen jou en het juiste aanbod aan internationale topmerken, waardoor je continu geniet van nieuwe ideeën, oplossingen en opties.
Venneshop BV
Venneshop BV
Bij Dekenwasserij kan je terecht voor het reinigen van je paardendekens, dekjes, fleecedekens e.d. We wassen de dekens in wasmachines die we hebben aangepast voor paardendekens. Dankzij die wasmachines kunnen we u kraaknette dekens garanderen. Drogen wordt gedaan aan de haak in een drooghal. Dekenwasserij gebruikt Odoo voor het registratie proces, de logistieke verwerking (afhalen en levering) en partnerportaal.
Verhoeven NV
Verhoeven NV
Verhoeven is uw partner voor verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en onderdelen.
View And Integrate
View And Integrate
View And Integrate is gespecialiseerd in mobiele camerasystemen. We hebben een gans portfolio van toestellen in de aanbieding wat maakt dat dit zorgt voor een brede inzetbaarheid van onze camerasystemen in diverse sectoren zoals de bouwsector, overheid, productie en industrie.

Onze specialiteit is het transformeren van de camerabeelden naar betrouwbare management informatie. View and Integrate heeft hiervoor een uniek Camera Applicatie Platform ontwikkeld (V-CAP) waarbij de gebruikers het beeldmateriaal op een veilige manier kunnen raadplegen.
WMIX
WMIX
Groothandel in sportvoedingssupplementen
Wara Shop NV
Wara Shop NV
Als familie bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring beschikt Wara over de nodige kennis in de retail. Wij zijn geen haastig op poten gezet internetbedrijf, maar de diepe fundering in de Genkse retail heeft ons gevormd tot de kenners die we vandaag zijn.

Deskundig & behulpzaam personeel
Beleving in onze winkels
Compleet aanbod van beste kwaliteit
Westbikes Import BVBA
Westbikes Import BVBA
Import en verkoop van Scooters, motors, accessoires, onderdelen & gereedchappen.
Z-Tech BVBA
Z-Tech BVBA
Tech and Tools: has a physical shop and a warehouse, though they are an online leader in selling all materials related to electrical installations that you will need for your home. Thanks to Odoo implementation they have now an Omni solution, with multiple sales channels all in one software package.
Zorgpunt
Zorgpunt
Zorgpunt is een uniek concept. Het is een netwerk van zelfstandige apothekers en thuiszorgverleners waarbij kwaliteitsvolle thuiszorg voor de patiënt centraal staat.

De Zorgpunt apotheken zijn geen klassieke thuiszorgwinkels, maar advies- en verkooppunten. Zij zijn gespecialiseerd in thuiszorgmateriaal, dienstverlening en volgen regelmatig opleidingen om elke zorgbehoevende de beste oplossing te bieden. Daarnaast werken zij nauw samen met artsen, kinesisten en thuisverplegers die van jouw comfort een prioriteit maken.