Hľadáte služby?

Kontaktujte partnera

DynApps nv

Gold Partner

DynApps nv
Antwerpseweg 1
2440 Geel
Belgicko
+32 (0)3 547 03 30
admin@dynapps.be
IT / komunikácia

DynApps is een organisatie bestaande uit mensen die in diverse bedrijven een jarenlange ervaring hebben opgebouwd om organisaties te begeleiden in hun veranderingsproces naar een duidelijke geïntegreerde bedrijfsvoering doormiddel van het invoeren van een ERP, CRM of een e-commerce oplossing.

Als geen ander weten we dat het invoeren van een nieuwe software toepassing een zeer intensief proces is binnen een organisatie waar het belangrijk is dat ieder individu zich in het implementatieteam zorgvuldig begeleid voelt om later zonder problemen de nieuwe werkmethodes te kunnen hanteren.

De mensen van DynApps starten het project daarom niet vanuit een IT behoefte maar wel vanuit de noodzaak om de bedrijfsprocessen beter op elkaar afgestemd te krijgen. En dit vraagt doorzicht in wat je precies doet: proceskennis gekoppeld aan bedrijfskunde. DynApps heeft deze ervaring opgebouwd in diverse sectoren en branches.

Om dit alles samen te vatten, luidt ons credo dan ook “Samen sterker door integratie”.

“Samen sterker door integratie” staat niet synoniem voor starre procedures en regels. Wel integendeel zelfs.

In onze huidige wereld is constante vernieuwing aan de orde en de snelheid van invoering kan bepalend zijn voor het al dan niet succesvol zijn en blijven.

Daarenboven proberen we alles “lean en mean” te organiseren, geen overbodige activiteiten, documenten, regels maar net datgene dat onze business op een efficiënte manier veder doet groeien en bloeien.

De mensen van DynApps beseffen dit ten volle en het is onze missie en visie om de informatie ruggengraat van een onderneming maximaal te borgen zodat op een efficiënte manier de bedrijfs “know how” vastgelegd wordt en beschikbaar blijft om uw succes te kunnen verder zetten.

Omdat wij onze zienswijze volledig kunnen koppelen aan het product Odoo en de ganse community daarrond, denken wij met Odoo een significante toegevoegde waarde te kunnen bieden voor onze klanten.

Wenst U meer te weten contacteer ons of maak kennis op onze events: http://www.dynapps.be

Ďalšie zdroje

 Ring Pharma NV
Ring Pharma NV
Ring Pharma is een markt- en opinieonderzoekbureau.
50Five B.V.
50Five B.V.
50five believes in inspiration. We want to inspire people how to make their home more comfortable. An important aspect of this is home automation. Home automation allows you to easily make your home more comfortable and also save money on your energy bill. We have a wide range of products, services and solutions, which we continually work to improve. Examples are the smart thermostat and smart lighting.
All Tank Solutions BVBA
All Tank Solutions BVBA
All Tank Solutions is gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en installatie van stationaire en mobiele opslagtanken. Wij produceren voor u in eigen beheer metalen tanken op maat voor de opslag van diesel, water, mazout, benzine en olie. Daarnaast bieden wij u een ruim assortiment aan van hoogwaardige kunststoftanken voor de meest diverse toepassingen.
Atraxion
Atraxion
Groothandel in autobanden, velgen en assecoires.
BAJ Beton
BAJ Beton
BAJ bewijst dat beton ook mooi kan zijn

Tuingenieters gaan steevast op zoek naar een duurzame, degelijke en mooie tuinafscheiding. Steeds vaker komen ze bij BAJ Beton terecht.
BAJ Beton is hét toonaangevend bedrijf inzake betonnen tuinafscheidingen. De traditionele vlakke betonplaten evolueerden tot betonnen afscheidingen met tientallen designs en dat in een ruim kleurenpallet.
BUUR
BUUR
BUUR is een toonaangevend multidisciplinair team van gepassioneerd stedenbouwkundigen, (ir.) architecten, landschapsarchitecten, ruimtelijk planners en mobiliteitsexperten. Vanuit onze kantoren in Leuven en Gent, is BUUR vooral actief in Vlaanderen en Brussel. Met ons internationaal team reikt onze blik evenwel tot ver daarbuiten.

BUUR is een acroniem voor ’bureau voor urbanisme‘. Het is tegelijk de uitdrukking van ons geloof in de stad als sociaal netwerk.

Bedal
Bedal
Bedal develops catheter stabilization devices that excel in performance, ease of use and patient comfort.

Bednet VZW
Bednet VZW
Bednet is een vzw belast met de opdracht synchroon internetonderwijs te organiseren voor (langdurig en chronisch) zieke kinderen. Bednet realiseert een virtuele klasomgeving via internet, zodat zieke kinderen van thuis uit de lessen op school kunnen meevolgen en contact houden met hun leerkracht en medeklasgenootjes.
Bednet zorgt gratis voor de volledige dienstverlening met een consulent die de klas en het kind begeleidt en ook voor technische ondersteuning van materiaal en helpdesk. Ieder kind volgt de lessen volgens wat hij/zij aankan.
Biodyvino
Biodyvino
Ethisch en duurzaam ondernemen is de basis van ons Biodyvino DNA. We zijn de absolute pionier en expert van bio(dynamische) en natuur wijnimport in België. Biodyvino is een alternatief business model, gebaseerd op maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Blue Foot Membranes NV
Blue Foot Membranes NV
Our business is simple: wastewater enters a water treatment installation, clean water goes out to be reused. In between is a membrane that stops microorganisms and waste particles. Today, Blue Foot supplies reliable process technology for membrane bioreactors (MBR) on a production level.
Brain² BV
Brain² BV
After 19 years of steady growth, Brain² is a global IT player with proven solutions and services. We will continue to innovate and adapt to the ever changing technological evolutions and business challenges. Our team of dynamic employees makes sure we are around to stay, by combining our maturity with flexibility.
Brandweerinformatiecentrum Gevaarlijke Stoffen
Brandweerinformatiecentrum Gevaarlijke Stoffen
BIG vzw heeft doorheen de jaren een sterke reputatie opgebouwd als expertisecentrum inzake gevaarlijke stoffen. BIG vzw heeft als doel om met deze kennis overheden en industrie bij te staan in hun streven naar een veiligere leef- en werkomgeving. Daarom volgt hier een greep uit onze diensten. Heeft u een probleem aarzel dan niet om ons te contacteren.
Case Consult BV
Case Consult BV
Voor elke business case is er een beste oplossing. Case Consult helpt KMO’s bij het vinden, analyseren, uitwerken én implementeren van hun beste IT-oplossing! Brede expertise op vlak van accounting, finance, HR en ERP-projecten
Cemminerals NV
Cemminerals NV
As from 2018 Cemminerals will operate a state of the art (vertical) cement mill located in the Port of Ghent.
The main activity of Cemminerals is to grind and mix raw materials into construction materials i.e. different types of cement and GGBFS (ground granulated blast furnace slag). The finished product will be packaged or offered in bulk to customers.
Cereus.Be
Cereus.Be
Cereus.be biedt oplossingen op gebied van Infrastructuur en Java oplossingen.

Onze system engineers ondersteunen uw organisatie bij het uittekenen, uitrollen en beheren van complexe IT-oplossingen.

Onze servicedesk staat voor u klaar om direct uw problemen aan te pakken.

Onze Java ontwikkelaars verzorgen graag uw noden op gebied van maatwerk.

"Meedenken en oplossingen op maat zijn onze speerpunten."
Classified
Classified
Classified ontketent een heuse revolutie in de fietsenindustrie. Dankzij het draadloze elektronische systeem schakelt u onmiddellijk, onder vollast en op elk terrein. Zeg uw voorderailleur vaarwel en ga voor topprestaties en gebruiksgemak. Maak deel uit van de revolutie en fiets zonder enige beperking. Schakel eender waar en wanneer – in elke situatie.

Climatrix NV
Climatrix NV
Climatrix is dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen.

Climatrix geeft advies over duurzame systemen van vloer-, wand- en plafondverwarming aan zowel particulieren, architecten, studieburelen, bouwfirma’s, interieurarchitecten als installatiebedrijven. Wij leveren onze materialen en diensten enkel aan de installatiebedrijven.

Met ons team van specialisten en partners creëren wij steeds de meest innovatieve toepassingen bij het ontwerpen van gezonde en energie-efficiënte oplossingen voor hun eindklanten. Ons betrouwbaar partnership kenmerkt zich door een hoge flexibiliteit, een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een klantgerichte aanpak die tot het uiterste gaat om klanten praktisch te ondersteunen met uitgebreide legplannen en een eigen plaatsingsdienst.
Cobble Consulting
Cobble Consulting
Advieskantoor in logistieke consultancy
Condako
Condako
Condako is an company specialized in the development of non wovens, specialty films, composites and web adhesives for the Automotive Industry
Cool Creation
Cool Creation
Cool Creation, een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Lier (België), staat garant voor een creatieve en frisse kijk op diverse productgroepen.
D&D Isoltechnics
D&D Isoltechnics
Isoltechnics NV verzorgt diverse diensten bij het passieve onderhoud van technische installaties of nieuwbouw van technische installaties. Dit zowel binnen de bouwsector als industrie. Het werkgebied van Isoltechnics NV is Vlaanderen, Brussel, Wallonië en buitenland voor diverse klanten. Het doel van Isoltechnics NV is steeds om een langdurige relatie op te bouwen met onze “Partners”. Dit zowel met onze klanten als leveranciers. “Onze mensen” staan centraal binnen de vennootschap en Isoltechnics NV werd hiervoor al divers beloond. Ook dit weten de klanten te waarderen.
Devrandom.be BV
Devrandom.be BV
Devrandom.be is jouw persoonlijke IT-partner op vlak van cloud hosting, development en netwerken en systemen. Geen standaardpakketten, maar puur maatwerk. Zodat een systeem volledig voldoet aan jouw noden en een meerwaarde is voor je bedrijf.
DynApps nv
DynApps nv
DynApps is een jonge organisatie bestaande uit mensen die in diverse bedrijven een jarenlange ervaring hebben opgebouwd om organisaties te begeleiden in hun veranderingsproces naar een duidelijke geïntegreerde bedrijfsvoering doormiddel van het i...

Dzjing BV
Dzjing BV
DZJING staat voor verrassende smaken met natuurlijke ingrediënten en gember in een hoofdrol. Gedreven door onze passie voor smaak proberen wij u enkel het beste te brengen.
Enerdeal
Enerdeal
Bedrijfsklare oplossingen voor zonne-energie
Met geïntegreerde zonne-energie oplossingen stellen wij bedrijven in staat aanzienlijke besparingen te realiseren, hun onafhankelijkheid op het gebied van energie te waarborgen en bij te dragen aan een betere wereld. Enerdeal spreekt de volledige waardeketen aan en biedt kant-en-klare oplossingen. Wij ontwikkelen, wij voeren uit, wij financieren.
Energieautomatisering BV
Energieautomatisering BV
Energieleverancier voor particulieren.
Europower Generators BV
Europower Generators BV
Ontwerp, ontwikkeling, productie en herstelling van stroomaggregaten van 1 tot 600kVA.

FND Consulting bv
FND Consulting bv
Consulting en adviesverlening in de I.T. sector
Fruit at Work
Fruit at Work
Fruit dat vers is en gevarieerd en van de beste kwaliteit, dat zijn al drie van onze troeven. Maar we hebben er nog! Fruit at Work is ook voordelig, want ons fruit is voor 100% fiscaal aftrekbaar, wat betekent dat je nog eens 33,99 % van de aankoopprijs terugverdient. En als jij graag zorg draagt voor het milieu, dan trekken we aan hetzelfde koord, want wij hebben veel aandacht voor onze impact op het milieu en trachten die stelselmatig te verkleinen. En last but not least: wij hebben ook veel oog voor de duurzaamheid van onze activiteiten
Group Suerickx NV
Group Suerickx NV
Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op maat op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties.

Onze klanten en partners kunnen rekenen op een eerlijke en professionele samenwerking, een planmatige aanpak, tijdige oplevering, een open communicatie en een grote zorg
voor kwaliteit en veiligheid.
Guide-IT
Guide-IT
Guide-IT wil KMO's als partner ondersteunen in het gebruik van software in uw onderneming. Guide-IT is geen leverancier van software, maar een onafhankelijke partner van uw onderneming. Met als doel uw processen te digitaliseren en het gebruik van software te optimaliseren.
HConsult BV
HConsult BV
Interim management. Begeleiden en adviesverstrekking van bedrijfsorganisatie op weg naar een verdere digitalisering.
Hapbit
Hapbit
Bij Hapbit zetten we ons elke dag in om de ideale IT-partner te zijn. En daarin gaan we ver. Op basis van beproefde werkmethodes, gecombineerd met flexibele oplossingen en gepassioneerde medewerkers, stemmen we onze dienstverlening telkens af op de noden van de individuele klant.
Heidelberg Benelux bvba
Heidelberg Benelux bvba
Ons portfolio met digitale drukpersen biedt u de modernste druksystemen voor een intelligente drukkerij. Flexibele oplossingen met een hoog rendement voor u en uw klanten; van de druk van de kleinste, geïndividualiseerde oplages in de beste kwaliteit tot en met nieuwe toepassingen, zoals het gepersonaliseerd bedrukken van driedimensionale objecten.
Herbafrost
Herbafrost
Herbafrost zorgt ervoor dat iedereen – industrie, retail en consument – het hele jaar door kan rekenen op versgevroren kruiden om gerechten een gezonde en smakelijke toets te geven.
Dankzij de nabijheid van onze velden, volautomatische productielijnen en een goed uitgekiende productieplanning worden onze kruiden meteen na het oogsten verwerkt en ingevroren. Klaar voor gebruik en verser dan vers!
House of Nutrition B.V.
House of Nutrition B.V.
30 JAAR ERVARING SAMENGEBRACHT IN EEN SPORTVOEDINGSSHOP

Ons verhaal begint in 1986 met de oprichting van M Double You, het eerste serieuze sportvoedingsmerk van Nederland. Met een assortiment dat sinds de begindagen is gericht op topkwaliteit (en een lekkere smaak) zijn we meegelift op de groeiende populariteit van fitness en krachtsport in Nederland.
ISMAR
ISMAR
In order to extract the relevant science data (evidence based medicine) and the clinical experience of thought leaders (medicine based evidence), we use a systematic approach that is firmly founded in applied educational and behavioral science. Using this approach, we work with our clients and thought leaders to define a sound product positioning and a strategy to overcome the barriers of adoption.
With one goal: develop engaging integrated communication and education solutions that are measurable and facilitate lasting adoption.
Intracto Group nv
Intracto Group nv
In een wereld in beweging is alles mogelijk. Als digital agency helpt Intracto ondernemingen een competitief voordeel te ontwikkelen in die wereld. Met creativiteit en strategieën, gedreven door online marketing en technologie. Zelfs als alles stil lijkt te staan, blijven wij in beweging.

Ingegeven door het continu in bewewing te blijven, maakt Intracto voor zijn CRM processen de omslag van Teamleader naar Odoo.
JPS beheer bvba
JPS beheer bvba
Decrea is een bedrijf gespecialiseerd in de marketing ondersteuning voor KMO's. Wij bieden totaaloplossingen aan van A tot Z met daarbij de klant als centraal punt.
Elk van onze medewerkers is gespecialiseerd in een bepaald domein zoals social media marketing, mail marketing, ontwerpen van huisstijlen, naamkaartjes, bedrijfsfilms, ...
Kavec
Kavec
Kantenband, het lijkt een detail. Maar de afwerking van uw plaatmateriaal bepaalt voor een deel mee de kwaliteit van uw werk.
De interieurarchitect of uw klant verwacht niet anders dan dat de kantenband perfect aansluit op de kleur en het motief van de plaat en voor de levensduur van het maatwerkmeubel goed hecht en kleurvast is. De juiste kantenband leveren die aan die eisen voldoet, vraagt kennis en kwaliteit. Laat dat nu net de kracht zijn van de Opglabbeekse specialist Kavec.
Kooktijd bvba
Kooktijd bvba
Sinds september 2010 runt Caroline Verdick Kooktijd, een detailhandel in kookmaterialen. Haar sympathieke zaak vind je in een zijstraat van de populaire Gasthuisstraat, hartje Turnhout. Naast het brede assortiment aan keukengerei, kookgadgets en -boeken biedt Kooktijd.be ook kookworkshops boven de shop. Tot 10 personen tegelijkertijd bereiden er onder begeleiding van een professionele kok feestelijke hapjes, herfstgerechten, wildmenu’s … die ze achteraf nuttigen in de ‘woonkamer’. Zo leren en ervaren hobbyisten hoe het is om te werken met high-end kookgerei. Een unieke formule in een unieke zaak.
LFC nv
LFC nv
LFC is de officiële naam van SkinnyLove. SkinnyLove is een organisatie die personen aanmoedigt om op een gezonde manier, slank te worden of te blijven. SkinnyLove hecht veel belang aan Omnichannel waarbij de klant via meerdere kanalen én op eenzelfde manier benaderd wordt. SkinnyLove gebruikt de kassa in Odoo, de webshop, het aan -en verkoopbeheer en voorraadbeheer. Een integratie met hun supply chain partner zorgt ervoor dat zij volledig geautomatiseerd werken.
Lednlux
Lednlux
2009, Gerry Wouters en Agatino Sturiale richtten LEDNLUX op. Vanaf de start adviseerden Gerry en Tino in kwaliteitsvolle LED-verlichting. Om LEDNLUX te diversifiëren maken ze een merk van het product én richtten ze hun pijlen op de B2B-sector.

Als partner in verlichting creëert LEDNLUX perceptie waardoor we de verwachtingen steeds overtreffen. Door vast te houden aan kwaliteitsvolle producten in combinatie met een hoogwaardige service ontzorgen we de vakhandel en installateur.
Levelit nivelleersysteem
Levelit nivelleersysteem
Levelit vereenvoudigt de plaatsing van tegels. Maakt een einde aan hoogteverschillen tussen de randen. Draagt bij tot een perfecte nivellering van de tegels en tot een snellere plaatsing.
Levelit is zowel geschikt voor het plaatsen van tegelvloeren als tegelwanden. Ook ideaal voor de plaatsing van grote, flexibele, zware en dunne tegels.
Luminex LCE nv
Luminex LCE nv
Luminex Network Intelligence is a Belgian-based manufacturer of data distribution equipment for professional lighting, audio and video applications, mainly for the entertainment industry. We offer a complete range of network switches, converters/nodes and DMX splitters, providing AV designers and technicians with cutting edge technology to build a complete data distribution system for big events or large venues. Our commitment is to make it as easy as possible to deploy a professional AV network, even without the need of any IT knowledge, and our plug-and-play GigaCore switches do exactly that.
MEDENVISION
MEDENVISION
MedEnvision originates from an innovate idea coming from a surgeon who wanted to improve his efficiency in the OR. A coherent group of people, with an academic and industrial background, put their heads together in 2011 to investigate the idea and it’s feasibilities. Shortly afterwards, MedEnvision was founded and the ISO13485 certificate was obtained. After patent examination and subsequent patent application in 2012, the first prototype was clinically tested. Currently, MedEnvision launches three product lines which are all CE marked and FDA listed.
MG Business Network, Maarten Gerits
MG Business Network, Maarten Gerits
Accounting advies en ondersteuning voor KMO’s
MLA Fixings
MLA Fixings
MLA Fixing is specialist voor het stevig en veilig bevestigen van isolatiematerialen en draagstructuren aan gevels.
Maalderij Roosens N.V.
Maalderij Roosens N.V.
Maalderij Roosens N.V., de gevestigde waarde in de veevoedersector. Reeds geruime tijd worden er op de huidige vestigingsplaats te Schoten veevoeders gefabriceerd.
Sinds enkele jaren beschikt de firma over een GMP-HACCP gecertificeerd kwaliteitssysteem. Dit kwaliteitsysteem samen met de volledig geautaumatiseerde productie staat garant voor het verkrijgen van kwaliteitsproducten.
Medspray b.v.
Medspray b.v.
We have invented spray nozzles to design new devices. We hold various patents on specific aspects of our proprietary spray technology and manufacturing thereof. Our technology is made effective in your products and you licence in our technology, which is agreed as a full package deal; new product programs (also) need agreements on research and concept work, device and clinical development work, manufacturing validation and scale-up, clinical and regular supply, regulatory approvals and quality control. So once we’ve agreed on deal structure, we set milestones and commit to timelines. And off we go!
Modelbouw Baillien
Modelbouw Baillien
Wilt u graag een nieuwe straaljager, historisch schip of een elektrische auto? Modelbouw Baillien bestaat meer dan 50 jaar en is dé specialist op gebied van telegeleide & statische modelbouw. In de winkel in Antwerpen vindt u alles wat een modelbouwliefhebber nodig heeft. We gebruiken Odoo voor heel ons lokaal & online verkoopproces alsook voorraadbeheer.
Mykla
Mykla
Onze naam zegt het zelf. Cent Pur Cent staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Cent Pur Cent poeders bestaan uit de meest pure en natuurlijke mineralen. Om deze kwaliteit te garanderen testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Kort samengevat: wij vinden dat elke vrouw zich HIP, HEALTHY en HAPPY in haar vel moet voelen.

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!
Newcome Services cvba
Newcome Services cvba
De online apotheek met advies
POWERDALE NV
POWERDALE NV
We are a “tech company” that dedicates all its energy and resources to developing cutting-edge technological solutions to face the electromobility and energy management challenges. We own the intellectual property of our products and our engineers constantly work on new products, protocols, etc.
Petronas PLI (Netherlands) BV
Petronas PLI (Netherlands) BV
PETRONAS Lubricants International (PLI) produceert en verkoopt een scala aan kwalitatief hoogwaardige automobiel en industriële smeermiddelen producten in meer dan 100 markten wereldwijd. Naast het hoofdkantoor in Kuala Lumpur en heeft PLI meer dan 30 vestigingen in 27 landen.
Philitab N.V.
Philitab N.V.
Philitab is een groothandel in ruwe tabak en tabaksprodukten.
Puratos NV/SA
Puratos NV/SA
Puratos is an international group offering a full range of innovative products, raw materials and application expertise to the bakery, patisserie and chocolate sectors. Our headquarters are just outside Brussels (Belgium), where the company was founded in 1919. Almost a century later, our products and services are available in over 100 countries around the world and, in many cases, are produced by our network of local subsidiaries. Above all, we aim to be ‘reliable partners in innovation’, helping our customers around the world to deliver nutritious and tasty food to their local communities.
Ravago Plastics nv
Ravago Plastics nv
Ravago is, in de ware zin van het woord, een familiebedrijf.

Doorheen de 55 jaar dat we bestaan, zijn we gegroeid van een locaal Belgisch team naar een internationale groep met meer dan 5500 werknemers verspreid over de hele wereld.

Desondanks behoudt Ravago nog steeds dezelfde waarden: professionele expertise gecombineerd met persoonlijke bescheidenheid. Net als de takken van de boom die buiten het logo van de Ravago Group uitsteken, blijft de hechte groep familieleden groeien buiten zijn comfortzone.

Hoewel Ravago Fashion & Home slechts een zandkorrel is in de grote Ravago Group, is het voor ons niet anders. Als team trachten wij jullie, onze klanten, zo goed mogelijk te ondersteunen bij jullie aankopen.

Of het nu gaat om een keukenmes, T-shirt, eetkamerset, raambekleding of iets anders, bij ons krijg je een persoonlijke service. Bij ons staat de klant centraal en dat merk je!

Website www.ravagowinkel.be
SEDS BV
SEDS BV
CO₂- neutraal wonen dankzij het systeem van Seds

Seds staat voor Sustainable Energy Distribution System. Maar daar krijgt u het wellicht nog niet warm van.

Als we u vertellen dat Seds een innovatief systeem is dat collectieve wooneenheden voorziet van sanitair warm water en seizoensgebonden comforttemperatuur, gaat er wellicht wél een lamp branden. Van studies ter plaatse, tot installatie, monitoring en onderhoud achteraf. En dat met een vaste prijs op maandbasis en maximum aan comfort. Wij verzorgen met Seds het hele pakket.

Het grootste voordeel? We doen het allemaal op een futureproof en energie-efficiënte manier waardoor u zeker bent van de laagste TCO in de markt. Een zorgeloze investering die zichzelf terugverdient.
SLG VLAANDEREN VZW
SLG VLAANDEREN VZW
Senior Living Group is marktleider in België voor woonzorgcentra (de vroegere rusthuizen en verzorgingstehuizen) en voor assistentiewoningen (de vroegere serviceflats) als u zelfstandig wilt wonen. Onze 7.500 medewerkers zorgen dag en nacht met hart en ziel voor onze 12.500 bewoners. Ook zijn we actief als specialist in thuiszorg. Bij OTV Home Care zijn ruim 800 medewerkers actief.

Senior Living Group is een vertrouwde naam. We zijn onderdeel van Korian. Deze groep is actief in Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en Spanje. Korian telt internationaal meer dan 52.000 werknemers en 300.000 patiënten en bewoners. Het voordeel voor Senior Living Group? We gebruiken volop de mogelijkheden en schaalvoordelen van de groep zoals innovatie en research. Het resultaat is een steeds betere zorg.

Senior Living Group heeft altijd de ideale oplossing als u een woonzorgcentrum, assistentiewoning of tijdelijk verblijf in uw vertrouwde omgeving zoekt. U bent verzekerd van een lokale benadering: we staan dicht bij u als bewoner en medewerker. Elke voorziening van onze groep behoudt steeds haar eigenheid en authenticiteit. Zo vindt u het thuisgevoel dat u ongetwijfeld zoekt.
Sablo BVBA
Sablo BVBA
Sablo Speeltoestellen is een jong en energiek bedrijf waar maatwerk en personalisatie centraal staan. Wij ontwerpen en produceren alle houten speeltoestellen op maat en recreatieve elementen voor openbare speelterreinen.
Sack Zelfbouw
Sack Zelfbouw
Sack Zelfbouw is al meer dan 20 jaar de referentie op het gebied van zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, badkamers, ventilatie en groene energie.

Safecon bvba
Safecon bvba
Safecon bvba is een expertisebureau in arbeidsveiligheid en projectmanagement en biedt zowel voor België als Nederland een totaalpakket van dienstverlening aan inzake kwaliteit, arbeidsveiligheid en leefmilieu.
Skilpod
Skilpod
Binnen Skilpod werken architecten, ingenieurs, productontwikkelaars, designers en vakmannen dagelijks samen om jouw nieuwe thuis te bouwen. Omdat we alle skills zelf in huis hebben, kunnen we alle elementen in het bouwproces 100% op elkaar afstemmen. Zo komen we tot een kwalitatieve, duurzame en stijlvol ontworpen woning, die maximaal gebruik maakt van elke beschikbare vierkante meter.
Soluz
Soluz
Soluz.io, your partner for digital invoicing.
Soluzio was born at the end of 2018 as a software development company for our shareholders Arco Information and KBC Bank.
Stad Turnhout
Stad Turnhout
Toeristische trekpleisters
Steijvers Beheer BV
Steijvers Beheer BV

Eindklant: Van Eyck Shutters

Specialist in shutters & blinds
Van Eyck shutters is al meer dan 10 jaar een begrip in shutters, in heel België en Nederland. Wij leveren shutters op maat, speciaal voor elk vertrek in de woning. Het zijn sfeervolle, houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Naast shutters bieden wij ook maatwerk blinds, oftewel houten jaloezieën, als raambekleding. Je creëert hiermee een perfecte sfeer, op ieder moment van de dag.

Team Cyclis BVBA | Fietsleasing voor bedrijven
Team Cyclis BVBA | Fietsleasing voor bedrijven
Ontzorging als hoogste prioriteit

De core business van Cyclis bestaat uit het ontzorgen van zowel de werkgever als de werknemer. We bieden een all-in leasing aan, waarbij we voor de (potentiële) fietsers first point of contact zijn en hen ondersteunen in heel het proces. Een rechtstreekse en persoonlijke communicatie naar de fietser staat daarbij centraal. Daarnaast proberen we een maximale ontzorging waar te maken door middel van constante vooruitstrevendheid en innovatie van onze diensten in een snel groeiende markt.

Ben je op zoek naar een partner die constructief meedenkt, een uitgebreide service verleent en een vertrouwd aanspreekpunt is voor je werknemers?
The Smart Group
The Smart Group
Digitaal ontzorger
Eenvoudig je bedrijf digitaliseren en beschermen van je waardevolle data.
Thompson NV
Thompson NV
Thompson is een Belgisch familiebedrijf dat het ontwerp en productie van fietsen verzorgt. Ze bieden een gamma aan van race-, berg-, cross-, sport-, stadsfietsen en elektrische fietsen. Thompson kiest Odoo Enterprise voor hun CRM, verkoop, boekhouding, aankoop, productie, voorraad en e-commerce.

Thompson is a Belgian family business which designs and produces bicycles. They offer a full range of racing, mountain, cross, sporting, city and electric bikes. Thompson chooses Odoo Enterprise for their CRM, sales accounting, purchasing, production, stock and e-commerce.
Thorez Consulting bvba
Thorez Consulting bvba
Interim Management
Expertise in Digital transformation
ERP strategy development and implementation roadmaps using Odoo
Business development, customer centricity, co-creation
Total Belgium nv/sa
Total Belgium nv/sa
Op 1 januari 2016 lanceerde de European Clean Fuel Company zichzelf onder de nieuwe naam PitPoint clean fuels, met als doel het beschikbaar en betaalbaar maken van CNG, groengas, LNG, waterstof en elektriciteit als brandstof.

In mei 2017 werd PitPoint overgenomen door Total Group. Met deze overname maakt PitPoint zijn internationale ambitie als belangrijke speler in de internationale clean fuels market verder waar, met afdelingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

https://www.pitpointcleanfuels.com/nl/
Trapmann
Trapmann
Trapmann is gespecialiseerd in het aanpassen van voertuigen voor mensen met een mobiele beperking.
Door continu te innoveren en te investeren in nieuwe technologieën biedt Trapmann oplossingen
om ervoor te zorgen dat iedereen met een mobiele beperking, rolstoelgebruikers en senioren hun mobiele vrijheid kan herwinnen.
Twerk vzw
Twerk vzw
TWERK is een sociale (werk)plaats in Herentals. Mensen met autisme spelen er de hoofdrol, en TWERK speelt een hoofdrol in hun leven. TWERK biedt maatwerk aan mensen met autisme, en levert
ook maatwerk voor allerhande bedrijven: gepersonaliseerde FairTrade chocolade en verpakking, scanning, mailing en digitalisering.

De missie van TWERK: mensen met autisme zinvol werk én loon naar werken geven.
Ubidata
Ubidata
Ubidata specialises in providing mobile logistics solutions using Telematic, Smartphone, Track & Trace and data integration technologies. We assist customers in tracking, analysing and optimising their fleet, goods, shipments and deliveries for multi-modal transport in the food, pharmaceutical and refrigerated supply chain. Ubidata gives them a smarter and more efficient mobile supply chain.
Vadamon
Vadamon
Met bijna 40 are nieuwe bedrijfsgebouwen staat de Vadagroup vandaag voor u klaar als partner in smeertechniek, hydraulisch en algemeen leidingwerk. Meer dan 25 jaar ervaring in deze vakgebieden verzekeren u van een gespecialiseerd en kwalitatief maatwerk. Wij staan garant voor gediplomeerde vaklui, een technologisch hoogstaand machinepark en uitgebreide atelier- en stockagemogelijkheden.
Van Cronenburg Architectural Hardware
Van Cronenburg Architectural Hardware
Van Cronenburg Architectural Hardware maakt ambachtelijk vervaardigde messing en bronzen deurkrukken, handvaten, en kranen. Hun stukken maken telkens deel uit van prachtige totaalprojecten in zowel residentiële gebouwen als hotels. Ze zijn wereldwijd gekend voor hun kwaliteitsvolle materialen en innoverende designs.
Van Cronenburg Architectural Hardware zal op Odoo steunen voor de facturatie, de boekhouding, sales, inkoop en documentenbeheer, zowel voor de Belgische als Amerikaanse entiteit.

Van Cronenburg Architectural Hardware creates traditionally manufactured brass and bronze door handles, handles and cranes. Their pieces are always integrated in magnificent total projects in both residential buildings and hotels. They are known worldwide for thei quality materials and innovative designs. Van Cronenburg Architectural Hardware will rely on Odoo for invoicing, accounting, sales, purchase and document management, both the Belgian as American entity. "
Vandasin
Vandasin
Vandasin zijn een stel creatieve geesten die met plezier uw wensen en dromen omzetten in een betaalbaar online oplossing. Zij helpen bij het ontwerpen van websites, software op maat voor het veréénvoudigen, opvolgen, beheren en sturen van bedrijfsgerichte processen en ze ontwikkelden www.kinderopvangwijzer.be. Odoo wordt gebruikt voor de boekhouding, CRM, aankoop en verkoop en vooraad.

Vandasin is a team of creative minds who will be happy to transform your wishs/dreams into an affordable online solution. They help in designing websites, custom software to simplify, monitor, manage and steer business-focused processes. They developed www.kinderopvangwijzer.be. They use Odoo for accounting, CRM, purchase, sale and stock.
Venstar
Venstar
Vandaag de dag realiseren we een brede waaier van project en maatwerk gaande van een radiobestuurd 'Varken van Madonna' tot ontwikkeling van ombouwkits voor elektrische karts. Autonome energiesystemen en intelligente energieopslag liggen vaak aan de basis van ons werk. Recent werden aan onze innovaties 4 patenten toegekend.

Venstar denkt graag met u mee om uw nieuw (niche) project te ontwikkelen en uit te voeren. Bestaande installaties onderhouden of repareren behoort eveneens tot onze mogelijkheden.
Verhoeven NV
Verhoeven NV
Verhoeven is uw partner voor verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en onderdelen.
View And Integrate
View And Integrate
View And Integrate is gespecialiseerd in mobiele camerasystemen. We hebben een gans portfolio van toestellen in de aanbieding wat maakt dat dit zorgt voor een brede inzetbaarheid van onze camerasystemen in diverse sectoren zoals de bouwsector, overheid, productie en industrie.

Onze specialiteit is het transformeren van de camerabeelden naar betrouwbare management informatie. View and Integrate heeft hiervoor een uniek Camera Applicatie Platform ontwikkeld (V-CAP) waarbij de gebruikers het beeldmateriaal op een veilige manier kunnen raadplegen.
WMIX
WMIX
Groothandel in sportvoedingssupplementen
Wara Shop NV
Wara Shop NV
Als familie bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring beschikt Wara over de nodige kennis in de retail. Wij zijn geen haastig op poten gezet internetbedrijf, maar de diepe fundering in de Genkse retail heeft ons gevormd tot de kenners die we vandaag zijn.

Deskundig & behulpzaam personeel
Beleving in onze winkels
Compleet aanbod van beste kwaliteit
Westbikes Import BVBA
Westbikes Import BVBA
Import en verkoop van Scooters, motors, accessoires, onderdelen & gereedchappen.
Wine & Coffee Lovers bvba
Wine & Coffee Lovers bvba
Wine & Coffee Lovers is uw specialist in wijnen met kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs! Deze scherpe prijzen zijn mogelijk door onze rechtstreekse import vanuit Spanje, Italië en Frankrijk. Franse wijnen van basis tot topwijnen kennen voor ons geen geheimen meer en mogen gerust onze specialiteit genoemd worden. Uiteraard bestaat ons assortiment ook uit nieuwe wereldwijnen en wijnen uit andere Europese wijngebieden.
Zorgpunt
Zorgpunt
Zorgpunt is een uniek concept. Het is een netwerk van zelfstandige apothekers en thuiszorgverleners waarbij kwaliteitsvolle thuiszorg voor de patiënt centraal staat.

De Zorgpunt apotheken zijn geen klassieke thuiszorgwinkels, maar advies- en verkooppunten. Zij zijn gespecialiseerd in thuiszorgmateriaal, dienstverlening en volgen regelmatig opleidingen om elke zorgbehoevende de beste oplossing te bieden. Daarnaast werken zij nauw samen met artsen, kinesisten en thuisverplegers die van jouw comfort een prioriteit maken.