Procurando por serviços?

Entre em contato com um parceiro

DynApps nv

Gold Parceiro

DynApps nv
DynApps N.V.
Antwerpseweg 1
2440 Geel
Bélgica
+32 (0)3 547 03 30
admin@dynapps.be
IT/Communication

DynApps is een organisatie bestaande uit mensen die in diverse bedrijven een jarenlange ervaring hebben opgebouwd om organisaties te begeleiden in hun veranderingsproces naar een duidelijke geïntegreerde bedrijfsvoering doormiddel van het invoeren van een ERP, CRM of een e-commerce oplossing.

Als geen ander weten we dat het invoeren van een nieuwe software toepassing een zeer intensief proces is binnen een organisatie waar het belangrijk is dat ieder individu zich in het implementatieteam zorgvuldig begeleid voelt om later zonder problemen de nieuwe werkmethodes te kunnen hanteren.

De mensen van DynApps starten het project daarom niet vanuit een IT behoefte maar wel vanuit de noodzaak om de bedrijfsprocessen beter op elkaar afgestemd te krijgen. En dit vraagt doorzicht in wat je precies doet: proceskennis gekoppeld aan bedrijfskunde. DynApps heeft deze ervaring opgebouwd in diverse sectoren en branches.

Om dit alles samen te vatten, luidt ons credo dan ook “Samen sterker door integratie”.

“Samen sterker door integratie” staat niet synoniem voor starre procedures en regels. Wel integendeel zelfs.

In onze huidige wereld is constante vernieuwing aan de orde en de snelheid van invoering kan bepalend zijn voor het al dan niet succesvol zijn en blijven.

Daarenboven proberen we alles “lean en mean” te organiseren, geen overbodige activiteiten, documenten, regels maar net datgene dat onze business op een efficiënte manier veder doet groeien en bloeien.

De mensen van DynApps beseffen dit ten volle en het is onze missie en visie om de informatie ruggengraat van een onderneming maximaal te borgen zodat op een efficiënte manier de bedrijfs “know how” vastgelegd wordt en beschikbaar blijft om uw succes te kunnen verder zetten.

Omdat wij onze zienswijze volledig kunnen koppelen aan het product Odoo en de ganse community daarrond, denken wij met Odoo een significante toegevoegde waarde te kunnen bieden voor onze klanten.

Wenst U meer te weten contacteer ons of maak kennis op onze events: http://www.dynapps.be

Referências

 Ring Pharma NV
Ring Pharma NV
Ring Pharma is een markt- en opinieonderzoekbureau.
50Five B.V.
50Five B.V.
50five believes in inspiration. We want to inspire people how to make their home more comfortable. An important aspect of this is home automation. Home automation allows you to easily make your home more comfortable and also save money on your energy bill. We have a wide range of products, services and solutions, which we continually work to improve. Examples are the smart thermostat and smart lighting.
Atraxion
Atraxion
Groothandel in autobanden, velgen en assecoires.
BAJ Beton
BAJ Beton
BAJ bewijst dat beton ook mooi kan zijn

Tuingenieters gaan steevast op zoek naar een duurzame, degelijke en mooie tuinafscheiding. Steeds vaker komen ze bij BAJ Beton terecht.
BAJ Beton is hét toonaangevend bedrijf inzake betonnen tuinafscheidingen. De traditionele vlakke betonplaten evolueerden tot betonnen afscheidingen met tientallen designs en dat in een ruim kleurenpallet.
BUUR
BUUR
BUUR is een toonaangevend multidisciplinair team van gepassioneerd stedenbouwkundigen, (ir.) architecten, landschapsarchitecten, ruimtelijk planners en mobiliteitsexperten. Vanuit onze kantoren in Leuven en Gent, is BUUR vooral actief in Vlaanderen en Brussel. Met ons internationaal team reikt onze blik evenwel tot ver daarbuiten.

BUUR is een acroniem voor ’bureau voor urbanisme‘. Het is tegelijk de uitdrukking van ons geloof in de stad als sociaal netwerk.

Bednet VZW
Bednet VZW
Bednet is een vzw belast met de opdracht synchroon internetonderwijs te organiseren voor (langdurig en chronisch) zieke kinderen. Bednet realiseert een virtuele klasomgeving via internet, zodat zieke kinderen van thuis uit de lessen op school kunnen meevolgen en contact houden met hun leerkracht en medeklasgenootjes.
Bednet zorgt gratis voor de volledige dienstverlening met een consulent die de klas en het kind begeleidt en ook voor technische ondersteuning van materiaal en helpdesk. Ieder kind volgt de lessen volgens wat hij/zij aankan.
Brandweerinformatiecentrum Gevaarlijke Stoffen
Brandweerinformatiecentrum Gevaarlijke Stoffen
BIG vzw heeft doorheen de jaren een sterke reputatie opgebouwd als expertisecentrum inzake gevaarlijke stoffen. BIG vzw heeft als doel om met deze kennis overheden en industrie bij te staan in hun streven naar een veiligere leef- en werkomgeving. Daarom volgt hier een greep uit onze diensten. Heeft u een probleem aarzel dan niet om ons te contacteren.
Cemminerals NV
Cemminerals NV
As from 2018 Cemminerals will operate a state of the art (vertical) cement mill located in the Port of Ghent.
The main activity of Cemminerals is to grind and mix raw materials into construction materials i.e. different types of cement and GGBFS (ground granulated blast furnace slag). The finished product will be packaged or offered in bulk to customers.
Classified Cycling
Classified Cycling
Classified ontketent een heuse revolutie in de fietsenindustrie. Dankzij het draadloze elektronische systeem schakelt u onmiddellijk, onder vollast en op elk terrein.
Zeg uw voorderailleur vaarwel en ga voor topprestaties en gebruiksgemak. Maak deel uit van de revolutie en fiets zonder enige beperking. Schakel eender waar en wanneer – in elke situatie.
Climatrix NV
Climatrix NV
Climatrix is dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen.

Climatrix geeft advies over duurzame systemen van vloer-, wand- en plafondverwarming aan zowel particulieren, architecten, studieburelen, bouwfirma’s, interieurarchitecten als installatiebedrijven. Wij leveren onze materialen en diensten enkel aan de installatiebedrijven.

Met ons team van specialisten en partners creëren wij steeds de meest innovatieve toepassingen bij het ontwerpen van gezonde en energie-efficiënte oplossingen voor hun eindklanten. Ons betrouwbaar partnership kenmerkt zich door een hoge flexibiliteit, een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een klantgerichte aanpak die tot het uiterste gaat om klanten praktisch te ondersteunen met uitgebreide legplannen en een eigen plaatsingsdienst.
Cool Creation
Cool Creation
Cool Creation, een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Lier (België), staat garant voor een creatieve en frisse kijk op diverse productgroepen.
DynApps nv
DynApps nv
DynApps is een jonge organisatie bestaande uit mensen die in diverse bedrijven een jarenlange ervaring hebben opgebouwd om organisaties te begeleiden in hun veranderingsproces naar een duidelijke geïntegreerde bedrijfsvoering doormiddel van het i...

Energieautomatisering BV
Energieautomatisering BV
Energieleverancier voor particulieren.
Fruit at Work
Fruit at Work
Fruit dat vers is en gevarieerd en van de beste kwaliteit, dat zijn al drie van onze troeven. Maar we hebben er nog! Fruit at Work is ook voordelig, want ons fruit is voor 100% fiscaal aftrekbaar, wat betekent dat je nog eens 33,99 % van de aankoopprijs terugverdient. En als jij graag zorg draagt voor het milieu, dan trekken we aan hetzelfde koord, want wij hebben veel aandacht voor onze impact op het milieu en trachten die stelselmatig te verkleinen. En last but not least: wij hebben ook veel oog voor de duurzaamheid van onze activiteiten
Group Suerickx NV
Group Suerickx NV
Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op maat op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties.

Onze klanten en partners kunnen rekenen op een eerlijke en professionele samenwerking, een planmatige aanpak, tijdige oplevering, een open communicatie en een grote zorg
voor kwaliteit en veiligheid.
Hapbit
Hapbit
Hapbit is IT dienstverlener van grote bedrijven zoals Mc Donalds. Callista heeft bij Hapbit een integratie voorzien tussen Exact Online en Odoo. Daarnaast wordt de voorraad als de interventies bij de klant opgevolgd in het systeem.
Heidelberg Benelux bvba
Heidelberg Benelux bvba
Ons portfolio met digitale drukpersen biedt u de modernste druksystemen voor een intelligente drukkerij. Flexibele oplossingen met een hoog rendement voor u en uw klanten; van de druk van de kleinste, geïndividualiseerde oplages in de beste kwaliteit tot en met nieuwe toepassingen, zoals het gepersonaliseerd bedrukken van driedimensionale objecten.
Herbafrost
Herbafrost
Herbafrost zorgt ervoor dat iedereen – industrie, retail en consument – het hele jaar door kan rekenen op versgevroren kruiden om gerechten een gezonde en smakelijke toets te geven.
Dankzij de nabijheid van onze velden, volautomatische productielijnen en een goed uitgekiende productieplanning worden onze kruiden meteen na het oogsten verwerkt en ingevroren. Klaar voor gebruik en verser dan vers!
House of Nutrition B.V.
House of Nutrition B.V.
30 JAAR ERVARING SAMENGEBRACHT IN EEN SPORTVOEDINGSSHOP

Ons verhaal begint in 1986 met de oprichting van M Double You, het eerste serieuze sportvoedingsmerk van Nederland. Met een assortiment dat sinds de begindagen is gericht op topkwaliteit (en een lekkere smaak) zijn we meegelift op de groeiende populariteit van fitness en krachtsport in Nederland.
ISMAR
ISMAR
In order to extract the relevant science data (evidence based medicine) and the clinical experience of thought leaders (medicine based evidence), we use a systematic approach that is firmly founded in applied educational and behavioral science. Using this approach, we work with our clients and thought leaders to define a sound product positioning and a strategy to overcome the barriers of adoption.
With one goal: develop engaging integrated communication and education solutions that are measurable and facilitate lasting adoption.
Intracto Group nv
Intracto Group nv
In een wereld in beweging is alles mogelijk. Als digital agency helpt Intracto ondernemingen een competitief voordeel te ontwikkelen in die wereld. Met creativiteit en strategieën, gedreven door online marketing en technologie. Zelfs als alles stil lijkt te staan, blijven wij in beweging.

Ingegeven door het continu in bewewing te blijven, maakt Intracto voor zijn CRM processen de omslag van Teamleader naar Odoo.
Kooktijd bvba
Kooktijd bvba
Sinds september 2010 runt Caroline Verdick Kooktijd, een detailhandel in kookmaterialen. Haar sympathieke zaak vind je in een zijstraat van de populaire Gasthuisstraat, hartje Turnhout. Naast het brede assortiment aan keukengerei, kookgadgets en -boeken biedt Kooktijd.be ook kookworkshops boven de shop. Tot 10 personen tegelijkertijd bereiden er onder begeleiding van een professionele kok feestelijke hapjes, herfstgerechten, wildmenu’s … die ze achteraf nuttigen in de ‘woonkamer’. Zo leren en ervaren hobbyisten hoe het is om te werken met high-end kookgerei. Een unieke formule in een unieke zaak.
Lednlux
Lednlux
2009, Gerry Wouters en Agatino Sturiale richtten LEDNLUX op. Vanaf de start adviseerden Gerry en Tino in kwaliteitsvolle LED-verlichting. Om LEDNLUX te diversifiëren maken ze een merk van het product én richtten ze hun pijlen op de B2B-sector.

Als partner in verlichting creëert LEDNLUX perceptie waardoor we de verwachtingen steeds overtreffen. Door vast te houden aan kwaliteitsvolle producten in combinatie met een hoogwaardige service ontzorgen we de vakhandel en installateur.
Levelit nivelleersysteem
Levelit nivelleersysteem
Levelit vereenvoudigt de plaatsing van tegels. Maakt een einde aan hoogteverschillen tussen de randen. Draagt bij tot een perfecte nivellering van de tegels en tot een snellere plaatsing.
Levelit is zowel geschikt voor het plaatsen van tegelvloeren als tegelwanden. Ook ideaal voor de plaatsing van grote, flexibele, zware en dunne tegels.
MEDENVISION
MEDENVISION
MedEnvision originates from an innovate idea coming from a surgeon who wanted to improve his efficiency in the OR. A coherent group of people, with an academic and industrial background, put their heads together in 2011 to investigate the idea and it’s feasibilities. Shortly afterwards, MedEnvision was founded and the ISO13485 certificate was obtained. After patent examination and subsequent patent application in 2012, the first prototype was clinically tested. Currently, MedEnvision launches three product lines which are all CE marked and FDA listed.
MG Business Network, Maarten Gerits
MG Business Network, Maarten Gerits
Accounting advies en ondersteuning voor KMO’s
Maalderij Roosens N.V.
Maalderij Roosens N.V.
Maalderij Roosens N.V., de gevestigde waarde in de veevoedersector. Reeds geruime tijd worden er op de huidige vestigingsplaats te Schoten veevoeders gefabriceerd.
Sinds enkele jaren beschikt de firma over een GMP-HACCP gecertificeerd kwaliteitssysteem. Dit kwaliteitsysteem samen met de volledig geautaumatiseerde productie staat garant voor het verkrijgen van kwaliteitsproducten.
Medspray b.v.
Medspray b.v.
We have invented spray nozzles to design new devices. We hold various patents on specific aspects of our proprietary spray technology and manufacturing thereof. Our technology is made effective in your products and you licence in our technology, which is agreed as a full package deal; new product programs (also) need agreements on research and concept work, device and clinical development work, manufacturing validation and scale-up, clinical and regular supply, regulatory approvals and quality control. So once we’ve agreed on deal structure, we set milestones and commit to timelines. And off we go!
Newcome Services cvba
Newcome Services cvba
De online apotheek met advies
Optimax gereedschappen bvba
Optimax gereedschappen bvba
Optimax is reeds jaren gespecialiseerd in verkoop en technisch advies (bepalen van het juiste gereedschap en snijcondities voor uw producten) van hoogwaardige professionele gereedschappen voor de metaalindustrie. Ttz VHM-boren, -frezen, -ruimers, machinetappen, keramische wisselplaten... en alle soorten gereedschapshouders. Optimax is gespecialiseerd in deze specifieke doelgroep, zodat ons hele team steeds een professionele begeleiding kan waarborgen in ons volledig gamma dat permanent geoptimaliseerd wordt. Om deze reden heeft Optimax gekozen voor topproducten van de huidige marktleiders die ons de hoogste bedrijfszekerheid kunnen bieden. Optimax staat namelijk voor MAXimale OPTImalisatie.
POWERDALE NV
POWERDALE NV
We are a “tech company” that dedicates all its energy and resources to developing cutting-edge technological solutions to face the electromobility and energy management challenges. We own the intellectual property of our products and our engineers constantly work on new products, protocols, etc.
Petronas PLI (Netherlands) BV
Petronas PLI (Netherlands) BV
PETRONAS Lubricants International (PLI) produceert en verkoopt een scala aan kwalitatief hoogwaardige automobiel en industriële smeermiddelen producten in meer dan 100 markten wereldwijd. Naast het hoofdkantoor in Kuala Lumpur en heeft PLI meer dan 30 vestigingen in 27 landen.
Philitab N.V.
Philitab N.V.
Philitab is een groothandel in ruwe tabak en tabaksprodukten.
Puratos NV/SA
Puratos NV/SA
Puratos is an international group offering a full range of innovative products, raw materials and application expertise to the bakery, patisserie and chocolate sectors. Our headquarters are just outside Brussels (Belgium), where the company was founded in 1919. Almost a century later, our products and services are available in over 100 countries around the world and, in many cases, are produced by our network of local subsidiaries. Above all, we aim to be ‘reliable partners in innovation’, helping our customers around the world to deliver nutritious and tasty food to their local communities.
Ravago Plastics nv
Ravago Plastics nv
Ravago is, in de ware zin van het woord, een familiebedrijf.

Doorheen de 55 jaar dat we bestaan, zijn we gegroeid van een locaal Belgisch team naar een internationale groep met meer dan 5500 werknemers verspreid over de hele wereld.

Desondanks behoudt Ravago nog steeds dezelfde waarden: professionele expertise gecombineerd met persoonlijke bescheidenheid. Net als de takken van de boom die buiten het logo van de Ravago Group uitsteken, blijft de hechte groep familieleden groeien buiten zijn comfortzone.

Hoewel Ravago Fashion & Home slechts een zandkorrel is in de grote Ravago Group, is het voor ons niet anders. Als team trachten wij jullie, onze klanten, zo goed mogelijk te ondersteunen bij jullie aankopen.

Of het nu gaat om een keukenmes, T-shirt, eetkamerset, raambekleding of iets anders, bij ons krijg je een persoonlijke service. Bij ons staat de klant centraal en dat merk je!

Website www.ravagowinkel.be
Sablo BVBA
Sablo BVBA
Sablo Speeltoestellen is een jong en energiek bedrijf waar maatwerk en personalisatie centraal staan. Wij ontwerpen en produceren alle houten speeltoestellen op maat en recreatieve elementen voor openbare speelterreinen.
Safecon bvba
Safecon bvba
Safecon bvba is een expertisebureau in arbeidsveiligheid en projectmanagement en biedt zowel voor België als Nederland een totaalpakket van dienstverlening aan inzake kwaliteit, arbeidsveiligheid en leefmilieu.
Stad Turnhout
Stad Turnhout
Toeristische trekpleisters
Team Cyclis BVBA | Fietsleasing voor bedrijven
Team Cyclis BVBA | Fietsleasing voor bedrijven
Ontzorging als hoogste prioriteit

De core business van Cyclis bestaat uit het ontzorgen van zowel de werkgever als de werknemer. We bieden een all-in leasing aan, waarbij we voor de (potentiële) fietsers first point of contact zijn en hen ondersteunen in heel het proces. Een rechtstreekse en persoonlijke communicatie naar de fietser staat daarbij centraal. Daarnaast proberen we een maximale ontzorging waar te maken door middel van constante vooruitstrevendheid en innovatie van onze diensten in een snel groeiende markt.

Ben je op zoek naar een partner die constructief meedenkt, een uitgebreide service verleent en een vertrouwd aanspreekpunt is voor je werknemers?
The Smart Group
The Smart Group
Digitaal ontzorger
Eenvoudig je bedrijf digitaliseren en beschermen van je waardevolle data.
Total Belgium nv/sa
Total Belgium nv/sa
Op 1 januari 2016 lanceerde de European Clean Fuel Company zichzelf onder de nieuwe naam PitPoint clean fuels, met als doel het beschikbaar en betaalbaar maken van CNG, groengas, LNG, waterstof en elektriciteit als brandstof.

In mei 2017 werd PitPoint overgenomen door Total Group. Met deze overname maakt PitPoint zijn internationale ambitie als belangrijke speler in de internationale clean fuels market verder waar, met afdelingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

https://www.pitpointcleanfuels.com/nl/
Trapmann
Trapmann
Trapmann is gespecialiseerd in het aanpassen van voertuigen voor mensen met een mobiele beperking.
Door continu te innoveren en te investeren in nieuwe technologieën biedt Trapmann oplossingen
om ervoor te zorgen dat iedereen met een mobiele beperking, rolstoelgebruikers en senioren hun mobiele vrijheid kan herwinnen.
Twerk vzw
Twerk vzw
TWERK is een sociale (werk)plaats in Herentals. Mensen met autisme spelen er de hoofdrol, en TWERK speelt een hoofdrol in hun leven. TWERK biedt maatwerk aan mensen met autisme, en levert
ook maatwerk voor allerhande bedrijven: gepersonaliseerde FairTrade chocolade en verpakking, scanning, mailing en digitalisering.

De missie van TWERK: mensen met autisme zinvol werk én loon naar werken geven.
Vadamon
Vadamon
Met bijna 40 are nieuwe bedrijfsgebouwen staat de Vadagroup vandaag voor u klaar als partner in smeertechniek, hydraulisch en algemeen leidingwerk. Meer dan 25 jaar ervaring in deze vakgebieden verzekeren u van een gespecialiseerd en kwalitatief maatwerk. Wij staan garant voor gediplomeerde vaklui, een technologisch hoogstaand machinepark en uitgebreide atelier- en stockagemogelijkheden.
Verhoeven NV
Verhoeven NV
Verhoeven is uw partner voor verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en onderdelen.
WMIX
WMIX
Groothandel in sportvoedingssupplementen
Westbikes Import BVBA
Westbikes Import BVBA
Import en verkoop van Scooters, motors, accessoires, onderdelen & gereedchappen.
Zorgpunt
Zorgpunt
Zorgpunt is een uniek concept. Het is een netwerk van zelfstandige apothekers en thuiszorgverleners waarbij kwaliteitsvolle thuiszorg voor de patiënt centraal staat.

De Zorgpunt apotheken zijn geen klassieke thuiszorgwinkels, maar advies- en verkooppunten. Zij zijn gespecialiseerd in thuiszorgmateriaal, dienstverlening en volgen regelmatig opleidingen om elke zorgbehoevende de beste oplossing te bieden. Daarnaast werken zij nauw samen met artsen, kinesisten en thuisverplegers die van jouw comfort een prioriteit maken.