Looking for Services?

Contact a Partner

ONESTEiN

Ready

ONESTEiN
Reduitlaan 45
4814 DC Breda
Netherlands
+31 (0)88 627 0400
info@onestein.nl
IT/Communication
Passie voor Odoo en open-source!
Oplossingen voor ERP implementaties met Odoo Community en Enterprise

Als Odoo Gold Partner helpen we organisaties bij het implementeren van de open-source Odoo Community en Enterprise oplossingen. Wij zijn dan ook zeer actief binnen de Odoo Community Association. In Nederland maken vrijwel alle financiële en HR-gerelateerde Odoo implementaties gebruik van door Onestein ontwikkelde open-source modules. Veel klanten en Odoo partners waarderen deze kwalitatieve oplossingen. 

Haalt u het maximale uit uw onderneming? Sinds 2009 verbeteren wij bedrijfsprocessen. Wij kunnen u helpen met een passende automatiseringsoplossing op het gebied van:

    • Odoo Community en Enterprise implementaties
    • Finance / Boekhouding         - waaronder de Nederlandse lokalisatie
    • HR en verlofregistratie          - waaronder de Nederlandse lokalisatie
    • Website / Webshop / E-commerce
    • CRM / Sales
    • Projecten en urenregistratie
    • Logistiek

Interesse? 
Een goed advies aan klanten staat boven het verkopen van onze diensten. Met onze ICT/ERP-oplossingen werkt u efficiënter, behoudt u overzicht en benut uw bedrijf meer kansen. Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie en vertel over de uitdagingen binnen uw organisatie.

References

B-CREATIVE B.V.
B-CREATIVE B.V.
Nederlandse boekhouding, project management en human resource planning implementatie.
P&R Visual Merchandising
P&R Visual Merchandising
Making the Story come to life in a retail environment through Visual Merchandising to offer shoppers a unique shopping experience and convert them to customers.

Het converteren van Shoppers naar Klanten door het brengen van een unieke “Shopping Experience” voor Merken, Retailers en Verkooplocaties. Dat is waar we als Shopping Experience Professionals van P&R Visual Merchandising voor staan.

Vanuit ons kantoor in Creative Valley in Utrecht wordt de zorg voor het VM-Beeld uit handen genomen. Van uitrollen en de executie van een bestaand concept voor een retailer tot aan het bedenken van een volledig nieuw creatief concept, inkoop en productie van de materialen en logistiek tot aan de executie in de outlets. Het is Full Service en 100% ontzorgen. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich volledig richten op hun kernprocessen.
STAS picture hanging
STAS picture hanging
TAS werd in 1995 opgericht door broers Rien en André Stas. Met hun ervaring in de bouw en een aangeboren zakelijk instinct bestormden zij de markt. Sinds die tijd is STAS uitgegroeid tot een internationaal opererend en veelvuldig bekroond bedrijf. STAS levert aan huiseigenaren, bedrijven en vermaarde musea in meer dan 50 landen. Ons toegewijde team van experts stelt alles in het werk om hoogwaardige producten en persoonlijke service te leveren. We laten je graag de vrijheid ervaren van dynamische wandinrichting! STAS innoveert vanuit de filosofie: voor iedere situatie een passende oplossing. De slimme ophangoplossingen zijn veelal gepatenteerd en STAS sleept diverse prijzen in de wacht. Niet alleen in Nederland zijn we succesvol, ook wereldwijd maken we naam en exporteren we naar meer dan 50 landen in de wereld!