¿Está buscando servicios?

Contacte con un Partner

ONESTEiN

Ready Empresa

ONESTEiN
Reduitlaan 45
4814 DC Breda
Holanda
+31 (0)88 627 0400
info@onestein.nl
TI / Comunicaciones
Passie voor Odoo en open-source!
Oplossingen voor ERP implementaties met Odoo Community en Enterprise

Als Odoo Gold Partner helpen we organisaties bij het implementeren van de open-source Odoo Community en Enterprise oplossingen. Wij zijn dan ook zeer actief binnen de Odoo Community Association. In Nederland maken vrijwel alle financiële en HR-gerelateerde Odoo implementaties gebruik van door Onestein ontwikkelde open-source modules. Veel klanten en Odoo partners waarderen deze kwalitatieve oplossingen. 

Haalt u het maximale uit uw onderneming? Sinds 2009 verbeteren wij bedrijfsprocessen. Wij kunnen u helpen met een passende automatiseringsoplossing op het gebied van:

    • Odoo Community en Enterprise implementaties
    • Finance / Boekhouding         - waaronder de Nederlandse lokalisatie
    • HR en verlofregistratie          - waaronder de Nederlandse lokalisatie
    • Website / Webshop / E-commerce
    • CRM / Sales
    • Projecten en urenregistratie
    • Logistiek

Interesse? 
Een goed advies aan klanten staat boven het verkopen van onze diensten. Met onze ICT/ERP-oplossingen werkt u efficiënter, behoudt u overzicht en benut uw bedrijf meer kansen. Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie en vertel over de uitdagingen binnen uw organisatie.

Referencias

3PL+ BV
3PL+ BV
Voorraadbeheer incl. GS1 implementatie.
B-CREATIVE B.V.
B-CREATIVE B.V.
Nederlandse boekhouding, project management en human resource planning implementatie.
Forsyte
Forsyte
CRM en project management implementatie.
Geodan
Geodan
De verbindende kracht van locatie

Al meer dan 30 jaar maken onze innovatieve GIS-oplossingen de wereld slimmer, veiliger en duurzamer.

Innovatie die begint met ons geloof in de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen.

Met 170 werknemers zijn we een toonaangevend geo-ICT bedrijf in Europa. Onze producten en diensten geven op steeds meer plekken in de wereld antwoord op vragen als: hoe optimaliseren we onze logistiek? Hoe creëren we een fijne leefomgeving? En hoe komen we aan betrouwbare en actuele informatie? Bijvoorbeeld, om in tijden van crisis snel de juiste besluiten te kunnen nemen.

Gespecialiseerd in ruimtelijke informatievoorziening en sterk in het toepassen van nieuwe technologieën, ondersteunen we klanten bij uiteenlopende (complexe) geo-informatievraagstukken.

Onze dienstverlening richt zich op het ontwikkelen en optimaliseren van IT-infrastructuren voor het beheren, analyseren en beschikbaar stellen van ruimtelijke informatie. Hiervoor leveren we diensten en producten zoals: standaard- en maatwerk GIS-oplossingen, geografische data, online geoservices en verschillende SaaS-oplossingen. Ook bieden we klanten geo-ict consultancy, diverse opleidingen en vormen van (GIS)detachering.

In Nederland werken we o.a. voor ProRail, PostNL, ABN AMRO en verschillende ministeries en overheden.
P&R Visual Merchandising
P&R Visual Merchandising
Making the Story come to life in a retail environment through Visual Merchandising to offer shoppers a unique shopping experience and convert them to customers.

Het converteren van Shoppers naar Klanten door het brengen van een unieke “Shopping Experience” voor Merken, Retailers en Verkooplocaties. Dat is waar we als Shopping Experience Professionals van P&R Visual Merchandising voor staan.

Vanuit ons kantoor in Creative Valley in Utrecht wordt de zorg voor het VM-Beeld uit handen genomen. Van uitrollen en de executie van een bestaand concept voor een retailer tot aan het bedenken van een volledig nieuw creatief concept, inkoop en productie van de materialen en logistiek tot aan de executie in de outlets. Het is Full Service en 100% ontzorgen. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich volledig richten op hun kernprocessen.