Procurando por serviços?

Entre em contato com um parceiro em Holanda

Alpiek B.V.

Silver Parceiro

Alpiek B.V.
Schijfstraat 8
5061 BK Oisterwijk
Holanda
+31853330008
bart@alpiek.nl

Als Odoo partner helpen we bedrijven en instellingen bij het implementeren en gebruiken van Odoo all-in-one. 

Begrippen als samenwerken, verbondenheid en integratie staan centraal. Daarnaast zit het in onze aard om nauw contact te onderhouden met onze klanten. Niet alleen om voor onze klant het optimale rendement uit de samenwerking te halen maar simpelweg omdat we het leuk vinden nieuwe contacten te maken zowel in het bedrijfsleven als daarbuiten.

Referências

Engelhart
Engelhart
Engelhart een handelsonderneming met ruim 40 jaar ervaring in de traditionele spellen, sportartikelen en speelgoed. Met een internationaal netwerk aan leveranciers worden artikelen onder eigen label gevoerd. Ook worden agentschappen van verschillende professionele producten gevoerd.
Oliver Valves Nederland B.V.
Oliver Valves Nederland B.V.
For over 35-years, Oliver Valves has grown to become one of the world's leading manufacturers of Instrumentation, Subsea and Pipeline valves for the global energy sectors. Specialising primarily in the Oil, Gas and Petrochemical industries, Oliver Valves operates internationally across all regions, and have sales teams strategically located in countries all over the world.
Reddconnect BV
Reddconnect BV
Reddconnect levert alles-in-één bedrijfssoftware in de cloud voor Midden Klein Bedrijf Nederland. Wij beperken ons niet tot één oplossing maar kijken bewust naar de unieke bedrijfsvoering van onze relaties om de beste oplossing te selecteren. We bereiken vervolgens een situatie waarin bedrijfsactiviteiten efficiënter zijn ingericht, minder fouten worden gemaakt en gebruikers met plezier werken met het softwarepakket.