Looking for Services?

Contact a Partner

Alpiek B.V. (obsolete VAT)

Alpiek B.V. (obsolete VAT)

Als Odoo partner helpen we bedrijven en instellingen bij het implementeren en gebruiken van Odoo all-in-one. 

Begrippen als samenwerken, verbondenheid en integratie staan centraal. Daarnaast zit het in onze aard om nauw contact te onderhouden met onze klanten. Niet alleen om voor onze klant het optimale rendement uit de samenwerking te halen maar simpelweg omdat we het leuk vinden nieuwe contacten te maken zowel in het bedrijfsleven als daarbuiten.

References

Alpiek B.V.
Implementatie partner van Odoo.
Alpiek bestaat uit 5 consultants, 3 ontwikkelaars, 1 accountmanager en 2 medewerkers actief in de
marketing.
Uiteraard gebruiken we Odoo zelf, voor alle activiteiten. CRM, Verkoop, Inkoop, Boekhouding, de
websites Alpiek.nl en Odoo.nl, de webshop, Marketing campagnes, nieuwsbrieven, evenementen,
HRM, Projectmanagement ook voor ontwikkeling van software en de Urenverantwoording.
We zijn Odoo gaan gebruiken omdat we natuurlijk Odoo zelf implementeren, maar daarnaast ook
een goede ERP systeem nodig hebben om de grote en groeiende groep klanten goed te kunnen
bedienen.
“Je preekt natuurlijk voor eigen parochie, maar wat een heerlijk pakket om mee te werken. Zeker de
rapportage mogelijkheden zijn fenomenaal”. Bart Stelder Accountmanager en eigenaar Alpiek BV
CMT Europe BV
World leader in syntactic foam for plug assists.
In 1998, three materials research and development engineers with over 60 years of combined experience developing high-performance materials. Anthony Colageo, Thomas Murray and Noel Tessier aimed to enhance the properties of syntactic foam for use as a plug material, and give users a new set of tools to improve their process. Focussing on the interaction between the plug and polymer sheet, resulted in the development of the innovative HYTAC® product line.

http://www.cmtmaterials.eu/

CMT Europe BV gebruikt onder andere de Odoo modules Boekhouding, CRM, Website, Inkoop en Verkoop.
CMT Europe BV koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze flexibele manier van samenwerken in combinatie met de kennis van handelsbedrijven.
Coolen Engineering
Veelal komen klanten naar Coolen Engineering toe met de vraag of zij hun machine(s) aan de hand van werktekeningen dusdanig kunnen aanpassen dat de productielijn wordt geoptimaliseerd. Coolen Engineering bewerkt deze tekeningen vervolgens in hun CAD systeem, waarna zij de klant voorzien van een 3D bestand. Op deze wijze kunnen zij snel en nauwkeurig werk leveren. Komt er naderhand een revisie op de tekening, dan herkent het systeem dit direct en passen zij het bestand voor u aan. Middels maatwerk sturen zij de productie aan via Odoo.

https://coolen-engineering.eu/

Coolen Engineering gebruikt onder andere de Odoo modules Manufacturing, Boekhouding, Inkoop, Verkoop en Voorraad.
Coolen Engineering koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze flexibele opstelling bij de ondersteuning van eigen maatwerk en kennis (met name financieel) van productiebedrijven
Fitec
Fitec is gespecialiseerd in het veilig en duurzaam recyclen en afvoeren van afgeschreven en overtollige IT apparatuur van bedrijven, en het gecertificeerd verwijderen of vernietigen van vertrouwelijke gegevens. Dit doen zij door middel van het IT Asset Disposition (ITAD) proces met als doel een zo hoog mogelijke restwaarde van IT apparatuur te realiseren voor onze klanten.

https://fitec.nl/nl/

Fitec gebruikt onder andere de Odoo modules CRM, Inkoop, Verkoop en Facturering. Fitec koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze flexibele aanpak op gebied van ondersteuning; Uw roep wij draaien
Intervlam
Intervlam is een groothandel in houtkachels, pelletkachel, elektrische kachels, gasinbouwhaarden en emaille buizen. Daarnaast is zij Importeur en dealer van diverse merken.

https://www.intervlam.nl/

Intervlam gebruikt onder andere de Odoo modules Inkoop, Verkoop, Voorraad, Productie, Facturering, Helpdesk en eCommerce.
Intervlam koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze flexibele aanpak en de kennis op gebied van handel.
Reddconnect BV
Reddconnect levert alles-in-één bedrijfssoftware in de cloud voor Midden Klein Bedrijf Nederland. Wij beperken ons niet tot één oplossing maar kijken bewust naar de unieke bedrijfsvoering van onze relaties om de beste oplossing te selecteren. We bereiken vervolgens een situatie waarin bedrijfsactiviteiten efficiënter zijn ingericht, minder fouten worden gemaakt en gebruikers met plezier werken met het softwarepakket.
Safety Factory
Safety Factory kenmerkt zich door kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. Safety Factory richt zich op zowel de zakelijke als particuliere markt en verzorgt diverse trainingen op het gebied van BHV, EHBO, Reanimatie en AED cursussen.

https://www.safetyfactory.nl/

Safety Factory gebruikt onder andere de Odoo modules CRM, Website, Boekhouding, E-learning, Inkoop, Verkoop en Facturering.
Safety Factory koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze flexibele opstelling mbt hun implementatie planne
Unbox me B.V.
unboxme.nl houdt zich bezig met de in-en verkoop van cosmetische producten. Dit zoen ze o.a. volgens het systeem van boxen en op termijn abonnementen. Klanten kunnen de producten bestellen via de website, zij kunnen losse producten bestellen maar ook boxes. Deze boxes bestaan uit een aantal producten uit het unboxme assortiment. De boxes worden periodiek vastgesteld
Men gebruikt odoo voor de begeleiding van het hele proces van verkoop via webshop(s) tot betaling en inkoop tot levering.
Men is Odoo gaan gebruiken om dat het een relatief goedkope oplossing die snel te implementeren is. De implementatie heeft minder dan 3 werkdagen in beslag genomen. Inmiddels zijn er ook koppelingen gemaakt met myparcel en mollie.