Looking for Services?

Contact a Partner

Odoo Experts B.V.

Gold 협력사

Odoo Experts B.V.
Vredeweg 1S
1505 HH Zaandam
네덜란드
+31614601242
erwin@odooexperts.nl
IT/커뮤니케이션

Odoo Experts

Odoo Experts is opgericht in 2012 en heeft zich snel ontwikkeld als de nummer 1 Odoo Gold partner van Nederland en staat in de top 10 van de wereld. Al jaren zijn wij de juiste partner voor vele bedrijven in Nederland en daarbuiten. Wij worden jaarlijks door Odoo getoetst op het aantal projecten dat we uitvoeren, het aantal gecertificeerde Odoo consultants en natuurlijk de kwaliteit van onze projecten. Hiervoor slagen wij iedere keer weer en heeft Odoo ons beloond met de Gold Partner status.

Ga voor bewezen kwaliteit en kies voor Odoo Experts.

Waar wij voor staan

Odoo is een fantastisch ERP-systeem, dat veel meer kan dan de traditionele ERP-systemen. Maar Odoo is maar een softwarepakket. Het succes van Odoo is afhankelijk van de mensen die het gebruiken. Hierin word je actief ondersteund door de Odoo consultants.

Wij staan voor een persoonlijke en directe aanpak, waarbij wij nauw samenwerken om de Odoo implementatie tot een succes te maken.

Onze Projectaanpak

Wij kiezen voor een intensieve, gezamenlijke en praktische projectaanpak. Vanaf de Odoo project kick-off start je direct met het gebruik van Odoo. In je eigen Odoo omgeving start je met je eerste project, de implementatie van Odoo. Iedere dag starten we met de drie belangrijke vragen: wat heb je gedaan, wat ga je doen en wat blokkeert je werk.

We verdelen het werk en doen het echt samen. Op die manier maken we jou en je collega's ook een expert in Odoo 😉.


Probeer de Odoo demo en ontdek vrijblijvend de software van Odoo

참조

3devo B.V.
3devo B.V.
3devo is gespecialiseerd in het creëren van innovatieve tools, die kostenbesparend werken en verspilling verminderen door recycle-oplossingen voor 3D-printers aan te bieden.
ATP Engineering B.V.
ATP Engineering B.V.
ATP ontwerpt en levert hoogwaardige dissolvers,  mengers,  molens en complete 
afvullijnen voor de verf-, coating-, lijm-, plastic- en chemische industrie.
De machines worden in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd.
Assembling Manufacturing & Sourcing Group B.V.
Assembling Manufacturing & Sourcing Group B.V.
Assembling Manufacturing & Sourcing Group is gespecialiseerd in kunststof spuitgietonderdelen en de assemblage van mechanische / elektronische producten waarin alle productietechnieken zijn verwerkt.
Autonet B.V.
Autonet B.V.
Autonet is opgericht met als doel de demontagebedrijven in Nederland te automatiseren. Autonet gebruikt hiervoor een voorraadbeheersysteem voor gebruikte auto-onderdelen. Demontagebedrijven kunnen zich abonneren op 'de Onderdelenlijn' en kunnen met een simpele druk op de knop een aanvraag te ontvangen.
BSB Hoorn Bv
BSB Hoorn Bv
BSB verzorgt technische inspecties voor hijs- hef- en arbeidsmiddelen.
Zij realiseren kostenbewuste, flexibele en efficiënte werkwijzen op de werkvloer.
BV Technisch Bureau Uittenbogaart
BV Technisch Bureau Uittenbogaart
TBU is actief in de scheepvaart en scheepsbouw als agent in Nederland, België en Luxemburg voor merken van afdichtingen, monitoren en sanitaire systemen. Het is ook een reparatie- en kalibratiewinkel voor temperatuur- en interfacedetectoren.
Barista Technology BV
Barista Technology BV
Barista Technology ontwikkelt innovatieve producten die de kwaliteit van koffie verbeteren. Het bedrijf is opgericht door studenten van de Technische Universiteit Delft. Ze gebruiken hun achtergrond in engineering om de koffiekwaliteit te verbeteren.
Bas Solutions
Bas Solutions
BAS Solutions is gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken rondom concepten, business modellen, bedrijfsprocessen, softwarekeuze en -ontwikkeling en implementaties.
BeDataDriven B.V.
BeDataDriven B.V.
BeDataDriven is een softwarebedrijf dat humanitaire hulpverleners helpt minder tijd te besteden aan het verzamelen en analyseren van gegevens. Hun hoofdactiviteit is ActivityInfo, een Software-as-a-Service voor flexibel informatiebeheer.Beban
Beban
Beban produceert garagedeuren voor de consumentenmarkt. De elektrisch te sluiten en te openen deuren worden in Saoedi-Arabië geproduceerd. Deze standaarddeuren kunnen online geconfigureerd worden en worden bij de consument thuis geleverd of geplaatst.
Bike Butler
Bike Butler
Bike Butler is een groothandel gespecialiseerd in fietsonderdelen en fietstoebehoren.
Bioseutica
Bioseutica
Bioseutica is een farmaceutische groep die zich toelegt op de ontwikkeling van producten voor de gezondheidszorg, diagnostische media, voedsel- en diervoederindustrie.
Breatec BV
Breatec BV
Breatec heeft ervaring met malen, bakken en functionele ingrediënten en is leverancier in functionele ingrediënten voor de maal- en bakkerij-industrie zoals enzymen, emulgatoren en speciale inactieve gisten.
BrightPensioen
BrightPensioen
BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor zzp’ers, DGA’s en MKB'ers. Bright-Pensioen verdient geen geld aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie.
Brouwerij De Moersleutel
Brouwerij De Moersleutel
Brouwerij De Moersleutel is een familiebedrijf. Bekende bieren van De Moersleutel, beer engineers zijn de Ofjecitrahoplust (IPA), Motorolie en Willy Tonka. Verder ontwerpen en bouwen ze machines voor kleine brouwerijen.
Brouwerij Egmond Verkoopmaatschappij
Brouwerij Egmond Verkoopmaatschappij
Brouwerij Egmond is de enige Benedictijner Abdijbieren brouwerij in Nederland. De brouwerij bestaat uit een brouwhuis van 2500 liter, tien gistings- en lageringstanks en een bottelinstallatie die ca. 3000 flessen per uur afvult. De capaciteit van de brouwerij is 350.000 liter per jaar.
Budget Marine
Budget Marine
Budget Marine is de toonaangevende retailer en groothandel van pleziervaartuigen voor de scheepvaart in het Caribisch gebied en is daarmee de grootste Retail entiteit voor de maritieme sector in de Caribbean.
CCIC Europe Food Test B.V.
CCIC Europe Food Test B.V.
CCIC is een Nederlands testlaboratorium voor poedermelk dat zich voornamelijk richt op de Chinese markt. CCIC biedt laboratoriumdiensten om producten sneller op de markt te brengen.
CIN-ergy
CIN-ergy
CIN-ergy is een elektronicabedrijf dat zich uitsluitend richt op het ontwikkelen van high-end driver elektronica en optica voor een breed scala aan Near-to-Eye toepassingen.
Carerix
Carerix
Carerix levert werving en selectie/detachering software. Daarmee organiseren bedrijven alle commerciële werving- en selectieactiviteiten met één systeem. Dit doen zij door het aanbieden van vier verschillende applicaties; Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment.
Cloud Connect
Cloud Connect
Cloud Connect levert white labeled hosted telefonie en draadloze netwerken voor spraak, beeld en data. Dit doen zij door standaardisatie, selfservice en pay-per-use-bedrijfsmodel.
Curblue BV
Curblue BV
Curblue biedt het goedkoopste en grootste assortiment witgoed aan op Curaçao, met béste service en laagste-prijs-garantie!
DELTA hijswerktuigen
DELTA hijswerktuigen
Delta Hijswerktuigen is specialist in hijs- en hefwerktuigen. De producten zijn geschikt voor verschillende branches zoals aannemers, civiele diensten, marine- en militair gebruik, scheepvaart, zeilen, theaters en vrachtvervoer.
DOCKR Mobility
DOCKR Mobility
DOCKR biedt een mobiliteitsoplossing voor dichtslibbende steden. Elektrische voertuigen rijdend in Nederland en in onze buurlanden. Dit wordt mogelijk gemaakt door flexibele abonnementen op maandbasis, waarmee de klant kan op- of afschalen en volledige service krijgt.
De Bergjes Chalets en Caravans B.V.
De Bergjes Chalets en Caravans B.V.
De Bergjes Chalets en Caravans heeft het grootste aanbod aan stacaravans en chalets van heel Europa. Daarnaast beschikken zij over een eigen chalet fabriek waardoor zij de mogelijkheid bieden om een chalet volledig op maat te bouwen.
De Voogt Systemen B.V.
De Voogt Systemen B.V.
De Voogt maakt ringbanden, mappen en verpakkingen. De producten worden op maat gemaakt in de huisstijl van de klant.
Dutch Climate Systems
Dutch Climate Systems
DCS levert energiezuinige airconditioningsystemen zonder F-gassen. De systemen van DCS leveren een 80% lager energieverbruik t.o.v. reguliere airconditionings op. Dit doen zij door indirecte verdampings-koeling.

Dutch Lighting Innovations Holding
Dutch Lighting Innovations Holding
Dutch Lighting Innovations ontwikkelt en produceert HPS, CMH en Led groeilichtsystemen voor de wereldwijde glastuinbouw en hydrocultuurmarkt.

Duxwood B.V.
Duxwood B.V.
Duxwood ontwikkelt en produceert blokhutten, overkappingen en houten constructies . Het doel van Duxwood is het produceren en leveren van duurzame houten constructies die gemakkelijk zelf te monteren zijn zonder hulp van professionals.
E-COM Kuipers
E-COM Kuipers
De BankhoezenSpecialist verzorgt de verkoop van hoezen voor het interieur. Zij bieden, via hun website, hoezen aan voor banken en (bureau)stoelen door de gehele Benelux.

EILERS international B.V.
EILERS international B.V.
EILERS is gespecialiseerd in drukwerk productie, uitgeverij, distributie en de productie van promotie artikelen zoals kalenders, agenda’s en notitieboeken. EILERS maakt onderdeel uit van Prilution Group uit Duitsland.
Eco Planeta Holding B.V.
Eco Planeta Holding B.V.
Eco Planeta is gevestigd in de Dominicaanse Republiek. Het bedrijf biedt mobiliteitsproducten en -diensten die bijdragen aan een duurzame en groene toekomst. Zij verkopen, onderhouden, repareren en verhuren elektrische mobiliteits-producten zoals elektrische golfauto's en elektrische voertuigen.
Eelloo
Eelloo
Eelloo helpt organisaties bij de omkeer van HR naar RH. Met hun producten geven ze iedereen de regie over zijn eigen werk en toekomst.
Emporte Wellness
Emporte Wellness
Wij zijn Emporte Wellness. Als corebusiness leveren wij bouwmaterialen voor het ontwikkelen van wellnessprojecten (sauna’s, stoomcabines en infraroodsauna’s).
Enduro Softslings BV
Enduro Softslings BV
Enduro Softslings is een ontwikkelaar en fabrikant van heavy-duty softslings die wereldwijd worden gebruikt in de on- en offshore-industrie voor alle soorten zware hijswerkzaamheden.
Energy Storage Solutions B.V.
Energy Storage Solutions B.V.
Energy Storage Solutions (Power Battery) ontwikkelt, test en produceert high power battery packs. Zij ontwerpen en implementeren deze modules voor markten zoals hoogwaardige E-racing, mobiliteit, maritiem en professioneel elektrisch gereedschap.
Fc-It
Fc-It
Dutchen biedt luxe vakantiehuizen en villa's op kleinschalige vakantieparken langs de kust, op de Wadden en bij natuurgebieden. Dutchen is gestart in 2010 en is nog steeds volop in ontwikkeling.
Focus Beverages
Focus Beverages
Focus Beverage Company is een full-service projectmanagement- en productontwikkelingsbedrijf voor de internationale alcoholische drankenindustrieën.
Fortes Solutions B.V.
Fortes Solutions B.V.
Fortes Solutions biedt een software platform om strategische veranderingen te versnellen én grip te houden op voortgang, kosten en risico’s. Het platform bestaat uit een aantal apps voor strategievorming, projectuitvoering en meten van resultaten.
Gadgy
Gadgy
Gadgy is een distributeur van gadgets & games en biedt producten aan retailers in heel Europa. De producten van Gadgy variëren van elektronica, lifestyle & koken tot speelgoed.
Gradyent
Gradyent
Gradyent helpt warmte-bedrijven hun warmteverliezen meetbaar te verlagen door de netten optimaal aan te sturen. Via moderne machine learning tools helpen zij de temperatuur, druk en flow optimaal te controleren.
Hakvoort Boomband
Hakvoort Boomband
Hakvoort Boomband produceert in haar eigen weverij verschillende maten boombanden en autogordels, Daarnaast leveren zij ook andere producten voor de boomverzorging. Voor de bouw en installatiebranche verkopen zij ophangband in verschillende maten.
Hans Lemmens Golf Fitting Centre
Hans Lemmens Golf Fitting Centre
Hans Lemmens Golf National Fitting Centre is leverancier en specialist op het gebied van golf hardware. Daarnaast verzorgen zij custom fitting. Golf clubs worden op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met lengte, speelfrequentie, handicap en spelniveau.
IDbike Products BV
IDbike Products BV
IDbike is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van fiets- onderdelen en kan fietsproducenten helpen met het up to date houden van de snelle veranderingen in hun industrie.
JamiePro bv
JamiePro bv
JamiePro is importeur van elektronica, gespecialiseerd in digitale LCD-schermen, die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld een instructievideo om de klant productinformatie te bieden om hen te ondersteunen bij hun productselectie.
Janus Metaal BV
Janus Metaal BV
Janus Metaal B.V. is een metaalverwerkend familiebedrijf met een focus op displays, winkelinterieurs en metalen halffabricaten. In de productiehal in Tilburg ontwerpen, engineren en produceren zij uiteenlopende displays 'op maat'​.
Jemawe Beheer B.V.
Jemawe Beheer B.V.

Kleventa is een technische groothandel voor installatiebedrijven op het gebied van klimaatbeheersing in de agrarische sector, de woningbouw, de industrie en utiliteitsbouw.
Kabisa
Kabisa
Kabisa ontwikkelt en het beheert bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel. Zij richten zich op full stack oplossingen en zijn daarom gespecialiseerd in Ruby on Rails, Python en Java voor de serverzijde en JavaScript aan de clientzijde.
Kabisa
Kabisa
Kabisa ontwikkelt en het beheert bedrijfskritische webapplicaties, zowel desktop als mobiel.
Koster Industrial Textiles
Koster Industrial Textiles
Koster Industrial Textiles levert als producent van textiele hijs- en sjormiddelen een verscheidenheid aan afmetingen, typen en capaciteiten hijsbanden, sjorbanden en rondstroppen uit voorraad. Zij produceren standaarduitvoeringen, maar ook klant specifieke systemen.
Maxicom IT Distribution B.V.
Maxicom IT Distribution B.V.
Maxicom IT Distribution levert hardware en netwerkapparatuur aan verschillende sectoren en bedrijven over de gehele wereld. Naast het aanbieden van de nieuwste apparatuur, kopen zij hardware en netwerkapparatuur en refurbishen zij deze.
More Than Gifts
More Than Gifts
More Than Gifts levert kerstpakketten, relatiegeschenken, keuzeconcept en organiseert kerstmarkten.
Mulder-Hardenberg B.V.
Mulder-Hardenberg B.V.
Mulder-Hardenberg is een distributeur van elektronische-, elektrotechnische- en netwerkproducten in de Benelux en Duitsland.
MyParcel.com B.V.
MyParcel.com B.V.
Dankzij MyParcel kan iedere online ondernemer, groot of klein, eenvoudig en snel post en pakketten versturen. Binnen Nederland en naar het buitenland. Ze maken de diensten van grote vervoerders toegankelijk voor iedere online ondernemer.
NauticSupport B.V.
NauticSupport B.V.
NauticLED ontwikkelt plug and play retrofit LED lampen. Deze LED lampen worden inmiddels geëxporteerd naar 25 verschillende landen. Hiernaast zijn ze ook ontwikkelaar en producent van eigen WiFi en communicatie producten.
Nitea B.V.
Nitea B.V.
Nitea is een leverancier van software oplossingen. Zij ontwikkelen software voor telers en verpakorganisaties in de (glas)tuinbouw- en AGF-sector. De oplossingen zorgen voor grip op en inzicht in arbeids- en productieprestaties: van de efficiënte inzet van arbeidskrachten tot aan het managen van arbeidsuren, productiviteit en kosten.
Norad BV
Norad BV
Norad is een technische groothandel, gespecialiseerd in centrale verwarming inclusief alle aanverwante benodigdheden en appendages (o.a. Cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming, duurzame energie, luchtverwarming, appendages en ketelonderdelen).
Odoo Experts B.V.
Odoo Experts B.V.
Wil je weten waarom we hier bovenaan staan?

Wij zijn Odoo Experts, experts in Odoo. Zo simpel kan het zijn. Geen poespas, maar duidelijkheid. Wij helpen iedereen met Odoo en doen dat op een unieke praktische en directe manier.
Payter BV
Payter BV
Payter is een bedrijf op het gebied van Cashless Payments en contactloze NFC-technologie.
Ze bieden een betalingsplatform dat betalingen combineert met private loop-kaarten, loyaliteit en telemetrie.
Pharmatool BV
Pharmatool BV
Pharmatool ontwerpt, ontwikkelt en produceert materieel voor apotheken, apothekers en drogisterijen.
Pro Steel B.V.
Pro Steel B.V.
Pro Steel is fabrikant en distributeur van staal-, glas- en houtproducten voor woningen en bedrijven.
Naast producten die een ruimte indelen, maken zij glazen en stalen deuren, scheidingswanden, scheidingen en balustrades.
RET BV
RET BV
RET B.V. biedt een totaalpakket aan reclame zoals, kleding- bedrukken, drukwerk, internet en stickers. Kleding bedrukken wordt gedaan van enkele tot honderden stuks.
Resqtec Zumro BV
Resqtec Zumro BV
resQtec vervaardigt reddings-uitrusting voor brandweer-lieden, het leger, de berging van vliegtuigen en andere reddingsspecialisten. De expertisegebieden van resQtec zijn: Heavy Rescue, USAR, Bevrijding en Aircraft Recovery.
Romar Trading
Romar Trading
Romar Trading is a family-owned company and the official representative, distributor and leading food and beverage wholesaler for an extensive portfolio of premium brands on Aruba.

Romar’s portfolio includes alcoholic beverage brands covering spirits of DIAGEO, Brown Forman, the Heineken and Molson Coors portfolio in beers. The company also boasts the islands’ most comprehensive portfolio of wines including well-known names such as Concha y Toro, Santa Margherita, Laurent Perrier, and Banfi, which represent wines from every major wine producing region in the world. The food and non-food portfolio of Romar Trading covers brands such as Pepsi, Frito Lay, Redbull, Heinz, Campbells, S.C. Johnson and Reynolds and the L’Oréal consumer products in Beauty Care.
Saudi Crawford Doors Factory Ltd.
Saudi Crawford Doors Factory Ltd.
Saudi Crawford Doors Factory Ltd. levert een product portfolio van industriële deuren, hangardeuren en laadperronapparatuur. Zij bieden een assortiment automatische toegangen voor elk gebouw.
Schaay AV BV
Schaay AV BV
Schaay-AV verzorgt audiovisuele producties, eventproducties, droge verhuur, vaste AV-installaties en mediaproducties. Zij realiseren complexe audiovisuele configuraties bij MKB, MKB+, educatie, zorginstellingen, hogescholen, universiteiten en ziekenhuizen.
Sequint BV
Sequint BV
Sequint is gespecialiseerd in Software Licensing en Software Asset Management en maakt het voor relaties mogelijk om hun ICT-inspanningen te richten op de gebruikers en het gebruik van software in plaats van op de software asset zelf.
Smoke4Fun BV
Smoke4Fun BV
Smoke4Fun importeert, distribueert en verkoopt een groot assortiment e-liquid lijnen welke door S4F gedistribueerd worden in Nederland en België. Zij leveren aan convenience shops, webshops, vape-shops en aan groothandels.
Solum Technology
Solum Technology
Solum Technology levert transportrollen, trogframes, trommels en apparatuur in en rondom transportsystemen. Deze zijn vooral, maar niet alleen, gericht op de zware bulk- en overslagindustrie. Hierbij werkt ze samen met Chinese producenten die high-end producten leveren.
Sonneclear ijs
Sonneclear ijs
Bij Sonneclaer maken ze op de boerderij ijs op ambachtelijke wijze. Bij Sonneclaer gebruiken ze Odoo voor CRM, verkoop via de webshop en bij de productie van het ijs. Het ijs wordt geleverd aan bedrijven in Drenthe, Friesland en Groningen.
Star International
Star International
Star International is een groothandel in hoogwaardige boxspring onderdelen zoals lineaire en dual motoren, verstelbare bedframes, accessoires en levert aan B2B klanten in de matras en boxspring industrie.
Technosafety ‒ NL856863713B01
Technosafety ‒ NL856863713B01
Technosafety zorgt voor veiligheid op de werkvloer. Zij leveren EHBO/BHV artikelen, AED, evacuatiemiddelen, absorptiemateriaal, brandbeveiliging en persoonlijke beschermingsmiddelen. Verder leveren zij ADR-koffers voor internationaal vervoer van gevaarlijke goederen over de weg.
Technotrading Schiedam BV
Technotrading Schiedam BV
Technotrading levert onderhouds- en veiligheidsproducten aan de scheepvaart, de bouw, auto-industrie en andere industrieën. Technotrading biedt een breed assortiment pneumatisch gereedschap, elektrisch gereedschap, slangen en koppelingen, ventilatoren, lieren en pompen.
Tezet Business Gifts B.V.
Tezet Business Gifts B.V.
Tezet - The Surprise Company levert verrassingspakketten voor allerlei momenten. Tezet ontwikkelt eigen verpakkingen en pakketten en levert een uiteenlopend assortiment van personeelsgeschenken en bedrijfs-geschenken voor ieder seizoen of gelegenheid.
Top Vision Group | Eyewear Displays
Top Vision Group | Eyewear Displays
Top Vision Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van presentatiematerialen voor de optiekretail. De klanten variëren van lokale opticiens tot internationale detailhandelsgroepen, warenhuizen en zonnebrillenleveranciers.
Total Bolt Solutions S.R.L.
Total Bolt Solutions S.R.L.
Total Bolt Solutions Ltd (TBS) has provided fastener solutions globally to the OE,OES and After-Market Industries since 2013, and has acquired in-depth knowledge of the automotive sector and client requirements during that time.

TBS is so much more than a supplier, we are a provider of solutions to professional automotive buyers globally, delivering a responsive, professional, tailored and personalised service to each of our clients. This is evidenced by our superior levels of repeat business and the partnership approach that we adopt within our business relationships.

Cost-effective, on-time and accurate deliveries are provided as standard. The real value is in our pro-active work with our clients, providing innovative products and service developments to ensure that you receive maximum value from us.
Turner MCS
Turner MCS
Turner ECS biedt besturings-oplossingen voor motoren, gas- en stoomturbines, compressoren en pompen die zijn geïnstalleerd in de marktsectoren scheepvaart, verwerking, energieopwekking en petrochemie. Turner ECS heeft kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Saoedi Arabië, Verenigde Arabische Emiraten en Qatar.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V.
VAN DER POL tegels en bouwmaterialen B.V.
Van der Pol tegels en bouwmaterialen levert bouwmaterialen en tegels aan zowel bedrijven als particulieren vanuit hun showroom in Amsterdam.
VODAMED
VODAMED
VODAMED is in 2004 opgericht met de missie om de hoogste kwaliteit chiropractie en (fysio)therapie producten op de markt te distribueren en te verkopen.
Vallen Living
Vallen Living
Nouvez is een online woonwinkel waar je je interieur kunt ontwerpen, zien en kopen. Dit doen zij door een assortiment aan meubels en accessoires die direct te koop zijn in hun woonwinkel, maar ook door hulp in het ontwerpen van de kamer of woning.
Virusspeedcheck BV
Virusspeedcheck BV
SpoedtestCorona is een professionele organisatie met veel ambitie en oog voor innovatie. In korte tijd hebben wij een groot platform weten neer te zetten waar onze klanten zich op corona kunnen laten testen zowel via onze particuliere teststraten als voor diverse grootschalige evenementen.

We hebben nauwe contacten met de overheid onder andere via Testen voor Toegang en Testen voor je Reis en hebben reeds diverse pilots gedraaid met o.a. het ministerie van Cultuur en Onderwijs. Met een groot aantal vaste locaties in Nederland zijn wij één van de grootste en daarnaast snelst groeiende Nederlandse organisaties in de branche. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Mijdrecht, centraal in Nederland.
Vissers Energy Group
Vissers Energy Group
Vissers Energy Group is exploitant van tientallen benzinestations van verschillende benzinemerken. De tankshops zijn veelal uitgerust met een Moments & More tankshop en een wasstraat.
Wartmann
Wartmann
Wartmann is een merk dat zich richt op producten voor de keuken. Tot het assortiment behoren onder andere pannen met een keramische coating, professionele keukenmessen, diverse accessoires en elektrische keukenmachines.
Windo Displays
Windo Displays
Floorwindo ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt vloer- en baliedisplays voor in winkels.
YouP telecom
YouP telecom
YouP telecom is een telecom-bedrijf op het gebied van telecommunicatie met kennis en ervaring in klassieke telefonie en complexe netwerken Managed Voice en Voice over Internet Protocol.
Yourpos Afrekensystemen
Yourpos Afrekensystemen
Yourpos is gespecialiseerd in horeca afrekensystemen en alarm- en camerabeveiliging.
Z-Company
Z-Company
Z-Company is de one-stop-shop groothandelpartner voor natuurlijke, plantaardige en gezonde voedselingrediënten. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van hennepzaadproducten en plantaardige eiwitten.
Zlippo
Zlippo
Zlippo levert een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel vervaardigt door een podotherapeut of podoloog en bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel.
Zonmaat B.V.
Zonmaat B.V.
Zonmaat verduurzaamt woningcorporaties in heel Nederland en brengt de woonlasten van huurders flink omlaag. Met gecertificeerde installatieteams plaatsen wij zonnepanelen. In
samenspraak met onze opdrachtgevers zorgen wij voor een installatie waar iedereen tevreden mee is!