Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

Odoo v9 WebClient missing through LAN connection

By
tujugueteria
on 4/8/16, 4:47 PM 907 views

Hello

I have multiple instances of Odoo installed on a Windows Server 2008 r2 system. In localhost everything works fine. However when I try to connect from another static IP, Odoo Web Menu is hidden, and the browser displays the following error:

Failed to load resource: net::ERR_CONNECTION_RESET

web.assets_common.js:2523 warning: Some modules could not be started

Missing dependencies:

Array[2]0: "web.session"1: "web.WebClient"

I consulted in this forum (Failed to load web.assets_backend.js odoo 9) and it seems to be a problem due to connect through a LAN with static IP. When I use another connection the problem disappears.

Someone would be so kind to tell me if there is any configuration on the firewall or the server that can correct this behavior.

Thanks in advanced

0
Brijesh Kesariya
On 4/22/16, 9:59 AM

Hello, try with the latest odoo version.

I have the same issue and try the latest odoo9 version from git and it works for me.


Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 4/8/16, 4:47 PM
Seen: 907 times
Last updated: 4/22/16, 9:59 AM