Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

error with web client

By
Miguel Zamora
on 9/24/13, 2:31 AM 1,167 views

my problem es very simple (i think) i have an instalation of openerp 7.0 in a VM run with debian, and this work well into the VM and the host (with opensuse), if i open a browser and type ip:8069 works, but if i try open in other machine into the LAN don't work, only stay thinking, the log say:

2013-09-24 02:36:55,845 3997 INFO ? openerp.service.wsgi_server: HTTP service (werkzeug) running on 0.0.0.0:8069

2013-09-24 02:36:55,867 3997 INFO ? openerp: OpenERP server is running, waiting for connections...

2013-09-24 02:47:25,992 3997 INFO sitec openerp.modules.loading: loading 1 modules...

2013-09-24 02:47:26,150 3997 INFO sitec openerp.modules.loading: loading 42 modules...

2013-09-24 02:47:26,666 3997 INFO sitec openerp.modules.loading: Modules loaded.

2013-09-24 02:47:26,751 3997 INFO sitec werkzeug: 192.168.1.74 - - [24/Sep/2013 02:47:26] "GET / HTTP/1.1" 200 -

but no show the page. (the pc client work with windows 7)

is the same if i try connect from outside, and with browser into the android, only if i connect with gtk-client into the android work very well, but no from the browser, i don't understand.... i hope anyone have the answer

regards (sorry for my english)

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 9/24/13, 2:31 AM
Seen: 1167 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM