Registrations Closed

Odoo Roadshow - Bucharest

2022-07-07T15:00:00 2022-07-07T18:00:00
Add to calendar:

Odoo vine la București!

După doi ani de absență și îmbunătățire, Odoo a decis să relanseze Roadshow-urile! Dacă nu ești familiarizat cu ce înseamnă Odoo Roadshows, iată o introducere:

 
 


Odoo prezintă cu mândrie o nouă versiune a software-ului în fiecare an si  pentru a sărbători acest lucru, venim într-un oraș din apropierea ta! Vino și descoperă, împreună cu experții noștri, nenumăratele posibilități pe care software-ul nostru le oferă tuturor industriilor .

Prin intermediul acestor evenimente, dorim să aducem împreună lideri de afaceri, lideri de echipă, profesioniști IT și furnizori de servicii din întreaga lume pentru a forma o comunitate dedicată învățării despre soluțiile de management al afacerilor.

Vă invităm la o prezentare completă a soluției noastre și o demonstrație a soluției noastre și o demonstrație, urmată de o sesiune de networking în care vă puteți extinde rețeaua profesională în timp ce savurați un pahar de vin și gustări delicioase.

Odoo vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea cu o suită complet integrată de aplicații pentru a răspunde tuturor nevoilor tale de afaceri. Nu mai aștepta să ni te alături.

Prezentarea va fi în limbile română și engleză.

Poți afla mai multe informații pe website-ul nostru: www.odoo.com

Mulțumim partenerului nostru pentru sponsorizarea acestui eveniment:

Sostenia & Sampa Mind

Dă click pe logo-ul lor de mai jos ca să descoperi serviciile.