Outbound B.V.

Outbound B.V.

Implementato da

erp|open B.V. (39 riferimento(i))

erp|open B.V.
Kosterijland 50
3981 Bunnik
Olanda
+31318495370; +31318495360;
ltakkebos@erpopen.nl

Speciale expeditievoertuigen zijn ontstaan uit de gedeelde passie van Jan en Dianne van Haandel voor reizen en motorvoertuigen. Bij het bouwen van de eerste Outbound-truck realiseerden ze zich al snel dat er weinig hoogwaardige en betaalbare ramen en luiken beschikbaar waren die aan hun behoeften voldeden. Ze besloten om hun eigen ramen en luiken te ontwikkelen die aan hun behoeften voldeden en mooi bij de truck pasten.

 

Bouwers van andere expeditiewagens, campers en individuen merkten de ramen en luiken op en begonnen te vragen of ze deze ramen en luiken ook voor hen konden produceren. Omdat Jan en Dianne hun kennis en passie graag delen, hebben zij de ramen, luiken en deuren verder ontwikkeld totdat ze tevreden waren met de producten. Deze producten zijn nu te koop op deze website.

 

De ramen, deuren en luiken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en er zijn ook op maat gemaakte rolgordijnen verkrijgbaar die passen bij de ramen. Als u op zoek bent naar producten van hoge kwaliteit die op uw voertuig passen, kijk dan eens naar onze producten.