Odoo Help


This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.


Uncaught error when use debug option (V7) in fresh database

Antonio M. Vigliotti
on 6/12/14, 6:10 AM 867 views

New fresh database. It's ok, 11 module loaded.

Menu: Configuration -> Installed modules -> Tree view      It's Ok

Activated debug mode


Uncaught TypeError: object is not a function



Somebody can tell me why?

Antonio Maria Vigliotti


Ludo - Neobis

--Ludo - Neobis--
| 2 2 5
Hoogvliet, Netherlands
--Ludo - Neobis--


Ludo - Neobis
On 6/18/14, 10:01 AM

Do you get this on different browsers as well? 
My assumption is that "mydomain" is actually substituded for your own domain normally?

Antonio M. Vigliotti
On 6/18/14, 1:29 PM

Yes, I did. Trouble appears on Firefox and Chrome and disappaears when debug is non active. Perhaps, with debug mode, logout and login again I saw another error: TypeError: ClientWidget is null

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

1 follower(s)


Asked: 6/12/14, 6:10 AM
Seen: 867 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM