Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

1

Suddenly my followers cannot get updates on tasks.

By
Tony
on 3/7/13, 4:04 PM 2,656 views

Hello,

I have OpenERP 7 installed on Debian. I worked on setting up email alerts from projects and tasks for about a week to get it going. It was all working then suddenly I go to setup a project, add the followers, and when transitioning between task stages there are no emails coming through any more which was working. In troubleshooting I have checked the following config settings:

-Smtp gateway Settings -> Technical -> Email -> Outgoing Mail Server - works -User has his alerts set up correctly in there profile and they are both user and Employee. - I can send email from Settings -> Email -> Emails fine - I can send email directly from the ssh session on the server to my email address - I can receive password reset notifications. - I receive invitations to follow tasks. - I reconfigured exim using dpkg-reconfigure exim4-config just because i saw a message mailing to remote domains not supported. That didnt work. - I check my /var/log/openerp/openerp-server.log can't see anything smtp related. - I tried restarting openerp-server - I run tcpdump on the console when transitioning Project -> Task stages and cannot see any messages on the network interface related to smtp. - I checked the Scheduler - Settings -> Scheduler -> Scheduled Actions -> Email Queue Manager = 1 minute.

There are no special workflows or server actions relating setup for projects or tasks. This is pretty much an out-of-the-box configuration but it was working up until today.

So my question(s): Are there any additional services that needs to be running like a scheduler or something that I am missing? What else can I check or what am I missing.

Just when I thought I had it figured out.

Anyway thanks in advance!

Exact same situation here, need feedback from devs. This could be a regression since I updated server & addons to latest in repository.

Nicolas Clavier
on 4/9/13, 5:45 AM

Same problem here, any solutions? Thank you.

Xiang Li
on 11/13/14, 1:06 PM

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

4 follower(s)

Stats

Asked: 3/7/13, 4:04 PM
Seen: 2656 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM