Odoo Help

0

Odoo system is not working after Restarting Windows Server

By
Muhammad
on 11/21/16, 3:21 AM 582 views

Hello Folks,

I am a novice user of Odoo system, we are running Odoo 8.0 on Windows Server 2012 Server.

Our system was working fine, but due to some reasons our server had restarted, and since that time our Odoo system is not working.

Whenever I tired to type server IP in web browser to access Odoo system i.e.:

172.16.1.10:8069 i got an empty white page with some text on top left:

Select Database: [Drop Down Menu]

Manage Databases | Powered by OpenERP


if i select any database, the logon page appears but after login into that page, I can see the menu but if I click on any menu i can not open any of them just names.

From Services:

I saw Odoo-Server-8.0 8.0 Services is Running

and

PostgreSQL_For_Odoo - PosgreSQL Server 9.3 is also running

I stopped and restarted both services but still I can browser the Odoo.


When I opened pgAdmin III, I saw a RED Cross on PostgresSQL 9.3 (x86) (localhost:5432)

If I manually R-Click on it and connect it I can see our 3 database with RED Cross, and if I click on any Database the RED Cross goes away, but Odoo system still not be able to access via web browser.


I will appreciate if someone may kindly help me to resolve my issue.


Thanks


Regards,

Please post your log entries.

Ermin Trevisan
on 11/21/16, 4:05 AM
0
Muhammad
On 11/21/16, 4:25 AM

Hi,

Thanks for your reply, as required please find below log:

File Path:

C:\Program Files (x86)\Odoo 8.0-20151102\Server\OpenERP-Server.log

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016-11-21 09:14:56,382 6708 INFO Sky-live werkzeug: 172.16.1.153 - - [21/Nov/2016 09:14:56] "POST /longpolling/poll HTTP/1.1" 200 -

2016-11-21 09:15:17,632 6708 INFO Sky-live werkzeug: 172.16.1.168 - - [21/Nov/2016 09:15:17] "POST /calendar/notify HTTP/1.1" 200 -

2016-11-21 09:15:17,851 6708 INFO Sky-live werkzeug: 93.168.43.114 - - [21/Nov/2016 09:15:17] "POST /longpolling/poll HTTP/1.1" 200 -

2016-11-21 09:15:37,976 6708 INFO Sky-live werkzeug: 172.16.1.168 - - [21/Nov/2016 09:15:37] "POST /longpolling/poll HTTP/1.1" 200 -

2016-11-21 09:15:42,726 6708 INFO Sky-live werkzeug: 172.16.1.82 - - [21/Nov/2016 09:15:42] "POST /longpolling/poll HTTP/1.1" 200 -

2016-11-21 09:16:14,586 6708 INFO Sky-live openerp.addons.fetchmail.fetchmail: start checking for new emails on pop server Sky

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

You should post the traceback of the error, not the regular log entries. But obviously odoo is up and running with your database Sky-live and fetchmail seems to work too. Can you provide a screenshot?

Ermin Trevisan
on 11/22/16, 5:04 AM

About This Community

This platform is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

Register

Odoo Training Center

Access to our E-learning platform and experience all Odoo Apps through learning videos, exercises and Quizz.

Test it now

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 11/21/16, 3:21 AM
Seen: 582 times
Last updated: 12/5/16, 3:45 AM