Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

nginx 502 :: Bad Gateway

By
David Arnold
on 11/13/14, 10:58 AM 2,304 views

Someone can make a concise point out of this error page on my odoo installation?

"nginx 502 :: Bad Gateway"

It happens every now and then irregularely and apparently without further interaction...

Here are the different log-excerpts: (github displays it nicer)

https://gist.github.com/blaggacao/9577fd6b496c9af88735

restarting the odoo service solves the problem until it occurs again.

Update:

It could probably be two problems as error logs are not time exactly related (I don't know much about time dynamics of error logs, but I would supose they should coincide completely or differ only milliseconds, if related)

So the startupscript contains the following lines:

DAEMON=/home/odoo/odoo/openerp-server
NAME=openerp-server
DESC=openerp-server

thus not starting in gevent mode.. (If I'm right...)

On the other hand, ps -efH shows:

https://gist.github.com/blaggacao/e55581a3a2d5503b8273

I configured Workers = 5 (2xcores +1)

You can see, odoo spun up 7+1 where 5 as defined, 1 is for cron jobs AFAIK, 1 I don't know and the last one (the "+1") seems to be something geventish...

My nginx-config btw looks something like this: https://gist.github.com/anonymous/4b3cf30dcc81058ffe1b

Can anyone share his insights/knowledge, please?

I read this one, to no avail: http://www.nginxtips.com/502-bad-gateway-using-nginx/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

I get an intersting new error  in the logfiles, which also has been reported in github.

Something is killing all python instances/threads and leaves odoo down related to an issue with the pickles module.

Reference: https://github.com/odoo/odoo/issues/3878

Please see the UPDATE...

David Arnold
on 11/25/14, 11:44 AM
1
Nicolas PIGANEAU
On 11/15/14, 5:30 PM

Start odoo with --proxy-mode or set proxy-mode = True in your odoo config file.

It was indeed set to false. I'll accept if this was the solution. Thanks.

David Arnold
on 11/16/14, 1:44 AM

The error still occurs, this might not have been the problem, or there are two problems.

David Arnold
on 11/25/14, 11:42 AM

I updated the initial question with a new log-error...

David Arnold
on 11/25/14, 11:47 AM

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

2 follower(s)

Stats

Asked: 11/13/14, 10:58 AM
Seen: 2304 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM