Odoo Help

Welcome!

This community is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

0

my custom website theme isn't loading its GUI

By
youta
on 7/5/16, 9:35 AM 187 views

Hello, I'm trying to make a new theme for odoo-8 website.. By following these steps in \odoo-theme-tutorial . when went through step of Extend the default header I didn't get the expected output. All I get is a page og text without applying neither the CSS effect nor the JS. I don't know what am I missing.. any help will be appreciated.Here's my code:

in openerp file:

{

# Theme information

'name': "theme_businesscasual",

'description': """

""",

'category': 'Theme',

'version': '1.0',

'depends': ['website', 'website_less'],

# templates

'data': [

'views/layout.xml',

],

'application': True

}

in layout.xml file:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

<openerp>

<data>

<!-- Customize header -->

<template id="custom_header" inherit_id="website.layout" name="Custom Header">

<!-- Assign an id -->

<xpath expr="//div[@id='wrapwrap']/header" position="attributes">

<attribute name="id">my_header</attribute>

</xpath>

<!-- Add an element after the top menu -->

<xpath expr="//div[@id='wrapwrap']/header/div" position="after">

<div class="container">

<div class="alert alert-info mt16" role="alert">

<strong>Welcome</strong> to our website!

</div>

</div>

</xpath>

</template>

</data>

</openerp>

Here's a screenshot of what I get:


screenshot in this link : https://drive.google.com/open?id=0B8l_J46zjX-1VEpTN3lCRXRsbkk

0

Axel Mendoza

--Axel Mendoza--
10308
| 7 7 8
Camaguey, Cuba
--Axel Mendoza--

DevOps - Full stack - Software Architect - Developer - Technology Integrator

I could help you to develop anything and solve complex problems based on technologies, integrations and tricky stuffs mostly in Python with OpenERP/Odoo, Zato, Django and many others frameworks programming languages and technologies.

I offers consulting services to anyone with an unanswered questions or needs for customizations. Think about it, maybe it's better to have an expert to solve your issues and projects than having a full time employee trying to understand what to do an how

Reach me at aekroft@gmail.com

Axel Mendoza
On 7/5/16, 7:24 PM

Normally that is related to non installed less dependencies

check that you have installed:

via apt-get: node-js, npm

via npm: less, less-plugin-clean-css

and make sure that the command node it's refering to the node-js installed

After you have set those steps done you should be able to see the website normally

Your Answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

About This Community

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services. Read Guidelines

Question tools

1 follower(s)

Stats

Asked: 7/5/16, 9:35 AM
Seen: 187 times
Last updated: 7/5/16, 7:24 PM