Odoo Help

0

Assets Management Module NOT Loading, why?

By
Jad Baz
on 1/16/14, 7:40 PM 1,641 views

Openerp 7, on Ubuntu 12 VPS, basic modules installed (sales, accounting, purchases) installing asset management goes fine either by enabling it via the accounting settings, or adding it from the settings>apps menu

However, going to accounting, pressing the assets menu will keep loading for 3 minutes then later gives me the error:

"XmlHttpRequestError "

The browser console gives the following:

send jQuery.extend.ajax instance.web.JsonRPC.instance.web.Class.extend.rpc_json instance.web.JsonRPC.instance.web.Class.extend.rpc instance.web.Session.instance.web.JsonRPC.extend.rpc prototype.(anonymous function) instance.web.Controller.instance.web.Class.extend.rpc instance.web.WebClient.instance.web.Client.extend.on_menu_action instance.web.Class.extend.trigger instance.web.EventDispatcherMixin._.extend.trigger instance.web.Menu.instance.web.Widget.extend.menu_click instance.web.Menu.instance.web.Widget.extend.on_menu_click jQuery.event.dispatch elemData.handle.eventHandle

The log file seems ok for most parts except for unrelated errors.

I'll appreciate any direction Thanks in advance

0
Jad Baz
On 1/17/14, 1:06 PM

Update: trying from a different computer did not seem to generate the error, assets management loads fine from a different machine, therefore the error doesn't seem to be related to openerp

About This Community

This platform is for beginners and experts willing to share their Odoo knowledge. It's not a forum to discuss ideas, but a knowledge base of questions and their answers.

Register

Odoo Training Center

Access to our E-learning platform and experience all Odoo Apps through learning videos, exercises and Quizz.

Test it now

Question tools

2 follower(s)

Stats

Asked: 1/16/14, 7:40 PM
Seen: 1641 times
Last updated: 3/16/15, 8:10 AM