Registrations Closed

Odoo Roadshow - Helsinki

06/02/2022 10:00:00 06/02/2022 13:00:00
Add to calendar:

Odoo saapuu Helsinkiin!

Kahden vuoden tauon jälkeen, Odoo käynnistää Roadshow't uudelleen! Jos Odoo Roadshow't eivät ole sinulle tuttuja, tässä on johdanto:

 
 


Odoo julkaisee vuosittain uuden version ohjelmistostaan, ja tämän kunniaksi tulemme esittelemään ohjelmiston uutuudet Helsinkiin! Tule tutustumaan asiantuntijoidemme kanssa lukemattomiin mahdollisuuksiin, joita ohjelmistomme tarjoaa kaikille aloille.

Näillä tapahtumilla tavoitteenamme on koota yhteen yritysjohtajat, tiimipäälliköt, IT-ammattilaiset ja palveluntarjoajat ympäri maailmaa, sekä muodostamaan yhteisön, joka on omistautunut oppimaan liikkeenjohtoratkaisuista.

Kutsumme sinut ohjelmiston esittelyyn ja interaktiiviseen demonstraatioon, jonka jälkeen pääset nauttimaan verkostoitumistilaisuudesta asiantuntijoimme ja partneriemme kera. Laajenna ammatillista verkostoasi ja juttele projektistasi nauttien lasillisen kuohuviiniä ja herkullista pikkupurtavaa.

Odoo pystyy auttamaan kasvattamaan liiketoimintaasi täysin integroidulla sovelluksillaan, jotka täyttävät kaikki yhtiösi tarpeet. Liity seuraamme! ;)

Tilaisuus tapahtuu/pidetään Suomeksi.

Lisätietoa Odoosta voit löytää sivustoltamme, www.odoo.com

Sydämmeliset kiitokset tapahtuman sponsoreille:


SprintIT, Revise, OBS Nordics Oy

& Avoin Systems


Klikkaa allaolevia logoja löytääksesi lisätietoa partnereistamme!