Le nostre referenze

Scelto da milioni di persone in tutto il mondo

Referenze per settore

Referenze per nazione

AMELIOR Kft.
AMELIOR Kft. All'Ingrosso/Al Dettaglio
Felhőtlen élményt és luxus kényelmet kínálnak azoknak akik a kerékpározásban a szabadságot kedvelik, nem pedig a nehéz emelkedőket és a kínzó megpróbáltatásokat. Annyira Más Bringabolt: https://www.ambringa.hu/
BELMATEX KFT
BELMATEX KFT All'Ingrosso/Al Dettaglio
Textilewebshop, specializing in lingerie, robes and towels.
CMES Electronics Kft.
CMES Electronics Kft. All'Ingrosso/Al Dettaglio
A CMES Elektronics Kft a magyarországi HUAWEI hivatalos értékesítési képviselője. A hivatalos HUAWEI webshop 2021 decemberében indult a www.huawei-store.hu oldalon. Nagyon örülünk, hogy ilyen nagy nemzetközi vállalat képviseletének a teljes hátterét is ki tudjuk szolgálni.
Lumito Kft.
Lumito Kft. All'Ingrosso/Al Dettaglio
Mi, a Lumito Kft. tulajdonosai 2016 óta foglalkozunk napelemrendszerek tervezésével és kivitelezésével. Az elmúlt években több beszállítóval, nagykereskedelmi partnerrel is dolgoztunk együtt és pont ez vezetett minket az elhatározáshoz, hogy
szükség van Magyarországon egy olyan beszállítóra:

Ami telepítőket és kivitelezőket szolgál ki
Ahol nincs szükség arra, hogy e-mailek, hívások hadát váltsuk egy megrendeléshez vagy, hogy kiderítsük mi elérhető raktárról és mi nem
Ahol akár szakmai segítséget is nyújtunk a vásárlóinknak, melyik ügyfelüknek milyen rendszert ajánljanak
Ahol az ügyfelek a legfontosabbak
Célunk, hogy azzá az üzleti partnerré váljunk, aki stabil és megbízható, bármikor elérhető, azonban háttérben van, mert minden úgy és akkor történik, ahogy azt előzetesen megbeszéltük.

https://www.lumito.hu/
Meritum Kft
Meritum Kft All'Ingrosso/Al Dettaglio
The largest selection of upholstery fabrics in Hungary The main activity of our company, which dates back almost 90 years, is the production and distribution of furniture fabrics, decor materials, curtains, and the trade of upholstery accessories. The widest offer of furniture fabrics in Hungary.
Prevotex Hungary kft
Prevotex Hungary kft All'Ingrosso/Al Dettaglio
Elsődleges feladat volt a vállalkozás ügyfélkapcsolat kezelésének korszerű megoldása. Ennek érdekében a CRM modul bevezetésével indultunk el az Implementáció során. Következő lépésben a Sales és Invoice modul került bekapcsolásra. Így az árajánlatok, megrendelések kezelése is a lehető legmodernebb technikával valósul meg innentől. A tulajdonos- vezető alaposan megvizsgálta az Odoo rugalmasságát, lehetőségeit, mielőtt elkötelezte magát. Fontos körülmény volt, hogy a jövőben könnyedén tudjon majd bővülni a rendszer, ne keljen külön szigetmegvalósításra kényszerülni. Hamarosan sor is kerül majd a raktárkezelés megoldására, immáron könnyedén megvalósítva ezt.
Solar&Solar Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Solar&Solar Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. All'Ingrosso/Al Dettaglio
A Solar&Solar Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy budapesti székhelyű napelem nagykereskedés. Szolgáltatásai: napkollektoros rendszerek, napelemes rendszerek és szolár rendszerek telepítése.
Soler Partners Korlátolt Felelősségű Társaság
Soler Partners Korlátolt Felelősségű Társaság All'Ingrosso/Al Dettaglio
A SOLER-nél azért dolgoznak, hogy mindenki, aki napelemrendszer telepítése mellett dönt, három dolgot biztosan megkapjon tőlük:
1. Egy rendszert, ami az igényeinek megfelelően, a lehetőségek szerint a leginkább előrejelezhető módon biztosítja számára és családja számára a villamosenergiát.
2. Minőséget és garanciát arra, hogy 20-25 évig gondtalanul használhassa rendszerét.
3. Biztonságot a család és az ingatlan számára a professzionális és esztétikus telepítés révén.
Westhigénia Kft.
Westhigénia Kft. All'Ingrosso/Al Dettaglio
Westhigiénia Kft. mosdóhigiéniai termékek forgalmazója. Több, mint húsz éve vannak jelen Vas megyében, kezdetektõl fogva a TORK termékekre szakosodva. Telephelyük Szombathely ipari parkjában van, 600 négyzetméteres raktárral, és bemutatóteremmel. Raktárkapacitásuk volumenben 200 raklap fogadására képes.