Thành tựu của chúng tôi

Được tin tưởng bởi hàng triệu người trên thế giới

Tham khảo theo ngành

Tham vấn theo quốc gia

AMELIOR Kft.
AMELIOR Kft. Bán sỉ/Bán lẻ
Felhőtlen élményt és luxus kényelmet kínálnak azoknak akik a kerékpározásban a szabadságot kedvelik, nem pedig a nehéz emelkedőket és a kínzó megpróbáltatásokat. Annyira Más Bringabolt: https://www.ambringa.hu/
BELMATEX KFT
BELMATEX KFT Bán sỉ/Bán lẻ
Textilewebshop, specializing in lingerie, robes and towels.
CMES Electronics Kft.
CMES Electronics Kft. Bán sỉ/Bán lẻ
A CMES Elektronics Kft a magyarországi HUAWEI hivatalos értékesítési képviselője. A hivatalos HUAWEI webshop 2021 decemberében indult a www.huawei-store.hu oldalon. Nagyon örülünk, hogy ilyen nagy nemzetközi vállalat képviseletének a teljes hátterét is ki tudjuk szolgálni.
Meritum Kft
Meritum Kft Bán sỉ/Bán lẻ
The largest selection of upholstery fabrics in Hungary The main activity of our company, which dates back almost 90 years, is the production and distribution of furniture fabrics, decor materials, curtains, and the trade of upholstery accessories. The widest offer of furniture fabrics in Hungary.
Prevotex Hungary kft
Prevotex Hungary kft Bán sỉ/Bán lẻ
Elsődleges feladat volt a vállalkozás ügyfélkapcsolat kezelésének korszerű megoldása. Ennek érdekében a CRM modul bevezetésével indultunk el az Implementáció során. Következő lépésben a Sales és Invoice modul került bekapcsolásra. Így az árajánlatok, megrendelések kezelése is a lehető legmodernebb technikával valósul meg innentől. A tulajdonos- vezető alaposan megvizsgálta az Odoo rugalmasságát, lehetőségeit, mielőtt elkötelezte magát. Fontos körülmény volt, hogy a jövőben könnyedén tudjon majd bővülni a rendszer, ne keljen külön szigetmegvalósításra kényszerülni. Hamarosan sor is kerül majd a raktárkezelés megoldására, immáron könnyedén megvalósítva ezt.
Profitadó Kft
Profitadó Kft Bán sỉ/Bán lẻ
Könyvelőirodaként 2006 óta segítik és könnyítik a Veszprém és vonzáskörzetében levő vállalkozók munkáját, online pedig az egész ország területén elérhetőek.
Soler Partners Korlátolt Felelősségű Társaság
Soler Partners Korlátolt Felelősségű Társaság Bán sỉ/Bán lẻ
A SOLER-nél azért dolgoznak, hogy mindenki, aki napelemrendszer telepítése mellett dönt, három dolgot biztosan megkapjon tőlük:
1. Egy rendszert, ami az igényeinek megfelelően, a lehetőségek szerint a leginkább előrejelezhető módon biztosítja számára és családja számára a villamosenergiát.
2. Minőséget és garanciát arra, hogy 20-25 évig gondtalanul használhassa rendszerét.
3. Biztonságot a család és az ingatlan számára a professzionális és esztétikus telepítés révén.
Westhigénia Kft.
Westhigénia Kft. Bán sỉ/Bán lẻ
Westhigiénia Kft. mosdóhigiéniai termékek forgalmazója. Több, mint húsz éve vannak jelen Vas megyében, kezdetektõl fogva a TORK termékekre szakosodva. Telephelyük Szombathely ipari parkjában van, 600 négyzetméteres raktárral, és bemutatóteremmel. Raktárkapacitásuk volumenben 200 raklap fogadására képes.