Nos Références

Recommandé par des millions d'utilisateurs dans le monde

Références par industrie

Références par pays

 IT FIRST BV
IT FIRST BV Informatique/Communication
IT FIRST is located in Netherlands and is a total supplier of hardware, software, peripherals, printing supplies, media, telecom, data and network products.
Aardug - RMO
Aardug - RMO Informatique/Communication
Wij zijn Aardug. Aardug is dé Odoo Partner voor MKB-bedrijven, die automatisering zien als een key factor voor succesvol ondernemen. We zijn dienstverlener voor het complete traject. Het automatiseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen doen we vanaf dag één met Odoo. Aangevuld met slimme oplossingen van Aardug, onze bewezen werkwijze en ons selecte partnernetwerk zijn onze projecten gegarandeerd succesvol. Aardug ook voor u de logische keuze?
Bel 054 738 9020
Alpiek B.V.
Alpiek B.V. Informatique/Communication
Als Odoo partner helpen we bedrijven en instellingen bij het implementeren en gebruiken van Odoo all-in-one.

Begrippen als samenwerken, verbondenheid en integratie staan centraal. Daarnaast zit het in onze aard om nauw contact te onderhouden met onze klanten. Niet alleen om voor onze klant het optimale rendement uit de samenwerking te halen maar simpelweg omdat we het leuk vinden nieuwe contacten te maken zowel in het bedrijfsleven als daarbuiten.
Avesqo
Avesqo Informatique/Communication
Avesqo is een distributeur van kennis- en support diensten op het gebied van biedt Video Conferencing. Ook via resellers worden video conference, audiovisuele oplossingen en integratie vraagstukken aangeboden.
Bas Solutions
Bas Solutions Informatique/Communication
BAS Solutions is gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken rondom concepten, business modellen, bedrijfsprocessen, softwarekeuze en -ontwikkeling en implementaties.
CarComm – Mobile Solutions
CarComm – Mobile Solutions Informatique/Communication
Carcomm produceert een gevarieerd programma aan kwaliteitsproducten voor het installeren van uw mobiele telefoon, Smartphone, iPhone, PDA, PDA, PND of iPod in uw voertuig. Carcomm is één van de weinige bedrijven die een compleet programma producten zelf ontwikkelt en produceert, hierdoor zijn wij de one-stop-shop voor al uw installatie accessoires.

https://www.carcomm.nl/home/

CarComm Mobile Solutions gebruikt onder andere de Odoo modules Inkoop, Verkoop, Voorraad, Boekhouding, CRM, Helpdesk en Kwaliteit
CarComm Mobile Solutions koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze flexibele manier van werken.
Claresco B.V.
Claresco B.V. Informatique/Communication
Claresco Groep is een samenwerking van een aantal bedrijven die allen werkzaam zijn op het gebied van ICT. De groep is voor haar klanten hét aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van automatisering en optimalisatie van de bedrijfsprocessen, internet en informatieanalyse.

Verschillende disciplines, ondergebracht in gespecialiseerde werkmaatschappijen. De kennis en ervaring uit deze verschillende maatschappijen kan uitstekend gecombineerd (geïntegreerd) aangeboden worden aan onze klanten.

Maximale integratie van de verschillende disciplines wordt mede mogelijk gemaakt door gemeenschappelijke technologische achtergrond. Zo richten wij ons met name op Microsoft technologie en standaard Microsoft producten voor onze software ontwikkelingen.
Cloud Connect
Cloud Connect Informatique/Communication
Cloud Connect levert white labeled hosted telefonie en draadloze netwerken voor spraak, beeld en data. Dit doen zij door standaardisatie, selfservice en pay-per-use-bedrijfsmodel.
ConnectSpot B.V.
ConnectSpot B.V. Informatique/Communication
ConnectSpot is dé verbinder in de duurzaamheidsmarkt in Nederland. Wij bieden een online
platform aan waar gemakkelijk en snel offertes en leads kunnen worden gegenereerd bij
verschillende installateurs. Hiermee verbetert het offerte en verkoopproces door alle data
via één gezamenlijk platform te laten verlopen. Zo is het proces altijd snel, eenvoudig en
overzichtelijk! Daarnaast geeft het een boost aan je verkopen door de verbinding tussen de
vele verschillende partijen in de duurzaamheidsmarkt.
Cravit
Cravit Informatique/Communication
We are convinced that with Odoo we make organizations function better. The user-friendliness of Odoo makes this possible. That seems simple, but it isn't. We are very honest about that. With our realistic approach we help to implement Odoo, we do this both nationally and internationally. We optimize your processes and show that Odoo works for everyone. do this both nationally and internationally. We make it happen. We are Cravit and would like to come by for an introduction and demo.
DSA ICT Services & Software BV
DSA ICT Services & Software BV Informatique/Communication
DSA ICT Services & Software is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van software aan het midden- en kleinbedrijf. DSA ICT is gespecialiseerd in het leveren van Microsoft licenties en abonnementen. Naast Microsoft licenties wordt ook software van een groot aantal andere producenten, waaronder Adobe, Acronis, McAfee, Symantec en VMware geleverd.
ECSolutions
ECSolutions Informatique/Communication
Finance, IT en de brug ertussen.
ECSolutions is een dienstverlenend bedrijf op het snijvlak van financieel administratieve en ICT dienstverlening voor het MKB.


Focus Group B.V.
Focus Group B.V. Informatique/Communication
Focus Beverage Company is een full-service projectmanagement- en productontwikkelingsbedrijf voor de internationale alcoholische drankenindustrieën.
Fortes Solutions B.V.
Fortes Solutions B.V. Informatique/Communication
Fortes Solutions biedt een software platform om strategische veranderingen te versnellen én grip te houden op voortgang, kosten en risico’s. Het platform bestaat uit een aantal apps voor strategievorming, projectuitvoering en meten van resultaten.
I.C.Y. B.V.
I.C.Y. B.V. Informatique/Communication
ICY is een sterk innovatief bedrijf dat zich met haar energiemanagement producten en diensten met name richt op de leisure- en hospitality branche.

Tot de klantenkring van ICY behoren o.a. bungalowverhuurorganisaties, jachthavens, hotelketens en campingbedrijven.

Kabisa
Kabisa Informatique/Communication
Kabisa ontwikkelt en het beheert bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel. Zij richten zich op full stack oplossingen en zijn daarom gespecialiseerd in Ruby on Rails, Python en Java voor de serverzijde en JavaScript aan de clientzijde.
LanTel B.V.
LanTel B.V. Informatique/Communication
LanTel biedt een totaaloplossing voor zakelijke telecommunicatie. Zij hebben zich gespecialiseerd in telefonie voor de eerstelijnszorg (huisartsen, tandartsen en apotheken) en de financiële dienstverlening (financieel adviseurs, accountants en administratiekantoren).