우리의 참고 문헌

전 세계적으로 수백만에 의해 신뢰할 수 있는

산업별 참고 사례

국가별 참조

 IT FIRST BV
IT FIRST BV IT/커뮤니케이션
IT FIRST is located in Netherlands and is a total supplier of hardware, software, peripherals, printing supplies, media, telecom, data and network products.
360 ERP
360 ERP IT/커뮤니케이션
360 ERP is de nieuwste Odoo Gold Partner van Nederland. En daar zijn we trots op. Want de nieuweling moet zich nog bewijzen. Komt met frisse ideeën, een andere aanpak en een kritische blik. Want een tikkeltje eigenwijs zijn we wel, en dat waarderen onze klanten.

Die klanten geloven namelijk, net als wij, dat je alleen in een open en eerlijke samenwerking het beste resultaat neer kunt zetten. Daarom dagen we je uit: we willen dat je blijvend profiteert van de oplossing die we neerzetten.
Aardug - RMO
Aardug - RMO IT/커뮤니케이션
Wij zijn Aardug. Aardug is dé Odoo Partner voor MKB-bedrijven, die automatisering zien als een key factor voor succesvol ondernemen. We zijn dienstverlener voor het complete traject. Het automatiseren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen doen we vanaf dag één met Odoo. Aangevuld met slimme oplossingen van Aardug, onze bewezen werkwijze en ons selecte partnernetwerk zijn onze projecten gegarandeerd succesvol. Aardug ook voor u de logische keuze?
Bel 054 738 9020
Alpiek B.V.
Alpiek B.V. IT/커뮤니케이션
Als Odoo partner helpen we bedrijven en instellingen bij het implementeren en gebruiken van Odoo all-in-one.

Begrippen als samenwerken, verbondenheid en integratie staan centraal. Daarnaast zit het in onze aard om nauw contact te onderhouden met onze klanten. Niet alleen om voor onze klant het optimale rendement uit de samenwerking te halen maar simpelweg omdat we het leuk vinden nieuwe contacten te maken zowel in het bedrijfsleven als daarbuiten.
Autonet B.V.
Autonet B.V. IT/커뮤니케이션
Autonet is opgericht met als doel de demontagebedrijven in Nederland te automatiseren. Autonet gebruikt hiervoor een voorraadbeheersysteem voor gebruikte auto-onderdelen. Demontagebedrijven kunnen zich abonneren op 'de Onderdelenlijn' en kunnen met een simpele druk op de knop een aanvraag te ontvangen.
Avesqo
Avesqo IT/커뮤니케이션
Avesqo is een distributeur van kennis- en support diensten op het gebied van biedt Video Conferencing. Ook via resellers worden video conference, audiovisuele oplossingen en integratie vraagstukken aangeboden.
Azerty B.V.
Azerty B.V. IT/커뮤니케이션
Only the best.
Daar staan wij voor. Dat geldt voor onze klanten, want zij kunnen altijd op ons rekenen. Door onze expertise weten we wat zij nodig hebben en hoe wij dat kunnen realiseren. Zo onderscheiden we ons op een nuchtere manier met een fantastisch productaanbod en ongeëvenaarde service.
Only The Best geldt ook voor onze collega’s. Wij zorgen voor positieve energie, plezier en samenwerking. Zo stellen we alles in staat om talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen.
BDML B.V.
BDML B.V. IT/커뮤니케이션
BDML is een dedicated B2B leasebedrijf voor start-ups en bedrijven die producten willen aanschaffen en hiervoor zelf de middelen en extra expertise niet hebben of niet willen aanwenden.
Bas Solutions
Bas Solutions IT/커뮤니케이션
BAS Solutions is gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken rondom concepten, business modellen, bedrijfsprocessen, softwarekeuze en -ontwikkeling en implementaties.
BeDataDriven B.V.
BeDataDriven B.V. IT/커뮤니케이션
BeDataDriven is een softwarebedrijf dat humanitaire hulpverleners helpt minder tijd te besteden aan het verzamelen en analyseren van gegevens. Hun hoofdactiviteit is ActivityInfo, een Software-as-a-Service voor flexibel informatiebeheer.Blue Zebra, Bouke Steemers
Blue Zebra, Bouke Steemers IT/커뮤니케이션
Blue Zebra is gespecialiseerd in E-commerce (B2C en B2B), fabricageprocessen, logistiek, project organisaties en finance. Door de jarenlange ervaring in het implementeren van diverse bedrijfssoftwarepakketten en het ontwikkelen van E-commerce websites is Blue Zebra in staat om zeer flexibel de beste oplossingen te kiezen voor de complexere problemen waarmee een ERP-pakket soms moet omgaan.
Blue Zebra heeft niet alleen als consultant ervaring met Odoo, maar ook als eigenaar van een E-commerce bedrijf. Hierdoor komen we met hele praktische adviezen. We blijven te allen tijde stevig met onze 4 gestreepte hoeven op de grond staan.
CarComm – Mobile Solutions
CarComm – Mobile Solutions IT/커뮤니케이션
Carcomm produceert een gevarieerd programma aan kwaliteitsproducten voor het installeren van uw mobiele telefoon, Smartphone, iPhone, PDA, PDA, PND of iPod in uw voertuig. Carcomm is één van de weinige bedrijven die een compleet programma producten zelf ontwikkelt en produceert, hierdoor zijn wij de one-stop-shop voor al uw installatie accessoires.

https://www.carcomm.nl/home/

CarComm Mobile Solutions gebruikt onder andere de Odoo modules Inkoop, Verkoop, Voorraad, Boekhouding, CRM, Helpdesk en Kwaliteit
CarComm Mobile Solutions koos voor Odoo/Alpiek, vanwege onze flexibele manier van werken.
Claresco B.V.
Claresco B.V. IT/커뮤니케이션
Claresco Groep is een samenwerking van een aantal bedrijven die allen werkzaam zijn op het gebied van ICT. De groep is voor haar klanten hét aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van automatisering en optimalisatie van de bedrijfsprocessen, internet en informatieanalyse.

Verschillende disciplines, ondergebracht in gespecialiseerde werkmaatschappijen. De kennis en ervaring uit deze verschillende maatschappijen kan uitstekend gecombineerd (geïntegreerd) aangeboden worden aan onze klanten.

Maximale integratie van de verschillende disciplines wordt mede mogelijk gemaakt door gemeenschappelijke technologische achtergrond. Zo richten wij ons met name op Microsoft technologie en standaard Microsoft producten voor onze software ontwikkelingen.
Cloud Connect
Cloud Connect IT/커뮤니케이션
Cloud Connect levert white labeled hosted telefonie en draadloze netwerken voor spraak, beeld en data. Dit doen zij door standaardisatie, selfservice en pay-per-use-bedrijfsmodel.
ConnectSpot B.V.
ConnectSpot B.V. IT/커뮤니케이션
ConnectSpot is dé verbinder in de duurzaamheidsmarkt in Nederland. Wij bieden een online
platform aan waar gemakkelijk en snel offertes en leads kunnen worden gegenereerd bij
verschillende installateurs. Hiermee verbetert het offerte en verkoopproces door alle data
via één gezamenlijk platform te laten verlopen. Zo is het proces altijd snel, eenvoudig en
overzichtelijk! Daarnaast geeft het een boost aan je verkopen door de verbinding tussen de
vele verschillende partijen in de duurzaamheidsmarkt.
Cravit
Cravit IT/커뮤니케이션
We are convinced that with Odoo we make organizations function better. The user-friendliness of Odoo makes this possible. That seems simple, but it isn't. We are very honest about that. With our realistic approach we help to implement Odoo, we do this both nationally and internationally. We optimize your processes and show that Odoo works for everyone. do this both nationally and internationally. We make it happen. We are Cravit and would like to come by for an introduction and demo.
DSA ICT Services & Software BV
DSA ICT Services & Software BV IT/커뮤니케이션
DSA ICT Services & Software is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van software aan het midden- en kleinbedrijf. DSA ICT is gespecialiseerd in het leveren van Microsoft licenties en abonnementen. Naast Microsoft licenties wordt ook software van een groot aantal andere producenten, waaronder Adobe, Acronis, McAfee, Symantec en VMware geleverd.