Nos Références

Recommandé par des millions d'utilisateurs dans le monde

Apis International B.V.
Apis International B.V. En gros/au détail
Imkershop.nl is a young company that strives to offer sustainable and environmentally friendly products for beekeepers. Green business is our top priority.
Business Problem: Inaccurate stock which discourages effective managing of the stock.
The current stock condition can be managed only by people who has very high level of the business domain and stock knowledge.
FORMFUTURA V.O.F.
FORMFUTURA V.O.F. En gros/au détail
Wij bij Formfutura zijn ware gelovigen in het leven-veranderende technologie van desktop 3D printing. We zijn zeer gepassioneerd en enthousiast over 3D printen en de kansen die voortvloeien uit deze technologie. Ons doel is om onze mede-enthousiastelingen te bieden in de 3D-printing gemeenschap met de beste materialen / filamenten beschikbaar voor een redelijke prijs. We willen 3D printen betaalbaar en beschikbaar maken voor iedereen. Zoals onze naam al aangeeft, willen we de beste en nieuwste materialen beschikbaar stellen voor onze klanten en hen in staat stellen hun ontwerpen te maken via desktop 3D printing. Wij geloven dat iedereen een ontwerper in zich heeft. Wij zijn de bouwsteen van uw creaties!
Kopu.nl
Kopu.nl En gros/au détail
Kopu.nl is het gespecialiseerde warenhuis voor al je huis- en tuinlinnen.
Mixed Industries
Mixed Industries En gros/au détail
MIXED.Industries is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het bouwen aan merken. Op dit moment is MIXED.Industries de drijvende kracht achter drie eigen merken: Vitility, FRST en Watercamp. Daar zouden zomaar meer merken bij kunnen komen.
NauticSupport B.V.
NauticSupport B.V. En gros/au détail
NauticLED ontwikkelt plug and play retrofit LED lampen. Deze LED lampen worden inmiddels geëxporteerd naar 25 verschillende landen.
Payter BV
Payter BV En gros/au détail
Payter is een bedrijf op het gebied van Cashless Payments en contactloze NFC-technologie.
Sanitairkamer B.V.
Sanitairkamer B.V. En gros/au détail
Sanitairkamer is er voor de consument. Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. De consument is het middelpunt en Sanitairkamer doet er alles aan om de behoeften van de consument te bevredigen. Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen wij samen met u de perfecte sfeer te creëren in uw badkamer. Twijfel niet en neem contact met ons op voor deskundig advies.
Studio Dirk Vander Kooij
Studio Dirk Vander Kooij En gros/au détail
Dirk Vander Kooij is een Nederlandse ontwerper uit Amsterdam, die meubels, stoelen, tafels en verlichting maakt door persen en verwarmen en 3D-printen.
domoticaGIGANT
domoticaGIGANT En gros/au détail
Smart productZ is ontstaan vanuit een verregaande passie van twee doorgewinterde ICT-ers voor de nieuwste, de beste én toch betaalbare slimme technische producten in de markt. De organisatie wordt bestuurd door twee eigenaren die over jarenlange ervaring beschikken vanuit de Business-to-Business enterprise (groot zakelijke) markt en zijn inmiddels sinds 2012 gezamenlijk actief op het gebied van huis automatisering (ook wel domotica genoemd). Is domotica nog nieuw voor je of mocht je technische vragen hebben, laat dan gerust een bericht achter bij onze klantenservice, dan helpen we je graag verder!