我们的参考

备受全世界百万人的信任

Apis International B.V.
Apis International B.V. 批发/零售
Imkershop.nl is a young company that strives to offer sustainable and environmentally friendly products for beekeepers. Green business is our top priority.
Business Problem: Inaccurate stock which discourages effective managing of the stock.
The current stock condition can be managed only by people who has very high level of the business domain and stock knowledge.
E-Bike Nederland BV
E-Bike Nederland BV 批发/零售
Ebike4Delivery is een Nederlandse B2B, gespecialiseerd in de ontwikkeling van ebikes voor bezorgservices. Ze zijn marktleider in Europa, met klanten verspreid over 14 landen.
De ‘DeliverEbike’ is ontwikkeld om zorgeloos te kunnen bezorgen. De klanten variëren van fastfood ketens zoals Domino's Pizza naar take-away services zoals Thuisbezorgd.nl, postbedrijven, hotels, apotheken en nog veel meer. De DeliverEbike is populair vanwege zijn vele duurzame voordelen, accessoires en de mogelijkheid tot personalisatie met uw eigen branding.

https://www.ebike4delivery.nl/

Ebike4Delivery gebruikt onder andere de Odoo modules Boekhouding, Inkoop, Verkoop en Voorraad, eCommerce, CRM, Website, Helpdesk en Studio.
Ebike4Delivery koos voor Odoo/Alpiek, vanwege de grootte van de Alpiek organisatie, de kennis op het gebied van (internationale) handel, het meedenken en adviseren van werk en bedrijfs processen.
FORMFUTURA V.O.F.
FORMFUTURA V.O.F. 批发/零售
Wij bij Formfutura zijn ware gelovigen in het leven-veranderende technologie van desktop 3D printing. We zijn zeer gepassioneerd en enthousiast over 3D printen en de kansen die voortvloeien uit deze technologie. Ons doel is om onze mede-enthousiastelingen te bieden in de 3D-printing gemeenschap met de beste materialen / filamenten beschikbaar voor een redelijke prijs. We willen 3D printen betaalbaar en beschikbaar maken voor iedereen. Zoals onze naam al aangeeft, willen we de beste en nieuwste materialen beschikbaar stellen voor onze klanten en hen in staat stellen hun ontwerpen te maken via desktop 3D printing. Wij geloven dat iedereen een ontwerper in zich heeft. Wij zijn de bouwsteen van uw creaties!
Kooij
Kooij 批发/零售
Dirk Vander Kooij is een Nederlandse ontwerper uit Amsterdam, die meubels, stoelen, tafels en verlichting maakt door persen en verwarmen en 3D-printen. Als basis worden gerecyclede materialen gebruikt.
Kopu Vof
Kopu Vof 批发/零售
Kopu.nl is het gespecialiseerde warenhuis voor al je huis- en tuinlinnen.
Kopu.nl
Kopu.nl 批发/零售
Kopu.nl is het gespecialiseerde warenhuis voor al je huis- en tuinlinnen.
NauticSupport B.V.
NauticSupport B.V. 批发/零售
NauticLED ontwikkelt plug and play retrofit LED lampen. Deze LED lampen worden inmiddels geëxporteerd naar 25 verschillende landen. Hiernaast zijn ze ook ontwikkelaar en producent van eigen WiFi en communicatie producten.
Payter BV
Payter BV 批发/零售
Payter is een bedrijf op het gebied van Cashless Payments en contactloze NFC-technologie.
Ze bieden een betalingsplatform dat betalingen combineert met private loop-kaarten, loyaliteit en telemetrie.
Sanitairkamer B.V.
Sanitairkamer B.V. 批发/零售
Sanitairkamer is er voor de consument. Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. De consument is het middelpunt en Sanitairkamer doet er alles aan om de behoeften van de consument te bevredigen. Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen wij samen met u de perfecte sfeer te creëren in uw badkamer. Twijfel niet en neem contact met ons op voor deskundig advies.