Thành tựu của chúng tôi

Được tin tưởng bởi hàng triệu người trên thế giới

Bản đồ thế giới

References by Industries

Tham vấn theo quốc gia

Apis International B.V.
Apis International B.V. Bán sỉ/Bán lẻ
Imkershop.nl is a young company that strives to offer sustainable and environmentally friendly products for beekeepers. Green business is our top priority.
Business Problem: Inaccurate stock which discourages effective managing of the stock.
The current stock condition can be managed only by people who has very high level of the business domain and stock knowledge.
FORMFUTURA V.O.F.
FORMFUTURA V.O.F. Bán sỉ/Bán lẻ
Wij bij Formfutura zijn ware gelovigen in het leven-veranderende technologie van desktop 3D printing. We zijn zeer gepassioneerd en enthousiast over 3D printen en de kansen die voortvloeien uit deze technologie. Ons doel is om onze mede-enthousiastelingen te bieden in de 3D-printing gemeenschap met de beste materialen / filamenten beschikbaar voor een redelijke prijs. We willen 3D printen betaalbaar en beschikbaar maken voor iedereen. Zoals onze naam al aangeeft, willen we de beste en nieuwste materialen beschikbaar stellen voor onze klanten en hen in staat stellen hun ontwerpen te maken via desktop 3D printing. Wij geloven dat iedereen een ontwerper in zich heeft. Wij zijn de bouwsteen van uw creaties!
Kooij
Kooij Bán sỉ/Bán lẻ
Dirk Vander Kooij is een Nederlandse ontwerper uit Amsterdam, die meubels, stoelen, tafels en verlichting maakt door persen en verwarmen en 3D-printen. Als basis worden gerecyclede materialen gebruikt.
Kopu.nl
Kopu.nl Bán sỉ/Bán lẻ
Kopu.nl is het gespecialiseerde warenhuis voor al je huis- en tuinlinnen.
NauticSupport B.V.
NauticSupport B.V. Bán sỉ/Bán lẻ
NauticLED ontwikkelt plug and play retrofit LED lampen. Deze LED lampen worden inmiddels geëxporteerd naar 25 verschillende landen. Hiernaast zijn ze ook ontwikkelaar en producent van eigen WiFi en communicatie producten.
Payter BV
Payter BV Bán sỉ/Bán lẻ
Payter is een bedrijf op het gebied van Cashless Payments en contactloze NFC-technologie.
Ze bieden een betalingsplatform dat betalingen combineert met private loop-kaarten, loyaliteit en telemetrie.
Sanitairkamer B.V.
Sanitairkamer B.V. Bán sỉ/Bán lẻ
Sanitairkamer is er voor de consument. Bij ons staat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. De consument is het middelpunt en Sanitairkamer doet er alles aan om de behoeften van de consument te bevredigen. Door middel van creativiteit, ervaring en, niet onbelangrijk, de juiste prijs proberen wij samen met u de perfecte sfeer te creëren in uw badkamer. Twijfel niet en neem contact met ons op voor deskundig advies.