Nos Références

Recommandé par des millions d'utilisateurs dans le monde

BRD Papír Kft
BRD Papír Kft Fabrication
Először az év elején találkoztunk Ügyfelünkkel. A BRD papírgyár egy remekül prosperáló, a mi vállalkozásunknál sokkal nagyobb árbevételű vállalkozás. Papírgyártással, feldolgozással foglalkoznak. Gyorsan megfogalmaztuk a célokat: jelenleg futó open source Odoo 11-es rendszer migrálása üzleti (Enterprise) környezetbe…. tovább a teljes esettanulmányhoz
Biocenter Kft.
Biocenter Kft. Fabrication
A mai világban, amikor közösen harcolunk a vírusok és fertőzések ellen, kiemelkedő szerepe van a Biocenter-hez hasonló tevékenységgel bíró vállalkozásoknak. Abban szeretnénk segíteni partnerünknek, hogy belső és külső folyamatait, dokumentumkezelési szokásait modernizáljuk, felgyorsítsuk és egyszerűsítsük. Egyszerre.
Chrisofix Hungary Kft.
Chrisofix Hungary Kft. Fabrication
A CHRISOFIX® számos iparági szabadalommal rendelkezik nemzetközi szinten, és további szabadalmak regisztráció alatt állnak.
A CHRISOFIX ® AG és a Chrisofix Hungary Kft. (korábban Orkrisz Kt) egy ugyan azon család magántulajdonban lévő cégek. Ez a két cég fejleszti, gyártja és forgalmazza a világszerte szabadalmaztatott ortopédiai síneket/ortéziseket. A jogilag független vállalatok két, szorosan együttműködő részt képviselnek: a központi szolgáltatásokat (Chrisofix AG, Svájc) és a gyártóüzemet (Orkrisz Kft, Magyarország).
Craftunique Kft.
Craftunique Kft. Fabrication
Craftbot (formerly CraftUnique) is a developer, innovator and manufacturer of 3D printers. The Hungarian company is based in Budapest and was founded in 2014. The company’s first 3D printer to utilize FFF technology, has entered the market in August 2014 backed by a successful launch. Since its foundation Craftbot has designed and manufactured 10 different 3D printer models and has sold more than 10.000 units worldwide.
G&P Quality Management Kft
G&P Quality Management Kft Fabrication
A G&P vezető szerepet tölt be a teljes körű minőségmenedzsment szolgáltatások terén az autóipar és repülőgépipar számára.
A független minőségellenőrzés, utómunka -és technikai szolgáltatások során szerzett tapasztalataink által felismerjük és értjük az ügyfeleink részéről elvárt minőséget, hatékonyságot és jövedelmezőséget.
Hosszútávú elkötelezettsége az Odoo-val nagyon szép távlati célok megvalósítását eredményezheti.
GLOBUS KONZERVIPARI ZRt.
GLOBUS KONZERVIPARI ZRt. Fabrication
A GLOBUS Zrt. Magyarország egyik legnagyobb, tradíciókkal rendelkező konzervgyára. Nagy örömünkre szolgált az Odoo-t bevezetni a folyamataik egy részéhez. Reméljük a közeljövőben már a gyár komplett működését Odoo alapon kezelhetik majd. Saját egyedi hozzáadott értékeinkkel, fejlesztéseinkkel és az Odoo megoldásaival segítjük partnerünket egy még hatékonyabb munkatempó érdekében.
Golden Pallet Kft.
Golden Pallet Kft. Fabrication
A Golden Pallet Kft. Európa vezető raklapgyártói közé tartozik. Régóta hisznek az Odoo-ban, ami azt jelenti, hogy már a 8-as verzió óta használják a rendszert! Óriási kihívás volt csapatunk számára, hogy egy ilyen összetett folyamatokkal rendelkező nagy múltú vállalatnál vezessük be a legújabb verziószámú Odoo-t.
Naturtrade Hungary Kft.
Naturtrade Hungary Kft. Fabrication
a Naturtrade Hungary Kft. a Dél-alföldi régió központjában, Szegeden egyedülálló piaci szereplőként foglalkozik bio- és reformélelmiszerek, öko tisztítószerek forgalmazásával, gyártásával, importjával és disztribúciójával.
Sentimento Kft
Sentimento Kft Fabrication
Partnerünk gyógyszeripar, vegyipar, élelmiszeripar az akvakultúra és kozmetika területein tevékenykedik. Gépek, egyedi berendezések és alkatrészek tervezésével, kivitelezésével, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik.
U.bypass Kft.
U.bypass Kft. Fabrication
Az Ú.Bypass Kft. 2010 óta foglalkozik elektronikai eszközök teljes körű felújításával, after-sales tevékenységgel. Fő területük a beltéri egységek (set-top boxok) és modemek, tartozékok javítása, karbantartása, funkcionális/szoftveres/hardveres diagnosztikája, esztétikai felújítása, valamint ellátják az ehhez kapcsolódó logisztikai és technikai támogatást, beszerzést.

E mellett lakossági webáruházat üzemeltetnek, ahol okos eszközöket és tartozékait értékesítik.
Zeto EU.
Zeto EU. Fabrication
Startup cégünk szárazelektródás EEG készülékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Sikeres tevékenységünk eredményeként egyre több ember és feladatot kell koordinálnunk. Munkánk támogatásához az Odoo-t választottuk. Moduláris felépítése lehetővé teszi a fokozatos átállást, személyreszabhatósága az amerikai minőségbiztosítási rendszernek való megfelelésünket is sikerrel teljesíti.
Az anyavállaltunkkal való munkakapcsolatot a multicompany mód támogatja, így még nagyobb biztonsággal tekinthetünk azon piaci kihívások elé, amit az amerikai piac a UCSF Hospital diagnostics 2021 nyerteseként méltán várnak el tőlünk.
Munkánkról bővebben itt tájékozódhat: https://www.zetoinc.com.
Zippsafe Hungary Kft.
Zippsafe Hungary Kft. Fabrication
A Zippsafe a soft öltözőszekrény megoldások terén mérvadó vállalkozás. Kiemelkedően felhasználóbarát termékeikkel elősegítik a helytakarékos, okos öltözők terjedését világszerte.