Nos Références

Recommandé par des millions d'utilisateurs dans le monde

Carte du monde

Références par industrie

Références par pays

A. H. Kooijmans & Zonen B.V.
A. H. Kooijmans & Zonen B.V. Fabrication
A.H.Kooijmans & Zn. BV. is hét adres voor al uw professionele, kwalitatief hoogwaardige tuingereedschappen en gereedschapstelen. Wij leveren sterke en duurzame gereedschappen voor de hovenierssector, gereedschappen voor grond-, weg- en waterbouw, landbouw, tuinbouw, bosbouw, maar ook voor tuinders, stratenmakers en agrariërs. Kooijmans is de leverancier van sterke merkproducten en private label fabricaten. Hoog in ons vaandel staat een constante kwaliteit, hoge uitleveringsgraad en uitstekende klantenservice.
Allinova B.V.
Allinova B.V. Fabrication
Allinova is een erkend en deskundig bedrijf met ruim een decennium aan ervaring op het gebied van specialistische chemicaliën voor diverse technische industrieën. Onze kernmarkten omvatten de papier-, textiel-, bouw-, verpakkings- en chemische industrie die we bedienen met oplossingen in plaats van slechts producten.
Onze belangrijkste kenmerken zijn innovatieve ontwikkeling, kwalitatieve productie en efficiënte supply chain management. Deze belangrijke kenmerken hebben bewezen van essentieel belang te zijn voor de duurzame relaties die we hebben kunnen ontwikkelen in de afgelopen tien jaar.
Barista Technology BV
Barista Technology BV Fabrication
Barista Technology ontwikkelt innovatieve producten die de kwaliteit van koffie verbeteren. Het bedrijf is opgericht door studenten van de Technische Universiteit Delft. Ze gebruiken hun achtergrond in engineering om de koffiekwaliteit te verbeteren.
Formatec
Formatec Fabrication
Formatec is a manufacturer of advanced ceramic and powder metallurgical components. In close cooperation with BASF and TNO, feasibility tests have been carried out for companies in various industries, resulting in Formatec being a leading producer of ceramic and metal parts for high-tech industries and exclusive consumer goods.
Green Boy Group BV
Green Boy Group BV Fabrication
Green Boy Group supplies plant-based, NON-GMO and Organic food ingredients to the leading brands around the globe. Their mission is to make these ingredients accessible to innovative companies in the food industry who produce products for the growing market of the conscious consumer. They are experts in executing long-term, large-volume contracts and ensure a flawless supply chain management of your ingredients in a cost-effective way.
Hakvoort Boomband
Hakvoort Boomband Fabrication
Hakvoort Boomband produceert in haar eigen weverij verschillende maten boombanden en autogordels, Daarnaast leveren zij ook andere producten voor de boomverzorging. Voor de bouw en installatiebranche verkopen zij ophangband in verschillende maten.
IDbike Products BV
IDbike Products BV Fabrication
IDbike is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van fiets- onderdelen en kan fietsproducenten helpen met het up to date houden van de snelle veranderingen in hun industrie.
Koster Industrial Textiles
Koster Industrial Textiles Fabrication
Koster Industrial Textiles levert als producent van textiele hijs- en sjormiddelen een verscheidenheid aan afmetingen, typen en capaciteiten hijsbanden, sjorbanden en rondstroppen uit voorraad. Zij produceren standaarduitvoeringen, maar ook klant specifieke systemen.
Sonneclear ijs
Sonneclear ijs Fabrication
Bij Sonneclaer maken ze op de boerderij ijs op ambachtelijke wijze. Bij Sonneclaer gebruiken ze Odoo voor CRM, verkoop via de webshop en bij de productie van het ijs. Het ijs wordt geleverd aan bedrijven in Drenthe, Friesland en Groningen.
Valkenpower BV
Valkenpower BV Fabrication
Valkenpower is importeur van bijna alles op het gebied van gereedschappen, machines en werkplaatsinrichting.
Met meer dan 4000 artikelen standaard op voorraad, een webshop en 2 showrooms kan snel worden geleverd.
Vitrite Middelburg B.V.
Vitrite Middelburg B.V. Fabrication
Vitrite (NL)
Vitrite is een begrip in Zeeland. Het bedrijf bestaat sinds 1893. Per jaar maken ze miljoenen precisie componenten van metaal en kunststof voor halogeen- en xenon-lampen in auto's. Die enorme berg lampvoetjes is te danken aan met camera's uitgeruste robots en machines die meervoudige handelingen verrichten en tegelijkertijd de kwaliteit controleren.

Vitrite (EN)
Vitrite is a household name in Zeeland. The company was founded in 1893. Every year they make millions of precision components of metal and plastic for halogen and xenon lamps in cars. That enormous mountain of lamp sockets is due to robots equipped with cameras and machines that perform multiple actions while checking quality at the same time.