Nos Références

Recommandé par des millions d'utilisateurs dans le monde

Allinova B.V.
Allinova B.V. Fabrication
Allinova is een erkend en deskundig bedrijf met ruim een decennium aan ervaring op het gebied van specialistische chemicaliën voor diverse technische industrieën. Onze kernmarkten omvatten de papier-, textiel-, bouw-, verpakkings- en chemische industrie die we bedienen met oplossingen in plaats van slechts producten.
Onze belangrijkste kenmerken zijn innovatieve ontwikkeling, kwalitatieve productie en efficiënte supply chain management. Deze belangrijke kenmerken hebben bewezen van essentieel belang te zijn voor de duurzame relaties die we hebben kunnen ontwikkelen in de afgelopen tien jaar.
Barista Technology BV
Barista Technology BV Fabrication
Bij Barista Technology houden ze van goede koffie en vinden ze dat de kwaliteit van de koffie kan worden verbeterd. Barista Technology ontwikkelt innovatieve producten die de kwaliteit van koffie verbeteren.
IDbike Products BV
IDbike Products BV Fabrication
IDbike is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van fietsonderdelen en kan fietsproducenten helpen met het up to date houden van de snelle veranderingen in hun industrie.
Sonneclear ijs
Sonneclear ijs Fabrication
Bij Sonneclaer maken ze op de boerderij ijs op ambachtelijke wijze. Bij Sonneclaer gebruiken ze Odoo voor CRM, verkoop via de webshop en bij de productie van het ijs.
Valkenpower BV
Valkenpower BV Fabrication
Valkenpower is importeur van bijna alles op het gebied van gereedschappen, machines en werkplaatsinrichting.
Met meer dan 4000 artikelen standaard op voorraad, een webshop en 2 showrooms kan snel worden geleverd.