Nos Références

Recommandé par des millions d'utilisateurs dans le monde

Références par industrie

Références par pays

Baltazar dizajn d.o.o
Baltazar dizajn d.o.o Fabrication
Prvi smo kuhinjski specijalist u Hrvatskoj, a cilj nam je ponuditi Vam na jednom mjestu sve što je potrebno za opremanje kuhinje.
Ponosni smo partner Nobilia i Hacker kuhinja, najvećih njemačkih proizvođača kuhinja u Europi. Također nudimo i najveći asortiman bijele tehnike na tržištu proizvođača Gorenje, Bosch i Miele.
Svi ovi brandovi sinonimi su za kvalitetu, pouzdanosti dugu tradiciju, a upravo je to ono što Vam želimo ponuditi. Kombinacija njemačke kvalitete i naša stručnost omogućit će Vam da postanete vlasnik Vaše kuhinje iz snova.
Ono što naši klijenti zaista cijene kod nas je upravo naša kreativnost i strast prema svim Vašim zahtjevima i detaljima. Cilj nam je dizajnirati kuhinje po Vašim željama i mogućnostima dajući Vam pritom bezbroj savjeta i ideja kako biste u svakom trenutku mogli uživali u svojoj kuhinji, bilo da kuhate, miksate, čitate ili se družite s obitelji i prijateljima.

Posjetite jedan od naših 5 salona, razgledajte naše kuhinje i kućanske aparate, razgovarajte s našim stručnjacima koji će Vam dati odgovore na sva Vaša pitanja. Ako slučajno niste u blizini naših salona slobodno nam se javite i sve ćemo se dogovoriti.
Namještaj Mima d.o.o.
Namještaj Mima d.o.o. Fabrication
NITKO NEMA TO ŠTO IMA NAMJEŠTAJ MIMA

Naša ideja poslovanja je jednostavna: ponuditi vam funkcionalan namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna po povoljnim cijenama. No Mima je puno više od prodaje namještaja. Svjesni da je stvaranje i oplemenjivanje doma dugotrajan i ponekad stresan put, mi vam na tom putu želimo biti pouzdan prijatelj. Idejama, znanjem i iskustvom koje smo stekli prateći svjetske trendove i tržišta te osluškivanjem želja i potreba naših kupaca, možemo vam pomoći da donesete najbolje odluke koje si možete priuštiti.

https://namjestaj-mima.hr/

OBAD Tools
OBAD Tools Fabrication
https://obadtools.com/

OBAD Tools d.o.o. was established in 2019 with the aim of distributing
cutting tools and accessories and providing technical support according
to customer needs.
We offer standard tools for turning, cutting, milling and drilling made
of hard metal from the manufacturer TOTIME.

With a partner from Germany, we develop and grind our own carbide
cutters. All products we offer are the result of many years of development,
testing and application of the latest technologies, which guarantees our
customers the best product quality.

We also provide the service of grinding cutting tools and the service of
making special cutting tools.
Čuljak d.o.o
Čuljak d.o.o Fabrication
Tvrtka Čuljak d.o.o. osnovana je 1990. godine u Slavonskom Brodu. Od malog garažnog obrta do danas tvrtka se razvila u veliki proizvodni pogon s preko 50 zaposlenih i preko 7000 m2 proizvodno-skladišnog prostora. Osnovna je djelatnost tvrtke proizvodnja i prodaja artikala za svakodnevno čišćenje u domaćinstvu kao što su spužve za pranje posuđa, krpe, metle, četke itd. Godine 2001. proširujemo naš proizvodni asortiman ličilačkim alatima. Uz to, proizvodimo visokokvalitetne sjedalice po mjeri za HoReCa sektor.
https://culjak.hr/

The company Čuljak d.o.o. was founded in 1990 in Slavonskom Brod.
Starting from a small garage business, the company has developed into a large manufacturing facility with over 50 employees and over 7000 m2 of production and storage space. The main activity of the company is the production and sale of household cleaning products such as scouring sponges, cloths, brooms, brushes, etc. In 2001, we expanded our product assortment with painting tools. In addition, we produce high quality custom seats for the HoReCa sector.

https://culjak.hr/