Nuestras referencias

Con la confianza de millones en todo el mundo

Bioseutica
Bioseutica Científico
Bioseutica is een farmaceutische groep die zich toelegt op de ontwikkeling van producten voor de gezondheidszorg, diagnostische media, voedsel- en diervoederindustrie.
Breatec BV
Breatec BV Científico
Breatec heeft ervaring met malen, bakken en functionele ingrediënten en is leverancier in functionele ingrediënten voor de maal- en bakkerij-industrie zoals enzymen, emulgatoren en speciale inactieve gisten.
CIN-ergy
CIN-ergy Científico
CIN-ergy is een elektronicabedrijf dat zich uitsluitend richt op het ontwikkelen van high-end driver elektronica en optica voor een breed scala aan Near-to-Eye toepassingen.
Carerix
Carerix Científico
Carerix levert werving en selectie/detachering software. Daarmee organiseren bedrijven alle commerciële werving- en selectieactiviteiten met één systeem. Dit doen zij door het aanbieden van vier verschillende applicaties; Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment.
Geodan
Geodan Científico
De verbindende kracht van locatie

Al meer dan 30 jaar maken onze innovatieve GIS-oplossingen de wereld slimmer, veiliger en duurzamer.

Innovatie die begint met ons geloof in de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen.

Met 170 werknemers zijn we een toonaangevend geo-ICT bedrijf in Europa. Onze producten en diensten geven op steeds meer plekken in de wereld antwoord op vragen als: hoe optimaliseren we onze logistiek? Hoe creëren we een fijne leefomgeving? En hoe komen we aan betrouwbare en actuele informatie? Bijvoorbeeld, om in tijden van crisis snel de juiste besluiten te kunnen nemen.

Gespecialiseerd in ruimtelijke informatievoorziening en sterk in het toepassen van nieuwe technologieën, ondersteunen we klanten bij uiteenlopende (complexe) geo-informatievraagstukken.

Onze dienstverlening richt zich op het ontwikkelen en optimaliseren van IT-infrastructuren voor het beheren, analyseren en beschikbaar stellen van ruimtelijke informatie. Hiervoor leveren we diensten en producten zoals: standaard- en maatwerk GIS-oplossingen, geografische data, online geoservices en verschillende SaaS-oplossingen. Ook bieden we klanten geo-ict consultancy, diverse opleidingen en vormen van (GIS)detachering.

In Nederland werken we o.a. voor ProRail, PostNL, ABN AMRO en verschillende ministeries en overheden.
JamiePro bv
JamiePro bv Científico
JamiePro is importeur van elektronica, gespecialiseerd in digitale LCD-schermen, die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld een instructievideo om de klant productinformatie te bieden om hen te ondersteunen bij hun productselectie.
Leading Foot Technology
Leading Foot Technology Científico
Bij Leading Foot Technology (LFT) vinden we dat iedereen zich vrij en zonder pijn of belemmeringen moet kunnen bewegen.

Daarom bieden wij medisch specialisten complete business-to-business oplossingen op het gebied van het behandelen van voetproblemen door middel van een inlegzool. Zo krijgt elke patiënt in uw praktijk niet alleen de best mogelijke medische voetbehandeling, maar ook de best mogelijke op maat gemaakte inlegzool. LFT is uw vertrouwde kennispartner op het gebied van medische voetzorg.

https://lftonline.com/
MolGen
MolGen Científico
MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, actief op het gebied van moleculaire biologie en gespecialiseerd in de technologie om DNA / RNA te zuiveren uit diverse materialen. Daarnaast verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen en ontwikkelt MolGen continu nieuwe producten en diensten om aan de steeds veranderende vraag van de markt te voldoen. Momenteel is MolGen zeer actief op het gebied van extractiechemie en apparatuur om de COVID-19 testcapaciteit op te schalen.

https://molgen.com/

MolGen gebruikt onder andere de Odoo modules Boekhouding, facturering, Voorraad, Inkoop, Verkoop, CRM, Project, Productie en Kwaliteit.
MolGen koos voor Odoo/Alpiek, vanwege het meedenken met een groeiende organisatie, het delen van kennis en adviseren op het gebied van bedrijfsprocessen.
Move4Vitality
Move4Vitality Científico
Move4Vitality biedt een platform aan voor fysiotherapeuten bestaande uit een aantal digitale tools en diensten.
Omneo Systems B.V.
Omneo Systems B.V. Científico
Omneo koos Alpiek, vanwege het feit dat wij niet alleen een technisch kunstje flikken maar hen ook helpen op het gebied van optimalisatie van bedrijfsprocessen.

OMNEO heeft als missie haar klanten structureel en volledig te ondersteunen op het gebied van schoon produceren.
In onze visie zal de high-tech supply chain steeds meer worden geconfronteerd met toenemende eisen op het gebied van reinheid. Dit vraagt om het voortdurend investeren in kennis, gereedschappen en methodieken om hieraan te kunnen te voldoen. Alleen die bedrijven die schoon produceren tot hun motto maken en blijvend durven te innoveren, zullen de leiders zijn en blijven in deze markt.
Orbital Eye BV
Orbital Eye BV Científico
From the headquarters in Delft, Orbital Eye provides Monitoring & Inspection Services. The Earth Observation based Monitoring Solutions are non-intrusive, intrinsically safe and sustainable.

Orbital Eye has built a unique capability to automatically process thousands of square kilometers of radar and optical satellite images on a daily basis, in order to map anomalies, events, or changes in general, close to assets and infrastructure.
PFM Netherlands B.V.
PFM Netherlands B.V. Científico
PFM Intelligence Group is specialized in measuring and counting visitor flows. From offices in the Netherlands and Great Britain this the basis of their service. Additionally they provide professional drive-thru systems and communication solutions.
Petronas PLI (Netherlands) BV
Petronas PLI (Netherlands) BV Científico
PETRONAS Lubricants International (PLI) produceert en verkoopt een scala aan kwalitatief hoogwaardige automobiel en industriële smeermiddelen producten in meer dan 100 markten wereldwijd. Naast het hoofdkantoor in Kuala Lumpur en heeft PLI meer dan 30 vestigingen in 27 landen.
Polpharma Biologics Utrecht B.V.
Polpharma Biologics Utrecht B.V. Científico
Polpharma Biologics is een snel groeiend biofarmaceutisch bedrijf met hypermoderne faciliteiten in heel Europa. Wij bieden en implementeren volledig geïntegreerde oplossingen in de biofarmaceutische waardeketen, om zodoende geleidelijk aan de behoeften van de wereldmarkt te voldoen en therapeutica te leveren aan hen die deze het meest nodig hebben.
Premium BV
Premium BV Científico
De VEDS Group ontwikkelt en realiseert elektronische oplossingen. Van PCB design tot en met (PCB) hardware, (embedded) software en mechanisch design. Daarnaast produceert de VEDS Group eigen ontwikkelde prototypes en de daarbij behorende series.
Printadvise BV
Printadvise BV Científico
Printadvise levert en adviseert over bedrukt promotiemateriaal als flyers, poster, boeken etc. In Odoo worden alle order-, productie-, logistieke- en financiële afhandelingen verwerkt.