Nos Références

Recommandé par des millions d'utilisateurs dans le monde

Geodan
Geodan Scientifique
De verbindende kracht van locatie

Al meer dan 30 jaar maken onze innovatieve GIS-oplossingen de wereld slimmer, veiliger en duurzamer.

Innovatie die begint met ons geloof in de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen.

Met 170 werknemers zijn we een toonaangevend geo-ICT bedrijf in Europa. Onze producten en diensten geven op steeds meer plekken in de wereld antwoord op vragen als: hoe optimaliseren we onze logistiek? Hoe creëren we een fijne leefomgeving? En hoe komen we aan betrouwbare en actuele informatie? Bijvoorbeeld, om in tijden van crisis snel de juiste besluiten te kunnen nemen.

Gespecialiseerd in ruimtelijke informatievoorziening en sterk in het toepassen van nieuwe technologieën, ondersteunen we klanten bij uiteenlopende (complexe) geo-informatievraagstukken.

Onze dienstverlening richt zich op het ontwikkelen en optimaliseren van IT-infrastructuren voor het beheren, analyseren en beschikbaar stellen van ruimtelijke informatie. Hiervoor leveren we diensten en producten zoals: standaard- en maatwerk GIS-oplossingen, geografische data, online geoservices en verschillende SaaS-oplossingen. Ook bieden we klanten geo-ict consultancy, diverse opleidingen en vormen van (GIS)detachering.

In Nederland werken we o.a. voor ProRail, PostNL, ABN AMRO en verschillende ministeries en overheden.
TBRM Group B.V.
TBRM Group B.V. Scientifique
TBRM Group
The TBRM Group is a technology driven investments and technical/financial consultancy company that helps high technical companies to grow.
WheelAir International B.V.
WheelAir International B.V. Scientifique
Onze visie is om een wereld te creëren waarin elke rolstoelgebruiker zich comfortabel voelt en zijn temperatuur onder controle heeft.

Het WheelAir-systeem is het eerste temperatuurregelsysteem dat is ontworpen voor elke rolstoel. Het verspreidt de lucht gelijkmatig over je rug om je kerntemperatuur te verlagen, waardoor de huid droog en schoon blijft. Dit helpt symptomen veroorzaakt door oververhitting en overmatig zweten te voorkomen, zodat u comfortabel en onder controle blijft.