我們的編碼

備受全世界百萬人的信任

Breatec BV
Breatec BV 科學
Breatec heeft ervaring met malen, bakken en functionele ingrediënten en is leverancier in functionele ingrediënten voor de maal- en bakkerij-industrie zoals enzymen, emulgatoren en speciale inactieve gisten.
CIN-ergy
CIN-ergy 科學
CIN-ergy is een elektronicabedrijf dat zich uitsluitend richt op het ontwikkelen van high-end driver elektronica en optica voor een breed scala aan Near-to-Eye toepassingen.
Carerix
Carerix 科學
Carerix levert werving en selectie/detachering software. Daarmee organiseren bedrijven alle commerciële werving- en selectieactiviteiten met één systeem. Dit doen zij door het aanbieden van vier verschillende applicaties; Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment.
Formfutura BV
Formfutura BV 科學
Formfutura is een innovatief bedrijf gevestigd in Nijmegen, Nederland, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige filamenten voor 3D-printers. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd in de wereldwijde 3D-printindustrie vanwege zijn hoogwaardige materialen en voortdurende streven naar innovatie. Hier is een overzicht van de geschiedenis en activiteiten van Formfutura:

**Geschiedenis:**Formfutura werd opgericht in 2012 door Arnold Medenblik en Kai Parthy. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt en heeft het zijn productaanbod voortdurend uitgebreid. Arnold Medenblik en Kai Parthy hebben hun expertise en passie voor 3D-printing gecombineerd om Formfutura te laten uitgroeien tot een toonaangevende speler in de 3D-printindustrie.


**Activiteiten:**Formfutura richt zich voornamelijk op de productie van hoogwaardige 3D-printerfilamenten. Filamenten zijn de grondstoffen die worden gebruikt in Fused Deposition Modeling (FDM) 3D-printers, die wereldwijd populair zijn vanwege hun toegankelijkheid en veelzijdigheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan filamenten, waaronder PLA, ABS, PETG, TPU, en speciale materialen zoals metaalcomposieten, houtfilamenten en meer.Wat Formfutura onderscheidt, is de nadruk op kwaliteit en innovatie. Ze besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van nieuwe materialen en verbeteren voortdurend hun bestaande productlijnen. Hierdoor kunnen 3D-printers hoogwaardige objecten produceren met verschillende eigenschappen, zoals sterkte, flexibiliteit, duurzaamheid en esthetiek.


Formfutura werkt ook nauw samen met de 3D-printgemeenschap en biedt uitgebreide ondersteuning en informatiebronnen. Ze hebben een actieve aanwezigheid op sociale media en een website met tutorials, handleidingen en tips om gebruikers te helpen het meeste uit hun 3D-printervaring te halen.**Innovatie:**Een van de opvallende kenmerken van Formfutura is hun streven naar innovatie. Ze hebben bijgedragen aan de evolutie van de 3D-printindustrie door nieuwe materialen te introduceren en bestaande materialen te verbeteren. Dit omvatte de ontwikkeling van geavanceerde filamenten zoals EasyWood, een filament met houtachtige eigenschappen, en HDglass, een hoogtransparant filament met een uitzonderlijke optische helderheid.Bovendien werkt Formfutura aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid door materialen zoals gerecyclede PLA-filamenten aan te bieden, waarmee 3D-printers objecten kunnen maken met minder milieubelasting


In conclusie is Formfutura een toonaangevend bedrijf in de 3D-printindustrie, gevestigd in Nijmegen, Nederland. Het heeft een sterke focus op kwaliteit, innovatie en ondersteuning van de 3D-printgemeenschap. Met hun uitgebreide assortiment filamenten en voortdurende inspanningen om nieuwe materialen te ontwikkelen, dragen ze bij aan de groei en evolutie van de 3D-printtechnologie.
Geodan
Geodan 科學
De verbindende kracht van locatie

Al meer dan 30 jaar maken onze innovatieve GIS-oplossingen de wereld slimmer, veiliger en duurzamer.

Innovatie die begint met ons geloof in de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen.

Met 170 werknemers zijn we een toonaangevend geo-ICT bedrijf in Europa. Onze producten en diensten geven op steeds meer plekken in de wereld antwoord op vragen als: hoe optimaliseren we onze logistiek? Hoe creëren we een fijne leefomgeving? En hoe komen we aan betrouwbare en actuele informatie? Bijvoorbeeld, om in tijden van crisis snel de juiste besluiten te kunnen nemen.

Gespecialiseerd in ruimtelijke informatievoorziening en sterk in het toepassen van nieuwe technologieën, ondersteunen we klanten bij uiteenlopende (complexe) geo-informatievraagstukken.

Onze dienstverlening richt zich op het ontwikkelen en optimaliseren van IT-infrastructuren voor het beheren, analyseren en beschikbaar stellen van ruimtelijke informatie. Hiervoor leveren we diensten en producten zoals: standaard- en maatwerk GIS-oplossingen, geografische data, online geoservices en verschillende SaaS-oplossingen. Ook bieden we klanten geo-ict consultancy, diverse opleidingen en vormen van (GIS)detachering.

In Nederland werken we o.a. voor ProRail, PostNL, ABN AMRO en verschillende ministeries en overheden.
JamiePro bv
JamiePro bv 科學
JamiePro is importeur van elektronica, gespecialiseerd in digitale LCD-schermen, die beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld een instructievideo om de klant productinformatie te bieden om hen te ondersteunen bij hun productselectie.
Leading Foot Technology
Leading Foot Technology 科學
Bij Leading Foot Technology (LFT) vinden we dat iedereen zich vrij en zonder pijn of belemmeringen moet kunnen bewegen.

Daarom bieden wij medisch specialisten complete business-to-business oplossingen op het gebied van het behandelen van voetproblemen door middel van een inlegzool. Zo krijgt elke patiënt in uw praktijk niet alleen de best mogelijke medische voetbehandeling, maar ook de best mogelijke op maat gemaakte inlegzool. LFT is uw vertrouwde kennispartner op het gebied van medische voetzorg.

https://lftonline.com/
MolGen
MolGen 科學
MolGen is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, actief op het gebied van moleculaire biologie en gespecialiseerd in de technologie om DNA / RNA te zuiveren uit diverse materialen. Daarnaast verkoopt MolGen innovatieve en totaaloplossingen en ontwikkelt MolGen continu nieuwe producten en diensten om aan de steeds veranderende vraag van de markt te voldoen. Momenteel is MolGen zeer actief op het gebied van extractiechemie en apparatuur om de COVID-19 testcapaciteit op te schalen.

https://molgen.com/

MolGen gebruikt onder andere de Odoo modules Boekhouding, facturering, Voorraad, Inkoop, Verkoop, CRM, Project, Productie en Kwaliteit.
MolGen koos voor Odoo/Alpiek, vanwege het meedenken met een groeiende organisatie, het delen van kennis en adviseren op het gebied van bedrijfsprocessen.
Move4Vitality
Move4Vitality 科學
Move4Vitality biedt een platform aan voor fysiotherapeuten bestaande uit een aantal digitale tools en diensten.
Omneo Systems B.V.
Omneo Systems B.V. 科學
Omneo koos Alpiek, vanwege het feit dat wij niet alleen een technisch kunstje flikken maar hen ook helpen op het gebied van optimalisatie van bedrijfsprocessen.

OMNEO heeft als missie haar klanten structureel en volledig te ondersteunen op het gebied van schoon produceren.
In onze visie zal de high-tech supply chain steeds meer worden geconfronteerd met toenemende eisen op het gebied van reinheid. Dit vraagt om het voortdurend investeren in kennis, gereedschappen en methodieken om hieraan te kunnen te voldoen. Alleen die bedrijven die schoon produceren tot hun motto maken en blijvend durven te innoveren, zullen de leiders zijn en blijven in deze markt.
Orbital Eye BV
Orbital Eye BV 科學
From the headquarters in Delft, Orbital Eye provides Monitoring & Inspection Services. The Earth Observation based Monitoring Solutions are non-intrusive, intrinsically safe and sustainable.

Orbital Eye has built a unique capability to automatically process thousands of square kilometers of radar and optical satellite images on a daily basis, in order to map anomalies, events, or changes in general, close to assets and infrastructure.
PFM Netherlands B.V.
PFM Netherlands B.V. 科學
PFM Intelligence Group is specialized in measuring and counting visitor flows. From offices in the Netherlands and Great Britain this the basis of their service. Additionally they provide professional drive-thru systems and communication solutions.
Petronas PLI (Netherlands) BV
Petronas PLI (Netherlands) BV 科學
PETRONAS Lubricants International (PLI) produceert en verkoopt een scala aan kwalitatief hoogwaardige automobiel en industriële smeermiddelen producten in meer dan 100 markten wereldwijd. Naast het hoofdkantoor in Kuala Lumpur en heeft PLI meer dan 30 vestigingen in 27 landen.
Polpharma Biologics Utrecht B.V.
Polpharma Biologics Utrecht B.V. 科學
Polpharma Biologics is een snel groeiend biofarmaceutisch bedrijf met hypermoderne faciliteiten in heel Europa. Wij bieden en implementeren volledig geïntegreerde oplossingen in de biofarmaceutische waardeketen, om zodoende geleidelijk aan de behoeften van de wereldmarkt te voldoen en therapeutica te leveren aan hen die deze het meest nodig hebben.
Premium BV
Premium BV 科學
De VEDS Group ontwikkelt en realiseert elektronische oplossingen. Van PCB design tot en met (PCB) hardware, (embedded) software en mechanisch design. Daarnaast produceert de VEDS Group eigen ontwikkelde prototypes en de daarbij behorende series.
Printadvise BV
Printadvise BV 科學
Printadvise levert en adviseert over bedrukt promotiemateriaal als flyers, poster, boeken etc. In Odoo worden alle order-, productie-, logistieke- en financiële afhandelingen verwerkt.
Robin Radar Systems B.V.
Robin Radar Systems B.V. 科學
Wij zijn Robin Radar Systems. Technologieleider in het volgen en classificeren van kleine objecten.

Onze missie is om bruikbare informatie te bieden die de veiligheid en beveiliging voor zowel mens als dier verhoogt. En dat doen we door speciaal gebouwde radars te combineren met unieke software-algoritmen.

We bereiken leiderschap in wereldwijde nichemarkten door van klanten ambassadeurs te maken. En hoewel we trots zijn op onze leidende positie, nemen we het niet als vanzelfsprekend aan.

Vermeld in de top drie van meest innovatieve Nederlandse bedrijven, blijven we onderzoek doen, ontwikkelen, produceren en vooral innoveren.
SHERART
SHERART 科學
SHERART is specialist in diffusieverzinken en sinds 1991 gevestigd in Helmond. Als experts in corrosiebescherming adviseren zij u graag over de mogelijkheden. Met het SheraTop®-systeem bundelen ze de krachten van het sherardiseren en van een topcoat, voor een optimaal product!

http://www.sherart.nl/

Sherart gebruikt onder andere de Odoo modules Inkoop, Verkoop, Voorraad, Productie en Facturering. Met name het productieproces is helemaal gefinetuned op de specifieke situatie bij sherart. Sherart koos voor Odoo/Alpiek, vanwege de breedheid van beschikbare kennis en het meedenken in het optimaliseren van de complexe productie processen.