Referensi kami

Dipercaya oleh jutaan di seluruh dunia

Allinova B.V.
Allinova B.V. Produksi
Allinova is een erkend en deskundig bedrijf met ruim een decennium aan ervaring op het gebied van specialistische chemicaliën voor diverse technische industrieën. Onze kernmarkten omvatten de papier-, textiel-, bouw-, verpakkings- en chemische industrie die we bedienen met oplossingen in plaats van slechts producten.
Onze belangrijkste kenmerken zijn innovatieve ontwikkeling, kwalitatieve productie en efficiënte supply chain management. Deze belangrijke kenmerken hebben bewezen van essentieel belang te zijn voor de duurzame relaties die we hebben kunnen ontwikkelen in de afgelopen tien jaar.
Barista Technology BV
Barista Technology BV Produksi
Bij Barista Technology houden ze van goede koffie en vinden ze dat de kwaliteit van de koffie kan worden verbeterd. Barista Technology ontwikkelt innovatieve producten die de kwaliteit van koffie verbeteren.
IDbike Products BV
IDbike Products BV Produksi
IDbike is een ingenieursbedrijf die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van innovatie in fietsonderdelen en kan fietsproducenten helpen met het up to date houden van de snelle veranderingen in hun industrie. IDbike kan een hele projectontwikkeling ondersteunen, van projectidee tot prototype en testen, en daarnaast het ontwikkelen van eigen producten.
Sonneclear ijs
Sonneclear ijs Produksi
Bij Sonneclaer maken ze ope de boerderij heerlijk ijs op ambachtelijke wijze. Het ijs wordt gemaakt van biologische melk. Dit ijs wordt in de zomermaanden aan huis verkocht en jaarrond op bestelling aan restaurants en theehuizen in Drenthe geleverd. Bij Sonneclaer gebruiken ze Odoo voor CRM, verkoop via de webshop en bij de productie van het ijs.
Valkenpower BV
Valkenpower BV Produksi
Valkenpower is importeur van bijna alles op het gebied van gereedschappen, machines en werkplaatsinrichting.
Met meer dan 4000 artikelen standaard op voorraad, een webshop en 2 showrooms kan snel worden geleverd.