Suchen Sie nach Dienstleistungen?

Partner kontaktieren

Callista

Gold Partner

Callista
Kwade Weide 20
2920 Kalmthout
Belgien
03/369.90.29
sofie@callista.be

Callista is Odoo Gold partner en een voorbeeld bij uitstek om gebruik te maken van de mogelijkheden van Odoo. De dienstverlening wordt beheerd in Odoo gebruik makend van de nodige dashboards om alle activiteiten op te volgen.
 
 

Referenzen

Aasys
Aasys
Aasys staat gelijk aan specialist in engineering in productiebedrijven. Hun gedrevenheid en vooruitstrevende visie zijn recht evenredig met hun visie op software. Aasys automatiseert bij klanten en heeft die lijn mooi doorgetrokken naar hun interne processen die volledig in Odoo beheerd worden.
Abo - Eleco
Abo - Eleco
ABo-EleCo bestaat uit een gedreven duo van handige klusjesmannen die installatietechnieken bij particulieren uitvoert.
De tal van interventies die wekelijks worden uitgevoerd zorgde voor een complexiteit en berg aan administratie.

Dankzij het gebruik van digitale werkbonnen kan ABo-EleCo vandaag gestroomlijnder te werk gaan en worden werkuren als materialen ter plaatse bevestigd.
In samenwerking met Callista werd hun Odoo systeem op punt gezet ter ingebruikname binnen de firma.
Achilles Design
Achilles Design
Achilles Design is a design and service company that helps other companies grow. They can help with everything from product design to brand strategy. It is no easy task to manage 5 different verticals and completely autonomous teams under one umbrella. A lot of different tools were used: hand-made quotations, a tool to track timesheets, one to bill customers, another for accounting and another for project management. After DiVeCon introduced Odoo 13 Enterprise we were convinced that all these tools could work better when integrated in 1 environment. We decided to move forward with the setup of Odoo, and we're happy to say we've been able to swap all legacy tools for one integrated solution, in under 2 months time.
Aleha BVBA
Aleha BVBA
Aleha is verkoper van productie-apparaten om voeding-, farma -of chemische producten te verwerken. Dankzij Odoo wordt informatie gecentraliseerd en is er een betere rapportage op hun activiteiten.
Naast de standaard Odoo apps (verkoop, aankoop, project, crm en boekhouding) heeft Aleha er ook voor gekozen om hun website in Odoo te implementeren. Dit heeft als voordeel dat leads direct terechtkomen in de CRM ter opvolging.
Callista heeft het Odoo-systeem samen met Aleha geïmplementeerd. In dit proces van verandering zijn grote sprongen gemaakt waarbij de manier van werken werd bijgestuurd in functie van de processen in Odoo.

Aleha is active in sales of production equipment for food, pharmaceutical or chemical products. Thanks to Odoo, information is centralized and reporting on their activities is immediately available.
In addition to the standard Odoo apps (sales, purchase, project, CRM and accounting), Aleha has chosen to implement their website in Odoo. They advantage that leads now appear immediately in the CRM to follow-up.
Callista has implemented the Odoo system together with Aleha. Major steps have been made in this process of change, whereby the way of working was adjusted in function of the processes in Odoo.
All Maritime Services bvba
All Maritime Services bvba
GBS is sinds geruime tijd een erkend bevrachtingskantoor, tevens expert in het bunkeren van zeeschepen en exploitant van diverse transportschepen. Vanuit Antwerpen wordt ons bedrijf al ruim vijftien jaar op familiale, doch professionele wijze gerund.
Allocking
Allocking
Allocking ontwikkelt en verdeelt een ruim assortiment aan sluitsystemen, toegangscomponenten en veiligheidsoplossingen aan zeer competitieve prijzen. Van eenvoudige sloten tot de meest geavanceerde toegangscontrolesystemen. De jarenlange ervaring en gedegen productkennis maken van Allocking dé partner bij uitstek voor al uw veiligheidsoplossingen.
Anthony Cranes
Anthony Cranes
Anthony Cranes is een kraanverhuurbedrijf gevestigd te Antwerpen.
Callista zorgde ervoor dat de planning van Anthony Cranes volledig geïntegreerd is met de verkoop, facturatie en urenregistraties van de machinisten.
De visie van een all-in-one software werd hier gehanteerd waarbij ook de planning, een Odoo module is van het systeem en geen apart softwareproduct dat leidt tot complexiteit.
Atmooz
Atmooz
The Charrell Home Interiors collection of lighting and decor has grown so much that it is now going its own way. Atmooz was launched in 2019, bringing all lighting and decor under a single brand. For twenty years now, you’ve been able to come to Charrell Home Interiors for stylish interiors. That’s twenty years of trust, service and quality. With Atmooz, we are carrying on that tradition and specializing further in lighting and decoration. That way, you can navigate our product range more easily, both within Belgium and abroad.

De collectie verlichting en decoratie van Charrell Home Interiors is zodanig uitgegroeid dat ze haar eigen weg uit gaat. Atmooz werd gelanceerd in 2019 en verzamelt alle verlichting en decoratie onder één merk. Al twintig jaar lang kunt u bij Charrell Home Interiors terecht voor stijlvolle interieurs. Dat zijn twintig jaar van vertrouwen, service en kwaliteit. Met Atmooz trekken we die lijn door en specialiseren we ons verder in verlichting en decoratie. Zo vindt u nog makkelijker uw weg in ons aanbod, zowel binnen als buiten België.
Avecom NV
Avecom NV
Avecom is een spin-off van LabMET (Universiteit Gent) en gespecialiseerd in het sturen en optimaliseren van microbiële processen in milieu -en industriële toepassingen.
Deze activiteiten gaan gepaard met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten als het ondersteunen van laboratoriumtesten bij bedrijven.

Avecom heeft in samenwerking met Callista haar interne bedrijfsprocessen afgetoetst ten opzichte van het standaard Odoo systeem.
Het resultaat was bijzonder positief waarbij een nagenoeg standaard oplossing van Odoo kon geïmplementeerd worden.
De aanpak van Callista samen met de mogelijkheden van Odoo hebben ervoor gezorgd dat Avecom een sterke bedrijfsgroei tegemoet gaat en haar structuur daarin kan aanhouden.
B&A Elektro bvba
B&A Elektro bvba
B&A Elektro stelt domotica pakketten samen voor doe-het-zelf specialisten.
Door middel van een integratie met hun tekenpakket en de daarbij horen planning voor uitvoering, kan B&A Elektro groeisprongen maken.
Iedere taak wordt bij verkoop automatisch toegekend aan de juiste persoon, waardoor geen werk verloren gaat en alles gefactureerd kan worden.
Callista houdt B&A Elektro op de hoogte van extra mogelijkheden en begeleid hen in het proces van ERP implementatie.
Beroepsvereniging Voor Schoonheidsspecialisten
Beroepsvereniging Voor Schoonheidsspecialisten
Besko is een beroepsvereniging die opkomt voor de belangen van iedereen die een esthetisch beroep uitoefent, zoals schoonheidsspecialisten, voetverzorgers, nagelstylistes en visagistes. Naar aanleiding van de Corona-crisis, die een sterke impact heeft gehad op de tewerkstelling, heeft Unie voor Schoonheidsspecialisten een platform uitgewerkt waarlangs instituten en salons kunnen aangeven dat ze Corona-proof aan de slag zijn.
Anderzijds kunnen bezoekers via de website op zoek gaan naar een veilige instituut of salon waar ze in alle vertrouwen gebruik kunnen maken van de dienstverlening. Gebruik makend van Odoo Website in combinatie met de vaardigheden van Callista, kon dit unieke webportaal op maat uitgewerkt worden. Op enkele weken tijd, stond de website klaar ter vervollediging van de content door Besko. Neem gerust eens een kijkje op het platform: https://www.mysafebeautysalon.be/
Beschutte Werkplaats De Kemphaan vzw
Beschutte Werkplaats De Kemphaan vzw
De Kemphaan is een maatwerkbedrijf dat mensen met een arbeidsbeperking tewerkstelt in de productie van textiel, confectie en stalenboeken.

Het project omvat een volledige ERP implementatie van A tot Z, gebruik makend van de modules CRM, Verkoop, Voorraad, Boekhouding, Productie, Aankoop en Rapportering.
Belangrijke onderdelen uit het project zijn het beheren van de competenties van de werknemers, tijdsregistratie in de productie toepassen in functie van de competentie en het percentage regulier en een integratie met sociaal secretariaat van Acerta.
Bolckmans Vastgoed Groep bvba
Bolckmans Vastgoed Groep bvba
Meer dan 30 jaar specialist in de ontwikkeling van vastgoed
De geschiedenis van Groep Bolckmans gaat terug tot in het midden van de jaren '80 van vorige eeuw. Herman Bolckmans, oprichter van het succesvolle Bolckmans Industriebouw, verkocht in die periode de aannemerstak van het familiebedrijf. Met het afgesplitste Groep Bolckmans specialiseerde Herman Bolckmans zich verder in de ontwikkeling en verhuur van bedrijfsvastgoed.

Met zoon Ronny Bolckmans als de huidige gedelegeerd bestuurder maakte de tweede generatie al langer zijn intrede in het familiebedrijf. Groep Bolckmans specialiseerde zich onder zijn impuls ook in residentieel vastgoed. Samen met een team van een vijftal gespecialiseerde medewerkers volgt hij de ontwikkeling van de projecten en de verhuursservice persoonlijk op.

Inmiddels heeft Groep Bolckmans meerdere tientallen bedrijfspanden en KMO-units in bezit, waarbij veruit het overgrote deel een vaste huurder heeft. Daarnaast beschikken we nog over een paar 100.000m2 grond voor toekomstige ontwikkelingen.

Alles in eigen handen
Groep Bolckmans neemt bij elk project de touwtjes stevig in eigen handen. Alles gebeurt in eigen huis: het selecteren en aankopen van de gronden of gebouwen, de financiering, het ontwerpen, de stedenbouwkundige procedures, de opvolging van de nieuwbouw- of verbouwingswerken, het verhuren, het latere onderhoud en eventuele herstellingen.

Huurders kunnen altijd rechtstreeks terecht bij Groep Bolckmans als eigenaar, waardoor problemen snel en efficiënt opgelost raken
Callista
Callista
Callista is Odoo Gold partner en een voorbeeld bij uitstek om gebruik te maken van de mogelijkheden van Odoo. De dienstverlening wordt beheerd in Odoo gebruik makend van de nodige dashboards om alle activiteiten op te volgen.
Charrell Home Interiors
Charrell Home Interiors
Charrell Home Interior is een vaste waarde op de interieur -en decoratiemarkt. De verkoop van kasten, tafels, stoelen en sofa’s vindt plaats vanuit Geel en Rijmenam, waar haar twee winkels zich bevinden.
Interieur is vaak op maat van de klant waarbij verschillende afmetingen gelden. Via het Odoo systeem kan Charrell aan deze vraag voldoen en direct terugvinden wat de mogelijkheden zijn. In een all-in-one oplossing worden verkooporders opgemaakt, bestellingen doorgestuurd naar de leverancier, magazijnverwerkingen toegepast, producten via de kassa verkocht, facturen opgemaakt en betalingen opgevolgd. Callista is de samenwerking gestart in 2017 en werkt nog steeds actief samen in functie van de innovatieve wensen van de eigenaars Yannick en Didier Breckpot.
Crodeon
Crodeon
Crodeon Technologies is een jonge Belgische fabrikant van intelligente end-to-end monitoring systemen voor industrie, landbouw en onderzoek.
Vanuit de behoefte naar een totaalintegratie, werd Odoo geselecteerd om Crodeon haar bedrijfsprocessen van A-tot-Z te ondersteunen.
Gebruik makend van de modules Verkoop, Facturatie, Abonnementen, Voorraadbeheer en Productie wordt opvolging en samenhang verzekerd.
In een volgende fase wenst Crodeon ook haar webshop te implementeren met Odoo om de integratie compleet te maken.
Datkan bvba
Datkan bvba
Datkan zorgt dat het kan en is gevestigd in zowel België als Nederland. De twee vennootschappen hebben inter company regels waarbij een verkoop vanuit de ene firma, een automatische aankoopproces tussen de twee bedrijven teweegbrengt. Naast de vereenvoudigde processen onderling beheert Datkan zijn maatwerk productie alsook zijn volledig voorraadbeheer in het Odoo systeem. d.
Delex bvba
Delex bvba
Delexbouwdroging.com of de specialist in het opsporen van lekken en drogen van gebouwen via bouwdroog-apparatuur.
Aan iedere waterlek opsporing is een verslag verbonden voor de verzekering.
Wat vroeger tot 1u tijd kostte om dit op uit te werken, wordt nu vereenvoudigd tot slechts 25 minuten.
Op ieder ogenblik kan worden afgeleid hoeveel bouwdroog-apparatuur ter beschikking is zodat snel op de vraag van de klant kan ingespeeld worden.
Callista is vaste partner van Delex in een nauwe samenwerking waarbij we de software samen promoten.
Ducanox bvba
Ducanox bvba
Ducanox staat voor innovatie en uitvoering van alle soorten metaalwerken, de grootste drijfveer van Ducanox is kwaliteit en afwerking.
Om het opstellen van verkoopoffertes te vergemakkelijken en de klant een professionele klantpreview van de offerte aan te bieden, maakt Ducanox gebruik van de product configurator van Odoo. Aan de hand van enkele parameters wordt het opmaken van een offerte kinderspel. Deze manier van werken biedt perspectief om nieuwe verkopers aan te trekken binnen de organisatie en hen een structuur te bieden die zij kunnen meenemen in de verkoop. Callista heeft enkele kleine aanvullingen gemaakt op vlak van vormgeving en Ducanox begeleidt in de standaard mogelijkheden van Odoo.
Dussolier Classic Cars
Dussolier Classic Cars
Dussolier Classic Cars a.k.a. Retro city is actief in handel van oldtimers en retro artikelen.
In een uniek concept kunnen liefhebbers hun oldtimer laten opfrissen, veilig stockeren en contact hebben met gelijkgestemden via Dussolier evenementen.

Ter organisatie, heeft Dussolier gekozen voor Callista die samen met hen het Odoo platform implementeert.
De opstelling kan voor 95% ondersteund worden aan de hand van de standaard functionaliteiten van Odoo.
Het succesvol resultaat van het project zit vooral in de manier waarop Dussolier Classic Cars begeleid en ondersteund wordt bij de uitrol van het pakket.
Ecothermia bvba
Ecothermia bvba
EcoThermia is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in renovatie van rookgasafvoersystemen. Een doorgedreven vakkennis en constante drang naar innovatie zorgt dat EcoThermia enkel met de beste producten werken zoals FuranFlex. De installateurs bij EcoThermia zijn ervaren stielmannen die dagelijks meedenken naar de meest passende oplossing voor haar klanten. Odoo wordt door EcoThermia reeds verschillende jaren in gebruik genomen. Waarbij dit zich in eerste instantie beperkte tot louter facturatie, heeft Callista samen met EcoThermia ervoor gezorgd dat nu ook de stielmannen gebruik maken van Odoo. Dankzij deze manier van werken, wordt de administratieve verwerking ontlast waarbij materialen automatisch worden weg geboekt, uren worden ingeboekt en werkbonnen ondertekend worden. Callista heeft in de loop van 2020 het project overgenomen van een andere Odoo partner en EcoThermia geholpen bij de verdere implementatie van de Odoo software.
Ferokill
Ferokill
Ferokill is partner in preventie, detectie en bestrijding van allerlei soorten ongedierte.
Met een team van ervaren medewerkers krijgt ongedierte geen kans binnen horeca, industrie en andere locaties.

Op haar vraag naar het vereenvoudigen van de interne processen binnen Ferokill heeft Callista een plan van aanpak uitgewerkt.
Odoo werd daarbij uitgerold als backbone voor de ondertekening en opvolging van contracten.
Aanvullend wordt Odoo geïntegreerd met enkele niche-pakketten in de sector die het werk op de werf faciliteert.
GWP nv
GWP nv
Optimale bescherming tegen kalk en corrosie.
Gering Hout en beton
Gering Hout en beton
Gering Hout & Beton is sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de plaatsing van schuttingen, garages, bergingen en blokhutten.
Dit solide bedrijf is gevestigd te Enschede (Nederland) en hecht veel belang aan degelijkheid en duurzaamheid.

In een volledige online samenwerking met Callista, werd een duidelijk plan van aanpak uitgewerkt om de all-in-one oplossing uit te rollen binnen de organisatie.
Gering maakt gebruik van een brede waaier van 15 standaard Odoo modules gaande van Verkoop, Voorraad, Boekhouding tot Field Services, Planning en Studio.
Gesbo Veranda's BV
Gesbo Veranda's BV
Sinds 1979 bouwt Gesbo kwalitatieve veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkantoren volgens de regels van de kunst, waarbij al meer dan 10.000 families hebben genoten van dit vakmanschap.
De duidelijke structuur en aanpak van Gesbo heeft in de loop der jaren haar vruchten afgeworpen. Deze structuur heeft Callista met hen omgezet in een digitale workflow die dezelfde kwaliteit nastreeft die in de jaren werd opgebouwd.
Ieder project krijgt in Odoo een workflow van opvolging en uitvoering, iedere realisatie wordt gekenmerkt door haar eigenschappen en ieder persoon kan afhankelijk van zijn of haar verantwoordelijkheden de nodige taken uitvoeren.
Graszoden Ooms
Graszoden Ooms
Graszoden Ooms levert grasmatten vers geoogst uit eigen kwekerij. De grasmatten worden verkocht aan tuinaanleggers en particulieren die een mooi tuin wensen aan te leggen. Dankzij de flexibiliteit en configuratie mogelijkheden van Odoo kan Graszoden Ooms vanuit hun verkooporder beslissen vanuit welk weiland de matten geoogst worden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de Studio App om schermen en rapporten te personaliseren op maat van de organisatie. Callista ondersteunt Graszoden Ooms bij de volledige implementatie waarbij aan de hand van standaard configuraties en aanvullingen met de Studio een ideale opvolging gegarandeerd wordt aan Graszoden Ooms haar klanten.
GreenlifePro
GreenlifePro
GreenlifePro levert oplossingen die milieubewust zijn.
Houbolak bvba
Houbolak bvba
Heden is Houbolak pionier op gebied van poedercoating op mdf. Dit in combinatie met hun rijke ervaring in het natlakken, beitsen, vernissen of hoogglansuitvoeringen heeft de firma ertoe bijgedragen dat het een van de snelgroeiendste bedrijven is in haar branche.
Jarviss
Jarviss
Met een team van zeer ervaren mensen, worden IT & OT Cyber Security oplossingen aangeboden. Jarviss gelooft dat de juiste technologie de wereld kan veranderen als deze op de juiste manier wordt gebruikt. Een filosofie die ook Callista nastreeft waarbij beide partijen de handen in elkaar hebben geslagen. Samen werd er een implementatieplan uitgewerkt waarmee Jarviss zo snel mogelijk van start kon gaan met een zo standaard mogelijke implementatie in Odoo. De uitwerking is een all-in-one oplossing waarbij de bedrijfsprocessen van Jarviss van verkoop tot oplevering worden opgevolgd. Enkele noodzakelijke personalisaties zorgde ervoor dat de volledige behoefte kon ingevuld worden met een beperkt implementatiebudget.
Jo Dupre BVBA
Jo Dupre BVBA
we specialize in educational books for children up to age 8. Our range includes picture books,
educational activity books, sticker books, novelty books, story books, board books and coloring
books. We believe in developing books with great educational value for the mass market.
Komono
Komono
KOMONO is a community of dreamers and designers dedicated to perfectly timed accessories, and rooted in the Belgian tradition of fierce dedication to quality and craft. KOMONO is a lens on global fashion, crafted with care and delivered on time. KOMONO is the perfect blend of Vision and Timing. KOMONO is global fashion at your fingertips.
Labelmate bvba/sprl
Labelmate bvba/sprl
Labelmate is internationale speler in label -en etiketteer apparaten.
Lauwereys BVBA
Lauwereys BVBA
Lauwereys is een familiebedrijf gevestigd te Pulderbos en gespecialiseerd in zowel de verhuur van hoogwerkers als het uitvoeren van snoeien en vellen van bomen.
Uit behoefte naar een gecentraliseerde oplossing waar zowel de verhuur in past als de verkoop, planning, uitvoering en facturatie komt Odoo als sterkste pakket naar voor.
Callista is rechterhand van Lauwereys in de implementatie van de software. Enkele aanvullingen die de verhuur en planning samenbrengt, maakt het pakket tot de ultieme oplossing.
Matco Koeltechnieken bv
Matco Koeltechnieken bv
Matco koeltechnieken is sinds kort, september 2020 opgericht en bestaat uit een team van 2 broers die ervaring hebben bij de plaatsing en installatie van airco’s.
Om een vliegende start te maken, werd er gekozen om via de Odoo saas-omgeving te werken. Dit biedt hen te mogelijkheid om geleidelijk aan te groeien en te starten met de standaard mogelijkheden die Odoo te bieden heeft.
Callista is Matco koeltechnieken haar partner. Van bij het opmaken van een digitale service-bon vanuit de Field Service-module tot het factureren van geleverde prestaties en materialen.
Dankzij een doelgerichte training en directe ondersteuning van Callista, ging er geen tijd verloren aan verkeerde werkwijzes of trial-and-error in Odoo. Matco koeltechnieken evolueert sneller dankzij de overgedragen kennis en ervaring van Callista met het Odoo-systeem.

Matco koeltechnieken was founded recently, September 2020 and consists of a team of 2 brothers who have experience in the placement and installation of air conditioning units.
To make a flying start, we decided to work via the Odoo saas environment. This offers them the opportunity to gradually grow and start with the standard apps that Odoo has to offer.
Callista is Matco koeltechnieken her partner. From creating a digital service order using the Field Service-module to invoicing delivered services and materials.
Thanks to professional trainings and direct support from Callista, no time was wasted on wrong practices or trial-and-error with Odoo. Matco koeltechnieken evolves faster thanks to Callista's knowledge and experience about the Odoo-system.
Mcs Belgium bvba
Mcs Belgium bvba
Promanté biedt een uitgebreid gamma aan van technische producten voor alle types industriële-, reparatie-, engineering en onderhoudstoepassingen. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit met aandacht voor milieubescherming.
Waar vroeger Promanté gebruik maakte van diverse software systemen, werd Odoo geïmplementeerd als een all-in-one oplossing die bestellingen van dealers automatisch afhandelt in een multi-company approach. Iedere dealer heeft zijn eigen login in het Odoo-systeem waarbij verkoopcijfers kunnen opgevolgd worden over de gehele groep heen. Aanvullende integraties zoals de integratie met GLS maakt het plaatsje compleet waardoor Promanté een snellere en nog efficiëntere service kan waarmaken.

Promanté offers an extensive range of technical products for all types of industrial, repair, engineering and maintenance applications. All products are of high quality with attention to environmental protection.
Where previously Promanté used various software systems, Odoo was implemented as an all-in-one solution that automatically handles orders from dealers in a multi-company approach. Each dealer has his own login in the Odoo system where sales results can be followed across the Promanté group. Additional integrations such as the integration with GLS completes the software, allowing Promanté to deliver a faster and even more efficient service.
Mr-Group BV.
Mr-Group BV.
MR Group is al meer dan 10 jaar expert in het plaatsen van hernieuwbare energiesystemen. Het bedrijf, opgericht door Robin Maes, focust zich in de actieve en dynamische energiemarkt op het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompsystemen volgens de nieuwste technieken en meest kwalitatieve merken. MR Group bestaat uit MR Solar, MR Heating en MR Elektro.
In 2019 bouwde MR Group een groot magazijn waardoor voorraadbeheer steeds belangrijker werd. Dankzij de voorraad -, barcode- en aankoopmodule van Odoo kan de stock geoptimaliseerd worden in functie van ieder project.

MR Group has been an expert in installing renewable energy systems for more than 10 years. The company, founded by Robin Maes, focuses in the active and dynamic energy market on installing solar panels and heat pump systems according to the latest techniques and highest quality brands. MR Group consists of MR Solar, MR Heating and MR Elektro.
In 2019, MR Group built a large warehouse, which made inventory management increasingly important. Thanks to Odoo's stock, barcode and purchase module, the stock can be optimised according to any project.
NN Light
NN Light
NN Light verdeelt LED verlichting en beschikt over een winkel in Aartselaar. Met Odoo volgt NN Light de voorraad op, handelt ze verkopen af in de kassa en wordt de boekhouding gevoerd. Callista is hun partner bij implementatie, dit ging gepaard met een 95% standaard oplossing.
Omnisafe bvba
Omnisafe bvba
Omnisafe is specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen. Natuurlijk
wilt u als werkgever over de veiligheid en gezondheid van uw werknemers
waken. Maar veiligheid vraagt om expertise, en die heeft u misschien
niet altijd in huis.
...
Painted Creations bvba
Painted Creations bvba
Painted Creations creëert exclusieve verftechnieken in een perfecte afwerking. Painted Creations werkt samen met exclusieve architecten en voor klanten die op zoek zijn naar een unieke stijl.
Het team bestaat uit een 15-tal vakspecialisten die met hoogwaardige producten aan de slag gaan. Het bedrijf wordt geleid door Toon Janssens en Annelies Van Looveren waarbij Toon staat voor de operationele uitvoering en Annelies voor organisatie en planning. Met Odoo hebben zij het juiste pakket gevonden waarlangs opvolging vergemakkelijkt, een perspectief wordt gelegd naar de toekomst en prestaties op de voet kunnen opgevolgd worden. In een eerste fase wordt er vertrokken met de modules Verkoop, Facturatie en Boekhouding. Naarmate de tijd, worden ook de vakspecialisten betrokken om rechtstreeks te registeren waaraan gewerkt werkt, voor welke klant en met welke materialen. Callista is hierin Painted Creations haar strategische partner om deze digitale evolutie te faciliteren.
Polymar bvba
Polymar bvba
Polymar is a technical marketing and distribution company based in Antwerp Belgium. Founded in 1983, they set out to develop products and markets for US based companies in Europe. Their Mission Statement is to utilize years of experience in Polyurethanes and knowledge of the European markets to develop Environmentally friendly new products and business for their clients.

Polymar is een technisch marketing- en distributiebedrijf gevestigd in Antwerpen, België. Opgericht in 1983, wilden ze producten en markten ontwikkelen voor Amerikaanse bedrijven in Europa. Hun missie is om jarenlange ervaring in polyurethanen en kennis van de Europese markten te gebruiken om milieuvriendelijke nieuwe producten en activiteiten voor klanten te ontwikkelen.
Pulso BVBA
Pulso BVBA
Pulso-Preventielab biedt je de one-stop-shop om gezond, veilig en opbouwend je hobby / sport te kunnen beoefenen. Gebruik makend van de webhop van Odoo worden producten aangeboden aan klanten. Dit gaat gepaard met voorraadbeheer, aankoopbeheer, verkoop en facturatie. De facturen worden met een maatwerk module van Callista geëxporteerd naar boekhoudpakket Topaccount.
Rietland bvba
Rietland bvba
Rietvelden zijn een oplossing voor afvalwater zuiveringen voor afgelegen woningen, bedrijven of de landbouwsector. Rietland legt deze rietvelden aan en doet dat met een team van partners. Het Odoo systeem biedt hen de mogelijkheid om projecten beter op te volgen door samenhang te creëeren tussen aankoop, verkoop en uitvoering. Samen met Callista werden enkele aanvullingen voorzien waarbij voorbereidende werken in Odoo geïmporteerd worden. Op die manier ervaart Rietland naast efficiëntie en overzicht ook tijdswinst bij de administratieve verwerking.
Silva Floors Bvba
Silva Floors Bvba
Silva Floors is een producent van exclusieve parketvloeren die vanuit een eigen productie in België wordt geassembleerd. Aan de hand van distributie worden de producten verkocht en geleverd aan parket verkopers die handelen met de eindconsument.
In een intercompany opzet werd Odoo geïmplementeerd bij zowel Silva Floors als Swaegers Parket, plaatser van parketvloeren. Met behulp van Odoo wordt de verkoop opgevolgd, productieorders uitgevoerd en vloeren geleverd. Waarbij Silva Floors eerder gebruik maakte van een eenvoudig facturatieprogramma met manuele handelingen, worden nu alle processen binnen het bedrijf automatisch aangestuurd. Callista heeft Silva Floors begeleid bij de implementatie, best practices geïntroduceerd en hen klaargemaakt voor de volgende stap in de groei van dit mooie bedrijf.
Sleepy
Sleepy
Deze slaapspecialist heeft sinds 2016 grote sprongen gemaakt. Het bedrijf is omgeschakeld naar een omnichannel aanpak onderbouwd in het ODOO platform.
Callista gaat hand-in-hand met Sleepy en ondersteunt het bedrijf in de uitvoering van hun bedrijfsprocessen.
CRM, Stockbeheer, Aankoop, Boekhouding, etc. Wat voor de omschakeling allemaal in aparte applicaties zat, werd vervangend door ODOO uniformiteit.

This sleep specialist has improved since 2016. The company switched to an omni channel approach supported in the ODOO platform.
Callista comes together with Sleepy and supports the company in the execution of their business processes.
CRM, Stock Management, Purchasing, Accounting, etc. What was all in separate applications is now replaced by ODOO uniformity.
Solufak
Solufak
Solufak is happy to come by to make an AV study tailored to your rooms, linked to a tailor-made offer. We work with A-brands and high-end products that are reliable and flexible. As a VCA certified company, we put safety first. A safe working environment for both our employees and your employees is guaranteed. Digital signage, video walls, flat screens, screen communication, broadcasting systems, unified communication, wireless presentation, conference systems, streaming and archiving ... what are your wishes? Solufak advises, installs and maintains your AV installations.
Syntrium
Syntrium
Syntrium bestaat uit een team van 3 ervaren business analisten die een klare kijk geven op uw logistieke bedrijfsprocessen.
Met gebruik van Odoo, kan Syntrium haar projecten opvolgen, tijdsregistraties beheren en de facturatie automatisch uitrollen en versturen.

Syntrium consists of a team of 3 experienced business analysts who provide a clear view of your logistics business processes.
With the use of Odoo, Syntrium can monitor its projects, manage time registrations and automatically roll out and send invoices.
TG-Packaging bvba
TG-Packaging bvba
TG Packaging is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor clip, snij -en verpakkingsmachines met bijhorende toevoersystemen en randapparatuur. Deze dienstverlening gaan gepaard met projectbeheer, interventies en planning. Callista zorgt ervoor dat de techniekers hun uren met RFID badging kunnen registreren, dat interventies worden aangestuurd via de project planning en het personeel vanop de werf hun werkuren kunnen bevestigen met ondertekening door de klant.
TRAFFIMEX SA
TRAFFIMEX SA
Traffimex is gespecialiseerd in de productie en distributie van werfsignalisatie, straatmeubilair en veiligheidsuitrusting.
Na een korte analyseschetsing door Callista, werd snel duidelijk dat de verouderde, native applicatie die geïnstalleerd was op de lokale vestiging, naadloos kon vervangen worden door de hedendaagse software van Odoo.
De opvolging van verkopen, aankopen, de voorraadwaarde en de facturatie werd vervangen en vereenvoudigd waardoor de workflow binnen Traffimex beter op elkaar wordt afgestemd.
Tooniko
Tooniko
Tooniko is verdeler van isolatie en dakmaterialen voor professionals en particulieren.
Unie van Belgische Kappers
Unie van Belgische Kappers
De Unie voor Belgische Kappers is een federatie die kappers inspireert, adviseert en informeert. Als federatie vertegenwoordigt ze ook de belangen en rechten van alle kappers in België.
Naar aanleiding van de Corona-crisis, die een sterke impact heeft op de tewerkstelling van kappers, heeft Unie voor Belgische Kappers een platform uitgewerkt waarlangs kappers kunnen aangeven dat ze Corona-proof aan de slag zijn.
Anderzijds kunnen bezoekers via de website op zoek gaan naar een veilige kapper waar ze in alle vertrouwen gebruik kunnen maken van de dienstverlening van veilige kappers. Gebruik makend van Odoo Website in combinatie met de vaardigheden van Callista, kon dit unieke webportaal op maat uitgewerkt worden. Op enkele weken tijd, stond de website klaar ter vervollediging van de content door Unie voor Belgische Kappers. Neem gerust eens een kijkje op het platform: http://mysafesalon.be/
VZW Sportwerk Vlaanderen
VZW Sportwerk Vlaanderen
Sportwerk Vlaanderen (vzw), voormalig bekend als Vlabus faciliteert het inzetten van sport gerelateerde diensten.
Gebruik makend van het Odoo platform werd de software op maat van de processen binnen en buiten Sportwerk uitgewerkt.
De Odoo applicatie wordt gebruikt door 45 interne users en gericht op 3.000 externe users (klanten en lesgevers) via het online portaal.
Specifieke eigenschappen aan het project zijn: integratie Acerta, dynamische zoekengine HR, geavanceerde planning.

Sportwerk Vlaanderen (vzw), formerly known as Vlabus, facilitates the use of sports-related services.
Using the Odoo platform, the software was tailored to the processes within and outside Sportwerk.
The Odoo application is used by 45 internal users and aimed at 3,000 external users (customers and teachers) via the online portal.
Specific features of the project are: integration Acerta, dynamic search engine HR, advanced planning
Vasco keukens NV
Vasco keukens NV
Vasco is een Vlaams familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar keukens op maat maakt. In een eigen atelier en lakkerij met kwaliteitsvol materiaal en moderne machines, wordt iedere droomkeuken waarheid. Vasco beschikt over twee vestiging, een vestiging in Kalmthout en een vestiging in Wilrijk, hun team bestaat uit een 65-tal medewerkers die keukens verkopen, opmeten, produceren, plaatsen, opvolgen en herstellen. Als een eerste uitdaging heeft Callista het tekenpakket Winner Design geïntegreerd met Odoo om de offertes en prijzen van producten automatisch te verwerken. Vervolgens werden de andere aspecten van Odoo opgenomen om een totaalintegratie van proces te bekomen, het gaat hierbij onder meer over het opvolgen van projecten, het produceren van keukens, het plannen van plaatsingen, het plannen van herstellingen, het opvolgen van aanwezigheden met een geïntegreerde tikklok, het boeken van verkoopfacturen, het doorsturen van aankooporders, etc. In een all-in-one oplossing wordt Odoo uitgerold binnen de organisatie zodat processen en communicatie op elkaar wordt afgestemd. Callista is Vasco Keukens & Interieur haar strategische partner om deze implementatie te bewerkstelligen.
Vecolux
Vecolux
The world is automating at breakneck speed. Also houses and buildings do not escape this evolution and good! Together with its partners, Vecolux resolutely opts for KNX, the worldwide standard for automation in homes and buildings. With over 30 years of experience as an agent / importer of major European manufacturers in the electrical engineering sector, Vecolux puts its knowledge, know-how and service at the service of the installer, integrator and wholesaler.

De wereld automatiseert tegen een razend tempo. Ook woningen en gebouwen ontsnappen niet aan deze evolutie en maar goed ook! Vecolux kiest samen met zijn partners resoluut voor KNX, de wereldwijde standaard voor automatisatie in woningen en gebouwen. Met meer dan 30 jaar ervaring als agent/importeur van belangrijke Europese fabrikanten in de elektrotechnische sector, stelt Vecolux zijn kennis, knowhow en service ten dienste van de installateur, integrator en groothandel.
Verhaert New Products & Services NV
Verhaert New Products & Services NV
Verhaert helpt ambitieuze bedrijven en start-ups in verschillende industrieën om succesvol te zijn in innovatie. Samen scouten, bedenken, creëren en schalen ze digitale en fysieke baanbrekende producten en diensten.
Om dit te doen, werken ze in geïntegreerde multidisciplinaire teams die diepgaande expertise combineren met geweldig conceptueel denken. Al deze diensten en oplossingen zijn gebaseerd op methodologie, competentielabs en uitgebreid technologieportfolio.
Na een eerdere implementatie van Odoo 8 jaren geleden door een andere Odoo partner, werd het project overgenomen door Callista. Verhaert is een organisatie dat niet stilstaat en synergie terugvindt in de manier waarop Odoo modulair, dynamisch en flexibel kan opgezet worden. Waarbij voorheen een maatwerk implementatie werd toegepast, vertrekt Callista vanuit de standaard mogelijkheden van de nieuwste versie van Odoo. De implementatie gebeurt in fases waarbij eerst de boekhouding geïmplementeerd werd.
Vero Design nv
Vero Design nv
Vero Design creëert en assembleert haarden vanuit België die wereldwijd verkocht worden in een 20-tal landen. Het Odoo systeem biedt hen de mogelijkheid om vanop afstand de productie op de voet te volgen, prioriteiten te stellen en een kostenanalyses op te vragen die gebaseerd is op de activiteiten uit de productie. Met Callista werden vooraf de processen in kaart gebracht om vervolgens het Odoo systeem te implementeren binnen het bedrijf.
Z-Tech BVBA
Z-Tech BVBA
Tech and Tools: has a physical shop and a warehouse, though they are an online leader in selling all materials related to electrical installations that you will need for your home. Thanks to Odoo implementation they have now an Omni solution, with multiple sales channels all in one software package.
ctc Moyson Airport Equipment
ctc Moyson Airport Equipment
CTC Moyson verhuurt en herstelt GSE's aan de luchtvaartsector waarop onderhoud, herstellingen en keuringen op periodieke basis worden uitgevoerd. Via Odoo wordt de opvolging en administratie omtrent het beheer en de uitvoering van deze services gedigitaliseerd. In een gefaseerde aanpak, wordt Odoo als all-in-one softwarepakket geïmplementeerd, dit proces wordt begeleid door de analisten van Callista die CTC Moyson begeleiden bij iedere stap. De eerste fase is de forecasting van de planning waarbij onderhoud en keuringen, op basis van sjablonen, automatisch in de planning verschijnen, om opgenomen te worden door techniekers.