Меню

Looking for Services?

Contact a Partner

Callista

Gold Партнер

Callista
Kwade Weide 20
2920 Kalmthout
Бельгія
03/369.90.29
ne El Fahhal
IT/Зв'язок

Callista is Odoo Gold partner en een voorbeeld bij uitstek om gebruik te maken van de mogelijkheden van Odoo. De dienstverlening wordt beheerd in Odoo gebruik makend van de nodige dashboards om alle activiteiten op te volgen.
 
 

Посилання

2excelerate
2excelerate
The Kalepa Group is een spin-off van de KU Leuven, een van de beste universiteiten van de wereld. De organisatie levert aanbevelingen aan bedrijven die volgens wetenschappelijk onderzoek zijn afgestemd.
Gaande van een white paper tot een powerpoint met informatie, biedt The Kalepa Group kennis en ervaring aan die online kan aangekocht worden via een Odoo webshop.
Met behulp van de standaard mogelijkheden van Odoo, de kennis van Callista en een beperkt budget kon deze digitale informatie online worden aangeboden.
De vernieuwde website builder van Odoo heeft ervoor gezorgd dat de huisstijl van The Kalepa Group in de webshop kon benaderd worden.
Onder advies en ondersteuning van Callista wist The Kalepa Group zelf haar kennis op te bouwen en kan zij op eigen kracht aanpassingen aan de content en de producten doorvoeren zonder afhankelijk te zijn van derden.
AQ Fero Service
AQ Fero Service
AQ Fero Service levert stalen buizen, flenzen, fittingen en kranen aan bedrijven in de Antwerpse haven.
Vanuit een brede zoektocht tussen allerhande softwaresystemen, kwam Odoo er als een parade paardje uit waarin de handel die AQ Fero Service drijft met haar klanten het beste kan worden in opgevolgd.
Het bedrijf was gecharmeerd door de manier waarop de voorraad zichtbaar wordt vanuit verkopen, waarbij aankopen automatisch kunnen doorgezet worden en dezelfde producten beschikbaar staan in de kassa.
Samen met een contactpersoon van Callista werd de Odoo omgeving van AQ Fero Service volgens een 100% standaard aanpak ingericht en met succes begeleidt.
Aasys
Aasys
Aasys staat gelijk aan specialist in engineering in productiebedrijven. Hun gedrevenheid en vooruitstrevende visie zijn recht evenredig met hun visie op software. Aasys automatiseert bij klanten en heeft die lijn mooi doorgetrokken naar hun interne processen die volledig in Odoo beheerd worden.
Abo - Eleco
Abo - Eleco
ABo-EleCo bestaat uit een gedreven duo van handige klusjesmannen die installatietechnieken bij particulieren uitvoert.
De tal van interventies die wekelijks worden uitgevoerd zorgde voor een complexiteit en berg aan administratie.

Dankzij het gebruik van digitale werkbonnen kan ABo-EleCo vandaag gestroomlijnder te werk gaan en worden werkuren als materialen ter plaatse bevestigd.
In samenwerking met Callista werd hun Odoo systeem op punt gezet ter ingebruikname binnen de firma.
Act in Time
Act in Time
Act in time is adviseur, partner en leverancier van mechanische en elektronische componenten en oplossingen voor machines.
Na een eerdere CRM applicatie wenste Act in time haar digitale transformatie verder uit te werken voor al haar bedrijfsprocessen.
Vanuit haar zoektocht naar de meest geschikte software kwam Act in time terecht bij Odoo omwille van haar modulariteit, flexibiliteit en gebruikersgemak.
Naast het vervangen van hun huidige CRM applicatie, werden tal van andere modules geïmplementeerd gaande van aankoop, voorraad tot helpdesk, boekhouding en reparaties.
Een contactpersoon van Callista wist Act in time te begeleiden bij dit proces en zorgde ervoor dat de 10 duizenden records aan producten geïmporteerd konden worden in het systeem.
Allimex Green Power
Allimex Green Power
Allimex Green Power voorziet grote en kleine installateurs van groene energiesystemen, gaande van solar-installaties tot laadpalen voor elektrische voertuigen.
Belangrijke aspecten bij de implementatie waren voorraadbeheer, logistiek en aankopen. Gebruik makend van een 90% standaard Odoo implementatie werd het pakket ingericht op basis van de routeringen en processen die bij Allimex Green Power gepaard gaan.
Iedere afdeling vertegenwoordigt een bepaald onderdeel in het pakket waarbij het verkoopproces aansluit op de aankoop en voorraadverwerking. Met op maat voorziene opleidingen, kon Callista aan iedere eindgebruiker van een gerichte ondersteuning aanbieden.
Allimex Industrial Products
Allimex Industrial Products
Hand in hand met de implementatie van Allimex Green Power, werd de Odoo omgeving van Allimex Industrial Products ingericht. Deze vennootschap biedt oplossingen aan om rentabiliteit van producten te verbeteren, gaande van metaalbewerking, assemblage van niche artikelen tot plastiek injecties, de industriële know-how van Allimex zorgt ervoor dat een idee realiteit wordt. Naar implementatie van Odoo toe, werd een gelijkaardig proces als Allimex Green Power uitgewerkt met als aanvulling de assemblage van productie-onderdelen. Om data interferentie te voorkomen werd geopteerd om met aparte databases te werken zodat iedere vennootschap op eigen kracht kan evolueren, data gescheiden blijft en geen complex rechtenbeheer ontwikkeld diende te worden.
Allocking
Allocking
Allocking ontwikkelt en verdeelt een ruim assortiment aan sluitsystemen, toegangscomponenten en veiligheidsoplossingen aan zeer competitieve prijzen. Van eenvoudige sloten tot de meest geavanceerde toegangscontrolesystemen. De jarenlange ervaring en gedegen productkennis maken van Allocking dé partner bij uitstek voor al uw veiligheidsoplossingen.
Anthony Cranes
Anthony Cranes
Anthony Cranes is een kraanverhuurbedrijf gevestigd te Antwerpen.
Callista zorgde ervoor dat de planning van Anthony Cranes volledig geïntegreerd is met de verkoop, facturatie en urenregistraties van de machinisten.
De visie van een all-in-one software werd hier gehanteerd waarbij ook de planning, een Odoo module is van het systeem en geen apart softwareproduct dat leidt tot complexiteit.
Atmooz
Atmooz
The Charrell Home Interiors collection of lighting and decor has grown so much that it is now going its own way. Atmooz was launched in 2019, bringing all lighting and decor under a single brand. For twenty years now, you’ve been able to come to Charrell Home Interiors for stylish interiors. That’s twenty years of trust, service and quality. With Atmooz, we are carrying on that tradition and specializing further in lighting and decoration. That way, you can navigate our product range more easily, both within Belgium and abroad.

De collectie verlichting en decoratie van Charrell Home Interiors is zodanig uitgegroeid dat ze haar eigen weg uit gaat. Atmooz werd gelanceerd in 2019 en verzamelt alle verlichting en decoratie onder één merk. Al twintig jaar lang kunt u bij Charrell Home Interiors terecht voor stijlvolle interieurs. Dat zijn twintig jaar van vertrouwen, service en kwaliteit. Met Atmooz trekken we die lijn door en specialiseren we ons verder in verlichting en decoratie. Zo vindt u nog makkelijker uw weg in ons aanbod, zowel binnen als buiten België.
Avecom NV
Avecom NV
Avecom is een spin-off van LabMET (Universiteit Gent) en gespecialiseerd in het sturen en optimaliseren van microbiële processen in milieu -en industriële toepassingen.
Deze activiteiten gaan gepaard met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten als het ondersteunen van laboratoriumtesten bij bedrijven.

Avecom heeft in samenwerking met Callista haar interne bedrijfsprocessen afgetoetst ten opzichte van het standaard Odoo systeem.
Het resultaat was bijzonder positief waarbij een nagenoeg standaard oplossing van Odoo kon geïmplementeerd worden.
De aanpak van Callista samen met de mogelijkheden van Odoo hebben ervoor gezorgd dat Avecom een sterke bedrijfsgroei tegemoet gaat en haar structuur daarin kan aanhouden.
B.D.-Construct BVBA
B.D.-Construct BVBA
BD Construct is een familiebedrijf met een passie voor metaal, wat in 1950 startte bij de verkoop van tractoren is geëvolueerd naar een professionele machinebouw en metaalconstructies.
Daarnaast kan elke doe-het-zelver en professional bij BD Construct terecht voor kwaliteitsvolle gereedschappen en machines. Naar aanleiding van de vernieuwing van deze winkel, werd de behoefte naar een nieuw systeem duidelijk.
Een volledige all-in-one oplossing wordt tot stand gebracht aan de hand van een gefaseerde aanpak. In een eerste fase wordt de winkel aangepast met een vernieuwd kassasysteem en barcode scanning van de voorraad.
In een tweede fase volgt de implementatie van Odoo op de werkvloer waarbij technieker werkuren registeren en een nacalculatie op materialen en uren kan worden teruggevonden.
BD Construct koos voor Callista naar aanleiding van haar ervaring in de sector en hun advies ter implementatie van een volwaardig ERP systeem.
BABYBINNISHOP
BABYBINNISHOP
Babybinnishop verkoopt baby -en kinderartikelen via een eigen winkel, een braderijwagen en online via een webshop waarbij ouders ook een geboorte -of verjaardagslijst kunnen nalaten.
Gezien de omnichannel verkoopaanpak, is het voor Babybinnishop belangrijk om vanaf overal en met dezelfde gegevens aan de slag te kunnen. Odoo biedt hiervoor de ultieme oplossing.
In een eerste oplevering werd de kassa van Odoo geïmplementeerd waarbij Babybinnishop artikelen op braderijen als in de winkel online kan terugvinden.
Dankzij de offline werking van de kassa, heeft ze zelfs wanneer er geen directe Wifi toegankelijk is, de mogelijkheid om alle informatie bij de hand te hebben nadat de kassa geladen is.
Babybinnishop is gelegen in Kalmthout, net zoals de kantoren van Callista. Naast dit geografisch voordeel, wist Babybinnishop bij Callista het beste systeem voor haar winkel te vinden.
Beroepsvereniging Voor Schoonheidsspecialisten
Beroepsvereniging Voor Schoonheidsspecialisten
Besko is een beroepsvereniging die opkomt voor de belangen van iedereen die een esthetisch beroep uitoefent, zoals schoonheidsspecialisten, voetverzorgers, nagelstylistes en visagistes. Naar aanleiding van de Corona-crisis, die een sterke impact heeft gehad op de tewerkstelling, heeft Unie voor Schoonheidsspecialisten een platform uitgewerkt waarlangs instituten en salons kunnen aangeven dat ze Corona-proof aan de slag zijn.
Anderzijds kunnen bezoekers via de website op zoek gaan naar een veilige instituut of salon waar ze in alle vertrouwen gebruik kunnen maken van de dienstverlening. Gebruik makend van Odoo Website in combinatie met de vaardigheden van Callista, kon dit unieke webportaal op maat uitgewerkt worden. Op enkele weken tijd, stond de website klaar ter vervollediging van de content door Besko. Neem gerust eens een kijkje op het platform: https://www.mysafebeautysalon.be/
Beschutte Werkplaats De Kemphaan vzw
Beschutte Werkplaats De Kemphaan vzw
De Kemphaan is een maatwerkbedrijf dat mensen met een arbeidsbeperking tewerkstelt in de productie van textiel, confectie en stalenboeken.

Het project omvat een volledige ERP implementatie van A tot Z, gebruik makend van de modules CRM, Verkoop, Voorraad, Boekhouding, Productie, Aankoop en Rapportering.
Belangrijke onderdelen uit het project zijn het beheren van de competenties van de werknemers, tijdsregistratie in de productie toepassen in functie van de competentie en het percentage regulier en een integratie met sociaal secretariaat van Acerta.
Bolckmans Vastgoed Groep bvba
Bolckmans Vastgoed Groep bvba
Meer dan 30 jaar specialist in de ontwikkeling van vastgoed
De geschiedenis van Groep Bolckmans gaat terug tot in het midden van de jaren '80 van vorige eeuw. Herman Bolckmans, oprichter van het succesvolle Bolckmans Industriebouw, verkocht in die periode de aannemerstak van het familiebedrijf. Met het afgesplitste Groep Bolckmans specialiseerde Herman Bolckmans zich verder in de ontwikkeling en verhuur van bedrijfsvastgoed.

Met zoon Ronny Bolckmans als de huidige gedelegeerd bestuurder maakte de tweede generatie al langer zijn intrede in het familiebedrijf. Groep Bolckmans specialiseerde zich onder zijn impuls ook in residentieel vastgoed. Samen met een team van een vijftal gespecialiseerde medewerkers volgt hij de ontwikkeling van de projecten en de verhuursservice persoonlijk op.

Inmiddels heeft Groep Bolckmans meerdere tientallen bedrijfspanden en KMO-units in bezit, waarbij veruit het overgrote deel een vaste huurder heeft. Daarnaast beschikken we nog over een paar 100.000m2 grond voor toekomstige ontwikkelingen.

Alles in eigen handen
Groep Bolckmans neemt bij elk project de touwtjes stevig in eigen handen. Alles gebeurt in eigen huis: het selecteren en aankopen van de gronden of gebouwen, de financiering, het ontwerpen, de stedenbouwkundige procedures, de opvolging van de nieuwbouw- of verbouwingswerken, het verhuren, het latere onderhoud en eventuele herstellingen.

Huurders kunnen altijd rechtstreeks terecht bij Groep Bolckmans als eigenaar, waardoor problemen snel en efficiënt opgelost raken
Bv Allimex
Bv Allimex
Naast Allimex Green Power en Allimex Industrial Products vormt Allimex de holding van deze groep van bedrijven. Vanuit de holding zijn operationele processen zoals voorraadbeheer, aankopen en verkoper minder relevant.
De holding richt zich op het gebruik van de boekhouding van Odoo en de verwerking van aankoopfacturen aan de hand van inkomende mailverwerking en automatisch aflettering van facturen.
In een samenwerking met Callista werden de drie bedrijven Allimex Green Power, Allimex Industrial Products en Allimex Holding met succes opgeleverd begin januari 2022. De bedrijvengroep staat met deze implementatie klaar om een nieuwe groeispurt waar te maken.
Bv Bart En Olaf
Bv Bart En Olaf
Auton Energy verkoop duurzame oplossingen aan de hand van milieuvriendelijke batterijen voor autoconsumptie of eigen verbruik.
Het bedrijf heeft sinds kort een start gemaakt en wenst vanaf het begin zo geoptimaliseerd en gedigitaliseerd mogelijk te werk te gaan.
Odoo verleent zich als beste om dit uitgangspunt in te vullen, samen met de kennis en expertise van Callista kan Auton Energy haar groei verder ontwikkelen op een manier dat Odoo deze groei zal ondersteunen.
Callista
Callista
Callista is Odoo Gold partner en een voorbeeld bij uitstek om gebruik te maken van de mogelijkheden van Odoo. De dienstverlening wordt beheerd in Odoo gebruik makend van de nodige dashboards om alle activiteiten op te volgen.
Cell bv
Cell bv
De activiteiten en kennis van beide bedrijven werden gebundeld om deze slimme carports te bouwen. De productiecapaciteit van Gesbo Veranda's maakt het mogelijk om tegen een minimale kost maatwerk producten af te leveren én te installeren die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit terwijl de kennis en het netwerk van Bktec een onmiskenbare schakel zijn in elektrisch en 'slim' maken van deze carport.
Crodeon
Crodeon
Crodeon Technologies is een jonge Belgische fabrikant van intelligente end-to-end monitoring systemen voor industrie, landbouw en onderzoek.
Vanuit de behoefte naar een totaalintegratie, werd Odoo geselecteerd om Crodeon haar bedrijfsprocessen van A-tot-Z te ondersteunen.
Gebruik makend van de modules Verkoop, Facturatie, Abonnementen, Voorraadbeheer en Productie wordt opvolging en samenhang verzekerd.
In een volgende fase wenst Crodeon ook haar webshop te implementeren met Odoo om de integratie compleet te maken.
Datkan bvba
Datkan bvba
Datkan zorgt dat het kan en is gevestigd in zowel België als Nederland. De twee vennootschappen hebben inter company regels waarbij een verkoop vanuit de ene firma, een automatische aankoopproces tussen de twee bedrijven teweegbrengt. Naast de vereenvoudigde processen onderling beheert Datkan zijn maatwerk productie alsook zijn volledig voorraadbeheer in het Odoo systeem. d.
De Witte NV
De Witte NV
De Witte is een familiebedrijf sinds 1989 en biedt een ruim gamma schoonmaak- en doseringsartikelen aan, gaande van micovezeldoeken, schuimtoestellen tot borstels en stelen.
Als innovator in de sector heeft De Witte gekozen voor een software systeem dat met haar organisatie en toekomstplannen kan meegroeien.
De implementatie wordt gefaseerd toegepast waarbij De Witte meerdere bedrijven in Odoo zal implementeren. Startende vanuit de standaard Odoo modules, worden in functie van behoefte extra features bij voorzien.
Hand-in-hand met een contactpersoon van Callista wordt De Witte volledig begeleid en gebrieft over de mogelijkheden die Odoo te bieden heeft.
De Witte maakt daarbij gebruik van de modules CRM, Verkoop, Facturatie, Boekhouding, Voorraad, Aankoop, Productie en tenslotte Studio voor eenvoudige aanpassingen.
Delex bvba
Delex bvba
Delexbouwdroging.com of de specialist in het opsporen van lekken en drogen van gebouwen via bouwdroog-apparatuur.
Aan iedere waterlek opsporing is een verslag verbonden voor de verzekering.
Wat vroeger tot 1u tijd kostte om dit op uit te werken, wordt nu vereenvoudigd tot slechts 25 minuten.
Op ieder ogenblik kan worden afgeleid hoeveel bouwdroog-apparatuur ter beschikking is zodat snel op de vraag van de klant kan ingespeeld worden.
Callista is vaste partner van Delex in een nauwe samenwerking waarbij we de software samen promoten.
Ducanox bvba
Ducanox bvba
Ducanox staat voor innovatie en uitvoering van alle soorten metaalwerken, de grootste drijfveer van Ducanox is kwaliteit en afwerking.
Om het opstellen van verkoopoffertes te vergemakkelijken en de klant een professionele klantpreview van de offerte aan te bieden, maakt Ducanox gebruik van de product configurator van Odoo. Aan de hand van enkele parameters wordt het opmaken van een offerte kinderspel. Deze manier van werken biedt perspectief om nieuwe verkopers aan te trekken binnen de organisatie en hen een structuur te bieden die zij kunnen meenemen in de verkoop. Callista heeft enkele kleine aanvullingen gemaakt op vlak van vormgeving en Ducanox begeleidt in de standaard mogelijkheden van Odoo.

www.ducanox.be
Dussolier Classic Cars
Dussolier Classic Cars
Dussolier Classic Cars a.k.a. Retro city is actief in handel van oldtimers en retro artikelen.
In een uniek concept kunnen liefhebbers hun oldtimer laten opfrissen, veilig stockeren en contact hebben met gelijkgestemden via Dussolier evenementen.

Ter organisatie, heeft Dussolier gekozen voor Callista die samen met hen het Odoo platform implementeert.
De opstelling kan voor 95% ondersteund worden aan de hand van de standaard functionaliteiten van Odoo.
Het succesvol resultaat van het project zit vooral in de manier waarop Dussolier Classic Cars begeleid en ondersteund wordt bij de uitrol van het pakket.
Ferokill
Ferokill
Ferokill is partner in preventie, detectie en bestrijding van allerlei soorten ongedierte.
Met een team van ervaren medewerkers krijgt ongedierte geen kans binnen horeca, industrie en andere locaties.

Op haar vraag naar het vereenvoudigen van de interne processen binnen Ferokill heeft Callista een plan van aanpak uitgewerkt.
Odoo werd daarbij uitgerold als backbone voor de ondertekening en opvolging van contracten.
Aanvullend wordt Odoo geïntegreerd met enkele niche-pakketten in de sector die het werk op de werf faciliteert.
Filature D'architecture BVBA
Filature D'architecture BVBA
Donald Desmet, zaakvoerder en architect is met zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring een vaste waarde in de duurzame bouwwereld, zijn eigen passiefwoning is één van de eersten opgericht in Vlaanderen.
Vanuit Donald zijn kantoor in Gent met een 20-tal medewerkers worden uiterst unieke bouwprojecten ontworpen, aangestuurd en opgeleverd.
Het HR management gaande van verlof, onkosten, planning en prestatie-logging wordt in Odoo toegepast. Samen met haar partner Callista, werd snel duidelijk dat Odoo uiterst geschikt was voor Robuust om haar procesuitvoering in te verwerken.
Funny Pool BVBA
Funny Pool BVBA
Funny Pool is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle types gaande van zwembaden, zwemvijvers, sauna's tot jacuzzi's. Vooral de geïsoleerde en de keramische monoblok zwembaden zijn hun specialiteit.
Naast plaatsing en onderhoud van zwembaden, beschikt Funny Pool over een winkel en twee magazijnen. Gaande van de verkoop in de winkel tot de services op zwembaden, Odoo zit verweven in ieder bedrijfsproces.
Callista heeft Funny Pool geadviseerd om te vertrekken vanuit een standaard implementatie, gebruik makend van de modules Verkoop, Facturatie, Kassa, Boekhouding, Project, Urenstaten, Voorraad, Productie, Aankoop en Studio.
Dankzij de begeleiding van een functioneel analist van Callista kon Funny Pool in alle vertrouwen afscheid nemen van hun vorige systeem en met volle overtuiging de implementatie van Odoo opstarten.
GWP nv
GWP nv
Optimale bescherming tegen kalk en corrosie.
Gering Hout en beton
Gering Hout en beton
Gering Hout & Beton is sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de plaatsing van schuttingen, garages, bergingen en blokhutten.
Dit solide bedrijf is gevestigd te Enschede (Nederland) en hecht veel belang aan degelijkheid en duurzaamheid.

In een volledige online samenwerking met Callista, werd een duidelijk plan van aanpak uitgewerkt om de all-in-one oplossing uit te rollen binnen de organisatie.
Gering maakt gebruik van een brede waaier van 15 standaard Odoo modules gaande van Verkoop, Voorraad, Boekhouding tot Field Services, Planning en Studio.
Gesbo Veranda's BV
Gesbo Veranda's BV
Sinds 1979 bouwt Gesbo kwalitatieve veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkantoren volgens de regels van de kunst, waarbij al meer dan 10.000 families hebben genoten van dit vakmanschap.
De duidelijke structuur en aanpak van Gesbo heeft in de loop der jaren haar vruchten afgeworpen. Deze structuur heeft Callista met hen omgezet in een digitale workflow die dezelfde kwaliteit nastreeft die in de jaren werd opgebouwd.
Ieder project krijgt in Odoo een workflow van opvolging en uitvoering, iedere realisatie wordt gekenmerkt door haar eigenschappen en ieder persoon kan afhankelijk van zijn of haar verantwoordelijkheden de nodige taken uitvoeren.
Graszoden Ooms
Graszoden Ooms
Graszoden Ooms levert grasmatten vers geoogst uit eigen kwekerij. De grasmatten worden verkocht aan tuinaanleggers en particulieren die een mooi tuin wensen aan te leggen. Dankzij de flexibiliteit en configuratie mogelijkheden van Odoo kan Graszoden Ooms vanuit hun verkooporder beslissen vanuit welk weiland de matten geoogst worden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de Studio App om schermen en rapporten te personaliseren op maat van de organisatie. Callista ondersteunt Graszoden Ooms bij de volledige implementatie waarbij aan de hand van standaard configuraties en aanvullingen met de Studio een ideale opvolging gegarandeerd wordt aan Graszoden Ooms haar klanten.
GreenlifePro
GreenlifePro
GreenlifePro levert oplossingen die milieubewust zijn.
Houbolak bvba
Houbolak bvba
Heden is Houbolak pionier op gebied van poedercoating op mdf. Dit in combinatie met hun rijke ervaring in het natlakken, beitsen, vernissen of hoogglansuitvoeringen heeft de firma ertoe bijgedragen dat het een van de snelgroeiendste bedrijven is in haar branche.
Hubtex Belgium
Hubtex Belgium
Hubtex Belux is partner van merkeigenaar Hubtex die op maat ontwikkelde industriële machines voor handling en complexe ladingen voorziet.
Waarbij Hubtex vanuit Duitsland de machines ontwikkelt en produceert, biedt Hubtex Belux het onderhoud en de herstellingen aan in België en Luxemburg.
Naarmate er meer en meer machines bijkwamen, werd het voor Hubtex Belux steeds complexer om dit alles vanuit MS Office te blijven beheren.
Een all-in-one systeem waarmee zij machines kunnen registeren, het onderhoud kunnen inplannen en de uitvoering ervan kunnen registreren werd mogelijk vanuit Odoo.
Met enkele maatwerk aanvullingen aan het standaard pakket, werden bedrijfsspecifieke flows ingericht om tot een 100% oplossing te komen die aansluit bij de noden van Hubtex Belux.
Dankzij een diepgaande functionele en technische kennis van het Odoo systeem, kon Callista deze wensen omzetten in een pasklare oplossing.
Hugo De Jongh
Hugo De Jongh
Hugo De Jongh (HDJ) bouwt liften sinds 1974 en bracht een eigen kwalitatief huismerk tot stand waardoor het zich profileert als onafhankelijk liftenbouwer. Naast de productie van liften, beschikt HDJ over een team van techniekers die onderhoud en herstellingen toepast op liften. Vanuit een behoefte naar geïntegreerde cloud software, kwam Odoo als ideale oplossing uit de bus. Gebruik makend van enkele minimale maatwerk aanpassingen, kan HDJ iedere lift opvolgen op vlak van installatie, onderhoud en herstellingen. Met Callista werd Odoo ingericht waarbij de interne administratiedienst, de techniekers en de call center medewerkers gecentraliseerd op eender welke locatie dezelfde informatie kunnen terugvinden.
Installatietechniek Verschueren
Installatietechniek Verschueren
Installatietechniek Verschueren is expert in de kwalitatieve HVAC- , verwarming- en sanitaire installaties. De nieuwe kantoren van Callista werden door het vakmanschap van Verschueren voorzien van sanitair -en verwarming.
Naast deze projectsamenwerking met bedrijven, projectontwikkelaars en particulieren voorziet Installatietechniek Verschueren ook het onderhoud van de ketels die geplaatst werden.
Om haar klanten volledig te kunnen ontzorgen werd de implementatie van Odoo opgestart. De geïnstalleerde ketels, de onderhoudsdata als de historiek van de ketel kan direct worden teruggevonden.
Het onderhoud verloopt volledig automatisch waarbij de klant de afspraak online bevestigd en de technieker ter plaatse komt met de juiste informatie en voorziene materialen uit het systeem.
Werkverslagen worden afgetekend en digitaal verstuurd naar de klant ter bevestiging. Dit alles geïntegreerd in een geautomatiseerde facturatie en opvolging van betalingen/
Waarbij Verschueren aangaf dat haar doelstelling is om klanten te ontzorgen en een proactieve service te bieden, heeft Callista deze vraag omgezet in een pasklare oplossing binnen het Odoo systeem.
Jarviss
Jarviss
Met een team van zeer ervaren mensen, worden IT & OT Cyber Security oplossingen aangeboden. Jarviss gelooft dat de juiste technologie de wereld kan veranderen als deze op de juiste manier wordt gebruikt. Een filosofie die ook Callista nastreeft waarbij beide partijen de handen in elkaar hebben geslagen. Samen werd er een implementatieplan uitgewerkt waarmee Jarviss zo snel mogelijk van start kon gaan met een zo standaard mogelijke implementatie in Odoo. De uitwerking is een all-in-one oplossing waarbij de bedrijfsprocessen van Jarviss van verkoop tot oplevering worden opgevolgd. Enkele noodzakelijke personalisaties zorgde ervoor dat de volledige behoefte kon ingevuld worden met een beperkt implementatiebudget.
Jo Dupre BVBA
Jo Dupre BVBA
we specialize in educational books for children up to age 8. Our range includes picture books,
educational activity books, sticker books, novelty books, story books, board books and coloring
books. We believe in developing books with great educational value for the mass market.
Just Frame It
Just Frame It
The Frame Company, beter gekend als Rodegros voorziet een handgemaakte productie van kaders en inlijstingen in België.
Van bij het opmaken van een gerichte verkoopprijs in functie van de detailonderdelen tot het automatisch aansturen van voorraad -en productiebeheer.

Met de software oplossing in Odoo staat The Frame Company klaar om haar ambitieuze groei naar verdere expantie waar te maken.
Dit ging gepaard met de know-how en het advies van Callista zodoende The Frame Company op de juiste manier de Odoo software kon uitrollen binnen haar organisatie.
Een business analyse werd opgemaakt die de basis vormde voor de configuratie van de standaard modules en enkele maatwerkontwikkelingen.
Kapsalon Artistique
Kapsalon Artistique
Kapsalon Artistique is tot stand gekomen uit een passie voor haartooi bij Britt Van Hasselt te Loenhout. Britt voorziet naast een mooie haarsnit, die wordt afgerekend aan de kassa van Odoo, ook de mogelijkheid om een online afspraak te boeken.
Dit biedt haar klanten flexibiliteit om buiten openingstijden een afspraak in te plannen. Wanneer klanten dan online zijn, beschikken ze tevens over de mogelijkheid om juwelen en professionele producten van L’Oréal aan te kopen via de online webshop die in Odoo werd ingericht. Callista schakelt in functie van de behoefte bij haar klanten en heeft voor Kapsalon Artistique een standaard Odoo implementatie toegepast die aansluit bij de hedendaagse wensen.
Katholiek Onderwijs Vlaanderen VZW
Katholiek Onderwijs Vlaanderen VZW
Katholiek Onderwijs Vlaanderen is de koepelorganisatie van alle katholieke scholen over het Vlaamse Gewest.
Ter ondersteuning van de pedagogische begeleiding aan de scholen wordt Odoo gebruikt om haar trajecten te ondersteunen.
Het Odoo framework biedt de mogelijkheid om op een snelle en dynamische manier, het specifieke proces van Katholiek Onderwijs uit te werken.
De implementatie gaat daarbij gepaard met een uitvoerige analyse en uitdagende programmatie van maatwerk functionaliteiten.
Komono
Komono
KOMONO is a community of dreamers and designers dedicated to perfectly timed accessories, and rooted in the Belgian tradition of fierce dedication to quality and craft. KOMONO is a lens on global fashion, crafted with care and delivered on time. KOMONO is the perfect blend of Vision and Timing. KOMONO is global fashion at your fingertips.
Labelmate bvba/sprl
Labelmate bvba/sprl
Labelmate is internationale speler in label -en etiketteer apparaten.
Lauwereys BVBA
Lauwereys BVBA
Lauwereys is een familiebedrijf gevestigd te Pulderbos en gespecialiseerd in zowel de verhuur van hoogwerkers als het uitvoeren van snoeien en vellen van bomen.
Uit behoefte naar een gecentraliseerde oplossing waar zowel de verhuur in past als de verkoop, planning, uitvoering en facturatie komt Odoo als sterkste pakket naar voor.
Callista is rechterhand van Lauwereys in de implementatie van de software. Enkele aanvullingen die de verhuur en planning samenbrengt, maakt het pakket tot de ultieme oplossing.
Matco Koeltechnieken bv
Matco Koeltechnieken bv
Matco koeltechnieken is sinds kort, september 2020 opgericht en bestaat uit een team van 2 broers die ervaring hebben bij de plaatsing en installatie van airco’s.
Om een vliegende start te maken, werd er gekozen om via de Odoo saas-omgeving te werken. Dit biedt hen te mogelijkheid om geleidelijk aan te groeien en te starten met de standaard mogelijkheden die Odoo te bieden heeft.
Callista is Matco koeltechnieken haar partner. Van bij het opmaken van een digitale service-bon vanuit de Field Service-module tot het factureren van geleverde prestaties en materialen.
Dankzij een doelgerichte training en directe ondersteuning van Callista, ging er geen tijd verloren aan verkeerde werkwijzes of trial-and-error in Odoo. Matco koeltechnieken evolueert sneller dankzij de overgedragen kennis en ervaring van Callista met het Odoo-systeem.

Matco koeltechnieken was founded recently, September 2020 and consists of a team of 2 brothers who have experience in the placement and installation of air conditioning units.
To make a flying start, we decided to work via the Odoo saas environment. This offers them the opportunity to gradually grow and start with the standard apps that Odoo has to offer.
Callista is Matco koeltechnieken her partner. From creating a digital service order using the Field Service-module to invoicing delivered services and materials.
Thanks to professional trainings and direct support from Callista, no time was wasted on wrong practices or trial-and-error with Odoo. Matco koeltechnieken evolves faster thanks to Callista's knowledge and experience about the Odoo-system.
Mcs Belgium bvba
Mcs Belgium bvba
Promanté biedt een uitgebreid gamma aan van technische producten voor alle types industriële-, reparatie-, engineering en onderhoudstoepassingen. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit met aandacht voor milieubescherming.
Waar vroeger Promanté gebruik maakte van diverse software systemen, werd Odoo geïmplementeerd als een all-in-one oplossing die bestellingen van dealers automatisch afhandelt in een multi-company approach. Iedere dealer heeft zijn eigen login in het Odoo-systeem waarbij verkoopcijfers kunnen opgevolgd worden over de gehele groep heen. Aanvullende integraties zoals de integratie met GLS maakt het plaatsje compleet waardoor Promanté een snellere en nog efficiëntere service kan waarmaken.

Promanté offers an extensive range of technical products for all types of industrial, repair, engineering and maintenance applications. All products are of high quality with attention to environmental protection.
Where previously Promanté used various software systems, Odoo was implemented as an all-in-one solution that automatically handles orders from dealers in a multi-company approach. Each dealer has his own login in the Odoo system where sales results can be followed across the Promanté group. Additional integrations such as the integration with GLS completes the software, allowing Promanté to deliver a faster and even more efficient service.
Michand NV
Michand NV
Michand is actief in de haven van Antwerpen en voorziet het transport van goederen over zee en binnen de haven.
Om remote alle informatie bij de hand te hebben, koos Michand voor de cloud software van Odoo.
Gebruik makend van de modules Aankoop, Verkoop, Project, Urenstaten, Abonnementen en Boekhouding worden alle administratieve processen ondersteund.
MicroTechniX
MicroTechniX
MicroTechniX is gespecialiseerd in de automatisering van laboratoriumprocessen en richten zich op het ontwikkelen van producten en software voor de laboratoriumomgevingen.
Waarbij MicroTechniX voorheen gebruik maakte van Exact Online, kwam zij tot de vaststelling dat deze software haar noden niet langer volledig kon ondersteunen.
Vanuit die behoefte is MicroTechniX in contact gekomen met Odoo waarin er meer mogelijkheden en flexibiliteit bestaan aangaande voorraad -en productie management.
Door de werkwijze van MicroTechniX af te stemmen op de methode van Odoo, kon Callista samen met hen Odoo succesvol uitrollen binnen haar organisatie.
Mols
Mols
De afgelopen 40 jaar groeide Mols in Lommel en omstreken uit tot een waar begrip. Het starte allemaal met Karel Mols als vakman en zijn echtgenote voor sanitair en verwarming. Onder de impuls van de dochter Suzy en echtgenoot Ferdy kwam er een doe-het-zelf zaak bij. Deze bijzondere combinatie maakt Mols Handy Home tot op vandaag vrijwel uniek. Inmiddels werkt ook al de derde generatie in het familiebedrijf.
Van een implementatie van de kassa tot de inrichting van de webshop, alle informatie en processen worden binnen het platform van Odoo ondersteund en ingericht. Mols startte de samenwerking op met Callista om Odoo volgens haar standaard mogelijkheden te implementeren.
Mr-Group BV.
Mr-Group BV.
MR Group is al meer dan 10 jaar expert in het plaatsen van hernieuwbare energiesystemen. Het bedrijf, opgericht door Robin Maes, focust zich in de actieve en dynamische energiemarkt op het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompsystemen volgens de nieuwste technieken en meest kwalitatieve merken. MR Group bestaat uit MR Solar, MR Heating en MR Elektro.
In 2019 bouwde MR Group een groot magazijn waardoor voorraadbeheer steeds belangrijker werd. Dankzij de voorraad -, barcode- en aankoopmodule van Odoo kan de stock geoptimaliseerd worden in functie van ieder project.

MR Group has been an expert in installing renewable energy systems for more than 10 years. The company, founded by Robin Maes, focuses in the active and dynamic energy market on installing solar panels and heat pump systems according to the latest techniques and highest quality brands. MR Group consists of MR Solar, MR Heating and MR Elektro.
In 2019, MR Group built a large warehouse, which made inventory management increasingly important. Thanks to Odoo's stock, barcode and purchase module, the stock can be optimised according to any project.
NN Light
NN Light
NN Light verdeelt LED verlichting en beschikt over een winkel in Aartselaar. Met Odoo volgt NN Light de voorraad op, handelt ze verkopen af in de kassa en wordt de boekhouding gevoerd. Callista is hun partner bij implementatie, dit ging gepaard met een 95% standaard oplossing.
One Skin Bvba
One Skin Bvba
Met de 3de generatie aan het roer behoort Cherchye Aspect tot de top in gevelisolatie en gevelbepleistering. De continue groei die het bedrijf maakt, ondertussen is de 3e generatie aan het roer, leidde tot de beslissing om een doorgedreven motor van projectopvolging te voorzien. Met Odoo kan Aspect informatie centraliseren vanaf het eerste contact met de klant tot en met de facturatie van vorderingsstaten. Met dank aan de professionele samenwerking met Callista, weet Aspect Odoo in te richten en te implementeren binnen haar organisatie. De software werd gepersonaliseerd met oog voor een lange termijn werking en onderhoud.
PPA-Electronics bv
PPA-Electronics bv
PPA-Electronics is internationale verkoper en fabrikant van Dockmate afstandsbedieningen om gemakkelijk te kunnen aanmeren. Naast de eigen installaties wordt er samengewerkt met externe dealers die bestellingen plaatsen en de afstandsbedieningen op hun beurt installeren bij de klant. Voorheen werd er voornamelijk gebruik gemaakt van Microsoft Office Tools zoals Word en Excel. Als boekhoudpakket werd er gewerkt met Yuki. Deze waaier aan verschillende tools en systemen werd vervangen door een totaalpakket waarop de boekhouding aansluit. Naast de boekhouding zijn vele andere Apps in gebruik genomen zoals eLearning, eSign, UPS, Quality, Productie, Voorraad, eCommerce, Verkoop, Aankoop en Facturatie.
Painted Creations bvba
Painted Creations bvba
Painted Creations creëert exclusieve verftechnieken in een perfecte afwerking. Painted Creations werkt samen met exclusieve architecten en voor klanten die op zoek zijn naar een unieke stijl.
Het team bestaat uit een 15-tal vakspecialisten die met hoogwaardige producten aan de slag gaan. Het bedrijf wordt geleid door Toon Janssens en Annelies Van Looveren waarbij Toon staat voor de operationele uitvoering en Annelies voor organisatie en planning. Met Odoo hebben zij het juiste pakket gevonden waarlangs opvolging vergemakkelijkt, een perspectief wordt gelegd naar de toekomst en prestaties op de voet kunnen opgevolgd worden. In een eerste fase wordt er vertrokken met de modules Verkoop, Facturatie en Boekhouding. Naarmate de tijd, worden ook de vakspecialisten betrokken om rechtstreeks te registeren waaraan gewerkt werkt, voor welke klant en met welke materialen. Callista is hierin Painted Creations haar strategische partner om deze digitale evolutie te faciliteren.
Polymar bvba
Polymar bvba
Polymar is a technical marketing and distribution company based in Antwerp Belgium. Founded in 1983, they set out to develop products and markets for US based companies in Europe. Their Mission Statement is to utilize years of experience in Polyurethanes and knowledge of the European markets to develop Environmentally friendly new products and business for their clients.

Polymar is een technisch marketing- en distributiebedrijf gevestigd in Antwerpen, België. Opgericht in 1983, wilden ze producten en markten ontwikkelen voor Amerikaanse bedrijven in Europa. Hun missie is om jarenlange ervaring in polyurethanen en kennis van de Europese markten te gebruiken om milieuvriendelijke nieuwe producten en activiteiten voor klanten te ontwikkelen.
Post Light International NV
Post Light International NV
Post Light International werd opgericht in 2006 en groeide onder de merknaam Authentage uit tot een vaste waarde op de verlichtingsmarkt.Wat begon op een zolder met de productie van enkele eerste indoorspots is uitgegroeid tot een uitgebreide collectie van in -en outdoorverlichting die wereldwijd verkocht wordt.

De groei van Post Light International ging gepaard met de implementatie van Odoo 7, ondertussen jaren geleden.Naarmate de organisatie groeide kwamen in Odoo features beschikbaar die voor Authentage bepalend waren om de ERP implementatie van dit pakket verder te zetten tot ondertussen Odoo 14.De volledige procesverwerking van aankoop van basismaterialen tot de assemblage van de producten in België wordt opgevolgd in Odoo.

Van bij de start van Odoo 7 tot ondertussen Odoo 14, is Post Light International klant bij Callista. De jarenlange samenwerking getuigt van een succesvol resultaat waarbij standaard oplossingen centraal staan.Door middel van een vast contactpersoon bij Callista, heeft Post Light International een partner aan haar zijde die meedenkt en de wensen van Post Light International kan vertalen in een pasklare implementatie.
Pulso BVBA
Pulso BVBA
Pulso-Preventielab biedt je de one-stop-shop om gezond, veilig en opbouwend je hobby / sport te kunnen beoefenen. Gebruik makend van de webhop van Odoo worden producten aangeboden aan klanten. Dit gaat gepaard met voorraadbeheer, aankoopbeheer, verkoop en facturatie. De facturen worden met een maatwerk module van Callista geëxporteerd naar boekhoudpakket Topaccount.
Rietland bvba
Rietland bvba
Rietvelden zijn een oplossing voor afvalwater zuiveringen voor afgelegen woningen, bedrijven of de landbouwsector. Rietland legt deze rietvelden aan en doet dat met een team van partners. Het Odoo systeem biedt hen de mogelijkheid om projecten beter op te volgen door samenhang te creëeren tussen aankoop, verkoop en uitvoering. Samen met Callista werden enkele aanvullingen voorzien waarbij voorbereidende werken in Odoo geïmporteerd worden. Op die manier ervaart Rietland naast efficiëntie en overzicht ook tijdswinst bij de administratieve verwerking.
Sleepy
Sleepy
Deze slaapspecialist heeft sinds 2016 grote sprongen gemaakt. Het bedrijf is omgeschakeld naar een omnichannel aanpak onderbouwd in het ODOO platform.
Callista gaat hand-in-hand met Sleepy en ondersteunt het bedrijf in de uitvoering van hun bedrijfsprocessen.
CRM, Stockbeheer, Aankoop, Boekhouding, etc. Wat voor de omschakeling allemaal in aparte applicaties zat, werd vervangend door ODOO uniformiteit.

This sleep specialist has improved since 2016. The company switched to an omni channel approach supported in the ODOO platform.
Callista comes together with Sleepy and supports the company in the execution of their business processes.
CRM, Stock Management, Purchasing, Accounting, etc. What was all in separate applications is now replaced by ODOO uniformity.
Solemate BV
Solemate BV
Sinds 2018 is Calzuro klant van Callista. Het bedrijf verkoop ergonomische kunststofklompen voor een optimaal draagcomfort op de werkvloer als tijdens de vrije tijd.
Waarbij Calzuro eerder gebruik maakte van een integratie tussen Magento en Odoo, heeft ze er sinds 2021 voor gekozen om Odoo te implementeren als all-in-one oplossing.
Online bestellingen komen automatisch binnen in Odoo om van daaruit afgehandeld te worden. Aan de hand van een rechtstreekse integratie met Bpost en betaalsysteem Mollie, kan Calzuro zich meer richten op de verkoop en wordt de manuele verwerking tot een minimum beperkt.
Solora
Solora
Solora voorziet de de grotere installaties en het onderhoud van zonneparken voor bedrijven. Hun team bestaat uit een 30-tal mensen die gespecialiseerd zijn in de sector. Vanuit een behoefte naar centralisatie en standaardisering heeft Solora voor Odoo gekozen. De implementatie verloopt gefaseerd waarbij in een eerste fase de CRM wordt uitgerold, in een tweede fase de opvolging en calculaties van projecten en een latere fase de integratie op de werf waarbij installateurs de data remote kunnen terugvinden. Solora vond in Callista de geschikte partner om de implementatie mee te voorzien, dankzij haar jarenlange ervaring in het pakket, kon zij als geen ander Solora het juiste advies geven.
Solufak
Solufak
Solufak is happy to come by to make an AV study tailored to your rooms, linked to a tailor-made offer. We work with A-brands and high-end products that are reliable and flexible. As a VCA certified company, we put safety first. A safe working environment for both our employees and your employees is guaranteed. Digital signage, video walls, flat screens, screen communication, broadcasting systems, unified communication, wireless presentation, conference systems, streaming and archiving ... what are your wishes? Solufak advises, installs and maintains your AV installations.
Syntrium
Syntrium
Syntrium bestaat uit een team van 3 ervaren business analisten die een klare kijk geven op uw logistieke bedrijfsprocessen.
Met gebruik van Odoo, kan Syntrium haar projecten opvolgen, tijdsregistraties beheren en de facturatie automatisch uitrollen en versturen.

Syntrium consists of a team of 3 experienced business analysts who provide a clear view of your logistics business processes.
With the use of Odoo, Syntrium can monitor its projects, manage time registrations and automatically roll out and send invoices.
VZW Sportwerk Vlaanderen
VZW Sportwerk Vlaanderen
Sportwerk Vlaanderen (vzw), voormalig bekend als Vlabus faciliteert het inzetten van sport gerelateerde diensten.
Gebruik makend van het Odoo platform werd de software op maat van de processen binnen en buiten Sportwerk uitgewerkt.
De Odoo applicatie wordt gebruikt door 45 interne users en gericht op 3.000 externe users (klanten en lesgevers) via het online portaal.
Specifieke eigenschappen aan het project zijn: integratie Acerta, dynamische zoekengine HR, geavanceerde planning.

Sportwerk Vlaanderen (vzw), formerly known as Vlabus, facilitates the use of sports-related services.
Using the Odoo platform, the software was tailored to the processes within and outside Sportwerk.
The Odoo application is used by 45 internal users and aimed at 3,000 external users (customers and teachers) via the online portal.
Specific features of the project are: integration Acerta, dynamic search engine HR, advanced planning
Van Gils Holding BV
Van Gils Holding BV
Van Gils Coating Group bestaat uit een 8-tal vestigingen in poederlakkerij waarbij staal, aluminium, inox en andere metalen behandeld worden. De doelstelling van de implementatie van Odoo, is centralisatie en uniformiteit te creëren over de vestigingen heen.
De vestigingen werkten voorheen autonoom vanuit hun eigen systemen en manier van werken wat het overzicht, organisatie en sturing van de group belemmert. Van Gils Coating Group is samen met Callista een uitgebreide business analyse opgestart, aansluitend werden personalisaties gemaakt aan het basissysteem om vervolgens gefaseerd op te leveren in iedere individuele vestiging. In 2021 werd de eerste vestiging opgeleverd, aansluitend in 2022 volgen de andere 7 vestigingen.
Vanimco bvba
Vanimco bvba
Van Imco, beter bekend als giftsandgadgets.be levert accessoires aan gekende namen waaronder Engie, Pidpa, Vier tv en Sodexo.
Vasco keukens NV
Vasco keukens NV
Vasco is een Vlaams familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar keukens op maat maakt. In een eigen atelier en lakkerij met kwaliteitsvol materiaal en moderne machines, wordt iedere droomkeuken waarheid. Vasco beschikt over twee vestiging, een vestiging in Kalmthout en een vestiging in Wilrijk, hun team bestaat uit een 65-tal medewerkers die keukens verkopen, opmeten, produceren, plaatsen, opvolgen en herstellen. Als een eerste uitdaging heeft Callista het tekenpakket Winner Design geïntegreerd met Odoo om de offertes en prijzen van producten automatisch te verwerken. Vervolgens werden de andere aspecten van Odoo opgenomen om een totaalintegratie van proces te bekomen, het gaat hierbij onder meer over het opvolgen van projecten, het produceren van keukens, het plannen van plaatsingen, het plannen van herstellingen, het opvolgen van aanwezigheden met een geïntegreerde tikklok, het boeken van verkoopfacturen, het doorsturen van aankooporders, etc. In een all-in-one oplossing wordt Odoo uitgerold binnen de organisatie zodat processen en communicatie op elkaar wordt afgestemd. Callista is Vasco Keukens & Interieur haar strategische partner om deze implementatie te bewerkstelligen.
Vecolux
Vecolux
The world is automating at breakneck speed. Also houses and buildings do not escape this evolution and good! Together with its partners, Vecolux resolutely opts for KNX, the worldwide standard for automation in homes and buildings. With over 30 years of experience as an agent / importer of major European manufacturers in the electrical engineering sector, Vecolux puts its knowledge, know-how and service at the service of the installer, integrator and wholesaler.

De wereld automatiseert tegen een razend tempo. Ook woningen en gebouwen ontsnappen niet aan deze evolutie en maar goed ook! Vecolux kiest samen met zijn partners resoluut voor KNX, de wereldwijde standaard voor automatisatie in woningen en gebouwen. Met meer dan 30 jaar ervaring als agent/importeur van belangrijke Europese fabrikanten in de elektrotechnische sector, stelt Vecolux zijn kennis, knowhow en service ten dienste van de installateur, integrator en groothandel.
Verhaert New Products & Services NV
Verhaert New Products & Services NV
Verhaert helpt ambitieuze bedrijven en start-ups in verschillende industrieën om succesvol te zijn in innovatie. Samen scouten, bedenken, creëren en schalen ze digitale en fysieke baanbrekende producten en diensten.
Om dit te doen, werken ze in geïntegreerde multidisciplinaire teams die diepgaande expertise combineren met geweldig conceptueel denken. Al deze diensten en oplossingen zijn gebaseerd op methodologie, competentielabs en uitgebreid technologieportfolio.
Na een eerdere implementatie van Odoo 8 jaren geleden door een andere Odoo partner, werd het project overgenomen door Callista. Verhaert is een organisatie dat niet stilstaat en synergie terugvindt in de manier waarop Odoo modulair, dynamisch en flexibel kan opgezet worden. Waarbij voorheen een maatwerk implementatie werd toegepast, vertrekt Callista vanuit de standaard mogelijkheden van de nieuwste versie van Odoo. De implementatie gebeurt in fases waarbij eerst de boekhouding geïmplementeerd werd.
Verlitech BV
Verlitech BV
Familiebedrijf BOzARC is expert in de productie en plaatsing van aluminium overkappingen. Vanuit Aartselaar wordt de Benelux alsook Frankrijk voorzien van carports, terrasoverkappingen, fietsstallingen en andere overkappingen.
In een uitgebreid netwerk van interne en externe dealers worden overkappingen verkocht en geplaatst. Deze samenwerking verlangt een geïntegreerd platform waarlangs iedere partij de nodige informatie kan terugvinden.
BOzARC koos ervoor om onder de naam van Verlitech, haar processen volledig te automatiseren, startende vanuit het eerste contact met de klant, tot de productie, plaatsing, installatie en na-service van haar projecten.
Vanuit Callista werd een plan van aanpak uitgewerkt dat BOzARC al haar wensen mogelijk maakte in Odoo, vertrekkende vanuit de standaard mogelijkheden van het pakket, werden maatwerk modules ingericht.
Naast de samenwerking tussen Callista en BOzARC, werd het project hand-in-hand uitgerold met partner Bofidi, die BOzARC ontlast met de bedrijfssturing en opleiding van haar medewerkers.
ctc Moyson Airport Equipment
ctc Moyson Airport Equipment
CTC Moyson verhuurt en herstelt GSE's aan de luchtvaartsector waarop onderhoud, herstellingen en keuringen op periodieke basis worden uitgevoerd. Via Odoo wordt de opvolging en administratie omtrent het beheer en de uitvoering van deze services gedigitaliseerd. In een gefaseerde aanpak, wordt Odoo als all-in-one softwarepakket geïmplementeerd, dit proces wordt begeleid door de analisten van Callista die CTC Moyson begeleiden bij iedere stap. De eerste fase is de forecasting van de planning waarbij onderhoud en keuringen, op basis van sjablonen, automatisch in de planning verschijnen, om opgenomen te worden door techniekers.