Stai cercando dei servizi?

Contatta un partner

Callista

Gold Partner

Callista
Industrielaan 5 bus 1
2950 Kapellen
Belgio
03/369.90.29
sofie@callista.be

Callista is Odoo Gold partner en een voorbeeld bij uitstek om gebruik te maken van de mogelijkheden van Odoo. De dienstverlening wordt beheerd in Odoo gebruik makend van de nodige dashboards om alle activiteiten op te volgen.

 

Riferimenti

 Ronver Systems
Ronver Systems
Ronver Systems gelegen te Hoevenen is hardware leverancier van bekende namen waaronder Telenet, Roularta, VRT en Defensie.
Odoo zorgt ervoor Ronver een vergelijking kan maken bij de aankoop van IT producten en op die manier de beste kan aanbieden aan haar klanten.
Naast de IT producten worden ook de urenregistraties op abonnementen beheerd in het systeem zowel remote als op locatie.
Aasys
Aasys
Aasys staat gelijk aan specialist in engineering in productiebedrijven. Hun gedrevenheid en vooruitstrevende visie zijn recht evenredig met hun visie op software. Aasys automatiseert bij klanten en heeft die lijn mooi doorgetrokken naar hun interne processen die volledig in Odoo beheerd worden.
Akemi Benelux
Akemi Benelux
Met een grote variëteit aan chemisch-technische producten dekt AKEMI de volledige markt van de steenbewerking.
Lijmen, beschermings- en onderhoudsproducten, siliconen en speciaalproducten; specifiek voor natuursteen, composiet, keramiek, beton, cementtegels,...

AKEMI hanteert Odoo als een all-in-one oplossing waarbij aan -en verkoopprocessen op elkaar worden afgestemd, de voorraad en de boekhouding geïntegreerd wordt toegepast. In een volgende fase zal AKEMI ook haar webshop vervangen door de Odoo eCommerce app. Dit biedt een naadloze integratie met de operationele uitvoering na de verkoop en het up-to-date houden van prijzen -en productinformatie aan klanten.
All Maritime Services bvba
All Maritime Services bvba
GBS is sinds geruime tijd een erkend bevrachtingskantoor, tevens expert in het bunkeren van zeeschepen en exploitant van diverse transportschepen. Vanuit Antwerpen wordt ons bedrijf al ruim vijftien jaar op familiale, doch professionele wijze gerund.
Anthony Cranes
Anthony Cranes
Anthony Cranes is een kraanverhuurbedrijf gevestigd te Antwerpen.
Callista zorgde ervoor dat de planning van Anthony Cranes volledig geïntegreerd is met de verkoop, facturatie en urenregistraties van de machinisten.
De visie van een all-in-one software werd hier gehanteerd waarbij ook de planning, een Odoo module is van het systeem en geen apart softwareproduct dat leidt tot complexiteit.
Atmooz
Atmooz
The Charrell Home Interiors collection of lighting and decor has grown so much that it is now going its own way. Atmooz was launched in 2019, bringing all lighting and decor under a single brand. For twenty years now, you’ve been able to come to Charrell Home Interiors for stylish interiors. That’s twenty years of trust, service and quality. With Atmooz, we are carrying on that tradition and specializing further in lighting and decoration. That way, you can navigate our product range more easily, both within Belgium and abroad.

De collectie verlichting en decoratie van Charrell Home Interiors is zodanig uitgegroeid dat ze haar eigen weg uit gaat. Atmooz werd gelanceerd in 2019 en verzamelt alle verlichting en decoratie onder één merk. Al twintig jaar lang kunt u bij Charrell Home Interiors terecht voor stijlvolle interieurs. Dat zijn twintig jaar van vertrouwen, service en kwaliteit. Met Atmooz trekken we die lijn door en specialiseren we ons verder in verlichting en decoratie. Zo vindt u nog makkelijker uw weg in ons aanbod, zowel binnen als buiten België.
B&A Elektro bvba
B&A Elektro bvba
B&A Elektro stelt domotica pakketten samen voor doe-het-zelf specialisten.
Door middel van een integratie met hun tekenpakket en de daarbij horen planning voor uitvoering, kan B&A Elektro groeisprongen maken.
Iedere taak wordt bij verkoop automatisch toegekend aan de juiste persoon, waardoor geen werk verloren gaat en alles gefactureerd kan worden.
Callista houdt B&A Elektro op de hoogte van extra mogelijkheden en begeleid hen in het proces van ERP implementatie.
Beschutte Werkplaats De Kemphaan vzw
Beschutte Werkplaats De Kemphaan vzw
De Kemphaan is een maatwerkbedrijf dat mensen met een arbeidsbeperking tewerkstelt in de productie van textiel, confectie en stalenboeken.

Het project omvat een volledige ERP implementatie van A tot Z, gebruik makend van de modules CRM, Verkoop, Voorraad, Boekhouding, Productie, Aankoop en Rapportering.
Belangrijke onderdelen uit het project zijn het beheren van de competenties van de werknemers, tijdsregistratie in de productie toepassen in functie van de competentie en het percentage regulier en een integratie met sociaal secretariaat van Acerta.
Bizcon BVBA
Bizcon BVBA
Bizcon wordt bestuurd door Koen Gielen. Koen is expert in het begeleiden van supply chain processen en een rechterhand voor bedrijven die een intern projectmanager zoeken om software te implementeren en structuur te krijgen in de bedrijfsprocessen. Koen voert het beheer van zijn projecten, uren en facturatie in Odoo.
Bolckmans Vastgoed Groep bvba
Bolckmans Vastgoed Groep bvba
Meer dan 30 jaar specialist in de ontwikkeling van vastgoed
De geschiedenis van Groep Bolckmans gaat terug tot in het midden van de jaren '80 van vorige eeuw. Herman Bolckmans, oprichter van het succesvolle Bolckmans Industriebouw, verkocht in die periode de aannemerstak van het familiebedrijf. Met het afgesplitste Groep Bolckmans specialiseerde Herman Bolckmans zich verder in de ontwikkeling en verhuur van bedrijfsvastgoed.

Met zoon Ronny Bolckmans als de huidige gedelegeerd bestuurder maakte de tweede generatie al langer zijn intrede in het familiebedrijf. Groep Bolckmans specialiseerde zich onder zijn impuls ook in residentieel vastgoed. Samen met een team van een vijftal gespecialiseerde medewerkers volgt hij de ontwikkeling van de projecten en de verhuursservice persoonlijk op.

Inmiddels heeft Groep Bolckmans meerdere tientallen bedrijfspanden en KMO-units in bezit, waarbij veruit het overgrote deel een vaste huurder heeft. Daarnaast beschikken we nog over een paar 100.000m2 grond voor toekomstige ontwikkelingen.

Alles in eigen handen
Groep Bolckmans neemt bij elk project de touwtjes stevig in eigen handen. Alles gebeurt in eigen huis: het selecteren en aankopen van de gronden of gebouwen, de financiering, het ontwerpen, de stedenbouwkundige procedures, de opvolging van de nieuwbouw- of verbouwingswerken, het verhuren, het latere onderhoud en eventuele herstellingen.

Huurders kunnen altijd rechtstreeks terecht bij Groep Bolckmans als eigenaar, waardoor problemen snel en efficiënt opgelost raken
Callista
Callista
Callista is Odoo Gold partner en een voorbeeld bij uitstek om gebruik te maken van de mogelijkheden van Odoo. De dienstverlening wordt beheerd in Odoo gebruik makend van de nodige dashboards om alle activiteiten op te volgen.
Datkan bvba
Datkan bvba
Datkan zorgt dat het kan en is gevestigd in zowel België als Nederland. De twee vennootschappen hebben inter company regels waarbij een verkoop vanuit de ene firma, een automatische aankoopproces tussen de twee bedrijven teweegbrengt. Naast de vereenvoudigde processen onderling beheert Datkan zijn maatwerk productie alsook zijn volledig voorraadbeheer in het Odoo systeem. d.
De Joma
De Joma
De Joma Voor kantoormateriaal tot geavanceerde printers die geconfigureerd worden door specialisten, moet u bij De Joma zijn.
De papieren bonnetje van bestellingen tot uurregistraties worden vervangen door een digitaal tijdperk.
De Joma springt vooruit en heeft ODOO geïntroduceerd in haar organisatie.
Callista ondersteunt De Joma en staat open voor een tweezijdige samenwerking waarbij ingescande documenten automatisch kunnen ingelezen worden in ERP software zoals ODOO.
Delex Comm V
Delex Comm V
Delexbouwdroging.com of de specialist in het opsporen van lekken en drogen van gebouwen via bouwdroog-apparatuur.
Aan iedere waterlek opsporing is een verslag verbonden voor de verzekering.
Wat vroeger tot 1u tijd kostte om dit op uit te werken, wordt nu vereenvoudigd tot slechts 25 minuten.
Op ieder ogenblik kan worden afgeleid hoeveel bouwdroog-apparatuur ter beschikking is zodat snel op de vraag van de klant kan ingespeeld worden.
Callista is vaste partner van Delex in een nauwe samenwerking waarbij we de software samen promoten.
Dries Machinery BVBA
Dries Machinery BVBA
Dries Machinery wordt uitgebaat door Jef Dries.
Jef beheert zijn offertes, facturen en herstellingen in het Odoo systeem.
GWP nv
GWP nv
Optimale bescherming tegen kalk en corrosie.
GreenlifePro
GreenlifePro
GreenlifePro levert oplossingen die milieubewust zijn.
Hapbit
Hapbit
Hapbit is IT dienstverlener van grote bedrijven zoals Mc Donalds. Callista heeft bij Hapbit een integratie voorzien tussen Exact Online en Odoo. Daarnaast wordt de voorraad als de interventies bij de klant opgevolgd in het systeem.
Houbolak bvba
Houbolak bvba
Heden is Houbolak pionier op gebied van poedercoating op mdf. Dit in combinatie met hun rijke ervaring in het natlakken, beitsen, vernissen of hoogglansuitvoeringen heeft de firma ertoe bijgedragen dat het een van de snelgroeiendste bedrijven is in haar branche.
Idea Consult
Idea Consult
IDEA Consult verstrekt onafhankelijk advies aan organisaties en besturen op de verschillende niveaus: lokaal, intermediair, regionaal, federaal en Europees niveau. Callista heeft aanvullend aan de project -en timesheetmodule een aantal uiteenlopende rapporteringen gegenereerd zodoende Idea Consult op ieder ogenblik de budgetten van de projecten kan opvolgen, rentabiliteit van de medewerkers terugvindt en een forecasting heeft van aankomende projecten.
Katholiek Onderwijs Vlaanderen VZW
Katholiek Onderwijs Vlaanderen VZW
Katholiek Onderwijs Vlaanderen is de koepelorganisatie van alle katholieke scholen over het Vlaamse Gewest.
Ter ondersteuning van de pedagogische begeleiding aan de scholen wordt Odoo gebruikt om haar trajecten te ondersteunen.
Het Odoo framework biedt de mogelijkheid om op een snelle en dynamische manier, het specifieke proces van Katholiek Onderwijs uit te werken.
De implementatie gaat daarbij gepaard met een uitvoerige analyse en uitdagende programmatie van maatwerk functionaliteiten.
Komono
Komono
KOMONO is a community of dreamers and designers dedicated to perfectly timed accessories, and rooted in the Belgian tradition of fierce dedication to quality and craft. KOMONO is a lens on global fashion, crafted with care and delivered on time. KOMONO is the perfect blend of Vision and Timing. KOMONO is global fashion at your fingertips.
LFC nv
LFC nv
LFC is de officiële naam van SkinnyLove. SkinnyLove is een organisatie die personen aanmoedigt om op een gezonde manier, slank te worden of te blijven. SkinnyLove hecht veel belang aan Omnichannel waarbij de klant via meerdere kanalen én op eenzelfde manier benaderd wordt. SkinnyLove gebruikt de kassa in Odoo, de webshop, het aan -en verkoopbeheer en voorraadbeheer. Een integratie met hun supply chain partner zorgt ervoor dat zij volledig geautomatiseerd werken.
Labelmate bvba/sprl
Labelmate bvba/sprl
Labelmate is internationale speler in label -en etiketteer apparaten.
Mr-Group
Mr-Group
MR Group is heer en meester in het plaatsen van zonnepanelen, dit doen ze voor grote bedrijven als Delhaize, Kbc, Kinepolis, Total en Engie. Het voorraadbeheer van MR Group wordt uitgevoerd in Odoo gebruik makend van professionele handscanners.
NN Light
NN Light
NN Light verdeelt LED verlichting en beschikt over een winkel in Aartselaar. Met Odoo volgt NN Light de voorraad op, handelt ze verkopen af in de kassa en wordt de boekhouding gevoerd. Callista is hun partner bij implementatie, dit ging gepaard met een 95% standaard oplossing.
Omnisafe bvba
Omnisafe bvba
Omnisafe is specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen. Natuurlijk
wilt u als werkgever over de veiligheid en gezondheid van uw werknemers
waken. Maar veiligheid vraagt om expertise, en die heeft u misschien
niet altijd in huis.
...
Pico Interieur
Pico Interieur
Pico Interieur is expert in totaalrenovatie. Met een 15-tal mensen zorgt deze bouwpartner ervoor dat zowel particulier -als aannemer projecten tot een succes worden afgerond.
Dankzij de Odoo applicatie kan Pico Interieur zijn verdere ambities waarmaken door de software met de organisatie te laten meegroeien.
PlatformC
PlatformC
Via PlatformC worden bedrijven ondersteund in personeelsbeheer door middel van trainingen en rekrutering.
Leads worden opgevolgd via het CRM luik van ODOO en project informatie wordt gecommuniceerd door middel van project issues.
PlatformC kan groeien en krijgt structuur in haar organisatie waardoor er ruimte komt om extra coaches en personeel aan te werven.
Callista ondersteunt PlatformC en adviseert in de structuur van de bedrijfsprocessen.
Polymar bvba
Polymar bvba
Polymar is a technical marketing and distribution company based in Antwerp Belgium. Founded in 1983, they set out to develop products and markets for US based companies in Europe. Their Mission Statement is to utilize years of experience in Polyurethanes and knowledge of the European markets to develop Environmentally friendly new products and business for their clients.

Polymar is een technisch marketing- en distributiebedrijf gevestigd in Antwerpen, België. Opgericht in 1983, wilden ze producten en markten ontwikkelen voor Amerikaanse bedrijven in Europa. Hun missie is om jarenlange ervaring in polyurethanen en kennis van de Europese markten te gebruiken om milieuvriendelijke nieuwe producten en activiteiten voor klanten te ontwikkelen.
Profalco
Profalco
Profalco staat gelijk aan veiligheid. Deze alarmsysteem-installateur zorgt ervoor dat hun woning beschermd is tegen ongewenst bezoek.
Daarnaast gaat Profalco ook online alarm-apparatuur verkopen via de online webshop geïmplementeerd met behulp van ODOO.
Na bestelling is de gehele workflow gedigitaliseerd en geautomatiseerd tot aan het afronden van de boekhouding.
Callista ondersteunt Profalco en begeleidt hen stap voor stap bij de implementatie.

Profalco equals safety. This alarm system installer makes sure people's property is protected against unwanted visitors.
Additionally Profalco will sell alarm equipment through their online webshop using ODOO.
The entire workflow is automated with integration of stock management, purchase automation and accounting.
Callista supports Profalco in the implementation of the webshop and all related business processes after sale.
Pulso BVBA
Pulso BVBA
Pulso-Preventielab biedt je de one-stop-shop om gezond, veilig en opbouwend je hobby / sport te kunnen beoefenen. Gebruik makend van de webhop van Odoo worden producten aangeboden aan klanten. Dit gaat gepaard met voorraadbeheer, aankoopbeheer, verkoop en facturatie. De facturen worden met een maatwerk module van Callista geëxporteerd naar boekhoudpakket Topaccount.
Rietland bvba
Rietland bvba
Rietvelden zijn een oplossing voor afvalwater zuiveringen voor afgelegen woningen, bedrijven of de landbouwsector. Rietland legt deze rietvelden aan en doet dat met een team van partners. Het Odoo systeem biedt hen de mogelijkheid om projecten beter op te volgen door samenhang te creëeren tussen aankoop, verkoop en uitvoering. Samen met Callista werden enkele aanvullingen voorzien waarbij voorbereidende werken in Odoo geïmporteerd worden. Op die manier ervaart Rietland naast efficiëntie en overzicht ook tijdswinst bij de administratieve verwerking.
Sleepy
Sleepy
Deze slaapspecialist heeft sinds 2016 grote sprongen gemaakt. Het bedrijf is omgeschakeld naar een omnichannel aanpak onderbouwd in het ODOO platform.
Callista gaat hand-in-hand met Sleepy en ondersteunt het bedrijf in de uitvoering van hun bedrijfsprocessen.
CRM, Stockbeheer, Aankoop, Boekhouding, etc. Wat voor de omschakeling allemaal in aparte applicaties zat, werd vervangend door ODOO uniformiteit.

This sleep specialist has improved since 2016. The company switched to an omni channel approach supported in the ODOO platform.
Callista comes together with Sleepy and supports the company in the execution of their business processes.
CRM, Stock Management, Purchasing, Accounting, etc. What was all in separate applications is now replaced by ODOO uniformity.
TG-Packaging bvba
TG-Packaging bvba
TG Packaging is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor clip, snij -en verpakkingsmachines met bijhorende toevoersystemen en randapparatuur. Deze dienstverlening gaan gepaard met projectbeheer, interventies en planning. Callista zorgt ervoor dat de techniekers hun uren met RFID badging kunnen registreren, dat interventies worden aangestuurd via de project planning en het personeel vanop de werf hun werkuren kunnen bevestigen met ondertekening door de klant.
Tooniko
Tooniko
Tooniko is verdeler van isolatie en dakmaterialen voor professionals en particulieren.
Vanimco bvba
Vanimco bvba
Van Imco, beter bekend als giftsandgadgets.be levert accessoires aan gekende namen waaronder Engie, Pidpa, Vier tv en Sodexo.
Vecolux
Vecolux
The world is automating at breakneck speed. Also houses and buildings do not escape this evolution and good! Together with its partners, Vecolux resolutely opts for KNX, the worldwide standard for automation in homes and buildings. With over 30 years of experience as an agent / importer of major European manufacturers in the electrical engineering sector, Vecolux puts its knowledge, know-how and service at the service of the installer, integrator and wholesaler.

De wereld automatiseert tegen een razend tempo. Ook woningen en gebouwen ontsnappen niet aan deze evolutie en maar goed ook! Vecolux kiest samen met zijn partners resoluut voor KNX, de wereldwijde standaard voor automatisatie in woningen en gebouwen. Met meer dan 30 jaar ervaring als agent/importeur van belangrijke Europese fabrikanten in de elektrotechnische sector, stelt Vecolux zijn kennis, knowhow en service ten dienste van de installateur, integrator en groothandel.
Vero Design nv
Vero Design nv
Vero Design creëert en assembleert haarden vanuit België die wereldwijd verkocht worden in een 20-tal landen. Het Odoo systeem biedt hen de mogelijkheid om vanop afstand de productie op de voet te volgen, prioriteiten te stellen en een kostenanalyses op te vragen die gebaseerd is op de activiteiten uit de productie. Met Callista werden vooraf de processen in kaart gebracht om vervolgens het Odoo systeem te implementeren binnen het bedrijf.
Vlabus
Vlabus
Vlabus,
Vlaams Bureau voor Sportbegeleiding vzw, wil de ideale partner zijn
voor kwalitatieve begeleiding van de sportsector in Vlaanderen.Het
hoofddoel van Vlabus is het creëren van officiële tewerkstelling in de
sportsector in Vlaanderen. A...
XXL Printshop
XXL Printshop
XXL Printshop zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van bedrijven verhoogt door reclamemateriaal aan te bieden over een breed gamma van mogelijkheden. Dit gaat van drukwerk tot auto reclame, interieur aanpassingen, vlaggen, stickers en zo veel meer. Aan de hand van het Odoo systeem waarbij de procesuitvoering van aanvraag tot uitvoering op elkaar is afgestemd kan XXL Printshop sneller schakelen dan haar concurrenten.
Z-Tech BVBA
Z-Tech BVBA
Tech and Tools: has a physical shop and a warehouse, though they are an online leader in selling all materials related to electrical installations that you will need for your home. Thanks to Odoo implementation they have now an Omni solution, with multiple sales channels all in one software package.