Toggle navigation

Leads genereren met Odoo CRM

Wat is lead generatie?

Lead generatie is het proces waarbij een bedrijf leads verzamelt en relevante data verzamelt over potentiële klanten om een relatie mogelijk te maken en ze in klanten om te zetten.

Bijvoorbeeld, een website bezoeker die een contactformulier invult om meer te weten over de producten en diensten wordt een lead voor uw bedrijf. Een CRM tool zoals de Odoo CRM wordt typisch gebruikt om leads te centraliseren, traceren en beheren.

Waarom is lead generatie belangrijk voor elke zaak?

Een constante flow van hoge kwaliteit leads is één van de meest belangrijke verantwoordelijkheden van een marketing team. Een wel geolied lead generatie proces is zoals de benzine die uw bedrijf toestaat geweldige prestaties te doen - leads brengen meetings, meetings brengen verkopen, verkopen brengen opbrenst en meer werk.

Hoe leads te genereren met Odoo CRM?

Leads kunnen vanuit meerdere bronnen komen - marketing campagnes, tentoonstellingen en shows, externe databases, enz. De meest voorkomende uitdaging is om succesvol alle data te verzamelen en om lead activiteit te volgen. Leads informatie opslaan op een centrale plaats zoals de Odoo CRM verlost u van deze zorgen en helpt u bij het beter automatiseren van het lead generatie proces, deel informatie met uw teams en analyseer gemakkelijk uw verkoopprocessen.

Odoo CRM biedt u verschillende manieren aan om leads te genereren: