Auf der Suche nach Services?

Partner kontaktieren

Online ERP Hungary Kft.
Szugló utca 9-15. 5. em. 516.
1145 Budapest
Ungarn
+3617850265
virag.levente@online-erp.hu
Andere Dienstleistungen
Silver

Online ERP Hungary Kft.

 
 

Legyen a céged jobb hely!

Küldetésünk, hogy a vállalatod irányítását egyszerűbbé, gyorsabbá és költségkímélőbbé tegyük. Az időigényes munkákat ma már kiválthatjuk olyan szoftverekkel, amelyek automatizálják és rendszerezik a feladatokat. Mi segítünk a cégeknek átállni a mechanikus működésről egy sokkal modernebb és sikeresebb irányítási módra.

Számlázás

Mindenkori magyar jogszabályoknak számlázó modul, amely egy gombnyomásra elküldi ügyfeleinek a számlát.

Magyar nyelvű támogatás

Ügyfeleinknek folyamatosan biztosítunk több szintű támogatást a rendszer bevezetése és használata során.

Oktatás

Ingyenes videókat és workshopokat biztosítunk. Bevezetéskor személyre szabott oktatással segítjük partnereinket.

Teljes kontroll

Ellenőrizzed a céged össze folyamatát az értékesítéstől a számlázásig távolról, akár a mobilodon is.

Folyamatos fejlődés

Partnereinknek lehetőséget biztosítunk, hogy mindig a legújabb verziót használják, annak minden előnyével.

Értékálló, megbízható

Az Odoo nemzetközileg elismert cég, több mint 4 millió felhasználóval. Olyan partnerekkel, mint a TOYOTA, DANON, WWF.  

Ha szeretné részletesebben megismerni, hogy hogyan is tudja használni a programot és milyen lehetőségeket tartogat a vállalkozásának, akkor figyelmébe ajánljuk a következő felületeinket:

Magyar Odoo zárt facebook csoportunkban az Odoo működéséről mutatunk hasznos tippeket. A csoport tagjaként felteheti kérdését, amelyekre Odoo szakértőink válaszolnak. Érdemes csatlakozni, mert más vállalkozások tapasztalatairól is olvashat itt, mellesleg kapcsolatépítésnek sem utolsó!

A Youtube csatornánkon rövid, magyar nyelvű tutorial videók formájában lépésről-lépésre megismertetjük az Odoo rejtelmeivel. Az alapoktól kezdve bevezetjük a gyakorlati alkalmazásba is, hogy Ön is megtapasztalhassa a pozitív hatásokat. 

Ha betekintést nyerne a csapatunk mindennapjaiba, akkor kövessen minket  Instagramo


Ha pedig inkább csak a fontosabb híreink, akkor kövessen minket Facebookon...

Referenzen

3T Research Kft
A 3T Research Kft teljes körű szolgáltatást nyújtó szerződéses kutatásszervező (CRO), amely gyógyszer-, biotechnológiai és orvostechnikai eszközöket fejlesztő és gyártó vállalatoknak és más globális CRO-knak kínálja változatos indikációs (leggyakrabban onkológia, szemészet, neurológia, kardiológia és gasztroenterológia) területeken, az I-IV. fázisú és beavatkozással nem járó klinikai kutatásokkal kapcsolatos szolgáltatásai széles körét (pld. projektmenedzsment, engedélyeztetés, hatósági és etikai bizottságokkal kapcsolatos ügyintézés, vizsgálók és vizsgálóhelyek beazonosítása, kiválasztása, betegtoborzás, a klinikai monitorozás, tudományos és orvos-szakértői tevékenység, vizsgálóhelyszín menedzselése, adatkezelés és -tisztítás, gyógyszerbiztonság, -vigilancia, minőségbiztosítás, statisztikai elemzés).
AIP Medical Holding Zrt.
Az AIP Derm nevű népszerű digitális bőrgyógyászat az AIP Medical Holding és a Semmelweis Egyetem együttműködésében valósult meg. Az AIP Medical által fejlesztett rendszert a gyógyításban alkalmazzák. A mesterséges intelligencia alapú AIP Derm öt hónap alatt közel 20 ezer beteget kezelt, és több mint 600 rákgyanús esetet szűrt ki a fejlesztők beszámolói alapján.
AIRON CONSULTING Kft
Az AIRON cégcsoport szakértői komplex megoldásokkal rendelkezek cégmenedzsment, adózás, könyvelés és pénzügyi területeken. Régóta használnak Odoot(már az Odoo 9.0 óta!). Szakértőnk a személyes konzultációk alkalmával azonban rengeteg újdonságot, funkcionalitást és Odoo megoldást tudott bemutatni a partnerünknek. Vállalkozásunk ezen kívül folyamatfejlesztésben és a rendszer költségeinek optimalizálásában nyújtott számukra segítséget.
ART MATCH Hungária Kft
ARTMATCH Hungary Kft: kedves emberek csoportja, akikkel nagyon jó együtt dolgozni. Régóta Odoo felhasználók, azonban rendszer igazi erejét most kezdték átérezni. Régebbi community verzióról álltak át a legújabb verzióra Odoo verzióra. Csodát tapasztaltak. Örülünk, hogy segíthettünk benne. Igazán hálás projekt csodát tenni.
Afflield Szoftver- és Hardverfejlesztő Kft.
Az Affield Szoftver és hardverfejlesztő Kft. precíziós GPS és GNSS megoldásokat kínál. MachineryGuide nevű alkalmazásuk egy mezőgazdasági sorvezető Androidos szoftver, mely segíti a felhasználót a megművelt terület és az átfedések nyomonkövetésében. Segít továbbá a felhasználót a lehető legegyenletesebb szántóföldi munkavégzésben referenciavonalak kirajzolásával.
Arto Ltd.
Some dream, some do and some do both.
Különböző stratégiákat, új projekteket és intézkedéseket csak akkor lehet meghatározni, ha előtte sikerül egyértelmű jövőképet megfogalmazni. A sikeres cégeknek és szervezeteknek egyértelmű stratégiák vannak, és következetesen követik céljaikat.
Big-Box Kft
A Big-Box Kft-t 1993-ban alapították. A cég a lemezalkatrész-gyártásában, illetve elektronikai és világítástechnikai ipar által használt műszerdobozok és rack szekrények tervezésében és gyártásában jártas, a legkényesebb megrendelői igényeket is ki tudják elégíteni. Egyedi termékeket, kis és nagy darabszámú sorozatgyártást is vállalnak. CNC kivágó és hajlító gépeik acél, rozsdamentes acél, réz és alumínium lemez feldolgozására is alkalmasak 5 mm vastagságig.
Biocenter Kft.
A mai világban, amikor közösen harcolunk a vírusok és fertőzések ellen, kiemelkedő szerepe van a Biocenter-hez hasonló tevékenységgel bíró vállalkozásoknak. Abban szeretnénk segíteni partnerünknek, hogy belső és külső folyamatait, dokumentumkezelési szokásait modernizáljuk, felgyorsítsuk és egyszerűsítsük. Egyszerre.
Bivalyos Tanya Kft.
Partnerünk egy családi vállalkozás Ásotthalmon. Termeléssel és szállítással foglalkoznak országon belül és kívül is. A vezetés mindenképpen egy rendszerrel

szeretett volna elindulni, kihagyva a szigetmegoldásokat. Az Odoo megismerése egy hosszú teszteléses folyamaton át vezetett, melyben már mi is támogattuk a

kulcsfelhasználókat. Szükséges volt az ügyfél telephelyén tartani az oktatást, így személyesen is megismerhettük ezt a fantasztikus helyet amit külön

köszönünk. A magyar jogszabályi környezet (magyar számlázás) és pár egyedi megoldás miatt szükséges a mi szervereinken futtatni az Odoo-t. A vállalkozás

életében ez az első vállalt irányítási rendszer, így nagy ugrás volt a cég életében a folyamatok pontos definíciója. Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült

egy újabb magyar társaságnak segítenünk a vállalkozásuk fejlődésében.
BuildEXT Kft.
A BuildEXT Kft. egy innovatív generáltervező építésziroda. Teljes körű megoldásokat kínál az ötlettől kezdve a tervezésen és a kivitelezés koordinálásán át az épület üzemeltetéséig. Küldetésük, hogy legújabb technológiát alkalmazó, valódi BIM-projekteket szállítsanak le a kelet-közép-európai régióban.
CMES Electronics Kft.
A CMES Elektronics Kft a magyarországi HUAWEI hivatalos értékesítési képviselője. A hivatalos HUAWEI webshop 2021 decemberében indult a www.huawei-store.hu oldalon. Nagyon örülünk, hogy ilyen nagy nemzetközi vállalat képviseletének a teljes hátterét is ki tudjuk szolgálni.
Chrisofix Hungary Kft.
A CHRISOFIX® számos iparági szabadalommal rendelkezik nemzetközi szinten, és további szabadalmak regisztráció alatt állnak.
A CHRISOFIX ® AG és a Chrisofix Hungary Kft. (korábban Orkrisz Kt) egy ugyan azon család magántulajdonban lévő cégek. Ez a két cég fejleszti, gyártja és forgalmazza a világszerte szabadalmaztatott ortopédiai síneket/ortéziseket. A jogilag független vállalatok két, szorosan együttműködő részt képviselnek: a központi szolgáltatásokat (Chrisofix AG, Svájc) és a gyártóüzemet (Orkrisz Kft, Magyarország).
Component Kft.
A Component Kft. magyar vállalkozás, 100%-ban magyar tulajdonnal. Jelenlegi létszámuk 45 fő feletti, ebből 20 fő különböző végzettségű mérnök.
A Cég tevékenysége az ipari folyamatirányítás berendezéseinek forgalmazása mérnöki szolgáltatás mellett, projektek teljes körű kidolgozása, megvalósítása, valamint üzembe helyezés, karbantartás illetve szerviz biztosítása. Component Kft. tevékenysége európai és tengerentúli gyártók képviseletének ellátására terjed ki.
Craftunique Kft.
A CraftUnique Kft. egy 3D nyomtatógyártó cég. Innovatív; saját fejlesztésű 3D nyomtatási technológiát használnak és fejlesztenek. A 2014-ben alakult, budapesti központú CraftUnique Kft. Magyarországon gyárt, de az Egyesült Állomokban és Kanadában is nyitott irodát, emellett 2020-ban már világszerte 45 viszonteladóval működött együtt, akikkel már több mint 10 ezer 3D nyomtatót értékesített.
Dataxo Group Zrt.
A Dataxo csapata 2014 óta adóinformatikai megoldásokat fejleszt: a munkájuk lényege, hogy legyen gyorsabb, pontosabb és hatékonyabb minden kötelező papírmunka, amit az adótörvények folyamatosan megkövetelnek tőlünk.

2022-ben változtatták a nevünk Dataxo Groupra, mikor újabb piacok régi problémáit oldottak meg. Zászlóshajójuk a Matching360, amely teljes körű szolgáltatást biztosít a számlaadatok feldolgozására. Ha egy számla kínaiul van, nekik akkor is érthető.
Denkstatt Hungary Kft.
A Denxpert segít automatizálni az adminisztratív feladatokat, pontos információkkal látja el a felhasználót, amikor arra szükség van, illetve biztosítja a lehetőséget a vállalata fenntarthatóbb működésére. Komplex szoftveres megoldást ad a mindennapi EHS feladataira!
EZ Solutions Kft.
Az EZ Solution Kft. az innovatív, megújuló energiaforrások terén mutatkozó vezető szereplő a piacon. Több éves működésük alatt a megújuló energia megoldások teljes skáláját kínálják mind családok, mind vállalati ügyfelek számára. Céljuk, hogy teljeskörű szolgáltatással könnyítsék meg az ügyfelek átállását a fenntartható energiára: az engedélyeztetéstől a kivitelezésig minden lépésben ott vannak a partnerek mellett.
Europatender Consulting Kft.
Pályázati tanácsadás felsőfokon. Partnerünk több szigetmegoldást vált ki Odoo-ra való áttéréssel. Alapvető cél volt a projektben ezen szigetek megszüntetése és a további növekedés, szélesedés folyamata immáron kizárólag a rendszeren belüli megvalósítása.
F&F
A Foltin and Foltin (F&F) Kft. 1991-ben alakult családi vállalkozásként. 2014-ben kezdték el a kézzel készült nyalókák gyártását a "Nauty" márkanév alatt. Jelentős mérföldkőnek tartjuk 2019-es esztendőt, ebben az évben vezették be prémium termékeiket a "The Lollipop Manufactory" márkanév alatt, melyek elérhetőek cukormentes és 100%-ban lebomló változatban is. Gyártóként büszkék arra, hogy csak kiváló, prémium minőségű árut kínálank ügyfeleiknek, ezáltal is csökkentve a környezetre gyakorolt hatásukat. A gyártás rugalmassága révén képesek kiszolgálni a jelenlegi és jövőbeni partnerek egyedi igényeit is, mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon egyaránt. Jelenleg 14 országban vannak jelen termékeinkkel. Legkiemelkedőbb partnerük a Párizs mellett található Disneyland, az ott kaphatók nyalókák több mint 90% az Ő üzemünkben készül. Oldalaik: www.lollipop.hu ,https://shop.lollipop.hu
FOX Electric Kft.
A FOX Electric Kft. villanyszerelési szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek: új hálózatok kivitelezése, hálózati ügyek, karbantartás, kivitelezés, villanyszerelés, korszerűsítés és egyéb otthoni szolgálatatások. Barátságos, elhivatott és képzett szakemberekkel, professzionális eszközökkel és minőségi anyagok felhasználásával dolgoznak.
G&P Quality Management Kft
A G&P vezető szerepet tölt be a teljes körű minőségmenedzsment szolgáltatások terén az autóipar és repülőgépipar számára.
A független minőségellenőrzés, utómunka -és technikai szolgáltatások során szerzett tapasztalataink által felismerjük és értjük az ügyfeleink részéről elvárt minőséget, hatékonyságot és jövedelmezőséget.
Hosszútávú elkötelezettsége az Odoo-val nagyon szép távlati célok megvalósítását eredményezheti.
GLOBUS KONZERVIPARI ZRt.
A GLOBUS Zrt. Magyarország egyik legnagyobb, tradíciókkal rendelkező konzervgyára. Nagy örömünkre szolgált az Odoo-t bevezetni a folyamataik egy részéhez. Reméljük a közeljövőben már a gyár komplett működését Odoo alapon kezelhetik majd. Saját egyedi hozzáadott értékeinkkel, fejlesztéseinkkel és az Odoo megoldásaival segítjük partnerünket egy még hatékonyabb munkatempó érdekében.
Gemma Consulting Kft
A budapesti székhelyű Gemma Counsulting kihelyezett befektetés-menedzsment tanácsadási szolgáltatásokat nyújt. Fő céljuk a valódi partnerség előmozdítása ügyfeleikkel, azaz teljes mértékben az ő érdekükben dolgozni. Ügyfeleiknek megmutatják, hogyan érhetik el befektetési céljaikat.
Genki Dama Kft.
Kiemelkedő minőségű tartozékok forgalmazója. Webshopjában minden elektronikus eszközhöz kínál adatkábelt, adaptert, akkumulátort vagy éppen tokot, dokkolót.
Global-Tender Kft.
A Global-Tender Kft. IT eszközbeszerzés, tanácsadás és digitális átállás területén tevékenykedik. Szakértő csapatuk több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az IT szolgáltatások teljes területén. Szolgáltatásaik minden informatikai folyamatot lefednek az eszközbeszerzéstől kezdve, a hálózat kiépítésen keresztül az üzemeltetésen át a helpdesk szolgáltatásig. Szakmai támogatásukkal olyan optimális munkakörnyezet alakítható ki, mellyel elkerülhetőek a rendszerhibák, a felesleges kiadások, legyen szó hardver- és szoftver beszerzésről, vagy a megfelelően vállalatra szabott üzemeltetésről.
Golden Pallet Kft.
A Golden Pallet Kft. Európa vezető raklapgyártói közé tartozik. Régóta hisznek az Odoo-ban, ami azt jelenti, hogy már a 8-as verzió óta használják a rendszert! Óriási kihívás volt csapatunk számára, hogy egy ilyen összetett folyamatokkal rendelkező nagy múltú vállalatnál vezessük be a legújabb verziószámú Odoo-t.
GosTech Kft.
A GosTech Kft-t 2015-ben alapította Farkas Gábor és Gosztola László több, mint 10 éves ipari tapasztalattal, hogy kimagasló szolgáltatást nyújtsanak magyarországi gyártócégek számára, legyen szó vizuális ellenőrzésekről vagy ipari szoftverfejlesztésről. Már számos magyar gyártócégnek segítettek különböző optikai ellenőrzések megvalósításában és gyártási szoftver elkészítésében. Céljuk, hogy szolgáltatáskörüket folyamatosan fejlesszék és ezzel egyszerűbbé tegyék ügyfeleik munkáját.
Jacquard Textil Kft
A Jacquard Textil Kft. paplanok, párnák gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A cég magyar szabadalmaztatott technológiával gyártott terméke az alvás közbeni orrdugulás megszüntetésére hivatott.

Légzéskönnyítő párnalapot és párnát gyártanak, ami azonnal könnyíteni tud az eldugult orron. A párnalap és a párna gyógynövényeket tartalmaz, mely nem ömlesztett vagy gyógynövény tasakos eljárással készül. A gyógynövényeket poliészter szálak közzé építik be, amely gondoskodik arról, hogy a gyógynövény megőrizze természetes tulajdonságát, és szellőzését.
Kedo Eurocosmetics Kft
Testápolási cikkek gyártásával foglalkoznak. Több, mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek a kozmetikában. Legfőbb területük: private label gyártás, kozmetikmok és tisztítószerek fejlesztése és gyártása.
LandLife Kft.
A Landlife professzionális megoldásokat kínál marketing, kommunikáció, informatikai és grafikai területekre. Adatmentés, műszaki tanácsadás, hálózatépítés, szoftver és weboldal fejlesztés a fő területük, emellett arculattervezésben és marketingkampányokban is segítik ügyfeleiket.
MSON Hidegburkoló Kft.
Természetes kőből – márvány, gránit és mészkő -, saját üzemükben készülő termékeik széles palettáját kínálják sokoldalú, változatos felhasználás mellett. Az összekapcsolódó dekorelemeknek köszönhetően akár ugyanaz, vagy egymással harmonizáló stílusok köszönhetnek vissza a lakásban, házban és az udvaron egyaránt, amelyek maradandó, hosszú távú megoldást nyújtanak otthona dekorálására alacsony karbantartási igényüknél és tartósságuknál fogva.

Az MSON Kft. több mint 15 éves ingatlanfejlesztési tapasztalatával, jól kiépült, széles kivitelezői kapcsolatrendszerével, elkötelezett, képzett szakembereivel, valamint környezetbarát üzleti filozófiájával biztos alapot ad és garantálja, hogy az Ön otthona a kívánt szakmai és műszaki tartalommal készüljön el.
Maredo Engineering Kft.
A Maredo olyan innovatív és egyedi mezőgazdasági gépek fejlesztésére összpontosít, amelyek hozzájárulnak a gyep-ápolás fenntarthatóbb módjához. A Maredo által tervezett egyedi és innovatív gépek segítik a gyep egyszerűbb, gyorsabb és fenntarthatóbb karbantartását.
Medical Cart Company
A Medical Cart Company Kft. egy 2016-ban alapított magyar cég, amelyik orvosi állványok és kocsik tervezésével, gyártásával és személyre szabásával foglalkozik. Minden terméket házon belül terveznek, és az anyagokat helyben vagy Európán belül szerzik be. Teljes mértékben elkötelezettek a szénlábnyomuk csökkentése iránt. Olyan anyagokat használnak, amelyek 100%-ban újrahasznosíthatóak, és biztosítják, hogy minden termékük sok év használat után is felújítható legyen.
Mepix Germany GmbH
A Mepix Wellnes Hotelek, szépség szalonok, fodrászok, orvosi rendelők, masszázs studiók berendezésére szakosodott nagykereskedes. Az értékesítés mind online mind pedig a vásári fellépések alkalmával offline törtenik. Az Odoo ebben nagyszerű segítséget nyújt számunkra. Így probléma nélkül tudjuk kezelni a web shopjainkat ill. minden adminisztrációs tevékenységet. Nagy előnyt jelent számunkra, hogy a felhőből bármikor elerhető az ERP rendszerünk, tehát a vásári/kiállítási megjelenésünk folyamán - a világ bármely részéről - a rendszer elérhető számunkra.
Natur Tanya Hungary Kft.
A Natur Tanya® története a természetgyógyászat iránti szenvedély, az egészséges életmód iránti elkötelezettség története. Ezt látható a mindennapjaikban, minden megjelenésükön.
Dinamikusan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú nagykereskedelmi cég, gyártást, importot és disztribúciót lát el, étrend-kiegészítők, bio és reform élelmiszerek, illetve kozmetikumok szegmensben.
Naturtrade Hungary Kft.
a Naturtrade Hungary Kft. a Dél-alföldi régió központjában, Szegeden egyedülálló piaci szereplőként foglalkozik bio- és reformélelmiszerek, öko tisztítószerek forgalmazásával, gyártásával, importjával és disztribúciójával.
Online ERP Hungary Kft.
Magyarországi partnerként elsődleges feladatunk, hogy Odoo-val kapcsolatos összes kérdésére választ adjunk. 2009 óta foglalkozunk kizárólag csak Odoo-val (Nav kompatibilis számlázás, telefonos támogatás, oktatás, saját modulok fejlesztése).
Opture Informatika Kft.
A 2020-ban alapított Opture Informatika Kft. azzal a céllal jött létre, hogy ötvözzék a multinacionális vállalatokban fellelhető hatékonyságot és szervezettséget a KKV szektor rugalmasságával. Megoldásorientáltság, gyorsaság, rugalmasság, mindez a megfelelő áron és kiemelkedő minőségben.
Oxyma Systems Kft.
Az Oxyma Systems Kft. 15 év tapasztalattal rendelkezik Magyarországon ivó –és technológiai vízkezelésben és vízkezeléssel szorosan összefüggő légkezelési megoldásokban, mint pl. ipari párásítás vagy párahűtés.

A hazai piacon úttörőnek számítanak a klór-dioxidos biológiai vízkezelésben, amely kapcsán rengeteg közüzemi vízműben és ipari csarnokban használják vegyszerüket szerte az országban. A vízkezelésben szerzett tapasztalataikat és a direkt párásítás rejtelmeit összegyúrva kezdtek komplett párásító rendszereket építeni a magyar iparban.Belga vízszűrőkkel, német vízlágyítókkal, német RO berendezésekkel, holland tartályokkal, amerikai szivattyúkkal és holland fúvókákkal építik rendszereiket.
PETHERM GLASS Kft.
A Petherm Glass Kft. a magyar piac elismert résztvevőjeként hőszigetelő üveggyártással és síküveg tovább feldolgozással foglalkozik. A Petherm Glass Kft. egy 30 éves üvegipari tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás. A 2020-ban épült 1500 nm-es gyártóüzemüknek és technológiai fejlesztésüknek köszönhetően megtízszerezték a kapacitásukat és a gyorsaságukat is.
Pensum Group Zrt
Partnerünk, A Pensum Csoport több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a humánerőforrás szolgáltatás területén. Évről évre nagyobb foglalkoztatott létszámmal és növekvő ledolgozott munkaóra-számmal a diákmunka-piac stabil és megbízható szereplőjévé vált.

Feladatunk fokozatosan bevezetni a vállalkozás számára már nem ismeretlen Odoo rendszert. Szerencsénkre a kapcsolattartónk (partnerünk által kijelölt projektvezető) mély ismeretekkel rendelkezik az Odoo és a vállalti folyamatok modellezésében, így konkrét igényeket tudunk kielégíteni a megvalósítás folytán. Közösen figyelünk a munkavállalók oktatására, támogatására. Folyamatosan építjük a vállalkozás belső oktatási rendszerét, amely főleg az egyedi megoldásokról nyújt kiváló segítséget.
Prevotex Hungary kft
Elsődleges feladat volt a vállalkozás ügyfélkapcsolat kezelésének korszerű megoldása. Ennek érdekében a CRM modul bevezetésével indultunk el az Implementáció során. Következő lépésben a Sales és Invoice modul került bekapcsolásra. Így az árajánlatok, megrendelések kezelése is a lehető legmodernebb technikával valósul meg innentől. A tulajdonos- vezető alaposan megvizsgálta az Odoo rugalmasságát, lehetőségeit, mielőtt elkötelezte magát. Fontos körülmény volt, hogy a jövőben könnyedén tudjon majd bővülni a rendszer, ne keljen külön szigetmegvalósításra kényszerülni. Hamarosan sor is kerül majd a raktárkezelés megoldására, immáron könnyedén megvalósítva ezt.
Quantum Consult Hungary Kft.
A Quantum Consult Hungary Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a duális képzés által igénybevehető adókedvezmények érvényesítésével kapcsolatban segítse ügyfeleit. Hosszú múltra visszatekintő felnőttképzési tevékenységüknek köszönhetően mára olyan tudásbázis áll rendelkezésükre, mely tudást szívesen osztják meg ügyfeleikkel, ezáltal segítve őket az szakképzési rendszer, azon belül is az adókedvezmények útvesztőjében.
Returmatic Solutions Zrt
Az újrahasznosítás jó dolog. De hogyan lehetnénk még hatékonyabbak is ebben?
Erről szól a Returmatic története.
Robo-Tech Szerviz Ipari, Kereskedelmi És Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A Robo-Tech Szerviz Kft. elektromechanikai szerkezetek szervizelésével foglalkozik. Főtevékenységként a következő karbantartási szolgáltatásokat kínálja: ABB, Kuka , Fanuc, Mitsubishi stb, iparirobotok , kollaboráltív robotok Universal, és a HAHN Group leányvállata a HAHN Robotics GmbH. magyarországi partnereként a RethinkRobotics termékei és a Sawyer robot értékesítése, megelőző karbantartás, állapot távfelügyelet, életciklus értékelés, vizsgálat és diagnosztika, felújítási és újra kondicionálási szolgáltatás.
SPORTBUSZ Kft.
A Sportbusz Kft. szolgáltatása: minőségi és költséghatékony menetrend szerinti járatokat üzemeltetni Budapest vonzáskörzetében. A Sportbusz Kft. hisz abban, hogy a technológia legújabb lehetőségeit kiaknázva, szolgáltatásaikat folyamatosan fejlesztve egyszerre tudják a maximumot nyújtani a munkáltatóknak és a munkába igyekvőknek. Ma már több mint 50 buszból álló flottájuk van és sofőrjeik elektromos buszt is vezethetnek. Járataik:
-Menetrend szerinti járatok gyárak, logisztikai központok dolgozói számára
-Áruházakba, bevásárlóközpontokba közlekedő menetrend szerinti járatok
-Önkormányzatok megbízásából indított járatok
SZERVIZ-TRANS Kft.
A SZERVIZ-TRANS Kft. 1995 óta foglalkozik konténeres sittszállítással. Több mint húsz éves szakmai tapasztalatuk, 20 konténerszállító járművük, saját hulladékválogató telepük, több, mint 1000 különböző méretű konténerük és kiterjedt kapcsolatrendszerük által meghatározó szereplői a piacnak.
Sign System Kft.
A Sign System Kft. 2012-ban jött létre, azzal a céllal, hogy egyedi kivitelezésű világító berendezéseket gyártson. Megalakulásának első éves sikere további fejlesztésekre ösztönözte a cég menedzsmentjét, így dinamikus fejlődése révén a régió egyik vezető reklámtábla gyártójává vált.
Solar&Solar Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A Solar&Solar Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy budapesti székhelyű napelem nagykereskedés. Szolgáltatásai: napkollektoros rendszerek, napelemes rendszerek és szolár rendszerek telepítése.
Sonett Kft.
A jégkorong sport növekvő népszerűségére és a márkás jégkorong felszerelések Magyarországon tapasztalt hiányára alapozva nyitották meg 1997-ben a hokiboltot, akkor még “Csak Hoki” fantázia néven. Márkás, de azon belül kezdőknek olcsóbb, illetve profiknak erősebb és drágább felszereléseket kezdtek importálni és már az elején a kiskereskedelmi értékesítés mellett megkezdték a nagykereskedelmet és klubcsapatok közvetlen kiszolgálását is. Fokozatosan egyre szélesebb skálán és kedvezőbb árakon kínáltak hoki felszereléseket és tartozékokat, gyakorlatilag minden lehetséges igényt kielégítendő, a fejvédő csavaroktól a különböző korcsolyafűzőkig és korcsolyapengékig. www.hokibolt.hu
Spatium Web Logistics d.o.o.
A MAYA MAYA ismert név a kültéri ruházati termékek piacán. A MAYA MAYA egy síelésre, hegymászásra, szabadidős tevékenységekre, futásra specializálódott ruhamárka. Történetük 1999-ben kezdődött. Azóta a márkát a hiteles történetmesélésre építik. Ma már több üzletük van Európa-szerte, amelyek mindegyike helyi közösségeket hozott létre a szabadtéri sportok szerelmeseinek. A MAYA MAYA ruházati termékek kizárólag a legújabb és legjobb minőségű technológiákat és anyagokat tartalmazzák.
Stratos Magasépítő Zrt.
Az Stratos a magyar építőipari prémium kategóriát képviseli, kiemelkedve a general kivitelezők között. Fókuszában csúcskategóriás lakó-, iroda-, és ipari ingatlanok állnak. Innovatív, lenyűgöző építészeti megoldásaikkal teljes mértékben kielégítik az ügyfelek igényeit, miközben a concierge-stílusú szolgáltatásukkal gondtalan építési élményt nyújtanak.
Strom-Tech Kft
A Strom-Tech Kft. a Dízel- és gázüzemű áramfejlesztők, aggregátorok területén élen jár. Nem csupán forgalmazzák ezeket az eszközöket, de gondoskodnak a telepítésükről, karbantartásukról és szervizelésükről is. Abban a kihívásban rejlő helyzetben, ahol az áramellátás folyamatossága létfontosságú - legyen szó hálózati hibából adódó áramszünetről vagy éppen a villamos hálózat hiányáról - a Strom-Tech automatikusan induló dízelmotoros aggregátoraival biztosítja az energiaellátást. Építőipari vagy mezőgazdasági projektek során, ahol gyors és hatékony megoldásra van szükség, a cég által kínált áramfejlesztők rövid idő alatt bárhol működésbe hozhatók. Ezzel a Strom-Tech Kft. nem csupán a villamosenergia-igények kielégítésére vállal megbízható szerepet, de hozzájárul a hazai és nemzetközi projektek zökkenőmentes megvalósításához is.
Szegi Medical Center Kft.
Küldetésük, hogy az orvostudomány és modern technológia ötvözésével a legkorszerűbb és legátfogóbb kezeléseket nyújtsanak, mint egészségügyi szolgáltató. Egyedülálló lézeres gépparkkal rendelkeznek, valamint a precíziós robottechnológia segítségével, klinikájukon főleg műtét nélküli kezeléseket végeznek.
Színvonalas referenciával rendelkező orvosaik magas követelmények alapján lettek kiválasztva és szoros együttműködéssel derítik ki a problémák gyökereit.
Szeti-Vill Kft
A Szeti-Vill Kft. tevékenysége sokrétű, a világítástechnika tervezéstől a beszállításig. A Szeti-Vill Kft. ipari világítástechnikai tervezéssel, koordinációval és beszállítással foglalkozik. Építőipari beruházásokban, építőipari projektek kivitelezésében vesznek részt. Szolgáltatásaik még: Ipari villanyszerelés, installáció, energiaelosztás, Számítógépes világítástechnikai tervezés és látványtervezés, Világítástechnikai korszerűsítések megtérülés számítása, Javaslat korszerűbb és megtérülő termékek alkalmazására, Elosztó berendezések gyártása, Szaktanácsadás.
Szikra Ajtó-Ablak Kft.
A Szikra Ajtó-Ablak Kft. ajtók és ablakok gyártásával foglalkozik, telephelyük Bélapátfalván található. Szakterületük a fából készült egyedi ablakok, ajtók, tűzgátló ajtók készítése.
TGA Consult Kft
A cég 2005-ben alakult meg, Budapesten. Kezdetben fő profilja a külföldi – elsősorban német- épületgépész társirodákkal való együttműködés, melynek köszönhetően komoly tapasztalatokat szereztek a német és nemzetközi épületgépészeti tervezés területén. Mára Magyarország egyik legnagyobb épületgépészeti tervezőirodájává nőtte ki magát 70 fő feletti létszámával.
TRUFO HUNGARY Kft
Szarvasgomba. Ki ne ismerné ezt az ételkülönlegességet. Partnerünk magas minőségben termeszti eme kincsét a természetnek. Az adminisztrációt pedig az Odoo -val végzi.
U.bypass Kft.
Az Ú.Bypass Kft. 2010 óta foglalkozik elektronikai eszközök teljes körű felújításával, after-sales tevékenységgel. Fő területük a beltéri egységek (set-top boxok) és modemek, tartozékok javítása, karbantartása, funkcionális/szoftveres/hardveres diagnosztikája, esztétikai felújítása, valamint ellátják az ehhez kapcsolódó logisztikai és technikai támogatást, beszerzést.

E mellett lakossági webáruházat üzemeltetnek, ahol okos eszközöket és tartozékait értékesítik.
Vitrolux Nagykereskedelmi Kft.
A Vitrolux Nagykereskedelmi Kft 2021 decemberében került megalapításra. Habár vállalkozásuk rövid múltra tekint vissza, a szakmában régóta jelen vannak több cégükkel is, így több mint 20 éves szakmai tapasztalattal büszkélkedhetnek. Három építőipari vállalatuk, - akik műszaki kivitelezéssel és gyártással foglalkoznak - adják a kereskedelmi cégük gerincét. Egyedi üvegmegoldásokkal (kabinok, korlátok, lépcsők, irodarendszerek) gyártásával és beépítésével foglalkoztak és foglalkoznak a mai napig.
Waterscope zrt
A WaterScope Zrt. 2016-ban alakult, a cég alapítói és munkatársai a víziparban és az IoT alkalmazásokban nagy tapasztalattal rendelkező, a környezetvédelem iránt is elkötelezett szakemberek, akik otthonosan mozognak termék- és szoftverfejlesztésben, a vezeték nélküli adatgyűjtésben és kommunikációban, a rendszerintegrációban, valamint az AI/BIáltal támogatott adatelemzésben.

Nevükhöz fűződik egy mesterséges intelligencia által támogatott vezeték nélküli adatgyűjtő rendszer, amivel csökkenthető az energiafelhasználás és a nem számlázott víz mértéke
Westhigénia Kft.
Westhigiénia Kft. mosdóhigiéniai termékek forgalmazója. Több, mint húsz éve vannak jelen Vas megyében, kezdetektõl fogva a TORK termékekre szakosodva. Telephelyük Szombathely ipari parkjában van, 600 négyzetméteres raktárral, és bemutatóteremmel. Raktárkapacitásuk volumenben 200 raklap fogadására képes.
ZeroTime Services Kft.
A ZeroTime Services Kft egy modern informatikai vállalat, amely különböző IT-szolgáltatásokat kínál. Fő tevékenységeik közé tartozik a rendszergazdai szolgáltatások, irodai szerverek kiépítése, távmunka és VPN megoldások, valamint adatmentési szolgáltatások. A vállalat nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek 100%-os elégedettségére, és számos kiegészítő modult kínál az adatmentéshez. Emellett 24/7 ügyfélszolgálattal, átlátható SLA-val és magas szakmai felkészültséggel büszkélkedik.
Zippsafe Hungary Kft.
A Zippsafe a soft öltözőszekrény megoldások terén mérvadó vállalkozás. Kiemelkedően felhasználóbarát termékeikkel elősegítik a helytakarékos, okos öltözők terjedését világszerte.