Menu

Looking for Services?

Contact a Partner

Online ERP Hungary Kft.

Gold Партнёр

Online ERP Hungary Kft.
Szugló utca 9-15. 5. em. 516.
1145 Budapest
Венгрия
+3617850265
virag.levente@online-erp.hu
другие услуги
 
 

Legyen a céged jobb hely!

Küldetésünk, hogy a vállalatod irányítását egyszerűbbé, gyorsabbá és költségkímélőbbé tegyük. Az időigényes munkákat ma már kiválthatjuk olyan szoftverekkel, amelyek automatizálják és rendszerezik a feladatokat. Mi segítünk a cégeknek átállni a mechanikus működésről egy sokkal modernebb és sikeresebb irányítási módra.

Számlázás

Mindenkori magyar jogszabályoknak számlázó modul, amely egy gombnyomásra elküldi ügyfeleinek a számlát.

Magyar nyelvű támogatás

Ügyfeleinknek folyamatosan biztosítunk több szintű támogatást a rendszer bevezetése és használata során.

Oktatás

Ingyenes videókat és workshopokat biztosítunk. Bevezetéskor személyre szabott oktatással segítjük partnereinket.

Teljes kontroll

Ellenőrizzed a céged össze folyamatát az értékesítéstől a számlázásig távolról, akár a mobilodon is.

Folyamatos fejlődés

Partnereinknek lehetőséget biztosítunk, hogy mindig a legújabb verziót használják, annak minden előnyével.

Értékálló, megbízható

Az Odoo nemzetközileg elismert cég, több mint 4 millió felhasználóval. Olyan partnerekkel, mint a TOYOTA, DANON, WWF.  

Ha szeretné részletesebben megismerni, hogy hogyan is tudja használni a programot és milyen lehetőségeket tartogat a vállalkozásának, akkor figyelmébe ajánljuk a következő felületeinket:

Magyar Odoo zárt facebook csoportunkban az Odoo működéséről mutatunk hasznos tippeket. A csoport tagjaként felteheti kérdését, amelyekre Odoo szakértőink válaszolnak. Érdemes csatlakozni, mert más vállalkozások tapasztalatairól is olvashat itt, mellesleg kapcsolatépítésnek sem utolsó!

A Youtube csatornánkon rövid, magyar nyelvű tutorial videók formájában lépésről-lépésre megismertetjük az Odoo rejtelmeivel. Az alapoktól kezdve bevezetjük a gyakorlati alkalmazásba is, hogy Ön is megtapasztalhassa a pozitív hatásokat. 

Ha betekintést nyerne a csapatunk mindennapjaiba, akkor kövessen minket  Instagramo


Ha pedig inkább csak a fontosabb híreink, akkor kövessen minket Facebookon...

Ссылки

3T Research Kft
3T Research Kft
A 3T Research Kft teljes körű szolgáltatást nyújtó szerződéses kutatásszervező (CRO), amely gyógyszer-, biotechnológiai és orvostechnikai eszközöket fejlesztő és gyártó vállalatoknak és más globális CRO-knak kínálja változatos indikációs (leggyakrabban onkológia, szemészet, neurológia, kardiológia és gasztroenterológia) területeken, az I-IV. fázisú és beavatkozással nem járó klinikai kutatásokkal kapcsolatos szolgáltatásai széles körét (pld. projektmenedzsment, engedélyeztetés, hatósági és etikai bizottságokkal kapcsolatos ügyintézés, vizsgálók és vizsgálóhelyek beazonosítása, kiválasztása, betegtoborzás, a klinikai monitorozás, tudományos és orvos-szakértői tevékenység, vizsgálóhelyszín menedzselése, adatkezelés és -tisztítás, gyógyszerbiztonság, -vigilancia, minőségbiztosítás, statisztikai elemzés).
AIRON CONSULTING Kft
AIRON CONSULTING Kft
Az AIRON cégcsoport szakértői komplex megoldásokkal rendelkezek cégmenedzsment, adózás, könyvelés és pénzügyi területeken. Régóta használnak Odoot(már az Odoo 9.0 óta!). Szakértőnk a személyes konzultációk alkalmával azonban rengeteg újdonságot, funkcionalitást és Odoo megoldást tudott bemutatni a partnerünknek. Vállalkozásunk ezen kívül folyamatfejlesztésben és a rendszer költségeinek optimalizálásában nyújtott számukra segítséget.
AMELIOR Kft.
AMELIOR Kft.
Felhőtlen élményt és luxus kényelmet kínálnak azoknak akik a kerékpározásban a szabadságot kedvelik, nem pedig a nehéz emelkedőket és a kínzó megpróbáltatásokat. Annyira Más Bringabolt: https://www.ambringa.hu/
ART MATCH Hungária Kft
ART MATCH Hungária Kft
ARTMATCH Hungary Kft: kedves emberek csoportja, akikkel nagyon jó együtt dolgozni. Régóta Odoo felhasználók, azonban rendszer igazi erejét most kezdték átérezni. Régebbi community verzióról álltak át a legújabb verzióra Odoo verzióra. Csodát tapasztaltak. Örülünk, hogy segíthettünk benne. Igazán hálás projekt csodát tenni.
Afflield Szoftver- és Hardverfejlesztő Kft.
Afflield Szoftver- és Hardverfejlesztő Kft.
Az Affield Szoftver és hardverfejlesztő Kft. precíziós GPS és GNSS megoldásokat kínál. MachineryGuide nevű alkalmazásuk egy mezőgazdasági sorvezető Androidos szoftver, mely segíti a felhasználót a megművelt terület és az átfedések nyomonkövetésében. Segít továbbá a felhasználót a lehető legegyenletesebb szántóföldi munkavégzésben referenciavonalak kirajzolásával.
Arto Ltd.
Arto Ltd.
Some dream, some do and some do both.
Különböző stratégiákat, új projekteket és intézkedéseket csak akkor lehet meghatározni, ha előtte sikerül egyértelmű jövőképet megfogalmazni. A sikeres cégeknek és szervezeteknek egyértelmű stratégiák vannak, és következetesen követik céljaikat.
BRD Papír Kft
BRD Papír Kft
Először az év elején találkoztunk Ügyfelünkkel. A BRD papírgyár egy remekül prosperáló, a mi vállalkozásunknál sokkal nagyobb árbevételű vállalkozás. Papírgyártással, feldolgozással foglalkoznak. Gyorsan megfogalmaztuk a célokat: jelenleg futó open source Odoo 11-es rendszer migrálása üzleti (Enterprise) környezetbe…. tovább a teljes esettanulmányhoz
Biocenter Kft.
Biocenter Kft.
A mai világban, amikor közösen harcolunk a vírusok és fertőzések ellen, kiemelkedő szerepe van a Biocenter-hez hasonló tevékenységgel bíró vállalkozásoknak. Abban szeretnénk segíteni partnerünknek, hogy belső és külső folyamatait, dokumentumkezelési szokásait modernizáljuk, felgyorsítsuk és egyszerűsítsük. Egyszerre.
Bivalyos Tanya Kft.
Bivalyos Tanya Kft.
Partnerünk egy családi vállalkozás Ásotthalmon. Termeléssel és szállítással foglalkoznak országon belül és kívül is. A vezetés mindenképpen egy rendszerrel

szeretett volna elindulni, kihagyva a szigetmegoldásokat. Az Odoo megismerése egy hosszú teszteléses folyamaton át vezetett, melyben már mi is támogattuk a

kulcsfelhasználókat. Szükséges volt az ügyfél telephelyén tartani az oktatást, így személyesen is megismerhettük ezt a fantasztikus helyet amit külön

köszönünk. A magyar jogszabályi környezet (magyar számlázás) és pár egyedi megoldás miatt szükséges a mi szervereinken futtatni az Odoo-t. A vállalkozás

életében ez az első vállalt irányítási rendszer, így nagy ugrás volt a cég életében a folyamatok pontos definíciója. Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült

egy újabb magyar társaságnak segítenünk a vállalkozásuk fejlődésében.
CE Developments Kft.
CE Developments Kft.
Komplex szolgáltatásukkal elégítenek ki minden igényt az ingatlan üzemeltetés, - bérbeadás és - adás-vétel területén. Fiatalos csapat és hatalmas lendület jellemzi a vállalkozást.
CMES Electronics Kft.
CMES Electronics Kft.
A CMES Elektronics Kft a magyarországi HUAWEI hivatalos értékesítési képviselője. A hivatalos HUAWEI webshop 2021 decemberében indult a www.huawei-store.hu oldalon. Nagyon örülünk, hogy ilyen nagy nemzetközi vállalat képviseletének a teljes hátterét is ki tudjuk szolgálni.
Chrisofix Hungary Kft.
Chrisofix Hungary Kft.
A CHRISOFIX® számos iparági szabadalommal rendelkezik nemzetközi szinten, és további szabadalmak regisztráció alatt állnak.
A CHRISOFIX ® AG és a Chrisofix Hungary Kft. (korábban Orkrisz Kt) egy ugyan azon család magántulajdonban lévő cégek. Ez a két cég fejleszti, gyártja és forgalmazza a világszerte szabadalmaztatott ortopédiai síneket/ortéziseket. A jogilag független vállalatok két, szorosan együttműködő részt képviselnek: a központi szolgáltatásokat (Chrisofix AG, Svájc) és a gyártóüzemet (Orkrisz Kft, Magyarország).
Component Kft.
Component Kft.
A Component Kft. magyar vállalkozás, 100%-ban magyar tulajdonnal. Jelenlegi létszámuk 45 fő feletti, ebből 20 fő különböző végzettségű mérnök.
A Cég tevékenysége az ipari folyamatirányítás berendezéseinek forgalmazása mérnöki szolgáltatás mellett, projektek teljes körű kidolgozása, megvalósítása, valamint üzembe helyezés, karbantartás illetve szerviz biztosítása. Component Kft. tevékenysége európai és tengerentúli gyártók képviseletének ellátására terjed ki.
Compotech Hungary Kft.
Compotech Hungary Kft.
A Compotech szálerősítésű műanyag alkatrészek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik Weinfeldenben (Svájc) és Nyíregyházán (Magyarország).A cég szálerősítésű műanyag alkatrészek nemzetközi szállítója. Az üzemekben gyártott termékeket Európa-szerte szerelik a közlekedési ipar, a berendezések és a gépgyártó ipar, az orvosi technológia és az egészségügyi ágazat területén. Partnerünk az Odoo Online felületét választotta.
Craftunique Kft.
Craftunique Kft.
A CraftUnique Kft. egy 3D nyomtatógyártó cég. Innovatív; saját fejlesztésű 3D nyomtatási technológiát használnak és fejlesztenek. A 2014-ben alakult, budapesti központú CraftUnique Kft. Magyarországon gyárt, de az Egyesült Állomokban és Kanadában is nyitott irodát, emellett 2020-ban már világszerte 45 viszonteladóval működött együtt, akikkel már több mint 10 ezer 3D nyomtatót értékesített.
Deluxe Building Kft.
Deluxe Building Kft.
A Deluxe Building Kft. csapata magánszemélyek számára épít könnyűszerkezetes építményeket. Elsősorban kocsibeállókat, teraszfedéseket és wellness házakat építenek.
Denkstatt Hungary Kft.
Denkstatt Hungary Kft.
A Denxpert segít automatizálni az adminisztratív feladatokat, pontos információkkal látja el a felhasználót, amikor arra szükség van, illetve biztosítja a lehetőséget a vállalata fenntarthatóbb működésére. Komplex szoftveres megoldást ad a mindennapi EHS feladataira!
Europatender Consulting Kft.
Europatender Consulting Kft.
Pályázati tanácsadás felsőfokon. Partnerünk több szigetmegoldást vált ki Odoo-ra való áttéréssel. Alapvető cél volt a projektben ezen szigetek megszüntetése és a további növekedés, szélesedés folyamata immáron kizárólag a rendszeren belüli megvalósítása.
F&F
F&F
A Foltin and Foltin (F&F) Kft. 1991-ben alakult családi vállalkozásként. 2014-ben kezdték el a kézzel készült nyalókák gyártását a "Nauty" márkanév alatt. Jelentős mérföldkőnek tartjuk 2019-es esztendőt, ebben az évben vezették be prémium termékeiket a "The Lollipop Manufactory" márkanév alatt, melyek elérhetőek cukormentes és 100%-ban lebomló változatban is. Gyártóként büszkék arra, hogy csak kiváló, prémium minőségű árut kínálank ügyfeleiknek, ezáltal is csökkentve a környezetre gyakorolt hatásukat. A gyártás rugalmassága révén képesek kiszolgálni a jelenlegi és jövőbeni partnerek egyedi igényeit is, mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon egyaránt. Jelenleg 14 országban vannak jelen termékeinkkel. Legkiemelkedőbb partnerük a Párizs mellett található Disneyland, az ott kaphatók nyalókák több mint 90% az Ő üzemünkben készül. Oldalaik: www.lollipop.hu ,https://shop.lollipop.hu
Fundarch Kft.
Fundarch Kft.
A Fundarch Kft. 8 éves fennállása alatt jónéhány Shelterall sátor tervezését, engedélyeztetését és sikeres megépítését végezte el.
Úgy gondoljuk, a Shelterall sátrak magyarországi térnyerése rövid megtérüléssel emeli az azokban végzett mezőgazdasági és ipari tevékenységek biztonságát, jövedelmezőségét, végső soron a munkavégzés színvonalát.
G&P Quality Management Kft
G&P Quality Management Kft
A G&P vezető szerepet tölt be a teljes körű minőségmenedzsment szolgáltatások terén az autóipar és repülőgépipar számára.
A független minőségellenőrzés, utómunka -és technikai szolgáltatások során szerzett tapasztalataink által felismerjük és értjük az ügyfeleink részéről elvárt minőséget, hatékonyságot és jövedelmezőséget.
Hosszútávú elkötelezettsége az Odoo-val nagyon szép távlati célok megvalósítását eredményezheti.
GLOBUS KONZERVIPARI ZRt.
GLOBUS KONZERVIPARI ZRt.
A GLOBUS Zrt. Magyarország egyik legnagyobb, tradíciókkal rendelkező konzervgyára. Nagy örömünkre szolgált az Odoo-t bevezetni a folyamataik egy részéhez. Reméljük a közeljövőben már a gyár komplett működését Odoo alapon kezelhetik majd. Saját egyedi hozzáadott értékeinkkel, fejlesztéseinkkel és az Odoo megoldásaival segítjük partnerünket egy még hatékonyabb munkatempó érdekében.
Golden Pallet Kft.
Golden Pallet Kft.
A Golden Pallet Kft. Európa vezető raklapgyártói közé tartozik. Régóta hisznek az Odoo-ban, ami azt jelenti, hogy már a 8-as verzió óta használják a rendszert! Óriási kihívás volt csapatunk számára, hogy egy ilyen összetett folyamatokkal rendelkező nagy múltú vállalatnál vezessük be a legújabb verziószámú Odoo-t.
HCEMM Nonprofit Kft.
HCEMM Nonprofit Kft.
Az orvosi kutatással- fejlesztéssel foglalkozó HCEMM intézet fő területe az egészséges öregedés. Az Európai Molekuláris Biológiai Laboratórium (EMBL) a HCEMM kiemelt partnereként működik.
Jacquard Textil Kft
Jacquard Textil Kft
A Jacquard több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a textilipar területén. Az elmúlt évek igényeinek megfelelően az ipar speciális ágazataiban szolgálják ki partnereiket: hímzőgépek és az azokhoz szükséges kellékek, programok; egyedi szövött termékek (címkék, nyakkendők, szalagok, törölközők), a flokkoláshoz nélkülözhetetlen alapanyagok és gépek.
Kedo Eurocosmetics Kft
Kedo Eurocosmetics Kft
Testápolási cikkek gyártásával foglalkoznak. Több, mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek a kozmetikában. Legfőbb területük: private label gyártás, kozmetikmok és tisztítószerek fejlesztése és gyártása.
LandLife Kft.
LandLife Kft.
A Landlife professzionális megoldásokat kínál marketing, kommunikáció, informatikai és grafikai területekre. Adatmentés, műszaki tanácsadás, hálózatépítés, szoftver és weboldal fejlesztés a fő területük, emellett arculattervezésben és marketingkampányokban is segítik ügyfeleiket.
Lumito Kft.
Lumito Kft.
Mi, a Lumito Kft. tulajdonosai 2016 óta foglalkozunk napelemrendszerek tervezésével és kivitelezésével. Az elmúlt években több beszállítóval, nagykereskedelmi partnerrel is dolgoztunk együtt és pont ez vezetett minket az elhatározáshoz, hogy
szükség van Magyarországon egy olyan beszállítóra:

Ami telepítőket és kivitelezőket szolgál ki
Ahol nincs szükség arra, hogy e-mailek, hívások hadát váltsuk egy megrendeléshez vagy, hogy kiderítsük mi elérhető raktárról és mi nem
Ahol akár szakmai segítséget is nyújtunk a vásárlóinknak, melyik ügyfelüknek milyen rendszert ajánljanak
Ahol az ügyfelek a legfontosabbak
Célunk, hogy azzá az üzleti partnerré váljunk, aki stabil és megbízható, bármikor elérhető, azonban háttérben van, mert minden úgy és akkor történik, ahogy azt előzetesen megbeszéltük.

https://www.lumito.hu/
Maredo Engineering Kft.
Maredo Engineering Kft.
A Maredo olyan innovatív és egyedi mezőgazdasági gépek fejlesztésére összpontosít, amelyek hozzájárulnak a gyep-ápolás fenntarthatóbb módjához. A Maredo által tervezett egyedi és innovatív gépek segítik a gyep egyszerűbb, gyorsabb és fenntarthatóbb karbantartását.
Mepix Germany GmbH
Mepix Germany GmbH
A Mepix Wellnes Hotelek, szépség szalonok, fodrászok, orvosi rendelők, masszázs studiók berendezésére szakosodott nagykereskedes. Az értékesítés mind online mind pedig a vásári fellépések alkalmával offline törtenik. Az Odoo ebben nagyszerű segítséget nyújt számunkra. Így probléma nélkül tudjuk kezelni a web shopjainkat ill. minden adminisztrációs tevékenységet. Nagy előnyt jelent számunkra, hogy a felhőből bármikor elerhető az ERP rendszerünk, tehát a vásári/kiállítási megjelenésünk folyamán - a világ bármely részéről - a rendszer elérhető számunkra.
Natur Tanya Hungary Kft.
Natur Tanya Hungary Kft.
A Natur Tanya® története a természetgyógyászat iránti szenvedély, az egészséges életmód iránti elkötelezettség története. Ezt látható a mindennapjaikban, minden megjelenésükön.
Dinamikusan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú nagykereskedelmi cég, gyártást, importot és disztribúciót lát el, étrend-kiegészítők, bio és reform élelmiszerek, illetve kozmetikumok szegmensben.
Naturtrade Hungary Kft.
Naturtrade Hungary Kft.
a Naturtrade Hungary Kft. a Dél-alföldi régió központjában, Szegeden egyedülálló piaci szereplőként foglalkozik bio- és reformélelmiszerek, öko tisztítószerek forgalmazásával, gyártásával, importjával és disztribúciójával.
Online ERP Hungary Kft.
Online ERP Hungary Kft.
Magyarországi partnerként elsődleges feladatunk, hogy Odoo-val kapcsolatos összes kérdésére választ adjunk. 2009 óta foglalkozunk kizárólag csak Odoo-val (Nav kompatibilis számlázás, telefonos támogatás, oktatás, saját modulok fejlesztése).
Opture Informatika Kft.
Opture Informatika Kft.
A 2020-ban alapított Opture Informatika Kft. azzal a céllal jött létre, hogy ötvözzék a multinacionális vállalatokban fellelhető hatékonyságot és szervezettséget a KKV szektor rugalmasságával. Megoldásorientáltság, gyorsaság, rugalmasság, mindez a megfelelő áron és kiemelkedő minőségben.
Pensum Group Zrt
Pensum Group Zrt
Partnerünk, A Pensum Csoport több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a humánerőforrás szolgáltatás területén. Évről évre nagyobb foglalkoztatott létszámmal és növekvő ledolgozott munkaóra-számmal a diákmunka-piac stabil és megbízható szereplőjévé vált.

Feladatunk fokozatosan bevezetni a vállalkozás számára már nem ismeretlen Odoo rendszert. Szerencsénkre a kapcsolattartónk (partnerünk által kijelölt projektvezető) mély ismeretekkel rendelkezik az Odoo és a vállalti folyamatok modellezésében, így konkrét igényeket tudunk kielégíteni a megvalósítás folytán. Közösen figyelünk a munkavállalók oktatására, támogatására. Folyamatosan építjük a vállalkozás belső oktatási rendszerét, amely főleg az egyedi megoldásokról nyújt kiváló segítséget.
Prevotex Hungary kft
Prevotex Hungary kft
Elsődleges feladat volt a vállalkozás ügyfélkapcsolat kezelésének korszerű megoldása. Ennek érdekében a CRM modul bevezetésével indultunk el az Implementáció során. Következő lépésben a Sales és Invoice modul került bekapcsolásra. Így az árajánlatok, megrendelések kezelése is a lehető legmodernebb technikával valósul meg innentől. A tulajdonos- vezető alaposan megvizsgálta az Odoo rugalmasságát, lehetőségeit, mielőtt elkötelezte magát. Fontos körülmény volt, hogy a jövőben könnyedén tudjon majd bővülni a rendszer, ne keljen külön szigetmegvalósításra kényszerülni. Hamarosan sor is kerül majd a raktárkezelés megoldására, immáron könnyedén megvalósítva ezt.
Profitadó Kft
Profitadó Kft
Könyvelőirodaként 2006 óta segítik és könnyítik a Veszprém és vonzáskörzetében levő vállalkozók munkáját, online pedig az egész ország területén elérhetőek.
Robo-Tech Szerviz Ipari, Kereskedelmi És Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Robo-Tech Szerviz Ipari, Kereskedelmi És Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A Robo-Tech Szerviz Kft. elektromechanikai szerkezetek szervizelésével foglalkozik. Főtevékenységként a következő karbantartási szolgáltatásokat kínálja: ABB, Kuka , Fanuc, Mitsubishi stb, iparirobotok , kollaboráltív robotok Universal, és a HAHN Group leányvállata a HAHN Robotics GmbH. magyarországi partnereként a RethinkRobotics termékei és a Sawyer robot értékesítése, megelőző karbantartás, állapot távfelügyelet, életciklus értékelés, vizsgálat és diagnosztika, felújítási és újra kondicionálási szolgáltatás.
Soler Partners Korlátolt Felelősségű Társaság
Soler Partners Korlátolt Felelősségű Társaság
A SOLER-nél azért dolgoznak, hogy mindenki, aki napelemrendszer telepítése mellett dönt, három dolgot biztosan megkapjon tőlük:
1. Egy rendszert, ami az igényeinek megfelelően, a lehetőségek szerint a leginkább előrejelezhető módon biztosítja számára és családja számára a villamosenergiát.
2. Minőséget és garanciát arra, hogy 20-25 évig gondtalanul használhassa rendszerét.
3. Biztonságot a család és az ingatlan számára a professzionális és esztétikus telepítés révén.
Staff Finder Kft.
Staff Finder Kft.
A CASH4HOME Magyarország egyik legprofibb és legmegbízhatóbb ingatlanos cége,
amely egyedülálló módon akár 7 nap alatt készpénzért megveszi ingatlanát.
Az Odoo sokoldalúságát bizonyítva örülünk, hogy jelen lehetünk ebben a szegmensben is.
Szegi Medical Center Kft.
Szegi Medical Center Kft.
Küldetésük, hogy az orvostudomány és modern technológia ötvözésével a legkorszerűbb és legátfogóbb kezeléseket nyújtsanak, mint egészségügyi szolgáltató. Egyedülálló lézeres gépparkkal rendelkeznek, valamint a precíziós robottechnológia segítségével, klinikájukon főleg műtét nélküli kezeléseket végeznek.
Színvonalas referenciával rendelkező orvosaik magas követelmények alapján lettek kiválasztva és szoros együttműködéssel derítik ki a problémák gyökereit.
Szikra Ajtó-Ablak Kft.
Szikra Ajtó-Ablak Kft.
A Szikra Ajtó-Ablak Kft. ajtók és ablakok gyártásával foglalkozik, telephelyük Bélapátfalván található. Szakterületük a fából készült egyedi ablakok, ajtók, tűzgátló ajtók készítése.
TGA Consult Kft
TGA Consult Kft
A cég 2005-ben alakult meg, Budapesten. Kezdetben fő profilja a külföldi – elsősorban német- épületgépész társirodákkal való együttműködés, melynek köszönhetően komoly tapasztalatokat szereztek a német és nemzetközi épületgépészeti tervezés területén. Mára Magyarország egyik legnagyobb épületgépészeti tervezőirodájává nőtte ki magát 70 fő feletti létszámával.
TOP SERVICE Hungária Kft.
TOP SERVICE Hungária Kft.
Mister Minit és TOP CLEAN
Az országban mindenhol jelen vannak, napjainkban a MISTER MINIT-nél közel 200 fő dolgozik, ahol az adminisztratív létszám mindig kevesebb volt, mint a teljes létszám 10%-a. Az Odoo bevezetésével a Vállalkozás még tovább fejlődhet ezen a területen is. A Top Clean (Ametiszt Ruhatisztító) szintén országos lefedettséggel végez szolgáltatásokat, így az Odoo felhős megoldása rettentő nagy előnyt jelent a munkavállalók és ügyfeleik számára.
TRUFO HUNGARY Kft
TRUFO HUNGARY Kft
Szarvasgomba. Ki ne ismerné ezt az ételkülönlegességet. Partnerünk magas minőségben termeszti eme kincsét a természetnek. Az adminisztrációt pedig az Odoo -val végzi.
U.bypass Kft.
U.bypass Kft.
Az Ú.Bypass Kft. 2010 óta foglalkozik elektronikai eszközök teljes körű felújításával, after-sales tevékenységgel. Fő területük a beltéri egységek (set-top boxok) és modemek, tartozékok javítása, karbantartása, funkcionális/szoftveres/hardveres diagnosztikája, esztétikai felújítása, valamint ellátják az ehhez kapcsolódó logisztikai és technikai támogatást, beszerzést.

E mellett lakossági webáruházat üzemeltetnek, ahol okos eszközöket és tartozékait értékesítik.
Westhigénia Kft.
Westhigénia Kft.
Westhigiénia Kft. mosdóhigiéniai termékek forgalmazója. Több, mint húsz éve vannak jelen Vas megyében, kezdetektõl fogva a TORK termékekre szakosodva. Telephelyük Szombathely ipari parkjában van, 600 négyzetméteres raktárral, és bemutatóteremmel. Raktárkapacitásuk volumenben 200 raklap fogadására képes.
Zeto EU.
Zeto EU.
Startup cégünk szárazelektródás EEG készülékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Sikeres tevékenységünk eredményeként egyre több ember és feladatot kell koordinálnunk. Munkánk támogatásához az Odoo-t választottuk. Moduláris felépítése lehetővé teszi a fokozatos átállást, személyreszabhatósága az amerikai minőségbiztosítási rendszernek való megfelelésünket is sikerrel teljesíti.
Az anyavállaltunkkal való munkakapcsolatot a multicompany mód támogatja, így még nagyobb biztonsággal tekinthetünk azon piaci kihívások elé, amit az amerikai piac a UCSF Hospital diagnostics 2021 nyerteseként méltán várnak el tőlünk.
Munkánkról bővebben itt tájékozódhat: https://www.zetoinc.com.
Zippsafe Hungary Kft.
Zippsafe Hungary Kft.
A Zippsafe a soft öltözőszekrény megoldások terén mérvadó vállalkozás. Kiemelkedően felhasználóbarát termékeikkel elősegítik a helytakarékos, okos öltözők terjedését világszerte.
denxpert EHS&S software Kft.
denxpert EHS&S software Kft.
A Denxpert segít automatizálni az adminisztratív feladatokat, pontos információkkal látja el a felhasználót, amikor arra szükség van, illetve biztosítja a lehetőséget a vállalata fenntarthatóbb működésére.