Menu

การอ้างอิงของเรา

ได้รับความไว้วางใจจากผู้ใช้นับล้านทั่วโลก

อ้างอิงตามอุตสาหกรรม

อ้างอิงตามประเทศ

AIRON CONSULTING Kft
AIRON CONSULTING Kft Administrative divisions of a country. E.g. Fed. State, Departement, Canton
Az AIRON cégcsoport szakértői komplex megoldásokkal rendelkezek cégmenedzsment, adózás, könyvelés és pénzügyi területeken. Régóta használnak Odoot(már az Odoo 9.0 óta!). Szakértőnk a személyes konzultációk alkalmával azonban rengeteg újdonságot, funkcionalitást és Odoo megoldást tudott bemutatni a partnerünknek. Vállalkozásunk ezen kívül folyamatfejlesztésben és a rendszer költségeinek optimalizálásában nyújtott számukra segítséget.
GosTech Kft.
GosTech Kft. Administrative divisions of a country. E.g. Fed. State, Departement, Canton
A GosTech Kft-t 2015-ben alapította Farkas Gábor és Gosztola László több, mint 10 éves ipari tapasztalattal, hogy kimagasló szolgáltatást nyújtsanak magyarországi gyártócégek számára, legyen szó vizuális ellenőrzésekről vagy ipari szoftverfejlesztésről. Már számos magyar gyártócégnek segítettek különböző optikai ellenőrzések megvalósításában és gyártási szoftver elkészítésében. Céljuk, hogy szolgáltatáskörüket folyamatosan fejlesszék és ezzel egyszerűbbé tegyék ügyfeleik munkáját.
denxpert EHS&S software Kft.
denxpert EHS&S software Kft. Administrative divisions of a country. E.g. Fed. State, Departement, Canton
A Denxpert segít automatizálni az adminisztratív feladatokat, pontos információkkal látja el a felhasználót, amikor arra szükség van, illetve biztosítja a lehetőséget a vállalata fenntarthatóbb működésére.