Toggle navigation

Mijn Odoo portaal

In dit gedeelte van het portaal vindt u alle communicatie tussen u en Odoo; documenten zoals offertes, verkooporders, facturen en uw abonnementen.

Offertes

Hier vindt u alle offertes die Odoo u heeft toegestuurd. U kunt bijvoorbeeld een offerte laten opstellen voor u nadat u een toepassing of een gebruiker aan uw database hebt toegevoegd; of wanneer uw contract moet worden verlengd.

De kolom ‘Geldig tot [UNKNOWN NODE problematic]’ wordt weergegeven tot wanneer de offerte geldig is; na die datum zal de offerte “Vervallen” zijn. Door op de offerte te klikken, ziet u alle details van de aanbieding, de prijzen en andere nuttige informatie.

Als u de offerte wilt accepteren, klikt u op “Accepteren en betalen” en de offerte wordt bevestigd. Als u het niet wilt accepteren of als u enkele wijzigingen wilt vragen, klikt u op “Vraag wijzigingen en afwijzen”.

Verkooporders

Al uw aankopen binnen Odoo zoals upsells, thema’s, toepassingen, enz. worden onder dit gedeelte geregistreerd.

Door op de verkooporder te klikken, kunt u de details van de gekochte producten/diensten bekijken en de betaling doen en/of bekijken.

Facturen

Alle facturen van uw abonnement (en) of gegenereerd door een verkooporder worden in deze sectie getoond. Het label boven het verschuldigde bedrag geeft aan of de factuur is betaald.

Klik gewoon op de factuur als u meer informatie wilt zien, de factuur wilt betalen of een PDF-versie van het document wilt downloaden.

Tickets

Wanneer u een ticket indient via [UNKNOWN NODE title_reference] __ wordt er een ticket aangemaakt. Hier vindt u alle tickets die u hebt geopend, het gesprek tussen u en onze support medewerkers, de status van het ticket en de ID (# Ref).

Abonnementen

Je hebt vanuit dit gedeelte toegang tot je abonnement bij Odoo. De eerste pagina toont u de abonnementen die u hebt en hun status.

Door op het abonnement te klikken krijgt u toegang tot alle details met betrekking tot uw abonnement: dit omvat het aantal gekochte applicaties, de factuurinformatie en de betaalmethode.

Om de betaalmethode te wijzigen, klikt u op “Betalingswijze wijzigen” en voert u de nieuwe creditcardgegevens in.

Als u opgeslagen creditcards wilt verwijderen, kunt u dit doen door te klikken op “Beheer uw betaalmethoden” onderaan de pagina. Klik vervolgens op “Verwijderen” om de betaalmethode te verwijderen.

Success Packs

Met een “Success Pack” / “Partner Success Pack” krijgt u een consultant toegewezen om unieke gepersonaliseerde assistentie te bieden waarmee u uw omgeving kunt aanpassen en uw workflows kunt optimaliseren als onderdeel van uw eerste implementatie. Deze uren verlopen nooit, waardoor u ze kunt gebruiken wanneer u ondersteuning nodig heeft.