我們的編碼

備受全世界百萬人的信任

Beurtvaartadres
Beurtvaartadres 運輸
Beurtvaartadres faciliteert de logistieke keten in het onderling uitwisselen en bewaren van gegevens over logistieke transacties, om de totale transactiekosten te verlagen.

Hiertoe stelt zij kennis, gebruikersvriendelijke portals en producten beschikbaar. Beurtvaartadres streeft nadrukkelijk naar duurzame en maatschappelijk verantwoorde dienstverlening en wil het bewustzijn met haar MVO-beleid overbrengen aan medewerkers, afnemers en leveranciers.

Beurtvaartadres is onafhankelijk en handelt namens de ondernemersorganisaties EVO, Goederenvervoer Nederland, Nederlandsch Binnenvaartbureau en Transport en Logistiek Nederland.
DOCKR Mobility
DOCKR Mobility 運輸
DOCKR biedt een mobiliteitsoplossing voor dichtslibbende steden. Elektrische voertuigen rijdend in Nederland en in onze buurlanden. Dit wordt mogelijk gemaakt door flexibele abonnementen op maandbasis, waarmee de klant kan op- of afschalen en volledige service krijgt.
De Buren Afhaalcentrum BV
De Buren Afhaalcentrum BV 運輸
De Buren is in de volledige Benelux de marktleider in onbemande afhaalpunten – bekend als Cubee in België en Luxemburg. Met meer dan 250 afhaalpunten in de wijk, op het werk of onderweg zijn wij voor veel mensen niet meer weg te denken.
Wij geloven erin dat onze lockers organisaties ontlasten en de ‘last-mile’ en retourenstroom optimaliseren. De lockers zijn in te zetten voor het ontvangen, verzenden, retourneren en bewaren van pakketjes. Daarnaast maken onze lockers click & collect activiteiten mogelijk op lokaal niveau. Zo kan een supermarkt online bestelde boodschappen klaarleggen voor de klant en kan een apotheker herhaalrecepten gemakkelijk laten afhalen.
We maken zo niet alleen het leven makkelijker voor bedrijven en consumenten, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van de samenleving.
Eco Planeta Holding B.V.
Eco Planeta Holding B.V. 運輸
Eco Planeta is gevestigd in de Dominicaanse Republiek. Het bedrijf biedt mobiliteitsproducten en -diensten die bijdragen aan een duurzame en groene toekomst. Zij verkopen, onderhouden, repareren en verhuren elektrische mobiliteits-producten zoals elektrische golfauto's en elektrische voertuigen.
Hermus International
Hermus International 運輸
Hermus International is a very broadly oriented transport company that also offers the possibility of storage and transhipment. From fresh products, flowers and plants, to containers. Hermus International transports it throughout Europe and can provide professional storage at several locations in the Netherlands.
MyParcel.com B.V.
MyParcel.com B.V. 運輸
Dankzij MyParcel kan iedere online ondernemer, groot of klein, eenvoudig en snel post en pakketten versturen. Binnen Nederland en naar het buitenland. Ze maken de diensten van grote vervoerders toegankelijk voor iedere online ondernemer.
Tenwolde Transport & Repair B.V
Tenwolde Transport & Repair B.V 運輸
Tenwolde is gespecialiseerd in verkoop & verhuur, onderhoud en modificatie van maritieme uitrusting. Voorbeelden hiervan zijn: lieren, powerpacks, pompen, fenders, hef- en trekapparatuur, transportmaterieel, dekmachines en drijvend materieel.
VHB fulfilment
VHB fulfilment 運輸
VHB Group represents a number of companies in the human and veterinary market. The combined experience and collegial cooperation makes us the knowledge partner for companies in the human and veterinary sector.